Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Blossom Goodchild - April 17 2013

Blossom Goodchild - April 17 2013

Blossom: Goede morgen! Nou, ik heb zeker ontdekt hoe mijn denken in akelige stukken zat de laatste tijd… maar vandaag VOELT het zoveel beter, dus ik dacht dat het het beste was om nu even in een praatje te springen terwijl het goed gaat. Iemand vroeg of we nog een integratie met jullie kregen in ons leven… (ik weet niet of die 75 jaar of 15 jaar oud was… ik denk dat dit een verschil uitmaakt) maar zeker begrijpen jullie de strekking?

Federatie van het Licht: Welkom aan jou en je vrolijke persona. We zullen je vraag beantwoorden met een absoluut 'ja'. In de komende paar jaren zullen de veranderingen die jullie tegenkomen wijdverspreid en fenomenaal zijn. Hoe meer de ziel samengaat met de Hogere vibraties, hoe sneller 'plannen' zullen gaan plaats vinden.

Blossom: Maar toch… we hoeven niet te wachten op een bepaald percentage van de 'mensen' die moeten ontwaken? Zo veel mensen voelen dat ze daardoor worden tegengehouden.

Federatie van het Licht: Maar terwijl de energieën hoger oprijzen en dat ook blijven doen… ZULLEN zo velen meer wakker worden. Er zijn er nu meer die dat willen. Specifiek sedert de maand december van het vorig jaar. Ze VOELEN een drang om zichzelf anders uit te drukken en zaken die eens 'buiten hun radar' zaten, beginnen hen te interesseren en ieder zal op zijn eigen tijd 'omhoog komen'.

Wat men moet accepteren is de trek van de dualiteit. In deze fase zit die op zijn verhoogde positie en inderdaad voelen velen zich zo 'uit elkaar getrokken' … zo buiten zichzelf. We stellen voor om 'going with the flow'(met de stroom mee te gaan). Vecht er niet tegen en ontken het niet… accepteer het gewoon. Bewaar in je zielzelf de Kennis dat dit deel van het plan is. We zeggen ook dat er zaken zijn waar iedereen mee heeft te maken, wat het verstevigen aangaat van bepaalde wegen in hun WEZEN.

Blossom: Over welke wegen spreken jullie?

Federatie van het Licht: Wegen van meesterschap. Wegen van ijver. Wegen om de beheersing weer over te nemen. Hoe meer jullie helpen om in je Wezen de wegen te huisvesten die van LICHT zijn… de wegen van WAARHEID… de wegen die JE je GOED LATEN VOELEN… de wegen die JE LATEN WETEN DAT JE OP JE SPOOR ZIT… hoe sterker je ZELF wordt en in de NIEUWE TIJD.. met deze NIEUWE ENERGIEËN zul je ontdekken door dit zo te doen… dat je naar sterren uitreikt die eerder zo buiten bereik leken te zijn.

Terwijl je leert en de integratie accepteert van de Hogere energieën van jezelf die 'binnen komen'.. zul je zeker verbaasd staan over 'WIE JULLIE ZIJN GEWORDEN.'

Blossom: Ik begrijp wat jullie zeggen. Op het moment ben ik me zeer bewust dat 'waar ik mijzelf doorheen laat gaan' allemaal een reden heeft en dat als ik hier aan de andere kant uitkom… ik de ziel ben geworden die ik door deze ervaringen heen creëer. Er is zo'n WETEN dat we omhoog aan het gaan zijn… maar de tekens, op de oppervlakte, schijnen in de andere richting te gaan… .

Federatie van het Licht: En dat is precies juist Blossom. Alles dat je beleeft.. alles dat velen van jullie beleven… is ECHT alleen maar oppervlakte-spul.

Blossom: Echt waar? … Probeer me dat in mijn gezicht te vertellen! Want dat wat ik de laatste tijd beleefd heb, lijkt zo echt intens… zo'n 'donkere nacht van de ziel' toestand te zijn… het VOELT helemaal niet dat dit alleen van de oppervlakte is.

Federatie van het Licht: We zeggen dat het vanuit diep van binnen 'komt' en dat het zijn laatste vertoning laat zien van 'vasthouden' .

Blossom: Nou, het heeft best een diepe greep!

Federatie van het Licht: Helemaal niet. Want door waar het vandaan komt…. VOELT je denken dat het uit de diepste netwerking komt.

Blossom: Netwerking? Ik weet niet zeker hoe dat woord te gebruiken.

Federatie van het Licht: Omdat, liefste ziel…

DIT EEN TIJD IS WAAROP JE ALLES LOSLAAT DAT JE NIET LANGER MEER DIENT. Is het niet zo dat veel zich over tijd heeft opgestapeld van zaken en gevoelens en afzettingen die diepe littekens gemaakt hebben?

Blossom: Ik denk het. Toch voel ik, en dat doen er velen… dat we met veel van die 'trauma's te maken hebben gehad… ik heb er geen beter woord voor.

Federatie van het Licht: En dat hebben jullie! Laten we het zo zeggen. Jullie hebben er misschien op een diep niveau mee te maken gehad en ze verwijderden zichzelf uit de diepste plek van binnen… naar de uiterste rand , zoals je wilt. En dan 'spelen ze wat om je heen', zo nu en dan.. en dat kan je dan bij verrassing nemen… want je dacht dat je ze had losgelaten.

Dit is wat wij netwerken noemen. Want het is zo dat ieder van die ''wan-gedragingen'… ieder 'trekje' of belevenis dat een litteken bracht om mee af te rekenen… nu op de oppervlakte zit en daar voor het lieve leven blijft hangen. Het is alsof ze met elkaar staan te 'netwerken' om 'kracht te vergaren' want ze weten dat ze op de weg naar buiten zitten… en nu voor goed.

Daarom VOELEN zo velen van jullie zoals jij je voelt. De Hogere energieën die jullie atmosfeer binnenkomen en inderdaad in jullie WEZEN, maken het hen zeer duidelijk dat ze 'hun doel hebben gediend' en dat het nu tijd is om te vertrekken. Het is aan het individu overgelaten hoe lang ze willen dat 'het scheiden van de wegen' moet voortduren.

Blossom: Welke suggesties hebben jullie om dit proces te versnellen?

Federatie van het Licht: Zoals we eerder zeiden.

VERANKER IN JE WEZEN DAT WAT JULLIE WETEN DAT WEL DIENT.

Jullie kwamen niet alleen naar deze planeet om van dienst te zijn voor de planeet… maar om van dienst te zijn voor jezelf.

JEZELF DIENEN IS HET GEHEEL DIENEN.

Jullie kunnen in je de VERANDERING VOELEN… en zoals bij ALLE VERANDERING…. is er een tussen periode. Deze zit vol met draaiende wervelwinden en dan weet je niet… als je er eenmaal door gevangen wordt… waar je dan wordt neergezet.

Alles wat wij vragen is dat je bij het WETEN blijft hangen dat in je zit. Dat WETEN… dat soms 'het oppervlakte spul' kan verwarren… dat … aan de andere kant… als een handschoen past!

Terwijl de tijd verder gaat… zullen 'jullie zelf gaan zien'… de veranderingen. Ze zullen duidelijk/transparant worden. Die zullen niet zoals nu zijn.

DIE ZULLEN ZOVEEL MAKKELIJKER WORDEN… om te begrijpen.

Blossom: Wat begrijpen?

Federatie van het Licht: Waar je bent. Waar je naar toe gaat. Waar je vandaan komt.

Liefste zielen, jullie zijn al zo ver gekomen. Als je maar als mensen de middelen had om 'terug te kijken' en te zien hoe ver jullie zijn gekomen.

Blossom: Toch vraag ik mij af of we konden…. wilden we…. als bewustzijn… zouden we niet totaal beschaamd zijn?

Federatie van het Licht: Nee. Want jullie zouden de waarom's BEGRIJPEN.

Blossom: De waarom's van oorlog en honger en haat? Maar vandaag ontplofte nog een bom in Amerika… men kan dan denken 'Ascentie…. Ja hoor!'

Federatie van het Licht: Ja… jullie zouden de waarom's van die dingen begrijpen. Je zou de reis zien die je hebt afgelegd (en dat zullen jullie) … als het grotere plaatje. Er is niets dat plaats vindt dat geen doel heeft.

Blossom: Dat is een beetje moeilijk te snappen.

Federatie van het Licht: En toch is het zo….. een seizoen na het volgende. Iedere daad heeft een consequentie die naar een volgende daad voert. Waar dat jullie brengt.. omdat elke daad toevoegt aan elke consequentie... is …hoe je leert te WORDEN WIE JE BENT.

We spreken opnieuw uit… dat 'ALLES IS ZOALS HET MOET ZIJN'… en 'ALLES IS NIET ZOALS HET SCHIJNT'.

Blossom: Dat accepteer ik… maar kunnen jullie… om ons te helpen… ons een eerste voorbeeld geven?

Federatie van het Licht: We laten je een draaiende top zien. Als die niet beweegt… 'schijnt het maar een ding' te zijn. Maar diezelfde top in beweging 'schijnt wat anders te zijn'. Het is hetzelfde ding, maar lijkt twee totaal verschillende dingen en dat is afhankelijk van zijn daad/beweging,de handeling.

Blossom: Hoe kan men WETEN wat de WAARHEID ervan is. Welke 'verschijning' is die ene die het niet is?

Federatie van het Licht: Geen ervan.

Blossom: Daar gaan we! Waar is de valium?

Federatie van het Licht: Zie je… het lijkt hen allebei te zijn.. want het zijn ze allebei… de zaak is… welke 'handeling' is die welke voorrang heeft. Een draaiende top staat BEKEND om te draaien… dat is zijn functie… maar als die bewegingsloos is, is die nog steeds BEKEND als de draaiende top.

Blossom: Sorry… maar ik heb er geen idee van waar je nu over praat. Het is niet echt een 'goed voorbeeld' van de vraag, waar ik om vroeg.

Federatie van het Licht: Oh, jawel.

Blossom: Kun je dat dan alsjeblieft voor me uitleggen… want ik kan dat niet zien.

Federatie van het Licht: Precies. Je kunt het niet zien… Alles is niet zoals het eruit 'zie-t

Blossom: Om eerlijk te zijn… Ik moet het hier misschien loslaten… misschien kunnen andere mensen die dit lezen jullie analogie wel snappen…. Maar hoe meer ik dit voortzet hoe meer ik die link verlies… omdat mijn verwarring de lijnen vervaagt. Ik heb dit in al die jaren geleerd.. als er anders niks komt dan raak ik gefrustreerd.

Federatie van het Licht: Dan laten we dit 'artikel' hier los zoals je zei… maar we WETEN dat het wel zin heeft.

Blossom: Jolly good. Misschien valt het dubbeltje later voor me op zijn plek.

Federatie van het Licht: Liefste zielen…. verlies jullie zicht niet op je doel. Er zit moedeloosheid in de lucht… maar het zijn jullie die dat kunnen verdrijven. Jullie die je er van kunnen bevrijden.

JULLIE ZIJN HAAR SLAAF NIET!

NEEM DE CONTROLE OVER.

WEES IN CONTROLE.

HERWIN DE CONTROLE.

Want wanneer jullie dat doen.. als jullie dat doen… keert jullie kracht, je kennis en begrip terug.

GA DOOR MET DOORGAAN.

Wij bieden jullie bemoediging aan….

Spreek tegen ons op jullie (eigen) uur in allerlei stemmingen. Verbind je met ons. In de jaren die voorbij zijn op jullie planeet… kon men zich niet voorstellen dat er communicatie was via een telefoon… kijk nu hoe ver dit zich heeft ontwikkeld want jullie kunnen nu van aangezicht tot aangezicht spreken via een scherm. Dus… WEET dat het nu niet lang meer duurt voordat we ons kunnen verbinden op welke wijze het meest juist is om mee te beginnen… en we zeggen dat dit door telepathie gaat… nu.

Velen zijn zo scherp/intelligent om met ons te spreken en om informatie te krijgen… word niet moedeloos…. Weer zeggen wij ALLES IS ZOALS HET MOET ZIJN… en ALLES IS NIET ZOALS HET LIJKT TE ZIJN.

Blossom: Het beste is om dat kleine puppy vandaag niet weer op te pakken!

Federatie van het Licht: JULLIE ZIJN LIEFDE.

ALS DAT ALLES WAS DAT JULLIE WISTEN EN NIKS ANDERS… DAN ZOUDEN JULLIE ALLES WETEN.

Blossom: Ik voel dat dit het einde van de sessie is. Dank je wel, guys. Het is goed om in deze tijd contact te hebben… alhoewel… wel hobbelig!

Federatie van het Licht: VOEL ONZE LIEFDE VOOR IEDEREEN… WIJ ZIJN ECHT MAAR EEN ADEMTOCHT VERDER WEG.


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – WebsiteWereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |


Wil je ons lichtwerk steunen?


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl


Galactic Channelings

Create Your Badge