Home > > Blossom Goodchild - 6 oktober 2013

Blossom Goodchild - 6 oktober 2013

Blossom: Gegroet aan jullie, mijn vrienden. Jullie laatste communicatie kreeg mensen op de rand van hun stoel vanwege het “poets je schoenen’ commentaar. Er SCHIJNT een air van verwachting te zijn (opnieuw weer) … maar soms vraag ik me af of we dat onszelf opleggen omdat we wanhopig zijn!!!

Federatie van het Licht: Een goede morgen aan jullie vanuit ons gezichtspunt… Van die van ons… uit zouden we gewoon zeggen GOED.

Wat men moet proberen te begrijpen is dat er altijd een air van verwachting is… want op elk nieuw moment kan er iets moois worden geschapen door jullie keuze en door de opstelling waar je in verkoos te zijn. Dit WETEN jullie.

Toch zullen we zeggen dat wat er gaat gebeuren MEER is dan de WOW factor.

Het is MEER dan een GEVOEL van verwachting.

Het is MEER dan energieën die stijgen en jullie die ze integreren…

Het is VEEL MEER dan al die dingen. Want wat er gaat komen is om ALLES TE VERANDEREN.

Jullie praten in jullie wereld over wat zo’n GEBEUREN kan zijn. Toch zeggen we dat dit waarover we spreken HET GROOTSTE GEBEUREN is dat de mensheid ooit heeft gekend.

Blossom: Wat… in alle tijd?

Federatie van het Licht: Inderdaad.

Blossom: Waarachtig… als je naar gebeurtenissen kijkt van de hele geschiedenis… zijn sommige enorm… en jullie zeggen dat dit het grootste van ooit zal zijn?

Federatie van het Licht: Dat zeggen we. VOEL JE dat je voorbereid bent?

Blossom: Hoe kunnen we dat weten als we niet weten wat het is, waarvoor?

Federatie van het Licht: Omdat jullie in je ziel WETEN. Daarom, als je jezelf vraagt: ‘Ben ik klaar’… is het antwoord dat wat je in je hartsruimte VOELT.. . en niet het antwoord waar de hersenen mee antwoorden. Want veel van het hersen-antwoord zal uit vrees voort komen, uit het onbekende. Terwijl het GEVOEL vanuit het hart, vanuit de Bron van het zelf zal komen en het WETEN waarvoor je hier naar toe kwam om te doen, gaat over om echt onderweg mee te gaan.

Blossom: Oh, ik haat om een party pooper te zijn…( een ‘feestjes-afloper’?) want dat wat nu door komt klinkt heel dichtbij en daarom kan men heel opgewonden raken… maar het dilemma gaat over ‘spoedig, heel dichtbij’ enz. Jullie kennen dit nu van mij. Niet dat ik sceptisch ben.. het gaat gewoon over dat tijdsframe-ding. Want wij zijn echt al zo vaak langs dit spoor gelopen.

Federatie van het Licht: Dan, liefste vriendin… wat wil je dat wij zeggen? Want wij spreken slechts alleen met onze WAARHEID… over jullie WAARHEID… WANT WIJ ZIJN ZELF DE WAARHEID DIE SPREEKT. … en daarom smeken wij jullie om diep in je Wezen te gaan en om uit te vinden over welk tijdsframe wij spreken. We vragen je om dit nu te doen… ieder van jullie die deze woorden leest.

Blossom: OK, dus voor mij…. ik sloot mijn ogen en zag een voet die over de ‘EINDLIJN GING’… White Cloud sprak erover… Over het door ons op het laatste randje te zitten en zo dichtbij om over de eindlijn heen te stappen.

Federatie van het Licht: VERTROUW jij op dat wat jezelf je aanbiedt?

Blossom: Nope… Nee

Federatie van het Licht: Waarom niet?

Blossom: Omdat iemands verbeelding daar kan binnendringen…. Iemands ‘willen’ kan binnenkomen… dus veel dingen stoppen mij om te VERTROUWEN wat ik soms kan ‘denken’ waar ik doorheen ga.

Federatie van het Licht: Dan vragen we je om je ogen weer te sluiten… Visualiseer het oversteken van de eindlijn en VOEL of dat echt is.

Blossom: Ik hoef dat niet te doen… het GEVOEL dat ik krijg is prachtig… want ik kan me de werkelijkheid er van voorstellen… Maar dit geeft me geen tijd en datum.. en dat is onze zaak hier, niet?

Federatie van het Licht: Het is helemaal niet onze zaak… Het is die van jullie.

WIJ WETEN DAT HET GEBEUREN GAAT PLAATS VINDEN.

EEN EUFORISCH GEBEUREN.

WIJ WETEN DAT DIT ZAL GEBEUREN… Want het is zo. We hebben dus geen zorgen over voor het ‘wanneer’

Blossom: Eh… hallo… is dat niet hier waarover we praten? Omdat jullie zeggen dat het dichtbij is en ik die zegt ‘wat betekent dichtbij’ met jullie tijdsframe termen?

Federatie van het Licht: We stellen dan voor dat het WETEN dat wij hebben… jullie dat ook hebben… VOEL gewoon dagelijks het wonderlijke van dit GEBEUREN. … moment voor moment.. Jullie hoeven niet te WETEN wat het is. Jullie kunnen niet WETEN wat het is… er zijn geen woorden voor om dit te beschrijven.. Maar als jullie je vreugde toestaan zich uit te drukken door je hartsruimte en het glimlachen door je ogen en de gedachte in elke gedachte die je hebt… dat DIT GEBEUREN OP WEG IS… HET IS IMMINENT… Dan hoeft de ‘mindset’ (= het denken) zich geen zorgen te maken over welke tijd of inderdaad in welk jaar het zal gebeuren.

Blossom: Jaar!? Je zegt imminent… Realiseren jullie je dat in ONS woordenboek.. imminent … ‘op elk moment nu’ kan betekenen?

Federatie van het Licht: Wij beseffen de bij-betekenissen van zo’n uitdrukking.

Blossom: Oh goed… want… nou weet je… er zijn keren in het verleden geweest… enige keren eigenlijk… waarin jullie straat geloofwaardigheid direct het raam uitvloog… Maar… hier zijn we!

Federatie van het Licht: Hier zijn we inderdaad, Blossom!

Blossom: Ha! Ik heb een grijns van oor tot oor. Ik pauzeerde even om die grijns te ‘voelen’… en dat er tranen kwamen omdat ik zoveel Liefde voor jullie heb. Wat voor reis hebben we samen al gereisd?

Federatie van het Licht: En dit is nog maar ECHT het eerste hoofdstuk. Nou, misschien Hoofdstuk Twee!

Blossom: Groot boek, dan! Mijn vrienden… als jullie niet in staat zijn om ons te vertellen wat Het Gebeuren is… ben je dan in staat om ons te vertellen hoe het leven daarna zal zijn?

Federatie van het Licht: Ten eerste… zoals we eerder zeiden.. Jullie zijn je in jullie menselijke bewustzijn, niet bewust van het Gebeuren zelf ..maar natuurlijk… WEET jullie zielzelf ieder detail ervan. Want als het gebeurt zal de herinnering van het detail in jullie WETEN stromen en je hart deelt het mede en… als we woorden konden vinden om dit te beschrijven… zouden we dat.

Blossom: Geen zorgen… de tranen die stromen zullen voldoende zijn. Ze zeggen meer dan woorden. Die zijn een soort van herinnering van het feit dat IK HET AL WEET.

Federatie van het Licht: Natuurlijk… zal het na- effect/of de aanraking totaal afhangen van iemands reactie op het NIEUWE BEGINNEN.

Wij willen hier graag zeggen… dat vele keren jullie is verteld dat JULLIE AAN HET OPSTIJGEN ZIJN.. dat DE VERANDERING is begonnen… Dat DE ENERGIEËN die binnenkomen, HOGER zijn. Zoveel dingen zijn jullie de laatste tijd al verteld… en zo is het.

MAAR… wat ’DIT ALLES’ heeft gedaan… is gebeurt om JULLIE ZIEL VOOR TE BEREIDEN OP… HET GEBEUREN.

Om jullie WEZEN in staat te laten zijn om met de ENERGIE die op die tijd binnenkomt, te laten omgaan.

We hebben al eerder gezegd dat sommigen niet in staat zullen zijn’ om er mee om te gaan’…. maar die zitten niet fout… Er is gewoon een proces van in het NIEUWE BEGINNEN gaan.

Enigen hebben gesproken over een ‘zwangerschaps periode’.

Blossom: Dit nam mij bij verrassing omdat ik zeker was dat jullie wilden zeggen ‘de negen maanden zwangerschap’… als je weet wat ik bedoel.

Federatie van het Licht: Toch zijn dit jouw gedachten omdat wij die aan je gaven en wij wilden de correcte bewoording vertalen voor een meer juiste reactie.

Men spreekt over het GEBOREN WORDEN van de NIEUWE WERLD. Sommigen zeggen dat jullie er al in zitten.

Wij willen zeggen dat jullie er in zullen zitten als eenmaal HET GEBEUREN heeft plaats gevonden.

Omdat wat er ‘dan’ gebeurt zal zijn als een nieuw tekenbord is. Een schone lei. Alle markeringen verwijderd.

Een tijd waarop WIE JULLIE ZIJN met gemak zal worden uitgedrukt door het zelf. Een tijd waarop er geen niet-resoneren zal zijn… want er zal alleen maar dat zijn wat het zal doen. (w.wel resoneren dus) Het is moeilijk om uit te leggen… maar iemand zal zichzelf vinden op ‘hun eigen vibratie woonplek’. Zij zullen zijn met en bij degenen die van hetzelfde zijn. Waar veel telepathie zal voorkomen die Nieuwheid zal verlenen aan iedere ademhaling. Want er zullen van hart tot hart conversaties plaats vinden… via EEN blik in de ziel.

Liefste zielen…. Jullie VOELEN in deze tijd dat alhoewel er hoop van binnen zit… er maar weinig hoop aan de buitenkant ‘schijnt’ te zijn. Niet al te lang geleden vroegen wij jullie het woord ‘hoop’ te verwijderen en dat te vervangen door ‘WETEN’.

Daarom vragen we jullie opnieuw om te WETEN dat wat wij jullie in deze vorm brengen moet worden bewerkstelligd. Het KAN NIET anders. Dit is bevolen.

Maar het is VAN GROOT BELANG dat jullie blijven vastzitten aan het WETEN van binnen.

Blossom: En als we dat niet doen… als we bezwijken aan negatieve golflengtes die ons dagelijks bombarderen?

Federatie van het Licht: Dat zal een beetje meer tijd kosten.

Dat wat je denkt… dat word je.

Dit is misschien een goede tijd om je er eens weer aan te laten denken:

JULLIE ZIJN DE STERKSTEN VAN DE STERKEN

Jullie kunnen je misschien soms niet zodanig VOELEN … maar… DIT IS WIE JULLIE ZIJN… IEDER VAN JULLIE HIER DIE DEZE WOORDEN LEEST… WERD GEKOZEN.

Betekent die laatste zin IETS voor jullie?

WE HERHALEN… JULLIE ZIJN DE STERKSTEN VAN DE STERKEN.

DAAROM KWAMEN JULLIE.

Die negativiteits ‘tactiek’ is ‘louter’ deel van HET SPEL. Wees dat te slim af!

NIETS… NIETS.. LIEFSTE VRIENDEN HEEFT OVER JULLIE CONTROLE.

GEEN EEN DING… BEHALVE ALS JE WILT GELOVEN DAT DIE DAT HEEFT.

SIMPEL ALS DAT.

NEEM JE KRACHT/MACHT TERUG EN WEES DIE… LEEF DIE.

Blossom: Toen ik dit voor jullie opschreef… kreeg ik een beeld van een GROOT leger… duizenden en duizenden… met de frontlijn vlak voor de finish lijn staand. Het VOELT als ik ernaar kijk.. dat ze slechts het woord ‘GO’ nodig hebben en dat die stap gezet wordt.. .en voorwaarts marcheren we allemaal. Triomfantelijk

WEES VOORBEREID BROEDERS EN ZUSTERS IN DE LIEFDE.

STA KLAAR.

NEEM JE RUST ALS JEDAT KUNT WANT DE KOMENDE GEBEURTENIS ZAL IEMANDS LEVENSSTIJL COMPLEET OMKEREN.

NIETS ZAL MEER HETZELFDE ZIJN.

Blossom: Ik denk niet dat velen van ons hierover zullen klagen. Maar ik ben me bewust dat vanaf dan af aan… totdat de dingen weer tot rust komen en dat zal een lange, lange tijd kosten… vanwege zo’n enorme overgang… dat velen van ons ‘orders zullen gaan volgen die nu nog slapend in hen liggen… en dat het inderdaad zal VOELEN dat het Nieuwe Begin is begonnen.’

Federatie van het Licht: En zulke ongelooflijke gebeurtenissen zullen volgen.. de ene na de ander… na een ander.

Liefste zielen… sla voorraad in… zoals jullie zeggen. Want zulke veranderingen zullen een ‘stop’ (stilstand= haltage) brengen in veel straatjes van handel/trade.

Blossom: Haltage? Verzonnen jullie dat net? Toch ‘snap ik het’. Interessant… want in vroegere tijden werd ons gevraagd om het ‘eekhoorn’ ding te doen en om onze noten op te slaan! Je kunt beter voorbereid zijn! Mijn gevoel erover? … Als we het niet nodig hebben.. . alles goed en wel… Maar… moeten we dan een tijdje een eigen kruidenierswaren/hardware nodig hebben. …Ik in ieder geval… zal zo blij zijn dat ik dit acht. Nou, wat kan ik zeggen, mannen/chaps? Het klinkt allemaal heel IMMINENT, echt. Jullie hebben er ECHT geen idee van hoe wij verlangen naar verandering. Dus nu WETEN wij dat we op het spoor zijn, meer dan iets anders… en dat dit alles niet alleen maar ‘make believe’is (een willen laten geloven)

Federatie van het Licht: Maar kijk naar die woorden ‘Make /Believe’.

Het is aan jullie Liefste Zielen… onze vrienden… onze metgezellen… ONS.

Blossom: Ik zal mijn best doen om bij te blijven en om het HELDERSTE GEVOEL in mij te scheppen… ziende omdat ik niet WEET wat te visualiseren bij een visualisatie!!!

Federatie van het Licht: Maar het zal dan voor jullie ogen staan… voor dat jullie het WETEN.

Blossom: Ik hoop het zo… Eh… ik WEET het! In Liefde en dank en dan nog wat!

Federatie van het Licht: In dankbaarheid voor degenen van de Aarde. die kozen om het korte rietje te trekken! (die dus bij het loten het korte rietje trokken) !


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – WebsiteWereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |


Wil je ons lichtwerk steunen?


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl