Home > > Blossom Goodchild - 28 september 2014

Blossom Goodchild - 28 september 2014

Blossom: Hallo mijn vrienden. Ik stel mijn vertrouwen in jullie, in het WETEN dat jullie het beste weten, voor wat het gunstigste is betreffende waar jullie vandaag over willen praten.

Federatie van het Licht: Gegroet IEDEREEN. Wij kunnen alleen vooruitlopen op het ‘worden’ dat wij brengen dat Iemand naar een Hogere Plaats zal brengen. We hebben enorm onze data base veranderd, de laatste tijd.

Blossom: Betekent wat? Precies..

Federatie van het Licht: Betekent dat er meer en meer zielen zijn die zich herinneren wie zij zijn, ze worden wakker uit hun sluimering en laten DE LIEFDE DIE ZIJ ZIJN… DE LIEFDE VAN WAARUIT ZIJ KOMEN… ZIJN … met hen in ALLES dat zij doen.

Blossom: Dat is zeker goed nieuws.

Federatie van het Licht: Er is meer. Door het overweldigende feit dat zo velen ‘in zichzelf komen’ schijnt het NU een mogelijkheid te zijn voor Grote VERANDERINGEN die SPOEDIG zullen komen, eerder dan later. Want ALLES dat plaats vindt voor degenen onder, op de Aarde, die bereidwillig hun LIEFDE bieden aan het AL. Ziende dat velen ‘het nu snappen’ …laat ons, op onze beurt, een boodschap van Hogere frequentie geven… Zo is het eenvoudig zoals het is. En dit IS zeer verheugend.

Blossom: Ja, zo klinkt het.

Federatie van het Licht: VERANDEREN in het zelf, kan alleen maar Verandering brengen voor het AL.
Terwijl de dagen verdergaan in deze Hogere Vibratie die wordt geboden… zal er maar weinig tijd zijn voor zelf-medelijden en twijfel. Want het diepe WETEN van binnen… ZEGT aan de zielzelf dat er inderdaad ‘zat/voldoende meer is waar dat vandaan kwam’ en het groeien gaat door met groeien.

Blossom: Een dame schreef en zei dat ze niet kon begrijpen waarom een ziel kon kiezen om naar beneden, naar de Aarde, te komen om te worden gedood, gemarteld, aangerand te worden enz. en zij vindt het moeilijk om LIEFDE te sturen aan die zielen die zulke monsterlijkheden bedrijven, losgelaten het feit dat deze zielen deel van ons zijn… EEN ZIJN .. Hoe zouden jullie haar helpen, en waarschijnlijk velen, hiermee?

Federatie van het Licht: Hoe meer Men van het eigen zelf HOUDT … zoals we zeiden, hoe meer LIEFDE uitgaat naar IEDEREEN.

Als Iemand het moeilijk vindt, waar zij geplaatst zijn op hun reis… om bewust LIEFDE te sturen naar degenen die niet op dezelfde lijn zitten met hun wijze van denken… dan stellen we voor om je volledig te focussen op zelf-Liefde. Op die manier wordt LIEFDE nog steeds ontvangen. Maar, anders gezien … hebben deze ‘verloren zielen’ grote behoefte aan LIEFDE.

Want het is LIEFDE en LIEFDE alleen die hun harten kan veranderen. Om gedachten van haat naar hen toe te zenden … zal alleen maar hun haat voeden. Daarom, zoals bij een WEZEN dat een ander pad KOOS dan Iemands eigen pad… of je dit nou wilt horen of niet… of je in staat bent om dit te begrijpen of niet… zij hebben het recht te doen wat zij willen.

Blossom: Je kunt over deze stelling meer zeggen, VOEL IK.

Federatie van het Licht: Iedere ziel is het wonderbaarlijke geschenk gegeven om vaak naar jullie planeet te komen … hen is ook het menselijke recht gegeven van de vrije keuze. Dit is essentieel voor Iemands individuele zielen uitdrukking. Hoe lang Iemand kiest om die te nemen, hoe veel paden en draaiingen en keren Iemand wil nemen om beneden te lopen, is geheel de keuze van dat individu … zonder oordeel … van iemand … Zeker niet … zullen we zeggen ‘vanuit het Hoogste’.

Leven is oneindig.

Eindeloze gelegenheden die gewoon nooit zullen stoppen zich te presenteren.

ALLE ZIELEN hebben het recht om hun eigen tijd te nemen terwijl ze op hun pad lopen. Het is niet aan een ander om de wet neer te leggen … ook al laat gedrag een ander zijn hart koud. Iedere ziel heeft de keuze om hun gelegenheid te leven en ze uit te spelen telkens als ze WILLEN.

Blossom: Dit oordeel-ding is een moeilijke .. in de zin van soms, het is een automatische respons.

Federatie van het Licht: Dit komt alleen vanwege het niet begrijpen van ALLES DAT IS.

Blossom: Dus, van waar jullie staan, in je ziel… wat ‘denken’ jullie over … bijvoorbeeld… publieke onthoofdingen?

Federatie van het Licht: Wij denken dat zielen die ZICH WILLEN gedragen op die manier, dat doen, omdat in hun indoctrinatie … dit is wat zij zien als de ‘manier er door’. Men hoeft alleen maar een paar honderd van jullie Aarde jaren terug te kijken en toen gebeurde heel erg hetzelfde.

Blossom: Maar, laat dat niet zien dat we helemaal niet verder zijn gegaan?

Federatie van het Licht: In sommige gebieden. Maar, mogen we daar aan toevoegen dat de suggesties die we laatst meedeelden … verbind je met de KENNIS van EIGEN ZIEL LIEFDE. De verantwoordelijkheid van IEDER IEMAND is om DAT TE ZIJN.

Blossom: Maar als we allen EEN zijn … hoe kan dit gedrag dan een ander niet beïnvloeden? Want als iemand TOTAAL LIEFDEVOL is dan zeg je … dat gaat naar het AL. Ik neem aan dat dit hetzelfde is als iemand NIET TOTAAL LIEFDEVOL is.. zeker, dat negatieve energie ook naar het al gaat?

Federatie van het Licht: Inderdaad dat doet het. Maar… met respect … jullie missen hier het punt. Het is niet aan jullie om je te bekommeren over de keuzes van een ander. Het is aan jullie om je te bekommeren over het zelf.

JULLIE zelf.

Mogen we je hier misschien doen denken aan een verduisterde kamer … met een simpel kaarsje … dan is er geen duisternis meer!

Blossom: En wat dan met de zielen die zijn vermoord en gemarteld? Stemden zij er in toe om dit te laten gebeuren … voordat ze kwamen?

Federatie van het Licht: Ze stemden in met een contract … om deel te zijn van een situatie. Alhoewel het moeilijk kan zijn voor jullie om te vatten waar jullie staan… Men heeft de kennis dat ER GEEN EINDE IS.

Dat een ziel zijn leven opoffert voor een beter begrip om tot HET GEHEEL te komen… toen zij toestemden in die ‘beëindigingen’ van het Aarde leven .. deze keer… op deze wijze… begrijpen zij het GROTER PLAATJE. (nu dus.w)

Als in de dichtheid van de Aarde veel van deze overeenkomst niet veel zin schijnt te hebben. Maar als zij eenmaal zijn vrijgelaten van de Aardse binding, dan zijn zij in staat om het verschil ‘te VOELEN’ dat zij gemaakt hebben… door dat te doen.

Vaak spreken zij over het GROTER Plaatje. Er zijn er die ‘buiten het lichaam’ zuivere LIEFDE hebben ervaren.

DE LIEFDE VAN HET GODDELIJKE.

Als zij terugkeren naar hun Aardse lichamen … herinneren zij zich dat alleen LIEFDE … en dat van het Grotere Plaatje … het GEVOEL is dat zij beleefden … wat hen liet begrijpen DAT ER ALLEEN MAAR LIEFDE IS. … het maakt niet uit welke vorm dit aanneemt … om de huidige gelegenheden tot groei voor IEDEREEN en ALLES te presenteren.

Blossom: Wat dat betreft … waarom is het dat sommigen die verbijsterende ervaring is gegeven … om in het LICHT te ZIJN van ALLE WETEN …. om uit de Aardse begrenzing te stappen en OM VRIJ TE ZIJN? Waarom is het dat sommigen dit privilege krijgen en anderen niet?

Federatie van het Licht: Dat is een heel interessante vraag.

Blossom: Kun je daar antwoord op geven?

Federatie van het Licht: Ja.

Blossom: Er komt niks door.

Federatie van het Licht: Toch.

Blossom: Ik ben een en al oor. Ik ben geïntrigeerd, want die belevenissen zijn duidelijk LEVEN/LIEFDE transformerend… zou het geen goed idee zijn voor ons allen om die gelegenheid te krijgen? …. Zou dat de wereld niet VERANDEREN?

Federatie van het Licht: Dat zou het. Maar toch niet op de manier waarop jullie wereld werd ontworpen om te VERANDEREN.

Iedere ziel op Aarde is deel van het GODDELIJKE PLAN … Iedere ziel is in de buurt geweest VOOR ALTIJD!

Maar er kan nooit een ‘tijd’ zijn als er geen ruimte is voor groei. Groei in LIEFDE… kan nooit stoppen.

LIEFDE … zoals jullie zelf.. zal doorgaan om ZICHZELF uit te breiden.

Voor degenen die dit EENHEIDS GEVOEL hebben en willen waar wij en zij over spreken… zou het zeer afhangen van ‘hun status’ … om een betere beschrijving te hebben. Het is niet dat willekeurige zielen hiervoor worden gekozen… het is meer zo dat WIE ZIJ ZIJN … klaar is om meer TE WORDEN van WIE ZIJ ZIJN door deze ervaring.

Blossom: Maar, zijn we niet allemaal daarvoor klaar?

Federatie van het Licht: Niet noodzakelijk.

Blossom: Dit voelt nogal netelig om aan jullie te geven.

Federatie van het Licht: Alleen in … dat een heel groot boek niet alle hoeken van deze vraag kan beslaan.

Blossom: Dus, dan kan het niet zijn dat iemand meer verdient dan een ander.

Federatie van het Licht: Nee… het is helemaal niet zoiets. Want er is niet EEN die de ALHEID VAN ALLES niet ‘verdient’… DOOR LIEFDE.

Maar … hoe zeggen we dat … waar Iemand WIL ZIJN … in die ALHEID VAN ALLES … wordt niet besloten door een schepper, ontwerper… of inderdaad door een Rechter. Dat wordt besloten door het zelf.

Hoe ‘verdienend’ zijn jullie voor deze wonderen ? Ieder van jullie? Vraag dat nu aan jezelf …

Blossom: Nou voor mij, ik zou zeggen dat IK BEN … zoals ik zeker weet dat iedereen is. Niet vanuit het ego, maar in het WETEN dat WIJ ALLEN GELIJK ZIJN… en we werden geschapen om LIEFDE te ontdekken als individuele vorm. Ik weet niet zeker of ik goed neerzet … maar, ik zit nu op een plek van WETEN dat WIJ ALLEN ALLES VERDIENEN. Ik weet dat er meer is dat je moet toevoegen aan dit perspectief.

Federatie van het Licht: Hoe meer jullie JEZELF KENNEN IN/ALS/VIA LIEFDE … hoe meer het begrip van ‘verdienen’ komt. Want de beschrijving van dit woord is niet helemaal zoals wij dat graag willen hebben.

Om iets te ‘verdienen’ … Iemand van de Aarde zette de (bij)betekenis van dit woord neer als hebbend verdiend. Maar wij wensen het niet op die manier te zeggen.
Alle zielen worden geboren met het recht om zichzelf te ZIJN. Het is gewoon de karmische wet dat de ziel wat hij WIL naar zichzelf toebrengt, ten gunste van zichzelf … vele verschillende uiterlijkheden nemend van uitdagingen en ervaringen voor Iemand om die tegen te komen.

Als Iemand de ladder omhoog gaat herkent zij zelf wat niet langer meer dient .. want alle dingen dienden EENS op een of andere wijze … Ze maken keuzes om te verwijderen wat nu in hun leven verouderd is … en doordat te doen … zien zij zichzelf Hogere dingen ‘verdienen’.

Er is geen GOD ‘daar boven’ die ooit Iemand zou OORDELEN en verdoemen naar een leven van duisternis voor het ‘zich niet aanpassen’ … tenminste niet in onze boeken !!!

Er is geen GOD die besluit wie meer verdient dan een ander door een goed gedrag.

Er is SLECHTS DE HOOGSTE ZUIVERSTE LIEFDES ENERGIE die JULLIE het geschenk geeft om dit ALLEMAAL ZELF te beslissen en IEMANDS leven ontvouwt zich overeenkomstig.

Blossom: Ik weet dat we vlak bij het eind van het uur zijn en misschien is het te laat om dit vandaag naar voren te brengen.. maar, ik vraag me af welke gedachten jullie hebben bij het woord ‘GOD’.

Federatie van het Licht: Goed neergezet ! … Want de gedachten die wij hebben bij het ‘woord’ GOD .. zijn heel anders dan onze gedachten over WAARHEID IN/VAN LICHT … VAN /DOOR/ VIA de HOOGSTE Energie die er is.

Veel nadruk op dit woord GOD… in zijn verschillende begrippen … heeft het originele concept gebeukt en gekneusd.

In jullie wereld moet alles worden benoemd. In die van ons… moet alles worden gevoeld.

Daarom ‘prefereren’ wij het woord LIEFDE … om iemand zich niet onprettig te laten voelen … vanwege dat wat zij zien als ‘GOD’ om die te zijn of niet te zijn.

Blossom: Dat is de kwestie. IK VOEL dat Shakespeare in de buurt is geweest bij die laatste paar channelingen! Hebben jullie een probleem met het woord God… persoonlijk?

Federatie van het Licht: Het is een woord … wij hebben problemen met woorden. Wij hebben GEEN PROBLEEM met de WAARHEID van dit woord.

Blossom: En die is? Ik weet natuurlijk wat jullie nu willen gaan zeggen.

Federatie van het Licht: LIEFDE … LIEFDE … LIEFDE .

Blossom: Yep … Het kan een goed idee zijn om hier de volgende keer diep over te praten. Dat kon heel interessant zijn.

Federatie van het Licht: Voor velen. Houd jullie hoeden vast

Blossom: Geweldig werk mensen. Dank jullie zeer. Ik kijk uit naar het weer ‘opnemen’ met jullie spoedig.

Federatie van het Licht: Altijd … wij VOELEN hetzelfde.

Blossom: In Liefde en dank. Bloss xxx

* The Federation Of Light speak of LOVE. https://www.youtube.com/watch?v=RmsCqVjqSss.


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – Website


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl