Home > > Blossom Goodchild - June 14, 2012

June 14, 2012

Blossom: Ik ben er weer! Ik heb een bepaalde verschuiving gevoeld in de laatste paar dagen… dus ik kijk vandaag naar ons gesprek uit. Er is een specifieke vraag die ik wil stellen betreffende Ascentie. Ik voel dat we niet ergens naar toe gaan. We blijven nog op planeet Aarde, maar gaan naar een Hogere dimensie ervan. Kunnen jullie dat verduidelijken alsjeblieft… of ben ik hier helemaal van het spoor af?

Federatie van het Licht: Het is ook ‘ons’ perspectief over wat er gaat gebeuren…. Net zoals iedereen het eigen begrip over zichzelf en wie ze zijn, ontwikkelt. Weet je, 0mdat zo velen wensen dat er plotseling op een bepaalde datum ‘alles voor iedereen gaat veranderen’.. en ze zullen ‘vanuit het niets’ zichzelf in een magisch land ontdekken waar alles dat hen niet meer dient zal zijn vertrokken en dat hen elk moment van de dag alleen beelden en gevoelens van opgetogenheid zullen omgeven.

Blossom: Och wat! Zeg me niet dat dit alleen een droom is!

Federatie van het Licht: Spraken wij niet tegen je over dromen en dat die in feite eigenlijk jullie werkelijkheid zijn? Als we het minder gecompliceerd voor jullie kunnen maken om het te snappen, zijn we zeer gelukkig dat te doen. Ongelukkig genoeg, omdat jullie ‘vastzitten’ in je drie dimensionale capaciteit, zijn jullie niet in staat om een Hoger begrip te ‘krijgen’ van wat IS, als HET in een Hogere dimensie IS.

Laten we even ons uiterste best doen om jullie wat meer kennis te geven van wat er gaat gebeuren. Bijvoorbeeld…. Als zielen die in de Aardse rijken leven, dat niveau van bestaan verlaten zijn geest loslaat uit het stoffelijke lichaam… dan worden ze niet ‘plotseling’ engelen! Toch WETEN …sommigen die van engel kwaliteit zijn die status direct te herkrijgen. Het is voor iedereen anders wat afhangt van hun ‘staat’ van ontwikkeling van de ziel.

Waar een ziel zichzelf in bevindt zit in … zullen we zeggen… een ander departement. Er kunnen … nieuwe helpers aanwezig zijn om iemand rond te leiden. Maar HOE zij alles waarnemen waar ze mee gepresenteerd worden, zal geheel afhangen van het niveau van ontwikkeling, dat ze bereikt hebben in hun ziel. Weet ook dat iemand misschien VOELT dat ze een specifiek departement willen ‘onderzoeken’, maar behalve als hun ziel klaar is om dat te accepteren… ze kunnen wel op de knop drukken van de lift… maar bij aankomst kan de deur niet worden geopend. Je kunt gewoon niet ‘ergens in of in een staat duiken’ waar je ziel niet op voorbereid is.

Daarom zal het je aangenaam gemaakt worden te begrijpen van waar je bent gekomen.

Dus om nu naadloos naar jouw vraag over te gaan… en ons uiterste best te doen om begrip te kweken van de mogelijkheid voor wat er gaat gebeuren…

Blossom: Hoe aardig kiezen jullie dezer dagen jullie woorden…

Federatie van het Licht: We zeggen … ja… Er zal een onderneming zijn van enorme grootte die de boot van velen van jullie zal doen schokken. Dit accepteren wij in onze rijken als iets dat onvermijdelijk is. Toch… voelen wij dat dit jullie in gevaar zal brengen? Natuurlijk niet. Er kan GEEN gevaar zijn… ALS/WANNEER jullie begrijpen dat JULLIE het zijn die zelf over je reis beslist.

Blossom: Kan ik hier even tussenin? … een ondernemen van enorme grootte? … Wat… (Wees moedig… Durf Blossom) … zoals een massale poolverschuiving?

Federatie van het Licht: Zoals een verschuiving in bewustzijn…

Blossom: Samen met een poolverschuiving?

Federatie van het Licht: Samen met de veranderingen die nodig zijn om de ‘change over’ of de ‘omschakeling’ te laten gebeuren.

Blossom: Okay, laten we de draad niet verliezen. Ten eerste… zeggen jullie dat er een massale poolverschuiving zal komen?

Federatie van het Licht: We kunnen het niet zeggen. Niet omdat we onmededeelzaam willen zijn… maar omdat het een mogelijkheid is, geen zekerheid. Veel dingen die we ‘aannamen’ die zouden gebeuren… deden het niet. Dit kan vanwege vele zaken zijn. Een ervan… een groot deel van een reden… is een verschuiving in bewustzijn. Jullie hebben het hele zicht nog niet gesnapt wat iemands gedachten en masse kunnen doen.

Jullie zijn je bewust dat jullie magnetische polen reeds aan het schuiven zijn… beetje bij beetje… stukje voor stukje. Dit ‘maakt reeds verschil’ voor wat er OP en IN jullie planeet zal gaan gebeuren… toch door de snelheid van ‘spelen’ in deze fase… zegt men niet dat het catastrofaal zal zijn.

Blossom: Catastrofaal?... Wel een beetje een ongelukkig woord?

Federatie van het Licht: Waarom? Wij hebben erop gewezen dat dit niet het geval is.

Blossom: Ik nam aan als er een almachtige verschuiving met de polen is (interessant woord gebruikte ik ‘Almachtige’), dan zou het catastrofaal zijn.

Federatie van het Licht: En hebben wij niet gezegd in het verleden dat iets aannemen meer kwaad dan goed doet?

Het duidelijke… het kristalheldere feit van de zaak is… wij WETEN HET NIET!

Ook al zijn de veranderingen die komen, zo dichtbij… het betekent niet dat we de toekomst kunnen zien op de zoveelste graad… omdat … omdat … Dat wat ‘gaat gebeuren’ in alle graden van zichzelf… zal zeker iemands Wezens in een werveling brengen. Dus… hoe men BESLUIT om te RE AGEREN op wat er wordt gepresenteerd zal vervolgens wat ‘er speelt’ beïnvloeden. Het is een beetje als een schaakspel. Totdat iedere zet is gespeeld… kan men noodzakelijkerwijs het resultaat niet voorspellen. Dus… totdat ieder deel van de toekomst jullie NU wordt, kunnen we jullie mogelijk niet laten weten wat er gaat gebeuren… omdat het van JULLIE zal afhangen!

Zelfs of er wel of niet een MASSAAL alarm zal zijn voor magnetische veranderingen… het hangt van JULLIE bewustzijn af bij deze verschuiving die eraan komt.

JULLIE ZITTEN ER AL IN! BEGRIJPEN JULLIE DIT?

JULLIE ZITTEN OP DE BOOT… HOE GA JE DIE BESTUREN?

HET IS ZO BELANGRIJK DAT JULLIE DIT BEGRIJPEN, LIEVE MENSEN.

WIJ KOMEN NIET OM DINGEN TE VERANDEREN… JULLIE VERANDEREN DE DINGEN DOOR DE MANIER DIE JE KIEST OM MET WAT ER KOMT OM TE GAAN. NU!

Blossom: Ok… dus jullie hebben eerder al verteld over de drie dagen van duisternis… hangt dat ook van ons af?

Federatie van het Licht: ALLES HANGT VAN JULLIE AF!

Blossom: Ja, helemaal. Kunnen jullie de wereld een minuutje stoppen…. ik wil eraf!

Federatie van het Licht: We aanvaarden je grap… maar opnieuw, we vragen jullie je te herinneren dat het ieder van jullie was die vrijwillig kwamen en die voor deze tijd gekozen werden voor jullie prachtige planeet. Jullie WISTEN DIT… dus feitelijk… KENNEN jullie het resultaat al…

Blossom: Eh… wacht even bij de telefoon! Hoe kunnen we het resultaat KENNEN terwijl jullie net zeggen dat wij het zijn die de besluiten beetje bij beetje maken… het resultaat dat we EENS KENDEN… kan niet eens het resultaat zijn waar we bij uitkomen!... Afhankelijk van onze keuze van hoe we ons bewustzijn doen verschuiven/veranderen.

Federatie van het Licht: Nu snap je het…

Blossom: Ik denk het niet batman! (= niet alleen batman maar ook een officiers oppasser)

Federatie van het Licht: Toch zeggen we dat je het doet. Jullie kwamen hier om het bewustzijn van jezelf en van jullie planeet te veranderen. WETEND dat jullie en je planeet EEN bewustzijn zijn.

Wat jullie kwamen doen en HOE je het zult doen… jullie ‘denken’ dat je dat niet weet. Toch zeggen we dat je dat wel weet…. In ieder van jullie… WETEN jullie wat je moet doen en wat je moet doen om deze verschuiving naar een Hoger niveau plaats te laten vinden.

Blossom: We hebben al eerder langs dit lijntje gelopen, niet? Ik accepteer dat we WETEN… het probleem is… ik kan het me niet herinneren! Jullie blijven ons vragen ons dat te herinneren, maar ik ben het ECHT vergeten.

Federatie van het Licht: Hierop willen we antwoorden met een vraag… Wat doe je op dit moment, Blossom?

Blossom: Ik weet dat je me wilt laten antwoorden…’me herinneren’.

Federatie van het Licht: Omdat je dat doet! Dat is precies wat je aan het doen bent! Je herinnert je dat het ’stuk van JULLIE deel was’ om met ons te communiceren en dat we zouden helpen door dit weten van herinnering naar jullie te brengen zodat je je …herinnert…

Blossom: Rond en rond de moerbeiboom! Ik voel me nogal duizelig! Dus… door te ZIJN… door te doen wat ik nu doe… herinner ik me wat ik kwam doen… Is dat wat jullie zeggen?

Federatie van het Licht: Dat is precies wat we zeggen. De verschuiving IS aan het gebeuren. Jullie ZIJN naar een Hoger plan aan het gaan…. IN JULLIE ZELF.

ER IS GEEN ANDERE PLAATS.

Bijvoorbeeld… het Elementale Rijk is ‘geen andere plaats’. Het is dezelfde plek waar jullie zijn… maar er niet in zijn. De Elementalen resoneren op een andere trilling dan jullie 3D frequentie. Daarom is iemand, als hij in verhoogde staat is… in staat om de Elementale ‘wereld’ te ‘zien’. Je gaat niet ergens naar toe om het ‘te zien’. Je blijft gewoon waar je bent, maar JIJ… de vibratie van je ziel… is omhoog gegaan IN EEN HOGER NIVEAU… IN ZICHZELF!

Neem dit WETEN dan … en schik het samen of vergroot het met de vraag die je stelde aan het begin van die communicatie…

JE KUNT ALLEEN NAAR EEN HOGERE DIMENSIE GAAN ALS JE VAN DIE TRILLING BENT OM DAT TE DOEN.

TOCH WILLEN WE HIER IETS BIJZETTEN DAT WAT VAN HEEL GROOT INZICHT EN HEEL BELANGRIJK IS…

Blossom: Yep… jullie gaan nu iets buitengewoons zeggen… ik kan het in mijn sappen/waters voelen.

Federatie van het Licht: Er gaat een GEBEUREN plaats vinden dat zielen een kickstart zal geven!(op gang zal brengen) Dit zal zielen een keuze geven om ‘HET’ te vervolgen… of om te blijven ‘zoals’ ze zijn.

Blossom: Wacht even… wacht even… dus dit GEBEUREN GAAT plaats vinden… ondanks wat ONS bewustzijn als EEN … ons aanbiedt door onze eigen schepping. (Nu weet ik niet zeker of ik mezelf begrijp!!)

Federatie van het Licht: Inderdaad.

Blossom: Verschilt dat niet van wat jullie eerder zeiden over het niet in staat zijn om ja of nee te zeggen tegen iets, omdat WIJ het zijn die beslissen?

Federatie van het Licht: Ja, dat is zo.

Blossom: Geef even het medicijn door!! Kun je dat dan verhelderen, want nu ben ik echt in verwarring!

Federatie van het Licht: Dat wat wij zeiden is duidelijk gesneden… uit en uit… het voorstel!

Maar… het resultaat… zit niet in onze handen. Het resultaat zit in de handen van jullie. Jullie van de Aarde.

Blossom: Ik ga niet vragen wanneer dit zal zijn… dan zou ik te veel op mijn geluk vertrouwen. Mag ik toch vragen… zal dat voorstel van jullie komen… van onze ruimtefamilie… of zal dat worden ingescheept door… door gebrek aan een beter woord…. Aardlingen?

Federatie van het Licht: We verklaren… door beide partijen.

Blossom: Hoe interessant is dat! Dat liet de sappen zeker stromen!

Federatie van het Licht: We zijn ons bewust van hoe jij je VOELT op dit moment Blossom. We zijn blij met de opwinding die je uitzendt.

Blossom: Ik ook dus. Ik voel me vernieuwd! Verjongd! Versterkt! Weer bijgevuld! Er is een gevoel in me dat een beetje moeilijk te beschrijven is. Is het een vogel.. is het een vliegtuig? Nope.. het is een WETEN. Het is een WETEN dat veel meer schijnt te WETEN dan waar ik deze conversatie mee begon vandaag. Maar vraag me niet wat dat is… omdat ik het niet weet!!

Blossom: Dank jullie… ik was hier heel blij mee!

Federatie van het Licht: Zoals wij zijn. Zoals wij zijn.

Blossom: In Liefde en veel dank mijn vrienden.


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – WebsiteWereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!