Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Blossom Goodchild - 9 januari 2016


Blossom Goodchild - 9 januari 2016

Blossom: Hallo! Ik vraag me af of jullie er vandaag wel zijn, omdat ik het deze week twee keer heb geprobeerd… en niks! Nada! Iemand thuis?

Federatie van het Licht: Liefste Blossom, Liefste Zielen die op het aardeplan rondlopen in deze tijd in de Glorie van zichzelf. Wij zijn inderdaad bij jullie… we delen vandaag deze Energie en zijn meer dan blij om dat te doen.

Blossom: Mensen schrijven me om me van allerlei soorten “controversiële” dingen te vragen. Maar, zoals we al besproken hebben, deze onderwerpen zijn niet echt ‘jullie pakkie an’! Ik voel echter dat we een verandering konden gebruiken van benadering in dit Nieuwe Jaar. Een nieuwe manier van ’bevrijding’. Iets van ‘opnieuw improviseren’… als je snapt wat ik bedoel en toch, ik heb er geen idee van hoe dit kan/of zou gebeuren… en ik heb het gevoel, noch jullie hebben dat! En dat is waarschijnlijk waarom we de vorige keren ons niet verbonden hebben die ik dit jaar heb geprobeerd. Jullie gedachten?

Federatie van het Licht: We zijn toegewezen om jullie ONZE WAARHEID te geven. Dit, zoals je weet… is … voor ons… hoe wij ‘Onze missie’ zien. Want wij WETEN dat ALLES DAT WE ZIJN… ALLES DAT JULLIE ZIJN… alles is dat nodig is om GEKEND te worden om voor iedereen Iemands wensen/benodigdheden van zielen voldoening te krijgen (to be met)

Maar … als vervolg van deze WAARHEID …voor degenen op Aarde die niet noodzakelijk ‘hun manier hebben verloren’ maar wel zijn ‘gedwarsboomd’ en misschien misleid op een schaal buiten vergelijking… (proporties)… Mogen wij dit Nieuwe Jaar ingaan met de mogelijkheid in gedachten dat er inderdaad een nieuwe benadering tot stand zal komen.

Blossom: Hebben jullie er een idee van hoe dit kan werken? Met alle respect en DAT BEDOEL IK OOK… hebben we een of ander soort vuurwerk nodig ‘spreekwoordelijk gezegd’. (succes met die vertaling, vertalers, zegt ze er achteraan)… iets opwindends! IK WEET dat jullie/onze bedoeling is om boodschappen van LIEFDE door te geven… uiteindelijk, wat is er anders? Maar… Oh! Ik weet het niet… zoals ik zei, hebben jullie ideeën?

Federatie van het Licht: Misschien moet het zo zijn, Liefste Dame… dat wij vertrouwen wat er door komt/doorbreekt van een Hogere ‘aard’ is dan dat we nu hebben.

Blossom: Bedoel je dat een Hoger Wezen/bewustzijn, anders dan dat van jullie, doorkomt?

Federatie van het Licht: Nee. We bedoelen dat we in Hogere kennis zullen gaan en die doorgeven vanuit onze huidige positie.

Blossom: Zoals, hoe veel Hoger?

Federatie van het Licht: Dat natuurlijk… wat ‘boven ons’ is. Hiermee, bedoelen wij… een Vibrationeel begrip… anders dan het niveau dat wij bereikt hebben.

Blossom: En toch zeggen jullie dat jullie de ‘Overzieners van de Overzieners’ zijn. (of de Opzichters van de Opzichters). Gaan jullie met de ‘Overzieners van de Overzieners over de Overzieners van de Overzieners’ contact maken?

Federatie van het Licht: Zoiets! En toch … is dit hoe ‘jullie’ waarneming van WIE WIJ ZIJN wordt begrepen. Het is ook ‘jullie’ perceptie van ‘waar wij zijn’.

Blossom: Waar zijn jullie?

Federatie van het Licht: Wij zijn overal en nergens. Want wij… de Overzieners van de Overzieners … zoals jullie ‘ons zien’ … zijn geen ding, niet iets. We zijn in staat om alles te ZIJN wat we willen.

Blossom: Dan moeten jullie best ‘Daar Hoog’ zijn.

Federatie van het Licht: Alleen vanuit een gezichtspunt… dat weer komt uit jullie perceptie… vanuit ‘Jullie’ gezichtspunt.

Want ‘ons’ gezichtspunt om dingen heel anders te zien, en dat, Liefste Dame, is waarom we soms botsende ‘begrippen’ hebben, betreffende bepaalde zaken.

Blossom: Dus zijn jullie… die voor ons bekend zijn als De Federatie van Licht … eigenlijk WEZENS in de vorm… of zijn jullie WEZENS in/van LICHT?

Federatie van het Licht: Als we dat zeggen in de ‘fase’ die wij bereikt hebben… zijn we best alles dat we willen Zijn. We zullen ons zelf vandaag aan jullie uitdrukken als WEZENS IN LICHT VORM.

Toch, willen wij ook zeggen dat JULLIE… Ieder Een van JULLIE, precies hetzelfde zijn. Het is alleen dat wij op een HOGERE frequentie Vibreren. Daarom zijn we in staat om gemakkelijker tot Kennis toegang te krijgen die in Ieder Een ligt. Want Ieder Een IS KENNIS. Toch drukt die zichzelf, in jullie geval, in de stoffelijke vorm uit.

Je kunt niet ZIJN wat je niet bent. Toch zijn jullie verblind geworden door ‘geen-feiten’ waarvan jullie denken dat die de Waarheid zijn en jullie hebben minachting toegestaan om het Glorieuze Licht dat jullie zijn, te overschaduwen.

Blossom: Dit lijkt misschien een kinderachtige vraag, maar, is dat eigenlijk ‘helemaal’ onze fout? Kunnen wij die schuld niet leggen op degenen van minder Licht die onze val en vergeetachtigheid willen? Oh! Ga verder… zeg dat het niet HELEMAAL onze schuld is!

Federatie van het Licht: Laten we ons richten op … ALLES DAT IS! ALLES dat aan je is voorgesteld als een buitenste productie! Jullie… velen van jullie … zijn zich bewust van degenen die inderdaad, niet het beste met jullie voor hebben, vanuit hun hart. Maar … VANUIT HUN HART… er is niets en niemand die jullie WERKELIJK ‘vergeetachtig’ kan maken… hoe hard ze dat ook proberen!

WANT JULLIE ZIJN EEUWIG LICHT… EEUWIG … wat betekent …. VOOR ALTIJD.

Blossom: OK, dat snap ik… Dat heb ik nu een lange tijd gesnapt. Maar er zijn Wezens op deze planeet die ons willen ‘koud maken’! Of minstens… onze Energie naar beneden brengen, naar een hele lage graad. Zij hebben manieren geschapen om ons Licht te blokkeren, onze geesten te smoren, de waarheid van ons weg te houden, enz. Dus, hebben wij schuld/fout dat we door deze geen-feiten werden blind gemaakt...enz.?

Federatie van het Licht: Er zijn geen fouten. Er is gewoon … HET IS ZOALS HET IS.

Er is geen schuld. Er is gewoon … HET IS ZOALS HET IS.

En OMDAT de dingen zo ZIJN… ZIJN JULLIE HIER ALS DE MEEST SCHITTERENDE WEZENS VAN LICHT… aanwezig met de gelegenheid van jullie keuze om DE DINGEN TE VERANDEREN.

DAAROM KWAMEN JULLIE. JULLIE WETEN DAT!

Daarom is het een zaak van het opnieuw oppakken van jullie kracht. ‘t Her-opeisen van jullie ABSOLUTE MACHT en om de dingen om te keren op een manier die is te vergelijken met de GODDELIJKE ENERGIE VAN JULLIE ZIELEN WAARHEID.

Blossom: Yep. Ik weet dat. Dat snap ik ook! Mijn dilemma is… waar jullie over spreken… de MANIER waarop jullie spreken… is dat alles best en goed is en inderdaad wat mij heeft gediend en vele duizenden ook zo goed. Ik ben zo veel LICHTER geworden door jullie leringen… vanwege de toepassing ervan. Dank jullie. Maar, ik kan gewoon niet doorbreken, schijnt het naar WIE IK ECHT BEN… zoals jullie vragen te doen. Ik ‘probeer’ naar binnen te gaan en om in Vrede te ZIJN… om te mediteren enz. Ik kom eruit… misschien(?) Hoger van geest… maar zeker niet ME VOLLEDIG bewust van WIE IK BEN. Je wilt zeggen daarbij ‘JULLIE ZIJN LIEFDE’. Dit weet ik ook… Maar hoe … maken we toegang tot dat HOGERE DEEL VAN HET LICHT DAT WE ZIJN? En om ons daar bewust van te Zijn? Mijn buskaartje schijnt me niet zo ver mee te nemen!

Federatie van het Licht: Liefste Dame… het is aardig moeilijk voor ons om jullie te vertellen hoe je dit doet. Want het is niet iets dat kan worden geleerd.

Blossom: Dan ben ik gedoemd, Captain Mannerring, ben ik gedoemd! (dit komt uit een Engelse tv show, ‘Dad’s Army)

Federatie van het Licht: Helemaal niet. Want het komt door het her-ontdekken van/voor jezelf dat het HOOGSTE deel van jullie kan worden verkregen/bereikt.

Blossom: Ja maar hoe? Hoe her-ontdek ik dat. De Heer weet hoe ik dat geprobeerd heb! Je kunt nu zeker zeggen… ‘Probeer het niet.’ Dat werkt ook niet voor mij!

Federatie van het Licht: We willen graag voor het ‘gezichtspunt’ van lezers, dit aanreiken … dat jouw Energie hier niet van frustratie is… maar speels gekscherend.

Blossom: Oh! OK. Ik neem juist of verkeerd aan dat mensen me nu wel kennen.

Federatie van het Licht: Velen. Maar nieuwe mensen komen bij deze groep, op deze bestemming, de hele tijd aan.

Nu dan… Hoe kunnen wij in deze situatie van hulp zijn. Laten we zien. Voor ons… in onze BEKENDHEID VAN ONSZELF… hoeven wij niet te ‘denken’: “Wij zijn Licht”… Want dat is onze vorm en daarom zit het ‘In ons aangezicht’… om het correct uit te drukken! En om juist te zeggen! Onze gezichten zijn inderdaad van Licht. Onze Wezens zijn in zijn geheel van Licht. Dit is nooit in vraag gesteld door ons… het wordt gewoon geaccepteerd ZOALS HET IS.

Misschien kan het daarom jullie helpen een troost zijn om constant jezelf te herinneren aan/ je te vertellen/ je er aan doen denken/ te zien, te weten dat jullie ALLEEN MAAR LICHT ZIJN.

Door je hele dag heen… door je avond heen… voortdurend in je denken dit opnieuw te versterken:

‘IK BEN LICHT’

‘IK SCHEID LICHT AF/UIT’

‘IK BIED LICHT AAN’

‘IK DENK ALLEEN LICHT’

‘IK SCHIJN LICHT’… enz enz…

Telkens weer en telkens weer. In een soort hersenspoeling om jezelf IN dit KENNEN VAN DE WAARHEID te spoelen.

Op deze manier … zullen jullie/kunnen jullie de tegengestelde hersenspoeling weghalen!

Natuurlijk moeten we erbij zeggen… zoals we zo vaak gezegd hebben… woorden zijn niet toereikend. Maar inderdaad, ze hebben wel een enorm gebruik en doel. Maar, jullie WETEN dat het ’t GEVOEL is achter de woorden die aan/in je denken worden geboden… die de WAARHEID ervan toestaan om dat TE WORDEN.

Daarom, als je herhaalt WIE JULLIE ZIJN… LICHT-LIEFDE… VOEL… VOEL… VOEL DAT DIT IS DAT JULLIE ZIJN.

STEL JE DAT VOOR WAT JE BENT!

Want in jullie constante aandacht met deze gedachten en VOEL deze dan als JULLIE WAARHEID … het is de WET dat deze WAARHEID zich in jullie werkelijkheid zal manifesteren.

DAT WAT JE DENKT… WORD JE.

Dus, zullen we adviseren… met veel Liefde … om de gehele tijd op je gedachten te letten. Beoefen deze gedachten die wij aanbieden… en VOEL het verschil ermee.

Blossom: Kunnen jullie nog een moment gebruiken om te vertellen waar ‘van binnen’ is? Bedoel je het denken? De ziel? Waar … die feitelijk is?

Federatie van het Licht: Jullie gaan naar een ruimte waar niets en alles is.

Blossom: Dat helpt niet mensen!

Federatie van het Licht: Nee? Dan misschien… probeer de reis om daar te komen te doen zonder de zorg om daar aan te komen.

Blossom: En de route is? Het nummer van de bus waarop ik wacht, is?

Federatie van het Licht: Adem langzaam… diep in en uit… Wees je bewust dat je dat doet. Als je je zuiver concentreert en slechts met je ziel dat doet… en alleen luistert naar het geluid dat LICHT/LIEFDE binnenkomt en naar buiten circuleert… dan kunnen alle andere gedachten niet binnenkomen.

Concentreer je … concentreer je… concentreer je op het VOELEN en het geluid en de stoffelijke beweging terwijl je inademt door de mond of de neus. Er is hier geen gepaste agenda. Wat ook maar comfortabel VOELT… voor jou. Voor zoveel tellen als comfortabel VOELT voor je… voor jou. Adem ‘JEZELF’ in op je eigen tempo… op je gemak… en ‘zie’ in je zelf ‘waar’ dit je naar toe brengt.

Voeg daaraan het WETEN toe dat je SLECHTS Licht bent… en …

Blossom: Bingo!

Federatie van het Licht: Bingo inderdaad.

Blossom: Okay, mensen … Ik voel dat dit een goeie plek is om voor vandaag te stoppen. Ben zo blij dat jullie er waren. Kun je me nog snel vertellen… wat veroorzaakte dat jullie er niet waren?

Federatie van het Licht: Heb je nog de hele dag?

Blossom: Nope!

Federatie van het Licht: Laten we dan nu zeggen… soms kan de bus-motor een beetje stemming hebben.

Blossom: Mmm! Betekent dat … mijn energieën zijn niet altijd aan te pakken, zoals ik denk dat ze zijn?

Federatie van het Licht: Dat kan maar EEN van de vele, vele redenen zijn die erbij zijn betrokken. Zo eenvoudig als deze communicatie kan VOELEN, indien alle cilinders zijn aangestoken… die in zichzelf/van zichzelf heel ingewikkeld zijn, maar dat is onze afdeling.

Blossom: Ben zo blij dat die niet de mijne is! Ik zou niet eens weten hoe ik de muts moet openen! Ik zal gewoon zo als altijd zijn… gewillig en in staat tot. Veel dank, mijn vrienden. Veel dank..

Federatie van het Licht: Het is met de grootste Vreugde dat we op deze wijze met jullie communiceren.

SCHIJN JULLIE LICHT.

WEES JULLIE LICHT.

VERMINDER NOOIT JE LICHT.

KEN JE LICHT.

VOLG JULLIE LICHT… EN JULLIE ZULLEN VERBAASD ZIJN HOE VEEL LICHTER JE JE VOELT.

Onze Liefde is Een met van die van jullie. In Dankbaarheid.

https://www.youtube.com/watch?v=BIEYFbZR-VU (channeling van Blossom en Joe Pena.)


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – Website


Last van chronische pijn, slapeloosheid of ziekte? Wietolie kan helpen
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden in dankbaarheid ontvangen Dankjewel!!
Als je ons even een mailtje stuurt, ontvang je van ons de juiste gegevens.Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nlGalactic Channelings

Create Your Badge