Home > > Blossom Goodchild - 5 februari 2015

Blossom Goodchild - 5 februari 2015

Blossom: Hier zijn we opnieuw. IK VOEL ME ECHT WEER TERUG OP MIJN SPOOR. Verbazend wat een goede blik in Iemands Waarheid kan doen … om precies uit te vinden wat het is! Ik ga gewoon verder … Wat voor aanbod zien jullie passen bij deze communicatie vandaag om mee te delen?

Federatie van het Licht: Veel groeten van serieuze en verheffende, bemoedigende Liefde aan Elkeen. We vinden het heerlijk inderdaad … dat Iemand zijn tuin verzorgt … om het onkruid te wieden en alleen achter te laten wat juist VOELT en voedend is. Wij zijn ons zo bewust van de individuele reis die ieder doet … en zoveel wat we niet kunnen of ons niet mee willen bemoeien op die reis… we VOELEN ons zo geëerd om in staat te zijn om een ‘café’ te zijn … waar we voedsel kunnen verzorgen langs het pad.

Blossom: En ik ben zo heel blij dat jullie dat doen. Dank je wel.

Federatie van het Licht: Geen dank nodig… en toch in alle ernst, erkennen wij de HARTE GEVOELENS waarin Dank omhoog komt.

Laten we hierover spreken. Als men Dankbaarheid VOELT … is er verandering die gebeurt in Iemands Vibratie. Maar die moet worden GEVOELD … niet alleen uitgedrukt. Want ALLE dingen … als die alleen maar worden uitgedrukt en niet GEVOELD …worden ‘levenloos’ gelaten … zouden we zeggen.

GEVOELENS zoals waar we over spraken … telkens weer … zijn wat je laat ‘tikken’ (‘gaan’). Is het niet zo dat je hart sneller slaat als het opgewonden is? Is het niet zo dat het langzamer gaat als je rust? Het is de hartslag … het is het slaan van dit orgaan… dat beheerst wordt door de wijze waarop je VOELT. Denk hier eens over na. Kan het zijn dat JIJ je hart beheerst? … en hiermee bedoelen we … ja, we bedoelen het feitelijk functionerende orgaan … JIJ beheerst het door de manier waarop JIJ VOELT.

Jullie … jullie allemaal … beheersen elk klein detail … door de wijze waarop JE VOELT.

Het kan JOU niet beheersen … Daarom spreken we zoveel over GEVOELENS. Want als je dit accepteert … als je ‘meester’ bent over je GEVOELENS … zie je een instinctieve verandering in ALLES om je heen, van binnen en buiten je.

De sleutel … zoals jullie allen goed WETEN … is het VOELEN VAN LIEFDE. En JA … het IS het antwoord op ALLES.

Zo velen van jullie zeggen…’Ja, ja, ja, ja, ja. Jullie hebben ons daar zo vaak over verteld. We snappen het’… Maar met het DIEPSTE RESPECT, Liefste vrienden van ons… dat doen jullie niet … nog niet… helemaal!

Want als jullie dat deden … zouden we getuige zijn van een zeer andere Energie in jullie wereld.

Jullie kunnen heel goed begrijpen wat wij zeggen. Maar, om feitelijk de LIEFDE TE KENNEN … ALTIJD …. OM VAN LIEFDE TE ZIJN … IN ELKE GEDACHTE, WOORD EN DAAD … zeggen we, dat er nog best een weg te gaan is. Jullie accepteren het concept … en dit is prachtig.

We zeggen dat de volgende stap is om te …

Blossom: OK… Ik denk dat je graag wilt spreken. Ik laat het gebeuren …

https://www.youtube.com/watch?v=pGb8M09pem0&feature=youtu.be

(dit is een door Blossom uitgesproken Engelse tekst, maar zeer zacht, nauwelijks verstaanbaar. Maar onderaan staat de uitgeschreven tekst ervan. winny)

(* Deze link kan gedeeld worden, maar die is niet officieel geregistreerd, dus is er geen verwarring met de Volle Audio van deze channeling van Joe Pena en mij.)

En spreken deden jullie. WOW! Dit wordt heel interessant… want pas toen ik er in die tijd weer naar luisterde was ik me bewust van de woorden die doorkwamen … nu … kan ik ze niet helemaal herinneren. Waar ik heel blij mee ben … want voor mij … laat het zien dat jullie er dieper in zaten dan ik eerder channelde. Dit IS goed nieuws.

Kunnen jullie me bevestigen … waarom er een kleine pauze zat nadat je mijn naam hadden genoemd, de eerste keer? Je zei dat dit komt omdat jullie geen namen gebruiken, omdat we allen Een zijn.

Federatie van het Licht: Dit is zo. Daarom, individualiseren wij door een gegeven naam te gebruiken.

Blossom: Toch zei je ‘het voertuig’.

Federatie van het Licht: Dit is de rol die je hebt gekozen.

Blossom: Ik VOELDE ook dat het iets heeft te maken met de Energie van de naam … Ik weet niet zeker hoe ik dat moet uitleggen. Ik weet dat White Cloud eens grote problemen had door het zeggen van de naam ‘Maria Magdalena’. Hij legde uit dat het kwam door de Energie van onwaarheid die rond die naam was gecreëerd, wat het zo moeilijk voor hem maakte om dat uit te spreken.

Federatie van het Licht: Ja, dat begrijpen wij.

Blossom: Dus, waarom pik ik iets op van een Vibrationele Energie? Jullie vragen me of ik er zeker van ben of ik dat wil weten? NU nog meer… dus ben ik geïntrigeerd.

Federatie van het Licht: Omdat, Liefste … wie jij bent … is niet ‘Blossom’… dat is jouw op Aarde gegeven naam … en toch … kennen wij jou als iemand anders.

Blossom: Ah… DAT heeft zin voor me. Ik wil/hoef niet te weten wie dat is. In mij zit dat ‘ergens’ duidelijk, weet ik. Maar dat voel ik nu even niet. ( ik denk dat we hier eerder zijn geweest) Het is niet belangrijk. Maar toch is het GEVOEL dat ik kreeg toen je zei dat ik iemand anders was … dat was het alsof me een muntje doorviel en dat klonk heel erg waar. Cool … zaak opgelost. Dank jullie.

Nou, ik denk dat dit het is voor vandaag. Zeer interessant. Dank jullie zeer.

Federatie van het Licht: En toch stemde je lang, lang geleden hiermee in.

Blossom: Ik ben blij dat ik dat deed… Ik VOEL dat we verder/vooruit gaan. In Liefde en dank.

Federatie van het Licht: GEVOELENS VAN DANK AAN IEDEREEN.

............................................................................................................

TRANSCRIPTIE VAN DE DIRECTE STEM CHANNELING OP 6 FEBR. 2015


Inderdaad, wij zijn hier. Het is een zegening dat je onze wens oppikte om op deze manier door je heen te spreken … En het is met grote blijdschap dat dit door jou wordt geaccepteerd en daarom zijn we in staat om samen te werken en toe te staan om wat wij zien als wijze woorden … die worden aangeboden op deze gepaste nieuw manier.

Waarom hebben we dat niet eerder gezien? Oh, dat hebben we wel! … en toch was het niet mogelijk betreffende jouw Vibratie … die nu van een andere frequentie is… zullen we het zo zeggen?

Daarom gaan we verder om jou en degenen die naar deze woorden luisteren dat aan te bieden wat wij KENNEN als LIEFDE. Wat wij zien… als belangrijk … voor Elke Ziel op het Aardeplan om hun hartsruimte te laten luisteren naar onze woorden en ook laten we daarom deze woorden een diepere ruimte van hun hart openen….Waarin WAARHEID van de ziel-zelf woont.

We spreken telkens weer, nietwaar… over LIEFDE? We vertellen jullie dat dit alles is wat er is. We zeggen jullie om alleen aan LIEFDE te denken. Om alleen LIEFDE te VOELEN en toch begrijpen we dat in deze wereld waarin jullie wonen… deze wereld van dualiteit… deze wereld die veel zwaarte op jullie kan drukken, want alles dat gebeurt in en rond jullie Wezens … is niet altijd zo gemakkelijk als wij het vragen te zijn.

Toch zeggen wij Liefste Zielen, dat het een zaak is van het …meer of minder … omdraaien van een knop, als je wilt. Daarmee maak je het besluit om te veranderen. Om te veranderen van het VOELEN wat je om je heen ziet en je dat te laten neerhalen … naar het VOELEN VAN LIEFDE … en dan maakt het niet uit wat je om je heen ziet… want is het niet zo… zoals we zeiden … allemaal een illusie?

Daarom is het volmaakt doenlijk voor jullie om alleen dat te VOELEN wat je zelf verkiest.

DAT VAN LIEFDE, EN HET MAAKT NIET UIT WAT.

Het maakt niet uit hoe de dingen lijken te zijn. Het maakt niet uit of je een telefoontje krijgt met verdrietig nieuws. Het maakt niet uit of je dingen op je tv scherm ziet die je Energie naar beneden halen Zie je niet dat deze ontworpen zijn om je Energie naar beneden te halen? Wij zeggen Lachend … laten jullie jezelf … intelligente Wezens die jullie zijn … daardoor neerhalen? ECHT? Zien jullie jezelf niet van een veel Hogere stand? Want wij zien jullie zo. Daarom zeggen we… is het niet ongeveer tijd voor JULLIE om dat te doen?

Rijs omhoog boven wie jullie denken dat je bent … naar een veel Hogere status van Zijn… want dan zul je meer op de plek zijn waar je hoort.

Zij (Blossom) zendt aan ons door dat het hier op Aarde zijn niet zo makkelijk is misschien als we denken dat dit is. Wij zijn naast haar geamuseerd. Er is een grote grijns op haar gezicht van ons allemaal… inclusief die van haar. Want zij is zich bewust van de Lichtheid. De Energie van Lichtheid. Dit, Liefste Mensen …is wat wij van jullie vragen om te WETEN. Niet gewoon soms, als het goed gaat…

maar voor/om ALLES…

DOOR ALLES HEEN …

VIND JE LICHT …

DRUK JE LICHT UIT …

WEES IN VREUGDE. Want dat is hoe … Liefste Mensen, … jullie je wereld veranderen.

Dat, Liefste Mensen … is waarom jullie bereid waren om te komen. Het was geen … wat jullie noemen een ‘zomer vakantie’… Het is veel meer dan dat.

Jullie kwamen vrijwillig, om in deze tijd op Aarde te zijn, omdat het de meest opwindende aller tijden is.

EN JULLIEWISTEN VOORDAT JE KWAM, DAT IN JULLIE …DE VONK ZIT VAN LEVEN.

De vastberadenheid om Moeder Aarde vanuit de dichtheid waarin zij was gevallen … uit die plek te halen en naar een Hogere positie te brengen.

Een positie waarin ZIJ en IEDEREEN die op haar en in haar wonen… thuishoren.

JULLIE ZIJN LIEFDE.

Er is geen kwestie. Er is geen twijfel bij Ons … DAT DIT IS WIE JULLIE ZIJN.

DIT IS WIE IEDEREEN IS.

WANT ER IS NIETS ANDERS DAN LIEFDE.

Daarom, hoe kunnen jullie iets zijn dat niet bestaat?

WANT ALLEEN LIEFDE BESTAAT… EN JULLIE ZIJN DAT.

Zie je dat? We laten een dame … van een stoffelijke mens, zien… en terwijl we dit beeld presenteren … is het alsof er laag op laag zit, op laag, op laag, steeds meer door en maar door … die zich in al jullie jaren heeft opgebouwd. Weer een schelp, nog een schelp, weer een schelp, nog een schelp, en maar door en door en door… en dat laat de LIEFDE … de WAARHEID … de ABSOLUTE WAARHEID VAN WIE JULLIE ZIJN … verborgen zijn… onderin … in al die lagen schelpen …

JULLIE KWAMEN HIER IN DEZE TIJD … OM AL DIE LAGEN TE VERWIJDEREN… VOOR DE MENSHEID … VOOR JULLIE ZELF.

En jullie doen dat met grote zelfverzekerdheid.

Ah! Hebben wij niet via Blossom … gezegd… (er was een lange pauze) …

De stilte is vanwege het naar voren brengen van haar naam … als tegengesteld om woorden te gebruiken… ‘Het voertuig’. Dat wordt nu gedaan … ze vraagt waarom wij daar iets mee hebben? Dat komt door ons… die namen … (weer een lange pauze).. het spijt ons die vertraging … Het is … zoals je wilt… wij hebben geen namen. We vinden die onnodig… want we zijn allen Een.

We spraken dus over het verwijderen van de lagen … Zodat de WAARHEID van jouzelf, het Licht dat je bent … nu doorschijnt, terwijl de lagen zijn verwijderd.

ER IS NIETS VOOR JULLIE TE DOEN … ALLEEN DAN JE LICHT TE LATEN SCHIJNEN DAT JE BENT.

Daarom kwamen jullie. Jullie worstelen allemaal … jullie vragen je af wat je hier kwam doen. Jullie VOELEN dat je niet genoeg doet. Jullie WETEN dat je hier iets kwam doen… en toch weten jullie niet wat dat is.

WE ZEGGEN JE OP DIT MOMENT, WAT JULLIE HIER KWAMEN DOEN… HET IS JE LICHT LATEN SCHIJNEN VAN WIE JE BENT.

Denk diep van binnen … hoe verreikend dit is.

Jullie schijnen niet alleen je Licht naar degenen waar je langs loopt. Als je de intensiteit begrijpt van Licht en als je denkt aan een ziel ver, ver weg in een ander land die misschien lijdt… is alles dat je hoeft te doen om aan die ziel te denken en om dat Licht te sturen… en zonder twijfel … reikt dit diep in hun hart. Dit is een feit. Dit is geen illusie.

Het kaf van het koren scheiden.

De tijd die komt … in een tijdsspanne van de volgende vier of vijf jaren zeggen we… en ja, we glimlachen want we kennen geen tijd… toch zullen jullie dat met je eigen ogen zien… en de verandering in je VOELEN met je eigen hart … en daarom, op en in jullie wereld … wat er gebeurt.

En hoe meer je de diepte in je erkent … hoe meer jullie van alles WETEN … dat is de WAARHEID.

We vragen jullie om je niet te concentreren op wat je naar beneden haalt. Ja, er zijn posities op jullie Aarde die het hart enorm verdriet doen. Toch help je niet door tranen te huilen of door boos of door gefrustreerd te raken. Hoe jullie helpen is door je Licht uit te zenden. Jullie zullen merken …meer en meer … dat jullie wereld en die er binnenin vol zijn met LIEFDES LICHT.

Concentreer je op de wonderen van jullie wereld.

Concentreer je op alles dat goed is.

Dit is wat jullie kwamen doen.

Als je de Levensladder opgaat … zet je jezelf op een Hogere positie. Daarom ben je meer in staat te zien wat er om je heen is. Dit is waarom we jullie vragen … want wij WETEN dit… om van Grootste Vreugde te zijn. Want terwijl ieder ding met een diepere schoonheid verschijnt met wat het is… zullen jullie begrijpen … zul je tot besef komen … van waarom … we op de manier spreken dat we doen.

Liefste Zielen… Onze vrienden… Onze collega’s … Onze familie … WIJ ZIJN EEN.

en ALS Een … is onze bedoeling om jullie wereld te veranderen in de schoonheid die zij eenmaal had … en Iedereen die er binnenin en op haar leven zullen met haar mee gaan… naar een plaats die zelfs jullie voorstellingen in deze tijd niet kunnen produceren.(terwijl ze spraken, zegt Blossom… voelde ik dat de gesproken woorden ‘niet kunnen’ was ). En terwijl de sluiers wegvallen om de Glorie te onthullen van wat er gaat komen … zullen jullie harten deze plek herkennen.

Nu gaan we vertrekken … in dank …


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – Website


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl