Home > > Blossom Goodchild - April 7 2013

Blossom Goodchild - April 7 2013

Blossom: Hallo mijn vrienden. Om eerlijk te zijn, weet ik even niet hoe dit verder zal gaan. maar het huis is enkele uren rustig en het zou heerlijk zijn om me met jullie te verbinden. Is er iemand thuis?

Galactische Federatie van het Licht: Liefste Blossom… ten eerste willen we praten over het feit dat iemands verantwoordelijkheid voor het zelf in het zelf zit. Wij die niet van de Aarde zijn… registreren de energieën die uit de zielen individueel stralen en als geheel. We ontdekken in deze tijd dat er een mengsel is van hoog en laag. Toch… houden we er rekening mee… dat deze energieën EEN zijn. Daarom… mengen de lagere energieën zich met de Hogere om misschien een … gemiddelde te creëren! Velen van jullie merken in deze dagen dat je alle drie (de energieën) beleven. Soms op dezelfde minuut in jullie tijd.

Blossom: Correct! Dat kan best storend werken. Behalve als de Hogere energie overheersend is daarbij…. Die momenten zijn glorieus! Maar…. Hoe vreemd vind je je zo nu en dan in de diepten… maar WETEND dat dit niet zal blijven. Dit Ascentie 'ding' is nogal anders dan we gedacht of verwacht hadden.

Galactische Federatie van het Licht: En toch is dit Ascentie ding precies hoe jullie dat willen scheppen.

Blossom: Wat? Zelfs met onze 'laagtes'? Ik dacht dat dit meer had te maken met de Hogere energieën die binnenkomen en die storing veroorzaken terwijl de lagere weggaan.

Galactische Federatie van het Licht: Denk ALTIJD hieraan. JULLIE creëren deze Nieuwe Wereld. Hier hebben we al over gesproken. Energie is een vorm die kan worden veranderd en opnieuw veranderd. Maar dat heeft een sterke geest nodig en karakter om er bovenop te komen. Daarom werden de krijgers van Licht gekozen om te Zijn….. Jullie… Ieder van jullie die deze sterkte in zich heeft… deze kracht. Deze sterkte om de lagere vibraties, die vechten voor/om 'jullie leven', te overstijgen!

Velen van jullie voelen zich ontmoedigd… want 'waar je bent' is niet waar je verwachtte dat je zou zijn.

Blossom: Nou, ik denk dat is het omdat we geen waarschuwing kregen over wat we kunnen verwachten. Alles waar over werd gesproken was die prachtige Nieuwe Wereld waarin we gingen. Begrijp me niet verkeerd. Ik WEET dat we op onze weg zijn. Ik heb daar nu een dieper WETEN van.. ook al ontdek ik soms dat ik zelf een beetje onbegrepen wordt! Maar… hier op Aarde zijn in deze tijd is echt een roller coaster! (achtbaan) Soms merk ik dat ik naar de sterren omhoog kijk en tegen jullie zeg : 'Komen jullie maar eens beneden en probeer het zelf!'

Galactische Federatie van het Licht: En wij horen je. Maar we kunnen dat niet. Dat is onze positie niet. maar we kunnen wel onze uiterste best doen om proberen te helpen.

WIJ WETEN WAAR JULLIE NAAR TOE GAAN!

WIJ WETEN DAT ALLES IN ORDE IS.

WIJ WETEN DAT HET PLAN VOL STOOM NAAR VOREN GAAT! … en we vragen in JULLIE WEZEN… de kern van wie JIJ bent… ACCEPTEER DIT … en WEET het daarom ook.

Blossom: En ergens in mij…. accepteer ik dat ook. Er schijnt alleen heel weinig bewijs te zijn… aan de buitenkant.

Galactische Federatie van het Licht: Maar het zit aan de binnenkant waarin wij geïnteresseerd zijn. Want het is vanuit de binnenkant dat de buitenkant wordt geschapen. Laat los, lieve vrienden van wat er schijnt te zijn. Breng naar binnen… wat je WEET dat WAARHEID is.

Als ieder individu 'zijn WARE zelf' erkent…. En dat is dat WETEN diep van binnen… dan vragen we je om vast te houden … zelfs als de roller coaster met volle snelheid in het verdiepte spoor gaat… om vast te houden aan het WETEN dat… in jullie wereld van dualiteit… hoe lager je gaat… hoe hoger je dan zult omhooggaan.

Blossom: Wat dan een beetje een zorg is. Want telkens als ik Hogerop stijg… betekent dat dan dat mijn volgende laagte nog lager zal zijn om het verbijsterende Hoog tegen te gaan wat ik dan net heb beleefd?

Galactische Federatie van het Licht: Nee. Dat betekent het niet. Want dit is waar je sterkte van karakter binnenkomt. Ja er is tegenstelling in ALLE zaken. Dit is de wet van jullie planeet. Maar jullie…. als Lichtwezens omvatten jullie een menselijk lichaam en kwamen hier om dat te veranderen. Want deze 'keer' wordt dat in de dualiteit achter gelaten. Dat heeft zijn doel gediend. Hoe meer je je Lichter zelf omvat… in deze tijd… hoe minder je in het 'duister' valt. Maar het is aan jullie… om de controle over te nemen.

Blossom: En daarom zeg ik…'kom zelf naar beneden en probeer het uit'. Want met alles dat 'op ons neerdaalt' wat negatieve en schadelijke chemicaliën voor ons zijn, om ons te beheersen. Of controle over ons te houden… voelt iemand zich soms zwak met alles. Ik ben niet altijd zeker dat IK WEET WIE mijn Ware Zelf is en hoe het leven zou zijn… laat staan het toe te passen.

Galactische Federatie van het Licht: Maar wij zeggen het anders. In ieder van jullie is je GODDELIJKE WEZEN. Een vonk van je GODDELIJKE WARE ZELF. Er is geen chemie of vergift of een lager vibrationele input die je Hoger zelf niet kan verijdelen. Hoe kan dit?

JE GODDELIJKE ZELF IS LICHT.

Zonder je menselijke vorm… als je daar vrij van bent… BEN JE LICHT. DAT IS WAT JE BENT.

Sta geen gedachten toe van 'Dit is gewoon te moeilijk'…. om gedachten "Dit is gewoon zo makkelijk"! je te laten overnemen.

Wij zijn ons bewust, Blossom van je gedachten betreffende een nieuw project om met je vriend met wie jij zoveel lacht… op te bouwen en dat heet…?

Blossom: VERANDER JE HOUDING, LOVE!

Galactische Federatie van het Licht: Precies! En denk je dat dit maar een gril is? Natuurlijk niet. Want dit is waar het allemaal om gaat. Het soepele pad de Nieuwe Wereld in, DAAROM gaat het allemaal.

JE HOUDING VERANDEREN naar ALLE dingen… Vind vreugde in ALLE dingen…. Vind het LICHT in ALLE dingen. DIT IS WAT JULLIE ALLEMAAL WILLEN, NIET WAAR?

Blossom: Inderdaadjes! Maar wij mensen 'worstelen' wat betreft veel zaken, hiermee.

Galactische Federatie van het Licht: VERANDER JE HOUDING, LIEF!

Blossom: Men is niet altijd in de stemming om de kracht te vinden dat te doen.

Galactische Federatie van het Licht: Maar dat betekent niet dat het niet gedaan kan worden.

Liefste zielen… wees niet ontmoedigd. Er is zoveel dat in Vreugde en Lachen voor jullie ligt en de LICHTSTE van energieën.

Wij hebben eerder tegen jullie gezegd betreffende het feit dat jullie allemaal vrijwillig kwamen… jullie WISTEN dat dit de score zou zijn. Jullie WISTEN waar jullie jezelf mee in zouden laten. Jullie WISTEN waarom jullie kwamen en waarom jullie vrijwillig kwamen en waarom jullie hiermee instemden. Omdat jullie WISTEN dat je de kracht had om je missie te volbrengen.

ER IS NIETS VERANDERD.

Jullie zullen je missie voltooien. JULLIE DOEN HET!

Alles dat jullie beleven is er gewoon deel van. Als je dit WEET…. Als je dit accepteert… dan is het makkelijker te zeggen….'Okay… ik heb het!' In het WETEN dat je WEET! Daarom … laat de acceptatie het doorstromen.

Is het niet zo, Blossom… zelfs in een 'dip' .. . om een nieuwe glimlach en lachen te vinden in jezelf voor de wijze waarop je je voelt… want het is zo 'niet jou'. ?

Blossom: Ja, dat is zo.

Galactische Federatie van het Licht: Dit is wat wij bedoelen. Je herkent de 'reis'. De noodzakelijke reis. Dit deel van het pad is 'het loslaten van de oude manieren'.. de 'oude jij'… en de 'oude jij' geeft niet op zonder te vechten.

Blossom: Waarom niet? Als het WEET dat het voor mijn eigen goed is?

Galactische Federatie van het Licht: Omdat de oude jij gevangen zat in een wereld die jou beheerste! NU… midden in dat deel… in dit bemiddelingsplan… duikt de nieuwe jou op.

De eenvoudigste analogie is die van een rups. Die voelde 'zich thuis' zoals hij was. Dat was alles dat hij wist. Hij deed wat hij deed in die fase van zijn leven/bestaan. Toen …. GINGEN DE DINGEN VERANDERDEN! Hij, de rups, bevindt zich opeens in een 'andere fase' van zichzelf. Hij kan best niet beseffen wat er precies plaats vindt…. .. desalniettemin .. daar is ie… in de volgende fase van zichzelf. Alles wat hij kan doen is ´er zijn´… Niet wetend wat er vervolgens plaats vindt… of inderdaad waar hij in gaat veranderen. Maar door ACCEPTATIE EN GEDULD in het WETEN dat ALLES IS ZOALS HET MOET ZIJN… en dan… als alles in juiste verbinding is met alles.. en met wat beweging en inspanning die nodig zijn… duikt hij op als het meest prachtige gevleugelde Wezen.. dat kan vliegen !!!!!!

EEN TOTALE TRANSFORMATIE.

HET OUDE IN HET NIEUWE

Maar… zullen we zeggen… het zielenwezen is een en dezelfde… want het was altijd… is en zal zijn.

Blossom: Dank je hiervoor. Deze woorden van jullie, van bemoediging helpen me zeker en ook velen, lijkt het. Ik wil graag de energie 'veranderen' als ik mag. De laatste keer spraken jullie over jezelf als 'WIJ ZIJN' . Iemand vroeg of dit betekende dat jullie daarom de "Ik BEN" aanwezigheid energie zijn.

Galactische Federatie van het Licht: Toch weten jullie dat we zullen antwoorden dat jullie allemaal de IK BEN energie zijn. ALLES IS.

We spreken over jullie Hogere zelven. We spreken over verschillende niveaus van vibratie. Waar alles is uit samengesteld…. Een bepaald niveau van vibratie. Dus we zeggen jullie dat 'ons niveau van vibratie' in de LICHTHEID … hoe zeggen we dat… die van een Hoog kaliber is. We hebben niet de 'dichtheid' ervaren van de Aarde. Dit kan een verwoesting veroorzaken op iemands 'niveau'.. op de planeet of van de planeet af.

Blossom: Kun je dat meer toelichten?

Galactische Federatie van het Licht: De dichtheid van de Aarde die werd tot stand gebracht kan iemands Wezen besmetten. Dit kan in iemands wezen doorsiepelen en zijn merk achterlaten. Als een ziel het Aardse tumult achter zich laat naar vrijheid van de zelfziel…. kan het best wat healing nodig hebben zodat iemand wordt gereinigd van die 'merken'. Deze 'markeringen' werden oorspronkelijk niet zo bedoeld… maar door de bewuste keuzes van de mens… is dit de manier waarop het ging.

Maar … DIT IS ALLEMAAL VERANDERING.

DE NIEUWE WERELD OP AARDE… ZAL IN ZIJN HOGERE VIBRATIE, NIET OP DIE MANIER ZIJN.

WANT JULLIE LOPEN ALLEMAAL AL IN EEN NIEUWE WERELD.

Een wereld die geen merken kan maken of het Wezen kan besmetten… want er zal daarin niets zijn dat van die vibratie is. Er zal niets zijn dat de wens heeft dat te doen.

HEF JE WEZEN OP

VERHEF JE GEDACHTEN

TIL JE VIBRATIE op!

Voel je niet verslagen omdat een van onze Moederschepen niet over een groot prominent gebouw heeft gezweefd!!

DIT GAAT ALLEMAAL NOG GEBEUREN.

JULLIE WETEN DIT.

GA DOOR, ONZE LIEFSTE BROEDERS EN ZUSTERS VAN LICHT.

Marcheer dapper verder met het WETEN dat alles gaat gebeuren en dat zal doen.

In de tussentijd… VERSTERK JE… LICHT JEZELF OP EN HET GEHEEL …

WIJ ZIJN MET JULLIE.

...

Blossom: Maar ik denk toch dat jullie net zijn vertrokken! Zijn jullie er nog?

...

Veel dank tot aan de volgende keer. Verder door, omhoog en soms met zijwegen!!!!!!!!

Ah ha… 11:11 uur. Leuke tijd!


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – WebsiteWereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |


Wil je ons lichtwerk steunen?


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl