Home > > Blossom Goodchild - 13 Februari 2013

13 Februari 2013

Blossom: Goede morgen! Ik kan wel wat geruststelling gebruiken om eerlijk te zijn. Ben ik dat alleen? Ik heb me ECHT niet gerealiseerd dat ik zo weinig geduld of tolerantie had. Niets schijnt er te veranderen… het schijnt erger te worden en het voelt niet goed! Wat is er aan de gang? Kunnen jullie ons wat meer detail geven dan bij onze laatste communicatie?

Federatie van het Licht: De warmste groeten aan iedereen. Jullie VOELEN je onprettig met je ongemak nietwaar? Toch moet er herkend worden dat alhoewel bij dit schijnbaar totaal zich niet lekker voelen… men feitelijk dieper in de juistheid gaat van wie men WERKELIJK is.

Blossom: Dus.. het VOELT echt niet dat dit boosheid is uit oude patronen die naar buiten moeten komen… het VOELT anders… kan ik zeggen, een ‘verse boosheid’? Hoe stom klinkt dat dan?

Federatie van het Licht: En toch zouden we zeggen dat het helemaal geen boosheid is.

Blossom: Nou, mijn schreeuwen en schelden tegen een lege kamer of auto VOELT zeker als boosheid… zeker een gebrek aan tolerantie. Ik ken mezelf nauwelijks meer… of dit deel van mij dan.

Federatie van het Licht: Laten we deze draaiingen en omkeringen op de manier ontvouwen die geschikt is voor wat je nodig hebt. Ten eerste…. Wat jij aanziet als boosheid is een verstrooiing van energieën die een conflict hebben met de manier waarop je ECHT bent. Je zou er goed aan doen te begrijpen dat er inderdaad een ENORME VERSCHUIVING plaats vond in het zelf en in de planeet op de genoemde datum in jullie Yule Tijd (plusminus Kersttijd) en alhoewel velen daar niet over eens leken te zijn… die tijd… misschien kan men nu VOELEN en erkennen dat dit in feite wel zo was. VOEL jij je hetzelfde zoals je daarvoor was, Blossom?

Blossom: Nee… maar ook kan ik zeggen dat ik me eigenlijke wel helderder VOEL.

Federatie van het Licht: Vertel ons hoe jij je voelt?

Blossom: Odd! Raar!! Beslist raar! Niet het een of het andere. Gewoon RAAR! Onzeker wie ik NU ben. Ik was toegekomen aan het houden van de oude ik en ik weet nu niet zeker of ik wel van de nieuwe ik houd.

Federatie van het Licht: Je wilde eigenlijk zeggen ‘de middelste ik’ nietwaar?

Blossom: Ja, Nog raarder!

Federatie van het Licht: Toch is dit precies wat je ervaart… De middelste mens! Je zit nu tussen het oude en het nieuwe in. Dit is het waarom zo velen van jullie je energieën verkeerd plaatsen en je zo uit verbinding VOELEN met de WAARHEID over wie jullie zijn.

JULLIE GAAN DE NIEUWE WERELD IN die door jullie is geschapen. Maar toch is het niet aangenaam wat betreft alles, om jezelf daar plotseling neergeploft te voelen. Het zal niet de makkelijkste manier voor jullie zijn om je aan te passen en alhoewel je je ‘RAAR’ VOELT met dat waar je doorheen gaat om er te komen…. Jullie zullen daar komen. Het is best moeilijk om met aardse termen te beschrijven… zoals veel dingen… zoals je weet…. dat vaak zijn.

Stel je voor dat dit een overgangstijd is. Een tijd waarin je gewoon in een zee van ‘onbekends’ drijft. Je kunt er niet uit… en je VOELT dat je heen en weer wordt gegooid en gedraaid door de waterstroom. Toch lijk het in deze tijd meer dat er geen specifieke richting is van die stroom.

Blossom: Het lijkt alsof ik in een wasmachine zit!

Federatie van het Licht: Dan nemen we die trein van gedachten. De cyclus zal eindigen en wat is het resultaat? Alles is gereinigd geworden.

Blossom: We gaan dus door een reiniging, dan?

Federatie van het Licht: Absoluut.

Blossom: Alles goed en wel. Maar zoals er gezegd werd de laatste keer dat we spraken… er is altijd een reiniging aan de gang… hoe veel cycli hebben we nodig om de vlekken eruit te krijgen?

Federatie van het Licht: Zou je niet zeggen dat je in je hart WEET dat dit het is? Dit is
DE VERANDERING. Dit is de laatste spoeling… zogezegd.

Blossom: Nou. Dat zou ik graag willen denken. Binnen in me VOELT het of we bij iets GROOTS aankomen. Zo vaak dit woord ‘soon’ of ’spoedig’ al een vloek geworden is… IK VOEL dat we bij een nieuwe werkelijkheid aankomen en die staat letterlijk al om de hoek. Maar… rond de hoek kan ook wel een eeuw verder weg liggen!

Federatie van het Licht: Liefste familie… onze vrienden op Aarde. Blijf bij je WETEN. Laten we naar de dingen kijken met een ‘helderder Licht’.

JULLIE WETEN dat je naar de Aarde kwam om een reden.

JULLIE WETEN dat je een bedoeling hebt… en die bedoeling is veel meer dan het verwijderen van karma of ‘gewoon’ de ziel zelf ontwikkelen.

JULLIE WETEN DAT IN JE.

Wij dan, als een bewustzijn… hebben al vele jaren met jullie ZIJN gewerkt, jullie WEZEN, wat betekent, zullen we zeggen, dat we ook gewerkt hebben met iedereen die dit wilde lezen en zich wilde verbinden met wat wij hebben te zeggen.

ALLES wat we hebben gezegd, heeft gewerkt tot aan DEZE TIJD NU. DEZE TIJD WAAR JULLIE NU IN ZITTEN.

Velen hebben zich bedrogen en teleurgesteld gevoeld… velen lieten het feit toe, dat doordat er blijkbaar ‘NIETS gebeurde’ dat er ook helemaal niets gebeurde.

DIT WAS NIET WAAR.

Wij hebben jullie IN LIEFDE NAAR DEZE PLEK VAN BEGRIP IN JEZELF GEBRACHT.

Er was EEN GEBEUREN. EEN VERANDERING. Jullie beleven het naspel van die transformatie datum. Jullie zijn de hele tijd bij ons gebleven omdat jullie WETEN dat je JE EIGEN WAARHEID volgt. Dus alles wat je denkt, kan om de hoek liggen… LIGT DAAR.

Blossom: Maar op wiens tijdslijn? …. Jullie hebben er niet eens een!!!

Federatie van het Licht: Op de tijdslijn van WAARHEID… als de zielen van DE AARDE dit laten gebeuren.

Blossom: Ja, kijk . Daar komt de frustratie naar binnen. Hier zijn velen van ons…. miljoenen misschien… die allemaal in klassen zaten waar jullie over spraken… en we WETEN dat we ons best doen. We WETEN dat we een wereld van LIEFDE en HARMONIE kunnen manifesteren….. We WETEN dat jullie jezelf aan ons gaan laten zien…. We WETEN dat we disclosure(onthulling) krijgen. We doen ons uiterste best om degenen die nog slapen wakker te maken… Ik denk dat wij niet sneller kunnen gaan dan we doen… Maar we moeten wachten totdat het volgende miljoen of zo ook klaar is…. Nou, inderdaad dat kon dan nog een paar meer levens kosten… en velen die daar nu zo lang opgewacht hebben… veel zielen die in het laatste stukje van hun leven zitten, VOELEN zich gedesillusioneerd want ze kunnen misschien niet meer hier zijn om dit mee te maken… Niet alleen dit mee te maken… maar om het te zien!!! Ik meen, werkelijk!… Hoe lang moeten we nog wachten?

Federatie van het Licht: Dit is nou precies wat we je proberen te vertellen, Blossom. Kun je die kracht niet VOELEN in je die bij je van binnen omhoog komt? De GEVOELENS die je beleeft, die je ‘boosheid’ noemt… kunnen als iets heel anders worden geïnterpreteerd.

Blossom: Zeg het.

Federatie van het Licht: Misschien is het ’t feit dat JIJ het bent… de werkelijke JIJ… die het feit uitdrukt dat je het niet meer neemt. Dat je niet langer meer het oude tolereert en dat het GEVOEL dat je beleeft op die diepte, louter ‘een tijd om eruit te gaan’ -herkenning is.

NU is het de tijd waarop velen van jullie zo’n conflict VOELEN tussen het oude en het nieuwe… en het is aan jullie om te verdrijven waar je niet langer meer naast kunt settelen. Dat je een reden geeft achter de schermen, zegt je dat je niet langer meer gereed bent om voor de aspecten van de derde dimensie beschikbaar te zijn omdat die gewoon niet meer resoneren met de vibratie die je aan het worden bent.

Je bent er nog niet… vandaar de draaikolk van GEVOELENS van het niet WETEN waar je staat. Niet gegrond zijn. Het GEVOEL van je voeten nog niet stevig op de grond hebben.

Kunnen we zo vrijpostig zijn te zeggen dat er op dit moment nog geen grond is voor iemand om erop te staan! Nog niet! Het wacht al op jullie… en jullie zullen het zeker WETEN als je daar bent. We zeggen dat je nu in niemandsland bent in deze fase van de reis. Maar het is een belangrijk deel van de reis, desondanks.

Jullie kunnen niet verwachten alles te bevatten dat er aan het gebeuren is. Hoe meer jullie kunnen accepteren dat dit een deel van het plan is hoe meer je er bereidwillig doorheen gaat. Jullie volgen niet blindelings, lieve mensen. Jullie ZIEN heel duidelijk… als je iedere fase maar zijn Licht laat schijnen waarmee je doorschuift naar de volgende fase.

Blossom: Ik zie wat jullie zeggen, en ik zal mijn best doen. Het VOELT alleen verkeerd om me zo lang zo ‘niet lekker’ te voelen. Ik heb het gevoel dat ik deze ‘zich uit zijn hum voelende persoon’ ben geworden en dat is tegengesteld aan het gewoon even niet uit je hum voelen. zijn.

Federatie van het Licht: Toch is dat alles dat er is. Een tijd van overgang. Terwijl je erkent wat je niet in je Wezen wenst, kun je duidelijk kiezen om alleen dat te hebben wat je wel wilt. Het probleem dat velen tegen komen is vaak dat ze dachten dat waar ze op een lijn mee stonden… ze dat niet langer meer doen.. en dat kan betekenen het loslaten van degenen waarvan ze nooit dachten dat ze die misschien los moesten laten. En dat is niet alleen wat betreft zielen… het zit IN ALLES dat niet meer resoneert met de JULLIE waar je in gaat trekken. Hoe kun je jezelf toestaan in een Hogere vibratie van het zelf te gaan als je met je mee wilt nemen wat niet kan en niet klaar is voor de vibratie waar JULLIE in gaan? Het werkt niet op die manier. Want er is niets dat in een Hogere vibratie kan wonen als het niet voldoende klaar is om dat te doen. Je kunt in een lager niveau blijven… als je nog niet klaar bent om dit los te laten en als je dat doet… dan zal er voortdurend ongemak zijn en conflict in de ziel zelf… want men is nog niet getrouw aan de WAARHEID van het zelf.

Jullie zijn aan boord gegaan van de langste reis… een nooit eindigende reis … en dit zeggen we je als WAARHEID… er is er niet een die niet thuis komt… en misschien zal de reis dan weer opnieuw beginnen… of doorgaan langs een ander pad… maar dit zal verder door, altijd evolueren.

Het is niet jullie verantwoordelijkheid om veilig te stellen dat iedereen op een tempo loopt dat voor jullie geschikt is. Ieder individu heeft zijn eigen agenda en eigen keuze in de materie.

LAAT DIT ZO ZIJN.

Laat los die GEVOELENS van ‘gloom and doom’(verdoemenis) voor degenen die veel verder terug op het spoor blijken te zitten dan jullie zelf. Ze zijn waar ze zijn omdat dat is waar ze moeten zijn. Het is niet jullie zaak.

Blossom: Maar… zijn wij niet gekomen om hen wakker te maken… en is het daarom niet onze zaak?

Federatie van het Licht: DOOR JEZELF TE ZIJN… DOOR TE ZIJN WIE JE WEET DAT JE BENT… DOEN JULLIE WAARVOOR JULLIE KWAMEN OM TE DOEN.

(Those who choose to wake our doing so … )(?)Zij die wilden waken bij wat wij doen… maar er is, in deze tijd, een evenwicht nodig van degenen die slapen en zij die niet slapen… Maar dit is veel te complex om daar op dit punt van de communicatie van vandaag, in te gaan.

Zoals zo vaak gezegd… we vragen jullie nu om een paar diepe ademhalingen te doen.. en vraag jezelf… WETEN jullie dat je op de rand van de doorbraak staat?

Blossom: Nou,… ik heb het net gedaan… en het antwoord was een overweldigend JA! Dingen zijn aan het veranderen… WAARHEDEN KOMEN NAAR BUITEN… Ik bedoel De Paus is net afgetreden, lieve goedheid! Hebben jullie een snel commentaar daarover?

Federatie van het Licht: NEE. Wij hebben een langer (commentaar)! Dit is gewoon het begin van veel dat zal worden onthuld. Er is een procedure om te volgen zodat mensen in staat zullen zijn om de WAARHEID te kunnen accepteren van de leugens die zijn geworpen. Deze ziel heeft dit besluit niet plotseling genomen. Dit is de godsdienstige groep opgedrongen waar deze ziel voor staat. Houd jullie ogen en oren open… Hij zal niet de enige zijn die plotseling zal aftreden uit een prominente positie….

En de muren vielen naar beneden.

Blossom: Dat is het. Dat zinnetje was mijn tekentje dat de tijd voorbij is. Dank jullie zeer. Zoals jullie weten ben ik een maand naar Engeland. (Hoe wilde ik dat jullie daarin mee gingen en me konden transporteren!) Als we het klaar krijgen om samen te komen, in die tijd… dat zou geweldig zijn… Als het niet zo is… dan zo zij het.

Federatie van het Licht: Onze Liefde en optillende energie gaat met je mee.

Blossom: Dank jullie.

Federatie van het Licht: Die gaat met jullie allemaal… waar je ook bent.. Wij zijn maar een gedachte ver weg.

Blossom: In Liefde en dank.


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – WebsiteWereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl