Home > > Blossom Goodchild - 4 november 2015

Blossom Goodchild - 4 november 2015

Blossom: Dus, ik paste me aan om een channeling met jullie te doen en viel, in de plaats daarvan, 40 minuten in slaap! Laten we het opnieuw proberen, zullen we? Ik heb heel wat ingewikkeld materiaal * gelezen betreffende die ‘Illusie en Eenheid’… (Moet ik zelfs ‘enz’ zetten aan het eind van dat zinnetje?) Het maakte me in de war! Toch, VOEL ik ergens in me… dat het zin heeft. Alhoewel, ik er op dit moment helemaal geen zin van kan krijgen! Moeten we langs dit pad gaan of moet ik terug gaan om te slapen?

Federatie van het Licht: En is dat, Liefste Blossom niet PRECIES wat je al bent aan het doen… ook al ben je wakker?

Blossom: Eh… Yep, ik denk dat ik terug ga met slapen! Ik smeek je, ga verder.

Federatie.van het Licht: We zullen dat heel graag doen. Want door onze bijstand… door bij te staan… met bijstaan… is het waarom we komen. Zulke ‘illusies van de geest’ … dergelijk ‘mis-begrijpen’ zijn totaal perplex makend en om zelfs maar te beginnen om deze specifieke bal van touw te ontwarren, kan het, voor IEMAND ’mind blowing’ zijn (geestverruimend). Toch gaan we door… want het gaat over HET ENE DENKEN waarover we spreken… of graag over willen spreken.
Hebben wij niet steeds weer gezegd … JULLIE zijn Een? Telkens weer hebben we gezegd: “Jullie zijn LIEFDE? … en dit Liefste Blossom … is in feite… alles wat we ooit hoeven te zeggen. Want dat is alles dat er is.

Blossom: Maar dit specifieke boek spreekt over ‘vergeving’ wat het meest belangrijke is om door te breken om die illusie te zien.

Federatie.van het Licht: En wij zeggen dat ‘Zuivere Liefde’ vergeving IS… zou je niet hetzelfde zeggen?

Blossom: Ja… en veel wat ik lees spreekt over waar JULLIE over spreken. ‘Niets doet er toe’ bijvoorbeeld. Daar vind ik wat opluchting bij. In het Weten dat de Hogere kennis die door Hogere Vibrationele Wezens komt, zoals jullie, alhoewel dat onduidelijk is voor velen van ons … EIGENLIJK DE WAARHEID is. Nou, dat schijnt het zo te zijn voor mij.

Federatie.van het Licht: En het IS zo, Blossom. Maar wij zien onszelf niet als Hogere Wezens…

Blossom: Ik weet het. Ik zei eigenlijk Hogere Vibrationele Wezens… Ik erken het verschil.

Federatie.van het Licht: Jij bent inderdaad de student en de leraar vandaag. Zoals Ieder Een is… terwijl jullie door deze droom gaan die inderdaad zo echt is voor ALLES DAT JULLIE ZIJN, vanwege jullie kijk erop … is het beide leraar en student. Omdat Ieder Een inderdaad, elkaar ziet ALS een andere zelf-reflectie. … IN zelf-reflectie. Maar een dergelijke studie heeft jou veel zorgen gebaard, nietwaar?

Blossom: Dat kun je zeggen… terwijl ik weer een pil inneem en mijn jasje rechttrek!

Federatie.van het Licht: Liefste Zielen, terwijl Ieder Een door deze reis GAAT… MOET er meer Waarheid worden onthuld. Het besluit om zoiets te accepteren … is louter dat het een besluit is door keuze… die in deze tijd, in een wereld waar jullie (de) tijd hebben gemaakt … en toch is er geen wereld en is er geen tijd.

Blossom: Het loket door met een volgende pil! Hmmm! De rode of de blauwe pil, Morpheus?

Federatie.van het Licht: Wij hebben ook gesproken dat jullie maar een Ademhaling ver weg zijn van Thuis. We hebben het belang benadrukt van de Adem in al zijn Glorie. In ALLES waarvoor hij staat. Toch is deze illusie op dezelfde wijze van het niet begrijpen, dat jullie midden in … de Adem zitten… weer een volgend voorbeeld van Waarheid… dat ALS die wordt begrepen… een van de grootste mechanismen is die jullie UIT de droom kunnen halen en je verbinden MET de werkelijkheid.
Het gaat niet over Geloven… het gaat over Weten… en waar komt het WETEN vandaan?
Het GEVOEL … en waar komt het VOELEN vandaan?

Blossom: Het hart.

Federatie.van het Licht: Denk nog eens.

Blossom: De Ademhaling? Jullie zeggen dat het VOELEN komt nu uit de Ademhaling? Hebben jullie niet altijd gezegd dat het uit het hart komt?

Federatie.van het Licht: En toch, is het niet interessant dat als je je laatste adem uitblaast … ook je hart stopt met slaan?

Blossom: Yep… dus wat is de verbinding die ik mis?

Federatie.van het Licht: De verbinding!
Leven!
Het leven is de verbinding met het zelf… Het leven begon nooit… het Leven eindigt nooit. Maar, velen van jullie op Aarde VOELEN dat het dat wel doet. Zelfs zij die ‘denken’ dat het Leven doorgaat als het lichaam stopt en geautomatiseerd wordt … velen denken dat ‘Een Leven’ eindigt en als men terugkeert naar de Aarde voor meer van hetzelfde … begint er weer een… of minstens is dit hoe jullie het noemen, niet? Want jullie zeggen: “In dit leven”, … enz. of toen ik ‘zo en zo was in een vorig leven.’
Jullie waren nooit… zijn nooit… zullen nooit… een persoon zijn! Jullie zijn Spirit die gehuld zijn in een lichaam… die je dan via een ‘persoon… lijkheid’ uitdrukt.
Maar, DAT WAT JULLIE ZIJN … IS ALLEEN MAAR LIEFDE. Jullie denken alleen maar anders.

Blossom: Dus, in deze droom … welk deel heeft het ‘Leven’ te spelen?

Federatie.van het Licht: Die handelt naar wat het niet is.

Blossom: Oh, laten we nog een neerzetten, alleen al voor de grap ervan!!! WAAROM?

Federatie.van het Licht: Omdat die IETS AAN HET UITPROBEREN IS… om zin te geven aan zichzelf… omdat in de illusie, deze VOELT dat het IETS MOET ZIJN, IEMAND MOET ZIJN.

Blossom: WAAROM?

Federatie.van het Licht: Om doel te vinden voor zijn bestaan.

Blossom: In een wereld die feitelijk niet bestaat.

Federatie.van het Licht: Inderdaad.

Blossom: Ik denk dat ik gewoon onderin de fles zit en er klaar mee ben! Dus zijn wij het ‘leven’ uit deze illusie?

Federatie.van het Licht: Ja.

Blossom: En wat IS ‘Leven’ buiten deze illusie?

Federatie.van het Licht: Liefde.

Blossom: En wat is de bedoeling van Liefde?

Federatie.van het Licht: Om zichzelf te kennen… in al zijn Zuiverheid en Heelheid. In de heelheid van zichzelf.

Blossom: En toch ‘buiten’ deze illusie, is er dan geen volmaaktheid? Is dat niet wat sommigen God noemen?

Federatie.van het Licht: LIEFDE IS GOD … GOD IS LIEFDE.
Veel manen geleden, zei onze Dierbare Collega White Cloud dat GOD ‘kon’ worden genoemd een ’breinaald’ maar dat is niet zo… die wordt GOD genoemd. Maar dit is gewoon een naam. Het gaat niet over hoe iets wordt genoemd. Het gaat erover wat het IS, De naam is gewoon een ‘erkenning bordje’ voor dat doel… herkennen. Maar hier, gaan we in de taal van woorden als we over naambordjes spreken. De taak van Liefde heeft geen woorden… die IS GEWOON ZICHZELF.

Blossom: Dus mijn grote vraag terwijl ik hier op dit moment zit is, Als dit een illusie is… als het niet bestaat… wat is de zin er dan van? Wat is de zin van het ‘liefhebben’ en denken dat we dichter bij Huis komen’ en dingen zoals synchroniciteit die ons laten VOELEN dat we op het spoor zitten… en wonderen die verschijnen als ECHT, die laten ons VOELEN dat we het ten slotte ‘Snappen’… als de wereld alleen een droom is… waarom bemoeien we ons ergens mee? Zij het Liefde is, haat, begrip… wat dan ook! Ik bedoel… als jullie zeggen… het doet er niet toe.

Federatie.van het Licht: In deze fase in het spel… en we willen het zo nog benoemen… zouden we zeggen… want het wakker ZIJN IN DE DROOM… zoals velen van jullie nu zijn… laat jullie dit ALS een droom zien… omdat jullie er IN wakker zijn.
Heb je zelf niet, Blossom, een paar ‘vliegende dromen’ gehad toen je herkende dat je in een droom zat en dacht: ‘Geweldig. Ik kan vliegen omdat ik droom’… en dat deed je toen?

Blossom: Ja en ik vind het heerlijk als dat gebeurt. De volgende keer zal ik zeggen: ‘Geweldig ik kan vliegen omdat ik in een droom zit… in de droom!”

Federatie.van het Licht: En dit is een goed punt om je er bewust van te zijn… we VOELEN. Als je je bewust ben in die droom…dat je in een droom zit… dan WEET je dat je kunt vliegen omdat je ‘gewoon droomt’… en dus doe je dat. Dus ook, als je het op een dieper niveau erkent dat je in een droom ‘leeft’…dan word je je bewust dat je ALLES KUNT DOEN WAT JE WILT … omdat het niet echt is… het is ‘gewoon een droom’… en als je erin ontwaakt… NEEM JE DE CONTROLE OVER.

Blossom: Ja, dat vind ik mooi. Ik zie dat. Maar, als het geen ECHTE werkelijkheid is, zie ik het punt er niet van… zijn bedoeling?

Federatie.van het Licht: Maar, toch zullen jullie dat wel… als je er UIT ontwaakt. Want als je er nooit IN WAS … wakend of slapend … .zou je nooit die ervaring KENNEN van de WAARHEID… in vergelijking met.

Blossom: Met wat?

Federatie.van het Licht: DE WAARHEID.

Blossom: Voor we afsluiten, als dit gewoon een droom is… en ik zeg ‘gewoon’ Licht-hartig… waarom zijn jullie altijd bezig met GEVOEL? Je zegt dat altijd alles over VOELEN gaat. Waar hoort dat dan bij?

Federatie.van het Licht: Omdat als je jezelf toestaat te VOELEN … door je hart, door ademhaling… je jezelf toestaat je te verbinden met de werkelijkheid die ECHT IS, als tegengesteld aan de droom. VOELEN is jullie WAARHEIDS MONITOR… jullie peilstok… jullie gids.

Blossom: OK. Maar als dit woord niet echt is… hoe kan er dan leiding zijn die nodig is. Ik bedoel… naar/over wat. Ik was gewend te denken dat het ging over of iets wel of niet Waar was… maar hoe kan dat zijn als de wereld er niet eens is.

Federatie.van het Licht: Maar de droom is er, Liefste Blossom!
De droom is HEEL ECHT… VOOR JULLIE! En in die droom dient jullie WAARHEID monitor … jullie GEVOEL… als een Almachtig Doel….

Blossom: En jullie gaan zeggen.. “Om je naar Huis te leiden’… en dan ga je zeggen… ‘We laten het hierbij vandaag’.

Federatie.van het Licht: En ‘jij’ gaat zeggen… ‘Het is leuk geweest om een conversatie te hebben … Het heeft wat geduurd’… en dan ga je zeggen… ‘In liefde en dank.’

Blossom: En jullie gaan zeggen…
………..Lach! Je hád me hier… niets!! Cheer Ho, tot de volgende keer…

Het materiaal dat ik lees is een boek dat heet ‘ 'The Disappearance Of The Universe' by Gary Renard. (‘De verdwijning van Het Universum’, door Gary Renard. ( een vooraf je om te lezen vóór Een Cursus in Wonderen) … als ik ooit zo ver kom!!!

Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – Website
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!