Home > > Blossom Goodchild - 26 Maart 2013

26 Maart 2013

Blossom: WOW! Het schijnt zo lang geleden sedert we samen spraken en ik voel me, na die vijf weken weg, alsof ik op een enorme langer reis ben geweest, mentaal en emotioneel. Ik heb het wereldnieuws niet zo gevolgd dus ben ik verlangend te weten waar jullie over willen praten. Ik VOEL absoluut Sterke Optillende energieën … zeer troostende en bemoedigend. Dus … Zijn jullie er?

Galactische Federatie van het Licht: Inderdaad zijn we weer en blij om opnieuw met je te converseren. Wij zijn naar een HOGERE plaats van wonen gegaan.

Blossom: Dat kan ik niet laten zitten.. dat betekent?

Galactische Federatie van het Licht: Dat betekent.. oh, onderzoekende… dat nu, terwijl de energieën zich aan het settelen zijn… laten degenen van ons die in Hogere energieën wonen ons dat doen(settelen dus.w.) Terwijl jullie planeet deze nieuwheid beleeft… laten ook wij ons daar zijn waar we horen. Het is inderdaad troostend om goed op onze speciale grond te zitten en te weten dat men thuis is.

Blossom: Dus waar zijn wij dan, wat ons betreft, wat gebeurt er voor ons en hoe passen jullie daarin?

Galactische Federatie van het Licht: Wat er met jullie gebeurt hangt heel erg af van wat iemand kiest om te ZIJN. Het is echt zo simpel als dat. Jullie zullen wonderen ontdekken van het zelf en hoe snel die wonderen tot jullie worden aangetrokken.. als je besluit om die te hebben/beleven. Zo is de manier waarop. Als jullie besluiten om blij te zijn en om dit te laten zijn… dan zullen jullie blijdschap hebben. Is het een klagende kreunende opstelling dan zal dat zijn wat je wordt geboden. Het is aan jullie. Het verschil om in het NU te zijn is dat het bijna onmiddellijk is… afhankelijk van jullie vibratie in de volledigheid van jezelf. Neem de tijd om diep in te ademen als je daaraan denkt en wees je bewust dat in die inademingen jullie je verbinden met wie jullie zijn.

JULLIE KUNNEN NIET WORDEN LOSGEKOPPELD…. Maar soms kan dit wel zo VOELEN.

Blossom: Ja… zo voelde ik me toen ik in Engeland was. Mijn ziel voelde zo ver weg van thuis, mijn Aardse en mijn spirituele ziel. Ik voelde me op een of andere wijze… dat ik een paar stappen zijwaarts had gezet en ik was er niet zeker van wie ik was! Ik ben nog steeds niet echt zeker, om eerlijk te zijn en ik ben nog niet volledig weer op mijn spoor gekomen…. Maar ik kom er wel.

Galactische Federatie van het Licht: Dit is allemaal deel van de manier waarop de dingen gaan. Men is opnieuw aan het inschatten wie ze geweest zijn om te worden wie ze Werkelijk zijn. Als ze het niet opnieuw bekijken, hoe kunnen ze dan zien hoe ver ze zijn gekomen? We willen tegen jullie allemaal zeggen… dat je moet doorgaan in het WETEN dat de zaken inderdaad geweldig goed vooruit gaan. Kun je dit niet VOELEN, Blossom?

Blossom: Ik kan zeker een verschil voelen, nu ik thuis ben… in mij… en het Universum schijnt allerlei soorten gelegenheden af te schieten die mij Hogerop brengen.

Galactische Federatie van het Licht: En dit is de manier waarop het zal zijn. Het zal zo verder gaan. Zo velen van jullie zijn nu klaar. Jullie wachtten zo lang en sommigen voelden zich teleurgesteld als een machtige strijder in een of andere vorm zich niet liet zien, met welk aspect men ook hoopte. Maar NU MERKEN jullie dat alhoewel de VERANDERING niet zo was als jullie je voorstelden… dat er inderdaad een GROTE VERANDERING was.

Sommigen van jullie zullen er makkelijker en scherpzinniger in mee zijn gegaan dan anderen. Dat maakt het tempo niet uit waarmee jullie je verbinden met je nieuwe zelf. Dat is aan jullie… maar het is wel van belang dat je WEET dat het aan het gebeuren is en dat je de energieën om je heen VOELT. … en VOELT dat ze deel van je worden.

Jullie kunnen ook een weinig turbulentie voelen! Het contrast om volledig te erkennen wat jullie dient en dat wat niet dient. Wees Licht van hart in dit proces… want het jezelf kastijden door je denken is niet van waarde… dient je niet.

Blossom: En hoe is het leven voor jullie dan? Waar zijn jullie mee bezig geweest?

Galactische Federatie van het Licht: Wij hebben nieuwe wegen van dienst gekoesterd.

Blossom: Zoals?

Galactische Federatie van het Licht: Het experimenteren met progressieve ondernemingen die op hun tijd transities makkelijker maken als iemand die tegen komt.

Blossom: Okay…. Met alle respect… mag ik jullie alleen laten weten dat veel mensen me vragen waarom jullie niet gewoon kunnen zeggen hoe het (ermee)staat? Ik bedoel… die laatste zin van jullie… beantwoordt wel en niet echt mijn vraag. Waarom is het dat jullie niet in staan zijn om een recht doorzee antwoord te geven? Dat zou waarschijnlijk veel denkgeesten voldoening geven als je dat zou doen. Wat jullie zeggen kan duizend dingen betekenen.

Galactische Federatie van het Licht: Dat wat wij zeiden is precies wat wij gedaan hebben. We hebben alles wat we kunnen geprobeerd om jullie uit te leggen dat we in andere dimensies bestaan. De manier waarop wij ‘ons gedragen’ is ver van jullie gedachtewereld. Omdat wij anders zijn. De progressie van jullie zelf en van jullie planeet is deel van onze missie.

WIJ HOUDEN VAN JULIE. Toch zijn ‘onze manieren’ veel verder ontwikkeld in alle aspecten dat het echt niet bevorderlijk is om zelfs maar te proberen om wat wij feitelijk aan het doen zijn in basische feiten te vertellen. Het is gewoon niet mogelijk.

Blossom: Dus… zijn jullie stoffelijk actief? Of zitten jullie de hele dag ‘Omm’ te doen Ik wil graag een groter plaatjes van hoe jullie zijn en hoe jullie je dagen doorbrengen. We hebben elkaar nu al zolang gekend… en zeker kunnen we dat meer doen?

Galactische Federatie van het Licht: Wij hebben geen dagen om door te brengen. Zoals jullie weten bestaat tijd niet voor ons. Daarom zitten we niet vast aan een timetabel of leven we op een manier zoals jullie dat doen op een avond of overdag en in tijdsframes met afspraken.

WIJ ZIJN!... ZIJN DIE WE ZIJN.

Blossom: En… wie zijn jullie?

Galactische Federatie van het Licht: Leven!

Blossom: Whoa! Mooi antwoord. Ga even door in die richting.

Galactische Federatie van het Licht: Wij zijn leven… in al zijn vormen. We kunnen in een ervaring ‘poppen’ (‘opduiken’) en elke vorm van leven zijn… als we informatie behoeven uit een specifieke bron.

Blossom: Waratje. Dat is enorm. Jullie zullen je zeer erg ‘bewust’ en ontwikkeld zijn om dat te kunnen doen. Dus jullie … jullie ‘band’ (kring)… … DE FEDERATIE VAN LICHT waar ik mee communiceer… zijn niet zoals velen jullie zien of zich voorstellen… ‘galactische vrienden’ .. zoals of menselijk, of op katten lijkend… van welke soort, hoe men dan ook is in de galactische Federatie. Jullie zijn?

Galactische Federatie van het Licht: Leven!

Blossom: Ik heb geprobeerd een antwoord van jullie te krijgen over wat jullie Ware vorm is… Jullie kunnen een vorm aannemen die past bij… maar ik had er op deze manier nog niet naar gekeken, zoals jullie het net beschreven.. Dus… JULLIE … als je geen vorm aanneemt of zoiets… als je wel in iets glipt dat prettig is… welke gedaante is het dan? Of is het geen gedaante maar een echte vorm van wie jullie zijn?

Galactische Federatie van het Licht: We zeggen dat ergens in glippen wie we in onze Ware vorm zijn, dat is Licht. Dit is ons meest prettige begrip van onszelf.

Blossom: En wonen jullie feitelijk in een groot schip?

Galactische Federatie van het Licht: Dit is een enorm complexe zaak… toch zullen we je het beste schot geven… zoals jullie dat zouden zeggen.

Wij HOEVEN NIET in een schip te wonen. We hoeven eigenlijk nergens te wonen. Als Licht kunnen wij overal en ergens zijn… en…. nergens. Maar… van deze Licht Energie zijnde… wensen we van dienst te zijn. Daarom zijn we in staat om onszelf te transformeren in dat wat het meest toepasselijk is voor een gegeven situatie.

Laten we praten over onze schepen. De voertuigen die sommigen van jullie aan jullie hemelen gezien hebben zijn werkelijke voorstellingen van wat ze zijn… zoals jullie dat zien. Maar… kom aan boord… en dan word je weggeblazen door het materiaal van zo’n voertuig en wat werkelijk nog meer… de werking ervan. Begrijp ook net zoals bij jullie vervoer… jullie hebben vele maaksels van auto’s, fietsen, vliegtuigen… enz. Er is geen bepaald ‘type’. Hou ook de verwachting vast dat deze voertuigen hun vorm in een ogenblik kunnen veranderen. Omdat het energie is waar wij mee werken.. mee Leven.

WIJ ZIJN ZELF ENERGIE en we WETEN hoe we ermee kunnen samengaan en ten voordele van ons kunnen gebruiken.

Blossom: Eten jullie of slapen jullie. Jullie… jullie vrolijke kring? (You… your merry band?)

Galactische Federatie van het Licht: Daar hebben we geen behoefte aan. We hebben geen lichamen die onderhoud nodig hebben of moeten rusten.

Blossom: Dus… hobbies?

Galactische Federatie van het Licht: Licht uitstralen.

Blossom: Heerlijk!

Galactische Federatie van het Licht: Mogen we hier aan toevoegen dat het zo’n vreugde is voor ons om te zien hoe er vooruitgang is die in jullie wereld plaats vindt.

DIE IS WERKELIJK AAN HET VERANDEREN.

JULLIE… IEDER VAN JULLIE, IS AAN HET VERANDEREN.

Jullie ZIJN al in een NIEUWE TIJD. Maar die is net aan het beginnen. Denk er op een bepaald moment aan… hoe opgevrolijkt en opgewonden jullie je VOELEN over wie jullie worden en wat jullie dienst is .. en denk er dan aan dat jullie je eerste babystapjes zetten. Stel je dan voor… liefste vrienden van ons… en wij voelen ons geëerd om je zo te noemen. … wat voor jullie ligt als je geleerd hebt om te hink stap springen en te rennen!

DE VREUGDE DE VREUGDE DE VREUGDE!

EN HET ALLERMEEST…. WEES JE BEWUST VAN DE LIEFDE DIE JULLIE ZIJN.

DE JIJ DIE LIEFDE IS.

En stel je dan voor de BLISS (DE VERRUKKING) als jullie dit Hogere niveau VOELEN op elk moment. JULLIE worden de WAARHEID van jezelf en jullie zijn nu in staat om glimpen te vangen van wat dit mogelijk kan meebrengen. Veel groter dan jullie wildste dromen/voorstellingen. Veel meer om VOOR TE LEVEN, dan jullie ooit droomden. Want het is alleen zo als jullie je Hogerop tillen… dan zijn jullie in staat om te VOELEN wat er verderop ligt. Met ieder niveau waar jullie naar toe evolueren… kun je de volgende niveaus VOELEN die daar boven op jullie wachten.

HET WORDT GEWOON STEEDS BETER EN BETER.

WE BELOVEN JULLIE DIT.

WEET DIT!

Dat waarvoor jullie kwamen om te doen… dat wat jullie vrijwillig kwamen doen… dat waarom jullie kwamen… jullie doelstelling… jullie passie… gaat beginnen. Volg je hart en volg je dromen. Want door je dromen uit te leven in jullie werkelijkheid en om ELKE MINUUT LIEF TE HEBBEN…. OM DIT TE ZIJN… zullen jullie harten en geesten en je GEVOELENS om te WETEN dat jullie de reden VERVULLEN waarvoor jullie naar deze planeet kwamen… … doorgaan om toe te staan wat gepland was… te ZIJN.

ZO PRACHTIG IN ZIJN WERKING. ZO PERFECT. ZO GEMAKKELIJK!

Alles zal makkelijker worden, liefste mensen. Leven werd niet ontworpen om een worsteling te zijn en toch heeft het zich zelf als zodanig voorgesteld… vanwege het begin van duistere energieën die niet konden snappen wat het was voor wat werd aangenomen (giving)!

HET … LEVEN… is niet wat jullie werd getoond wat het is.

JULLIE WETEN WAT LEVEN IS, WANT JULLIE ZIJN HET.

Jullie KENNEN in je het GEVOEL van WAARHEID en LIEFDELICHT die jullie zijn. En als jullie tot jezelf terugkeren… jullie het je herinneren… en terwijl je je dat herinnert… dan laat je het oude los dat ontworpen werd om losgelaten te worden en dan verwelkom je HET NIEUWE.

HIJ IS HIER

DE NIEUWE WERELD IS HIER.

Jullie brengen het binnen of duwen het aan de kant. Maar zo velen van jullie brengen het naar binnen… zodat de energie die wordt gecreëerd naar degenen die slapen wordt overgedragen. Als een echte mist die over iemands zintuigen heen drijft en geleidelijk aan openen ze hun ogen ZIEN ze hoe de dingen ECHT zijn.

HEF JE SPIRIT ZO HOOG MOGELIJK OP ALS HET GOED VOELT.

SMELT SAMEN EN KOM TOT BEDAREN IN DE HOGERE ENERGIEËN.

ONTSPAN JE EN VERHEUG JE OP WAT RECHTENS VAN JULLIE IS.

LEEF!

Blossom: Wilco (radiotaal: de boodschap wordt aangenomen) Roger (radiotaal: Okay) Over en uit. Een genot om terug in jullie gezelschap te zijn, mijn vrienden. In Liefde en Dank.

Galactische Federatie van het Licht: Het genoegen is geheel aan onze kant.

Blossom: Oh! Dat denk ik niet


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – WebsiteWereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl