Home > > Blossom Goodchild - 16 februari 2016

Blossom Goodchild - 16 februari 2016

Blossom: Hallo daar. Teruggekomen op de planeet nadat ik heb gezwommen met de dolfijnen in Hawaii… Ik voel me aardig “zwemmerig in mijn denken’. Zonder twijfel, die ‘Dollies’ (dolfijnen dus) opwaarderen de ziel zelf en inderdaad, het kost een tijdje om terug naar de Aarde te komen na in hun aanwezigheid te zijn geweest. Dus… Ik laat het aan jullie over, mijn vrienden, zoals aan de ‘Orde van de dag’… als ik mag?

Federatie van het Licht: Welkom terug! Ook wij, genoten natuurlijk om met jou te ‘Zijn’ in de wateren van dat Eiland en lieten de oceanische golven jou omringen en je een Lichtere gezindheid brengen.

Blossom: Zeker hebben de Dolfijnen iets bij zich. Om zo nauw samen met hen te Zijn in het water is een verheffende ‘boost’ voor iedere ziel. Ik ben ECHT dankbaar die gelegenheid te hebben gehad, en dat zal laten gebeuren dat ik dat op een dag weer zal beleven. Dus… terug naar de ‘normaliteit’. Moeten we spreken over de ‘vele Aarde’s’ waarover jullie spraken in de laatste channeling?

Federatie van het Licht: Als je dat wilt. Maar we begrijpen dat velen zich dat al bewust zijn vanwege de kennis die jullie verzameld hebben betreffende het feit dat ALLES mogelijk is. In deze enorme leefruimte… op alle Planeten, Universa, Galaxies en verder … hoe konden er beperkingen zijn? Daarom, gezien de ‘mogelijkheid’ van talloze parallelle levens … hoe kon het dan dat er geen parallelle Aarde zou zijn om daar heen te gaan?

Blossom: Ja, dat zie ik, zeker. Dus misschien kunnen jullie jullie praten over het focus, betreffende dit parallelle spul?

Federatie van het Licht: Begrijpen we dat je vraagt hoe jullie je meer bewust worden van dergelijke parallellen?

Blossom: Ja.

Federatie van het Licht: Waar ook je aandacht ligt… zo ben je. Daarom waar je ook over denkt… zo ben je.

Blossom: Maar, ik kon denken aan de dolfijnen in Hawaii en toch ben ik in deze kamer in Noosa.

Federatie van het Licht: En toch… als je je volledig focust… sluit je ogen en richt je je volledig … je GEHELE WEZEN kon daar in het water zitten.

Blossom: Maar niet stoffelijk… niet in wat ik ‘mijn werkelijkheid’ zou noemen.

Federatie van het Licht: En wat zou jij “jouw werkelijkheid’ kunnen noemen, liefste Blossom? Want dit is de sleutel. De ENORME sleutel die deuren opent voor iedereen die zoekt. Alle werkelijkheden. Want het is zo… er kan gewoon niet maar een zijn. Er zijn eindeloze mogelijkheden voor de werkelijkheid waarin jij kiest of besluit om WERKELIJK TE ZIJN.

Blossom: Maar… het VOELT alsof we geen keuze hebben. Het VOELT alsof we hier ‘vast zitten’ om een leven te leiden op planeet Aarde en alles wat erbij hoort.

Federatie van het Licht: Omdat dat is waar je focus ‘nu in deze tijd’ ligt … in ‘deze werkelijkheid’. Alhoewel, bedenk dat, als je wilt… dat in ‘een andere tijd… jouw focus DIE WERELD als echt accepteert. Het gaat allemaal om dezelfde tijd. Veel aspecten van jouzelf beleven veel gevarieerde ‘wijzen van leven’ en allemaal op dezelfde tijd. Want er is geen toekomst of verleden… er is alleen het NU.

Via wat we zouden noemen het ‘tijd springen’ … alhoewel er geen tijd is… kun je verenigd WORDEN met een ander aspect van je zelf. Je kon of … dat andere aspect ‘observeren’ of dat andere aspect ‘worden’… door letterlijk in de ziel van die andere ‘jij’ binnen te gaan… en om eraan te denken dat er vele andere ‘jij’s’ zijn. Denk er ook aan dat ‘jij’ … (jullie) allen van de ENE Energie zijn. Daarom is elke andere ziel DIE IS… IS JIJ!

Blossom: Maar, zijn er meer ikken waar men zich mee moet verbinden… anders dan de jij’s … als dat dan helemaal zin heeft? Ik weet wat ik bedoel… maar jullie ook?

Federatie van het Licht: Ja. Want… je spreekt over een ander aspect van ‘jouw ziel’… specifiek. Ook al erken je dat jullie allemaal Een zijn.

Blossom: Het is heel gecompliceerd om te beschrijven… om naar de kern ervan te gaan… in woorden, nietwaar?

Federatie van het Licht: Hebben we niet vaak gezegd, Liefste Blossom? DAT WAT IS… IS! Om te proberen uit te leggen wat ‘IS’ is … heel gecompliceerd!

Want IS… IS alles dat exISts! (= bestaat)! Jullie zijn je bewust dat er geen scheiding zit in Het Geheel… De Eenheid. Jullie denken/voelen dat het zo is… vanwege de ervaring die in ‘deze tijd’ is gekozen. Jullie kiezen ook om die individualiteit te hebben in veel andere ervaringen… in veel aspecten van die individualiteit … in veel andere werelden en lichamen.

HET IS … VOOR JULLIE … ALS EEN… die een individu willen zijn… dat je dan overeenkomt om de vele aspecten te ZIJN van jezelf… ergens anders. En toch, als men kiest … en het was al overeengekomen door andere ‘índividuen’… kon je ook ‘hun ervaring’ beleven als DIE VAN JULLIE want het is die van jullie… Want jullie zijn allen van de ENE ENERGIE… Ben je in staat om dit te volgen?

Blossom: Ja, kan ik, verrassend genoeg! Maar dat kan omdat jullie me helpen dit te begrijpen, omdat jullie in mijn hoofd zitten als je erover spreekt. Ik hoop dat anderen daar ook toe in staat zijn.

Federatie van het Licht: Om je even verder te helpen… als je kiest … nu… om in de Energie van een dinosauriër te zijn, KON je dat beleven, … of van een mier… of een draak… of een elf… of een aap… of een astheopod..

Blossom: Wat?

Federatie van het Licht: Ons punt! Wie zegt dat, gewoon omdat je niet gehoord hebt van een astheopod… dat die niet bestaat? Of misschien dat die nog niet bestaat, omdat die nog niet werd ‘uitgevonden’… door gedachte.

Blossom: Ah ha! Kan ik je vangen? ( dat betwijfel ik) Als alles tegelijkertijd gebeurt… zeker…dan moet het al zijn uitgevonden? Dan moest het NU al bestaan… zelfs als het nog niet ontdekt werd.

Federatie van het Licht: Dit is een eersteklas overdenking. Maar, we zouden willen zeggen dat het ‘er al is’ …ALLES is al ‘in het nu’… want er is geen andere ‘tijd’. Maar, het kon misschien zijn dat er nog niet uit ‘getapt’ was … in het bewustzijn gebracht werd VIA GEDACHTE.

Dat is wat we ‘proberen’ uit te leggen, Blossom.

ENERGIE IS VOORTDUREND… EN BEVAT ALLES DAT IS.

ENERGIE IS ALLES dat MEN wenst in de vorm te manipuleren!

ENERGIE IS ELK GEVOEL dat men wenst te VOELEN.

HET IS ALLES DAT MEN WENST TE ZIJN.

EN… DEZE ENERGIE WORDT GENOEMD ……………… LIEFDE!

Dit is het waarom we uitleggen dat LIEFDE ALLES IS en er is niets anders.

ALLES DAT IS… ALLES DAT WORDT ERVAREN IN DE NOOIT EINDIGENDE ONEINDIGHEID VAN LEVEN enVORM … IS DIE ENERGIE VAN LIEFDE.

Kunnen we het op deze manier zeggen om te helpen? Een kind in jullie wereld heeft een substantie dat genoemd wordt ‘playdough’ (speelmassa). Het is een (klei) massa op zichzelf. Een ronde bal, zullen we zeggen. En uit die ‘massa’ kan het kind elke vorm dat het wil scheppen. Een huis… een worstje… een baby. ALLES dat zijn denken wenst om van die massa te, maken’. Maar die ‘baby, huis, worstje’ zijn nog deel van die oorspronkelijke, massa’. Ze kunnen nooit … en dat is ook niet zo… zijn, dat aan het eind van die speeltijd… het huis, het worstje en de baby dan… terug gekneed worden in de bal… terug in de EENHEID van waaruit ze voortkwamen. Toch… konden ze nooit worden gescheiden… ze waren nog steeds dezelfde essentie van de oorspronkelijke bal… ook al beleefden ze zichzelf nog als ‘een deel spelend als’ een huis, baby of worstje. Zie je?

Blossom: Ja. Mooi neergezet.

Federatie van het Licht: En dan zouden we eraan toevoegen dat eenmaal ‘teruggekeerd’ in de massa… in een andere ‘speeltijd’… dat zelfde stukje van Het Geheel dat eenmaal een huis was… misschien dan weer wordt ‘her-schapen’ in een boom of een ster of in water… Gewoon weer een andere rol.

Blossom: OK. Dan is hier een volgende lastige vraag. Als dat zelfde stukje klein terug gezet wordt en herschapen wordt … dan zou dat niet betekenen … dat het gedaan werd om ‘om verder naar beneden… in tijd te gaan’ dus zogezegd? Want als het ’t huis was… was het ’t huis… en niet de boom, of ster of water. Dus hoe kon het dan AL die dingen in het NU zijn… als het ervoer om net dat ene ding in die tijd TE ZIJN?

Federatie van het Licht: Inderdaad een heel goede vraag.

Blossom: Lieve hemel… er is een pauze bij je antwoord… zeg me niet dat je dit niet kunt beantwoorden.

Federatie van het Licht: We ‘vormen’ het louter in woorden. Wat voor iets lastigs zorgt, zoals je zegt.

Neem de bal van Energie zoals het in zijn totaliteit is… voor het werd geschapen in vormen van ervaring. Er was … in zijn volledigheid… Niets anders wetend dan ZICHZELF … IN ZIJN GEHELE ZELF… ZOALS HET IS… TOTAAL… VOLMAAKT.

Omdat uit te breiden… want ENERGIE is nooit stil… het beweegt altijd… want dat is zijn aard… .besloot’ het om ‘weg te breken’ uit/in verschillende ‘beelden’ van zichzelf. Maar ieder beeld/creatie is een uniek deel van dat Geheel. Daarom, is het dat alle transformatie ervaringen van zichzelf … onthoud dat er geen tijd is… allemaal tegelijk ‘gebeuren’.

Blossom: Dit IS gecompliceerd om uit te leggen.

Federatie van het Licht: Een druppel water in de oceaan is stil en zal altijd deel van die oceaan zijn. Hij zal altijd het bewegen van het getij beleven… zelfs als het misschien stil is… als een andere druppel veel kilometers verderop razend heen en weer kan gaan. Ze zijn nog steeds ‘hetzelfde ding’ zijn ‘terzelfder tijd’...heel anders.

Blossom: Om eerlijk te zijn… Ik heb altijd dit ‘steeds weer doorgaande ‘ding HEEL verwarrend gevonden! En ik kan niet zeggen dat deze conversatie dit ‘ontwart’.

Federatie van het Licht: Omdat je geconditioneerd bent naar jullie tijd te kijken als lineair. Jullie kijken ernaar vanuit een horizontaal perspectief. D.w.z.… het uitstrekkend… als tegengesteld aan een verticaal perspectief… als het allemaal bovenop elkaar zit… of tegelijkertijd gebeurt.

Blossom: OOK AL IS ER GEEN TIJD!

Federatie van het Licht: Precies! Dus, kijk met dat verticale perspectief als naar een ‘ruimte’. Een ‘plek’!

Een beetje als een enorme gebouw met veel verdiepingen. Veel kamers. Veel vloeren… de een op de ander gelegen. Zo veel gaat er om in elke ruimte… op elke vloer… en, als in een specifieke ruimte… op een specifieke vloer… die VOELT alsof dat ‘alles is wat er is’. Dat is waar jullie focus IS.

TOCH…

Ga de lift in… druk op een knop… welk getal je ook kiest… en je zult jezelf op een andere vloer bevinden… in een andere verdieping… in een andere ruimte… en je beleeft wat daar gebeurt. En DAT IS waar je focus … JULLIE WERKELIJKHEID… wordt en toch … zit het focus waar je je op CONCENTREERDE … en die bestaat nog. Het gaat allemaal NOG STEEDS door… maar je focus is ‘daar niet’. Die zit NU op een andere verdieping.

Blossom: Dank je. Dat helpt … iets… een beetje. Moet iemand nog meer drugs? Ik denk dat ik vandaag stop… Voordat mijn hersenen ontploffen… en ik moet nog andere dingen doen vandaag! Veel dank, Mijn Vrienden. Fijn om weer contact te hebben.

Federatie van het Licht: Fijn om … in contact te ZIJN. Onze LIEFDE reikt in jullie Wezens en verbindt zich op een dieper niveau dan jullie je misschien realiseren. Hierom… zijn we zeer Dankbaar.

Blossom: In liefde en dank.

Bezoek alsjeblieft de Oproep “Wij zijn de Spel Veranderaars’ als je er zin in hebt… om de Energie zo HOOG te houden als we kunnen.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – Website
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!