Home > > Blossom Goodchild - 5 oktober 2014

Blossom Goodchild - 5 oktober 2014

Blossom: Goede morgen. Ik vertrouw erop dat er vandaag weer een prachtige boodschap van jullie komt.

Federatie van het Licht: Goede morgen ook naar jullie allen. Wij accepteren je VERTROUWEN en zoals altijd doen wij ons uiterste best om wijsheid te brengen als assistentie … of het nu in kleine hoeveelheden of in grote zit.

Blossom: Mogen we verdergaan vanaf de vorige week? We spraken over het woord ‘God’

Federatie van het Licht: Wij VOELEN oprecht dat dit woord uit zijn oorspronkelijke context is gehaald en toch moet ieder individu hierover hun eigen WAARHEID ontdekken. Het feit is… dat het niet over ‘woorden’ gaat … het gaat over VOELEN.

Zoals we telkens weer hebben gezegd… GOD IS LIEFDE.

Blossom: Interessant echter, hoe verschillende godsdiensten anders VOELEN over hoe GOD werkt! Iemand schreef me kortgeleden om me te vragen wat ik zal doen als ik overga… aankom bij ‘die paarlen poort’ .. en als GOD mij weigert omdat ik met jullie heb gesproken … en als jullie niet WAAR zijn… Maar…??? Hallo …??? !!! Hoe zien zielen niet dat ‘GOD’ het GEVOEL van LIEFDE is… alles wat ‘wij’ hier doen is alleen het goede nieuws verspreiden van LIEFDE. Hoe kunnen mensen ook maar mogelijk denken dat GOD ontstemd zou zijn over ons? Niets in ‘jullie’ leringen vult mij met angst … maar, degenen die bepaalde grote boeken bestuderen zeggen mij dat ik slecht ben! Zij schijnen niet te begrijpen dat GOD niet oordeelt … kunnen we over dit soort dingen praten?

Federatie van het Licht: We zeggen serieus dat iedere ziel die hun pad loopt de VRIJHEID VAN KEUZE heeft om te denken hoe ze WILLEN denken … over wat dan ook. Vanuit onze kennis… is er geen oordeel, geen veroordeling… want hoe kan LIEFDE op die wijze zijn?

Blossom: Maar, LIEFDE zit in alle dingen … Jullie zeggen dat Alles LIEFDE is, alleen in verschillende vibraties van zichzelf. Maar … hier spreken we van de HOOGSTE zuiverste vibrationele LIEFDE. IK WEET dat er geen oordeel is, slechts medeleven en begrip.

Federatie van het Licht: LIEFDE gaf jou deze vrijheid… Om zelf jezelf te ontdekken. Wij vinden het ook ‘raar’ dat degenen die zeggen dat zij God KENNEN .. de mogelijkheid bekijken van de ‘uitvinding’ van de hel.

Jullie bedenken wat je schept. Als jullie, jullie denken dat je het verdient om naar de hel te gaan … dan kan je denkpatroon dat scenario voor je scheppen. Als je WEET dat er geen hel is… hoe kun je daar dan naar toe gaan?

Blossom: Maar, ik heb ook een documentaire gezien over een kind dat de prachtigste ervaring had met de man die Jezus wordt genoemd. Zij kwam terug uit ‘de doden’, zeg maar, om mensen te waarschuwen wat er zal gebeuren als je God niet KENT. Haar was de hemel en de hel getoond. Ze was maar 12 jaren oud. Haar verhaal scheen authentiek (voor haar) en wat zij beleefde was ver buiten haar leeftijd. Haar was duidelijk de hel getoond, ik geloof niet in de hel … dus beleefde zij gewoon ‘haar waarheid’ met Jezus?

Een lange pauze…

Federatie van het Licht: De reden voor die vertraging in het antwoord…. is om te proberen woorden te vinden die jullie zullen helpen om dit te begrijpen.

Het WEZEN dat jullie zijn … dit aspect van jullie ziel hier op Aarde, heeft de gelegenheid om hun WAARHEID te ontdekken. Wat misschien lijkt om bij de ene te passen… past niet altijd bij de ander.

Het heldere feit is .. dat er

GEEN WAARHEID IS.

Blossom: WAT?!

Federatie van het Licht: Omdat… de WAARHEID verschillend is voor ieder mens… en DAT WAARHEID het plaatje laat zien hoe zij WILLEN reizen op hun reis.

Blossom: Ik weet dat we lang geleden spraken over dat WAARHEID verandert, en ik kwam in verwarring, denkend dat er maar EEN UITEINDELIJKE WAARHEID moest zijn.

Federatie van het Licht: Maar die is er niet.

Blossom: Nou, zou je niet zeggen dat LIEFDE DE UITEINDELIJKE WAARHEID is?

Federatie van het Licht: Dat zou afhangen van in welke vibratie het zich afspeelt.

Blossom: Dus ga verder met uitleggen, als je wilt.

Federatie van het Licht: WAARHEID kan vertaald worden in een VOELEN voor Ieder/Elkaar. Als iemands WAARHEID anders is dan die van een ander… doet de een het dan fout en de ander goed?

Blossom: Nou… als men in harmonie leeft en LIEFDE zendt en probeert het beste te doen wat ze kunnen, en een ander blaast een winkelcentrum op vol met mensen… Ik stel me voor dat het grootste gedeelte dat LIEFDE gaf het goed had… hoe kan het opblazen van mensen goed zijn?

Federatie van het Licht: Met JULLIE ogen… In JULLIE WAARHEID. Degenen die het winkelcentrum opblazen doen dat, omdat dit in ‘hun ogen’ is wat zij geloven dat het goede is om te doen. Daarom is dit… HUN WAARHEID … in die tijd.

Zie je… LIEFDE kan niet liegen … dus zijn alle dingen WAAR.

Blossom: Whoa! … Dit slaat mijn kop in. Mensen liegen… Mensen zijn van LIEFDE.

Federatie van het Licht: Maar, in die leugen die is verteld, leven zij hun WAARHEID! Zij willen leugens vertellen… want voor hen is het zo, op die tijd… dat zij hun Waarheid leven.

Blossom: Op een of andere manier… snap ik wat jullie zeggen… zoiets… maar… misschien ook niet!

Federatie van het Licht: Opnieuw … opnieuw … opnieuw… beleven jullie je gedachten en begrippen … vanuit een beperkte ruimte. Jullie zijn niet in staat om te begrijpen wat wij zeggen vanuit het HOOGSTE GROTERE PLAATJE.

Hoe zouden jullie voelen als we zeggen ‘Niets doet er toe’?

Blossom: Vreemd! Raar!

Federatie van het Licht: Maar … in ONZE HELE WAARHEID … doet niets er toe!

Blossom: BIZAR! Zeker doet ALLES er toe! … Hoe we ons gedragen… Hoe wij elkaar behandelen… Hoe kun je zeggen dat DIT er niet toe doet?

Federatie van het Licht: Omdat… zoals we jullie vertelden toen we ons voor het eerst met je verbonden… jullie zijn een experiment.

Blossom: Velen nemen daar aanstoot aan. Maar ik snap het. In MIJN WAARHEID, NU!

Federatie van het Licht: Dit experiment werd bedacht om te zien hoe een individu zichzelf kon dirigeren door LIEFDE. In het begin van de schepping van JULLIE, wist Ieder… zij die scheppen… zij wisten niet hoe dit zou ‘uitwerken’… Maar er was geen interferentie/bemoeienis … geen snelle afbraak van het experiment indien het verkeerd zou gaan.

LEVEN IS EEUWIG …

Hoe de Aarde en al haar bewoners ‘gaan’ ZIJN … dat is hoe het zal gaan zijn. Door jullie keuzes.

Dit kan misschien koud en ongevoelig klinken… maar het is belangrijk dat jullie WETEN dat het meest belangrijke deel van dit experiment… deze ervaring.. voor iedereen is om zichzelf te ontdekken.. Om te ontdekken WIE ZIJ ZIJN … en …

Blossom: Wie zij zijn is LIEFDE.

Federatie van het Licht: Wie zij zijn is GOD. Het zaad van LIEFDE van waaruit jullie werden geschapen. Dat zeer belangrijke ingrediënt… dat er is voor jullie om te ontdekken… om de GOD in jullie te ontdekken.

Om te WETEN dat wat er ook op de planeet gebeurt… in Iemands leven … in alle levens… Om dat WETEN te hebben dat JULLIE GOD ZIJN … is alles dat nodig is om te WETEN… de WAARHEID te ontdekken.

Blossom: Maar… je zei dat er geen WAARHEID is!

Federatie van het Licht: Die is er niet!

Blossom: Dan, wat dan in hemelsnaam… om het beleefd uit te drukken!! Jullie maken het best netelig om te volgen, mijn vrienden. Zeker is GOD/LIEFDE IS WAARHEID.

Federatie van het Licht: Maar… er zijn veel versies en begrippen en vertegenwoordigingen van GOD/LIEFDE … welke is nu WAARHEID voor JULLIE?

Iemand die de bijbel bestudeert en zegt dat jullie fout zijn als je dat niet doet? … Dit is ‘Hun WAARHEID’…

Iemand die een andere godsdienst bestudeert .. en de levens weghaalt van velen in het begrijpen van HUN WAARHEID? … Dit is de WAARHEID voor hen.

Maar ze WETEN allen voor zichzelf dat dit is hoe ‘zij’ willen denken en zich gedragen in de naam van GOD/LIEFDE.

Blossom: Maar, in het geval van iemand die in God gelooft een bepaald ras wil weghalen… of dat een bepaalde godsdienst de wereld MOET over nemen… is dat GOD/LIEFDE?

Federatie van het Licht: In ‘Hun’ WAARHEID … is dat zo, ja.

Blossom: Wat heeft GOD/LIEFDE daarover te zeggen?

Federatie van het Licht: Niks. Want GOD/LIEFDE is een uitdrukking van ALLES DAT IS.

Blossom: Maar, ik kan niet snappen hoe… voor iemand ,,, om dit te doen, dat dit een AANVAARDBARE WAARHEID is.

Federatie van het Licht: Voor jou! Eerder sprak je iemand die het feit uitdrukte dat het God niet behagen zou, dat jij deze boodschappen verspreidt, als die niet van God komen… Jij voelde dat zij jou beoordeelden/oordeelden… en God zou niet oordelen. Maar, is het niet precies dat wat je (zelf) hier doet betreffende iemands anders keuzes van GOD?

Blossom: Ja, ik denk dat dit zo is… alhoewel ik niet voel dat ik oordeel… ik accepteer gewoon het feit dat ik niet begrijp waar zij vandaan komen… Ik VOEL niet dat GOD/LIEFDE hen naar een plek zal sturen die de hel wordt genoemd… en zoals jullie eerder hebben gezegd.. geen ziel ‘komt weg’ met een daad van haat naar iemand anders… Want wat wordt uitgegeven.. komt terug … en kan duizend maal worden gevoeld … op twee manieren natuurlijk in goedheid en dat wat van een lager gegeven is. Kunnen we terug keren naar ‘het maakt niets uit’, dit intrigeert me.

Federatie van het Licht: In het begin was er NIETS.

NOTHING…. NO THING.

Blossom: Hier is de grootste vraag van ALLES dan … Slik … dus hoe begon LIEFDE dan?

Federatie van het Licht: Omdat … Dat gebeurde.

Blossom: Wie schiep dit?

Federatie van het Licht: Zichzelf… vanuit niks… We appreciëren hoe moeilijk dit is… tweeledig… om over te brengen … en om te accepteren. Toch gaan we verder.

Deze Heelheid (Hele toestand) … dit Absolute ALLES … kwam voort uit niks.

Dat is LIEFDE ..

Dat gebeurde…

Dat altijd zal gebeuren …

Blossom: Zal er ooit weer niets zijn?

Federatie van het Licht: Nee, deze is oneindig vanaf het moment van zijn/haar schepping…

Blossom: Uit niets!

Federatie van het Licht: Daarom, zal die altijd verder gaan met scheppen …

Blossom: Maar zeker doet het er toe ‘wat’ we scheppen?

Federatie van het Licht: Alleen voor het individu.

Blossom: Niet voor Het Geheel?

Federatie van het Licht: Dat individu is deel van Het Geheel.

Blossom: Precies mijn punt! Dus, hoe men zich gedraagt beïnvloedt Het Geheel …

Federatie van het Licht: Inderdaad … Maar het is ‘deel’ van de reis VAN ALLEN.

JULLIE ZIJN ALLEN EEN …

WELKE WILLEN ERVAREN WAT JE MAAR WILDE ERVAREN …

En door dat te doen … schept dit het volgende moment van DAT WAT IS.

Het maakt niet uit wat dat volgende moment is … het maakt niet uit! Het is gewoon leven … leven ervaren.

Blossom: Dit is zo verwarrend … want … worden we niet verondersteld om naar een Hogere Dimensie te gaan Door/Als/In/van Liefde? Dus zeker doet ons gedrag er toe? … Want we kunnen dat niet doen … als velen haat en oorlog en hebzucht creëren!

Federatie van het Licht: Je stopt ‘tijd’ in de lijst van ervaring. Wij doen dat niet.

LIEFDE doet het niet.

ALLES DAT JULLIE ZIJN IS LIEFDE …

Alles waar jullie uit voortkomen is Liefde … van de Hoogste Zuiverste Vibratie … Jullie zullen allen je weg naar huis vinden. Mogen we zeggen dat je het graag hebt door een kleine thuis-vind apparaatje … dat in jullie is geplant?

Jullie zullen ALLEN je weg naar huis vinden … en zetten ‘tijd’ naast de kant van de vergelijking … jullie zijn vrij om te ‘spelen’ op welke wijze je KIEST voordat je daar terugkeert.

Blossom: Er is zoveel hier om over te denken en te absorberen … Ik voel dat we het nu los moeten laten omdat het uur voorbij is. Ik kan er over nadenken en we pakken het de volgende week vanaf hier weer op…

Federatie van het Licht: In ONZE Waarheid … is dit zeer welkom.

Blossom: Dat is grappig .. voor mij ook. Dank jullie zeer hiervoor… dit voert ergens mind blowing (naar iets verbijsterends toe) naar toe .

Zoals altijd … In LIEFDE en Dank aan jullie voor jullie ‘tijd’.

Federatie van het Licht: Zoals altijd … In LIEFDE en Dank aan jullie … voor dit samen ZIJN Nu.

* The Federation Of Light speak of LOVE. https://www.youtube.com/watch?v=RmsCqVjqSss.


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – Website


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl