Home > > Blossom Goodchild - 25 - 30 januari 2015

Blossom Goodchild - 25 - 30 januari 2015

Blossom: Hier is de link naar de 2de video door twee aparte getuigen. Zover ik kan verzamelen… deze werden niet genomen op dezelfde datum zoals de eerdere ‘namaak’/hoax.


(er zit eerst een reclame filmpje voor.w.)

OK. Ik weet dit is onverwachts… maar er is iets gebeurd waar ik met jullie over moet praten … en totdat ik dat doe… ben ik niet in staat om een goeie dag te hebben! Dus de vorige week vroeg ik naar een video van Licht orbs in Massachusetts. Jullie zeiden dat het een hoax was en niet van een of ander deel van de Galactische Federatie en de video werd verwijderd nadat veel experts bewezen dat het zo was! Nou, vandaag is me een link gestuurd van zeer dezelfde orbs, op een andere tijd maar ook in Massachusetts. Ik ben zo totaal in de war … met mij en met jullie! Beïnvloedde mijn denken dat het mogelijk een hoax was, vanwege een aantal e-mails die zeiden dat dit zo was…? Als dat zo is … kan ik mezelf niet Vertrouwen om de Waarheid door te geven.

Een andere channelaar waar ik eerder zelf niet van had gehoord, zei dat de video de Waarheid was. Voor mij… maakt het me dat ik de handdoek in de ring wil gooien in een dergelijke tijd. IK MOET DE WAARHEID DOORGEVEN OF HET OPGEVEN. Misschien zijn er lezers die hiervoor mijn absolute noodzaak niet begrijpen… ik kon het ook gewoon onder het karpet hebben geschoven… sommigen zouden de tweede video hebben gezien, anderen niet. Maar sommigen kunnen net als ik zijn… er over horen en zich afvragen wie je moet geloven. Ik stop er liever mee dan dat ik weet dat ik zelf de channelingen beïnvloed. Ik bedoel: wat zou dat voor zin hebben?

Federatie van het Licht: Liefste ziel met een ontevreden formule op dit moment.

Blossom: je kunt dat weer zeggen. Ik weet dat je op het punt staat het te herhalen… om mijn stemming Lichter te maken … en geloof me, dat heeft verLichting nodig. Alhoewel ik wel tien minuten nodig had om me met jullie ‘te verbinden’.

Federatie van het Licht: We hebben jou lief. We willen alleen maar dat je Lichter wordt omdat we WETEN dat het niet nodig is voor je om je zo neerslachtig en in verwarring te VOELEN.

Blossom: Dus je snapt niet waarom ik me zo voel?

Federatie van het Licht: Misschien als je het ons laat uitleggen?

Blossom: Het toneel is van jullie.

Federatie van het Licht: We waarderen je vastberadenheid om zeker te stellen dat wat we zeggen DOOR jou heen komt… en van ONS komt… niet van JOU. Het is wijd en zijd bekend dat elk ‘medium’ dat als voertuig wordt gebruikt waarin gecommuniceerd wordt met degenen van de Aarde … door hen die niet van de Aarde zijn … KAN WORDEN beïnvloed door hun eigen wijze van denken … hun eigen gedachten en wat zij geloven… als je dat begrijpt?

Blossom: Precies!!

Federatie van het Licht: Toch zeggen we categorisch tegen je … direct van ONS … dat de video waarover je spreekt in de vorige weken … inderdaad een bedoeling had om er door ‘aangegrepen’ te worden, maar die ontroering zat meer in het deel van de waarnemer.

Blossom: Dat woord verraste me, ‘waarnemer’, omdat ik dacht dat je zou gaan zeggen … ‘die ontroering zat meer in het deel van de ‘prankster’(grappenmaker).

Federatie van het Licht: Die ontroering inderdaad, was bedoeld om emoties op te poken…

Blossom: Om de juiste redenen?

Federatie van het Licht: Oorspronkelijk… maar meer om te bewijzen dat naar zulke ‘uitvoeringen’ kan worden geluisterd.

Blossom: Wat betekent dat?

Federatie van het Licht: Het betekent opnieuw… men iets voor de geest kan roepen …alles… en men kan er voor kiezen om het echt te maken, …of niet.

Blossom: Ik vind dit moeilijk om te volgen, om eerlijk te zijn … en het frustreert me nog meer als ik het dit keer aan de kant gezet heb om dit uit te zoeken… het geeft me geen antwoord, omdat het nu op dit moment onprettig is, om eerlijk te zijn, maar … IK MOET DE WAARHEID KENNEN.

Federatie van het Licht: Ben je niet veel vaker eerder op dit pad geweest, Blossom?

Blossom: Te vaak naar mijn zin… ik denk dat ik in de war ben na de channelingen van dit jaar, het scheen allemaal zo goed te gaan… en nu deze kromme bal(boogbal?), wat me dit doet afvragen.

Federatie van het Licht: Waardoor VERTROUW je ons niet volkomen?

Blossom: Voorbije teleurstellingen.

Federatie van het Licht: Wat laat je toch ermee doorgaan?

Blossom: Soms, ik weet het niet. Ik zou het haten als ik dacht dat het mijn ego was… Ik zou graag denken dat ik weet dat jullie de WAARHEID zijn en daarom zo veel mensen op hun pad naar huis helpen.

Federatie van het Licht: Dan, ALS je WEET dat wij de WAARHEID zijn … waarom ga je door om JE die WAARHEID te betwijfelen?

Blossom: Omdat, als jullie mij waren… zou je hetzelfde doen! Ik ben in menselijke vorm, denken jullie daar aan? De dingen zijn anders voor mij. Als JULLIE die link hadden gekregen, vanmorgen, die meer orbs lieten zien in de zelfde buurt, maar op een andere dag, met twee totaal gescheiden getuigen… waar zou die gedachtestroom je dan naar toe hebben gestuurd? Waarschijnlijk, naar de mogelijkheid dat de eerste video misschien helemaal geen hoax was. Dan zou deze hele ‘verantwoordelijkheid’ zaak in het spel komen. Dus, wat zeggen JULLIE over die andere video’s?

Federatie van het Licht: We zouden zeggen… nu je ons een kans daartoe geeft …

Blossom: Dat bracht een glimlach op mijn gezicht…

Federatie van het Licht: dat deze nieuwe idealen…

Blossom: Nieuwe wat?

Federatie van het Licht: Idealen… je pikte het woord correct op… Deze nieuwe idealen van uitvoer zijn veel gewoner dan dat wat wij zouden zeggen welke van WAARHEID zijn …

Blossom: Ik googelde ‘idealen’ … dat helpt altijd . (‘een standaard of principe om je op te richten’.)

Dus die nieuwe video’s … ook die in Massachusetts … zijn geen hoaxes?

Federatie van het Licht: Nee… dat zijn ze niet.

Blossom: Is het niet een beetje toevallig dat ze op dezelfde plek zitten als de hoax video?

Federatie van het Licht: We zouden het een andere categorie noemen. We zouden lichtjes suggereren dat om ‘echt’ van ‘bedrog’ te bepalen … die kromme bal met opzet in de pot werd gegooid.

Blossom: Opnieuw … ik weet niet of ik het ben … maar waar doel je nu op? ‘Een kromme bal die in de pot wordt gegooid’… Ik WEET wat jullie zeggen … Maar … ‘kromme bal’, als ik dat opzoek betekent dat … ‘een specifiek moeilijke zaak’.

Federatie van het Licht: Maar, onze meer Licht van hart betekenis was … in dit ‘dilemma’ is nu een nieuwe ‘draai’ gegooid.

Blossom: Helemaal … Waarom, oh waarom wilde ik hier niet komen als schoonmaker? Ik moet lachen … Ik heb dat best een aantal jaren in mijn tijd gedaan, toen het toneelspelen nog niet veel was. Maar, ik dwaal af. Waar waren we? Ik voel me al wat Lichter… Dank je… Alhoewel laten we het spoor niet los. Ik wil anderen die boodschappen doorgeven niet betwijfelen of afbreken… dus waarom is het dat een ander kanaal heeft gezegd dat zij wel van WAARHEID zijn.

Federatie van het Licht: Blossom… wat een ander kanaal heeft gezegd … is onze zaak niet. Wij zijn alleen bezig met ONZE WAARHEID.

Blossom: Toch, wij hier beneden… die proberen om dit allemaal uit te zoeken … zitten er nu mee en weten niet wat we moeten geloven! Als jullie gaan ‘verschijnen’ … om onze dag te Verlichten … om onze last te Verlichten … zoals jullie zeggen waar deze tweede video voor is … Waarom, oh waarom kan het dan niet HELEMAAL? Waarom moeten we door al dat gepalaver heen? Dus … laat MIJ een boogbal in de pot gooien. Besloten jullie … (met het grootste respect) helemaal om die orbs uit te sturen … de echte … NA die hoax video?

Federatie van het Licht: Ja. Er was overeengekomen om dat te doen.

Blossom: Met wie?

Federatie van het Licht: De Raad van Licht **. Om de redenen die we eerder vertelden… De boogbal.

Blossom: Wat kunnen jullie nu doen, in deze minuut, om te bewijzen dat DIT ALLEMAAL … al deze conversatie … ik niet ben die een gesprek heeft met een ander aspect van mijzelf… in mijn hoofd? Omdat … daar kan ik wat mee!

Federatie van het Licht: Blossom… Het bewijs voor jou … moet komen door de wijze hoe jij … over ONS VOELT.

Jij WEET … WIJ WETEN het… dat je kunt besluiten om de communicatie te stoppen op elk moment … als het niet langer meer correct VOELT.

Blossom: Ja, nou, gemakkelijker gezegd dan gedaan! Omdat mijn hart WEET dat dit is wat ik kwam doen … en de meeste tijd … ploeter ik er mee door. Soms heel hoog … en met veel Dank en soms … zoals ik zei …zoals nu … ben ik er Echt mee klaar. Ik VOEL me zo verward.

Federatie van het Licht: Dan stop ermee… want wij willen niet… zoals we zeiden … ondersteboven te gooien of ontstemmen.

Blossom: Dat WEET ik. Dat doe ik. Ik WEET dat het voor mij is om het uit te zoeken … IN MIJN WAARHEID.

Federatie van het Licht: En die WAARHEID is?

Blossom: Ik WEET dat jullie echt zijn en van LICHT en VAN LIEFDE … IK WEET DAT… Waarom dan blijf ik doorgaan met dit gevraag over wat jullie doorgeven?

Federatie van het Licht: Zeg het ons, Liefste. WIJ kunnen alleen doorkomen met onze WAARHEID als je er naar vraagt.

Blossom: Dan, word ik dan beïnvloed door mijn eigen gedachten over zaken… in JULLIE antwoorden? Heeft dat dan zin?

Federatie van het Licht: We begrijpen het … en we zeggen … NEE. Je wordt niet beïnvloed. Sommige anderen misschien … maar … … … we vragen jou om op te schrijven wat we net aanboden.

Blossom: Het klinkt te ‘gezocht’ om eerlijk te zijn.

Federatie van het Licht: Jij zegt het niet … Wij doen het!

Blossom: Grrr! Jullie zouden zeggen …

Federatie van het Licht: Maar jij bent van een Hoger kaliber.

Blossom: Hier ligt nu dat HELE VERTROUWEN-DING. Ik moet erop VERTROUWEN dat JULLIE zeggen dat … en het was niet wat ik wilde horen. Als ik dat hoorde, letterlijk hoorde, zou het zoveel gemakkelijker zijn. Dat komt omdat het ‘gedachten-overdracht’ is wat het verraderlijk maakt. (tricky zegt ze).

Weet je … er is net een kwartje gevallen… een beetje… niet helemaal naar beneden… en jullie kunnen het beter uitleggen, zoals ik VOEL dat jullie dat willen.

Federatie van het Licht: Zeer bedankt.

WIJ KOMEN DOOR OM TE ASSISTEREN EN OM OVER LIEFDE TE ONDERWIJZEN.

Als jullie willen… JIJ, BLOSSOM … wilde vragen stellen namens jouzelf of de lezers … wij geven jullie ONZE antwoorden … IN ONZE WAARHEID.

Je kunt kiezen om deze antwoorden te accepteren of ze te betwijfelen. Jij zegt … jij bent het zelf, soms betwijfel jij dat … over dat je wel of niet ‘ONS bedenkt’… Want hoe konden wij het ooit verkeerd hebben?

Wij zeggen tegen jou… IN ONZE WAARHEID … wij hebben het nooit verkeerd … IN ONZE WAARHEID.

Het kan verkeerd lijken in iemand anders WAARHEID … Opnieuw is dat niet onze zaak. De enige zaak die van ons is, is ONZE WAARHEID. Of jij dat nu wel of niet wilt KENNEN als JOUW WAARHEID … Ja, JIJ Blossom… dat is geheel aan jou.

Je hoeft niet te accepteren wat WIJ zeggen, als JOUW WAARHEID.

WE BIEDEN HET AAN ALS ONZE WAARHEID … MAAR DAT HOEFT DE JOUWE NIET TE ZIJN.

Zie je? Jij besluit zelf … hebt je eigen opinie…

Blossom: Maar dat lijkt een beetje raar/vreemd … om het niet met jullie eens te zijn.

Federatie van het Licht: Het kan misschien wel raar lijken … maar het is volmaakt doenlijk/uitvoerbaar. Heeft White Cloud niet altijd gezegd … als er iets werd gezegd dat niet goed bij jou voelt … dan… laat het los … en vind dat uit wat wel goed voelt.

Blossom: Ja, dat heeft hij. Maar voor mij… terwijl ik zie dat ik het voertuig ben waar doorheen jullie spreken … dat ik moet weten, als ik naar een video vraag of die een hoax is of niet … dat jullie doorkomen met de WAARHEID.

Federatie van het Licht: DAT DOEN WE! Maar wat wij zeggen is dat JIJ, of iemand anders, niet ons woord hoeft te accepteren.

Blossom: Wat is het punt dan?

Federatie van het Licht: Vertel jij dat ons. Jij bent degene die ons vragen stelt en wij kunnen alleen ONS ANTWOORD GEVEN OVER DE GEGEVEN ZAAK in ONZE WAARHEID.

Blossom: Dus wat als … bijvoorbeeld…ik zei … ‘OK… je zei dat de video een hoax was en ik weet niet zeker of ie dat nog was?

Federatie van het Licht: We zouden dan zeggen … Bravo … omdat je je eigen Waarheid volgt.

Blossom: Maar zijn jullie dan niet degenen die deze zaken WETEN?

Federatie van het Licht: Wij zouden dan zeggen ‘we weten’ dat het een hoax was … jij vroeg het en wij zeiden het … Maar, jij hoeft ons woord niet te geloven.

Blossom: Maar ik VOEL … dat jullie woord WAARHEID IS.

Federatie van het Licht: Dat vindt je niet altijd… Want vandaag, betwijfel je dat weer. Alsjeblieft, Blossom, WEET dat wij geen probleem hebben met deze betwijfeling. Wij zijn in feite, zeer vergenoegd dat je dat doet … om JOUW WAARHEID voor jezelf door te geven.

Het is geen gemakkelijke taak om met ons te werken … maar weinigen begrijpen Echt hoe het allemaal werkt en wat dit inhoudt … dus, we nemen dit moment om je te danken om ‘hier in te blijven zitten’/ hanging in there’.

Blossom: Al is het soms aan een draadje. Ik VOEL dat we vandaag klaar zijn. Ik voel me zoveel beter om dit met jullie uit mijn hart te hebben. Ik wil altijd elke chat die ik met jullie heb (dat moet deel van mijn overeenkomst zijn geweest) delen en ik hoop dat het anderen weer helpt om meer te begrijpen van onze relatie en meer van hun relatie met jullie … en ook, mijn wens om de Waarheid door te geven. Ik denk dat ik gedaan heb met waar ik me op afstemde vandaag, met jullie.

Ik ben in deze situaties, altijd een beetje … meer dan een beetje … bezorgd/bevattelijk, om in dit soort sessies te gaan … want ik weet nooit hoe die zullen uitpakken. Opnieuw… het leren in deze 15 jaren (!!!) om mijzelf te Vertrouwen en mijn relaties met degenen waarmee ik verbonden ben (waar ik niet mee kan chatten van face tot face (van aangezicht tot aangezicht) … Maar, wie weet … Misschien wel op een dag.

Dank jullie, mijn vrienden. Dank jullie voor je geduld en om niet te zeggen: ‘Blossom, in hemelsnaam … wat nu?!’

Federatie van het Licht: Blossom, in hemelsnaam… VOEL ONZE LIEFDE … VOOR JOU… Voor je vastberadenheid om alleen van Waarheid te zijn … het maakt niet uit wat er naar je toe wordt gegooid … in of buiten de pitch/plek/ …

Blossom: Ik denk dat ik doorga op het spoor … Misschien kunnen we meer spreken over nieuwere video’s van orbs bij ons volgende gesprek… We hebben nu geen Energie meer om door te gaan. Ik moet wel zeggen … ik kom gevuld met Liefde uit deze sessie … wat zoveel beter is dan toen ik erin ging. Dank jullie. Ik HOUD VAN JULLIE.

Federatie van het Licht: Is deze zaak gesloten?

Blossom: Deze zaak is gesloten …Maar zijn jullie blij om de volgende keer over orbs te spreken?

Federatie van het Licht: Inderdaad. Als het gepast is in het volgende tijdsbestek in jullie wereld waarin we ‘onze harten samen verbinden.’

Liefde aan jullie … Liefde aan allen … LIEFDE … LIEFDE … LIEFDE.


Blossom op 27 jan. 2015, Doorgaand met mijn zoektocht naar WAARHEID.

Blossom: Hallo weer. Dus ik ga deze communicatie in met een Licht hart, maar met vastberadenheid om deze zaak helemaal uit te zoeken, betreffende video’s van orbs. Ik heb erover nagedacht wat je zei en gelezen en opnieuw de laatste communicatie (hierboven staand dus) heel vaak gelezen.

Ik accepteer dan dat de eerste video een hoax was… maar niet de tweede ( dat waren twee aparte sightings) waarvan jullie zeggen dat dit geen hoaxes waren… kun je me precies uitleggen WAT dit wel zijn? … en waarom die zichzelf lieten zien?... alsjeblieft?

Federatie van het Licht: We zijn opnieuw meer dan verheugd om opnieuw correspondentie met je op te pakken betreffende welke wel en WAARLIJK je denken in een wervelwind schijnt te hebben gebracht.

Deze Lichten … die jij de term gaf van ‘orbs’… zijn een manifestatie van bepaalde Energie ballen die een voorstelling geven.

Blossom: Met wat voor bedoeling?

Federatie van het Licht: Om te intrigeren (je nieuwsgierig te maken) en je wat af te laten vragen. Om de onderzoeker hun eigen denken te laten vaststellen over wat ze zijn, waarom ze hier zijn … waar ze vandaan komen, enz.

Blossom: Maar dat is wat ik aan jullie vraag.

Federatie van het Licht: Dat weten wij.

Blossom: Zijn het schepen van een of ander soort? Hebben die Wezens in zich?

Federatie van het Licht: Nee. Het zijn geen schepen. Zoals we zeggen … het is een tentoonstelling om je nieuwsgierig te maken.

Blossom: Ik denk dat mijn verwarring is … het feit dat ze tevoorschijn kwamen op dezelfde plek als die hoax video liet zien… Jullie zeiden dat het een ‘kromme bal’ (boogbal) was … om de Waarheid te onderscheiden van de nep… dat is het wat niet goed bij me zit. Ik snap dat niet.

Federatie van het Licht: Blossom … er is veel dat heeft … dat wordt … en dat zal gebeuren wat velen niet zullen snappen. Het zuivere feit is … het was gepast om deze Lichtballen ‘uit te zenden’ en om ze op die tijd op die plek te manoeuvreren.

Blossom: Kun je dat verduidelijken?

Federatie van het Licht: Wetend toen we dat deden … dat de eerste visuele filmen inderdaad werden geschapen door visuele uitwerking … besloten we daarom om toe te staan dat wat van WAARHEID WAS … en niet uit een programma kwam… om ook die vergelijking in te gaan.

Blossom: Maar waarom is er noodzaak om in verwarring te brengen?

Federatie van het Licht: Als wij deze naar een ander land hadden ‘gezonden’… zou dat dan nog steeds dezelfde inslag hebben gehad? Dezelfde betwijfeling? Zouden mensen dan niet zeggen … ‘Ze hebben die ook in een ander land ervaren’. Dus zie je, … die impact van DE WAARHEID … voelen wij … is veel meer een impact door ze te ‘sturen’ naar waar we ze heenzonden.

Blossom: Als je zegt ‘stuurden hen’ wat bedoel je dan precies?

Federatie van het Licht: We bedoelen dat ze geschapen worden door GEDACHTE die verlengd werden door ‘kristallen kolommen’ die aanwezig zijn bij veel Lichtvoertuigen. Deze kolommen ‘scheppen’ dan de Energie. We kunnen dit alleen vereenvoudigen voor uitleg, door te zeggen … deze specifieke Licht Energie wordt geschapen in een kamer/ruimte. Die ‘bevat’ dat letterlijk … en dan, als het geschikt en juist is om dat te doen … wordt die GEDACHTE … in LICHT Energie geschapen … en wordt vrijgelaten.

Blossom: Hebben ze nog een andere bedoeling dan dit tentoonstellen?

Federatie van het Licht: Ja. Ze laten Energie van waaruit ze werden ontleend * (gededuceerd)… uitstralen in dat gebied.

Blossom: Wat dan om die ene bal na de andere vrij te laten? Waar is dat voor?

Federatie van het Licht: Het effect is … om een groter gebied te omcirkelen … een beetje als ‘afwerpen’ (wegschieten).

Blossom: Dus zeg je … dit zijn ENERGIE BALLEN VAN LICHT.

Federatie van het Licht: Dat zeggen wij. We hebben al lang, dagen geleden gesproken … dat in komende dagen … meer en meer bewijs aan ‘het Licht komen’ zal. Nietwaar? En nu is de tijd om dit te overtreffen … in de erkenning van onze vriendschap met degenen op Aarde die er klaar voor zijn… bijna klaar voor zijn … meer dan klaar zijn… om zich met ons te verbinden op een grotere manier van ‘hands on’. (doorgeven)?

Deze ‘Energie ballen’ zullen in de dagen die komen wijd en zijd worden gespot. We zouden eerder zeggen … ze zullen eerder gewoon worden.

Blossom: Jullie weten dat ik nog steeds worstel met dit alles?

Fed.vL: We kunnen dit VOELEN. Hoe kunnen we helpen?

Blossom: Hoe staat het om me te vragen me terug te trekken en om deze baan aan iemand anders te geven? Ik maak een grap … Ik denk! Het schijnt een beetje vergezocht … Ik bedoel … Energie ballen… dus, ze bevatten gewoon Energie?

Federatie van het Licht: Licht Energie.

Blossom: Maar wat doet die?

Federatie van het Licht: Het Licht de Energie op van dat gebied. Mogen we erbij voegen … dat als je problemen hebt om deze Energie ballen te accepteren … zeggen we Licht hartig … dat je serieus in problemen komt om te accepteren wat er nog gaat komen. Want deze Licht ballen zijn louter een kleine stukje van waar we toe in staat zijn. Toch voelen wij dat het noodzakelijk is om bij jullie langzaam te introduceren, beetje bij beetje … Dus om niet ‘Iemands kop weg te blazen’ zoals je zou zeggen. Aan jou, Blossom … VOELEN wij dat je betreffende dit precies wilt weten wat het inhoudt om deze ballen te scheppen? … en wij maken dat het eenvoudig klinkt. Voor ONS … IS HET ZO!

Met het grootste respect zeggen we … dat jullie wereld … in termen van technologie zeer in de kleuterschool fase zit. Stel je voor dan, met wat er ‘gaat gebeuren’ op jullie planeet, dezer dagen in de vorm van communicatie … hoe veel meer er KAN ZIJN… als men Lichtjaren verder was in de fase van de Universiteit … als je ons begrijpt?

In dagen verderop … Liefste vrienden … in een tijd … in een wereld … waar LIEFDE tussen de ENE verenigde Familie van Licht aanwezig is … in de vroege dagen van introductie formaliteiten … hoe jullie ‘je uitsloven’ bij wat wij zien als zoiets gewoons als ‘de ketel opzetten’(voor een gast). Maar voor jullie … zal het totaal van ‘buiten deze wereld ‘ zijn.

Er is zoveel om te delen … Zo veel wat wij kunnen bieden op de manier van Verlichting.

Zoveel LIEFDE we kunnen geven …

Wij verlangen naar deze Vereniging … zoveel als jullie.

Het gaat nu beginnen … om zich op de manier te ontwikkelen wat eerder zal overtuigen dan twijfels veroorzaken.

Deze orbs zijn de starters op het menu.

Blossom: Nou, het zijn zeker een paar rare dagen voor me geweest … om te proberen mijn WAARHEID te vinden in dit alles.

Federatie van het Licht: Ben je er wat meer in gesetteld?

Blossom: Een beetje. Maar de tijd heelt alles… en deze kleine episode, zoals al het andere, zal in belangrijkheid wegglijden… terwijl de dagen verder gaan. Nog iets meer te zeggen?

Federatie van het Licht: Verlicht je last, Blossom. De zwaarte die je voelt … over deze ‘LICHTHEID’ verhindert de bedoeling …

Blossom: Bedankt. Ik werk eraan. En nu ik deze communicatie met jullie heb gehad … zal ik het loslaten … en hoopvol verder gaan. Case gesloten?

Federatie van het Licht: Case gesloten … maar niet afgesloten.

Blossom: Dank jullie.

Federatie van het Licht: Nee. Dank JOU.


  • Ik verander nooit hun woorden. Ik voelde dat ze zeiden ‘deduced’(afgeleid) maar, verwachtte dat er bedoeld was ‘geproduceerd’.

  • * Interessant dat ze zeiden:‘De raad van Licht’… gewoonlijk zeggen zij “de Hoge Raad’. Op die tijd dacht ik er niet aan om te vragen of dit anders was.

Update 28 januari:

Blossom: Weer een goede morgen. Het is best ongelooflijk voor me hoe deze kleine episode zich omkeert in een “Nooit Eindigend Verhaal (The Never Ending Story)! Wat een week! Ik moet die gewoon vervolgen… om geen andere reden dan om DE WAARHEID TE ONTDEKKEN. Nadat ik de laatste communicatie gisteren had verzonden … werd mijn in-box gevuld met hartverwarmende bedankjes. Maar … en een GROTE MAAR … er was een liefdevolle dame die vroeg om jullie te vragen, hoe het kwam dat de bomen in volle bloei staan bij deze tweede video en toch, wonend in Massachusetts, zoals zij doet … zitten ze in het midden van de winter en de bomen zijn kaal (het best is dat ik mijn reactie hierop niet geef!) Jullie zeiden … dat het besluit gemaakt was om deze orbs uit te zenden NA die hoax video … wat in deze maand januari was. Geef me ALSJEBLIEFT een plausibele verklaring om verder te gaan … want dit heeft geen zin en IK HEB JULLIE NODIG om er zin aan te geven!

Ik was me bewust toen om een directe stem door te laten. En heel gelukkig dat White Cloud aan het eind ook doorkwam.

Klik op de audio hieronder:

orbsaudio

rond 18 minuten geluid, met als laatst White Cloud. Ik heb Blossom om een transcriptie gevraagd…winny. Maar hier is de audio dus in het Engels.
Het was 32 minuten lang maar ik (Blossom) liet de pauzes eruit en nu zijn het rond de 17 minuten.

Blossom: Ik weet echt niet wat ik hier van moet maken … hun beredenering. Ik zou zeker niet met die uitleg zijn gekomen.

Ik realiseer me dat voor veel mensen, ze kunnen denken : ‘Ah, nou… wat dan ook.’ Maar voor mij, om door te gaan met hen te praten, hangt het af van hoe ik hier over voel.

Wat ik hierover VOEL is LIEFDE. Wat ik VOEL over wat zij er over hebben te zeggen, over die orb video’s, is verwarring en nu twijfel.

Ik kan niks meer dan dat bieden. Misschien is het geval weer gesloten … maar inderdaad niet afgesloten.

Ik stuur dit weg … omdat ik denk dat het goed is dat te doen. Maar, een dergelijke kwetsbaarheid is zichtbaar in mijn vraag naar Waarheid.

Denk van die opname wat je wilt. Ik geef mezelf een tijdje om dit allemaal te overdenken… en zie wat er vanaf nu gebeurt.

In Liefde en dank. Blossom Goodchild. Het heeft me nog een paar uur gekost om de audio op deze pagina te laten werken … maar toch ben ik toch meer OpgeLicht over dit allemaal!

Ik wil deze audio niet op You Tube zetten. Als je daar een probleem mee hebt … contact me dan op: info@blossomgoodchild.comTranscriptie en vertaling van de audio/geluidsband van Blossom, door de Federatie en White Cloud via Blossom uitgevoerd. Op 28 januari 2015:
(vertaling winny) (luister ook naar de band. Zeer langzaam uitgesproken)

De Federatie van Licht: Gegroet aan iedereen. Wij zijn ons bewust vandaag van de reden waarom ons gevraagd is om opnieuw te communiceren. Er schijnen zeer grote delen te zijn die geen zin lijken te hebben voor ons dierbaarste voertuig en dit veroorzaakt bij haar grote stress… wat wij niet voor haar willen, hoe dan ook. Daarom wilden we deze zaak in detail opruimen.

Wij hebben gezegd dat de eerste video vijf ballen van Licht lieten zien … die naar beneden kwamen uit de oorspronkelijke bal… die waren van ‘beschadigde Waarheid’. Dit is duidelijk.

Maar, toen gingen wij verder te zeggen … dat de tweede video die werd uitgegeven … inderdaad van Waarheid was en die Energie ballen van Licht had, van boven.

De vraag kwam op, voor het feit … dat als deze tweede video die op film werd opgenomen … na de oorspronkelijke hoax … die in deze maand van jullie jaar was … hoe kan het dan … dat de bomen in de omgeving in volle bloei staan … wat ze niet zouden moeten zijn in deze tijd van het jaar.

Het voertuig is reeds aan het vragen over welk antwoord we mogelijk konden geven om deze situatie te herstellen en zij probeert sterk om zichzelf uit haar denken te halen … waarvan wij zeggen dat dit niet mogelijk is. Zij vraagt of dit kan zodat wij duidelijker door komen.

Wij spreken tegen jullie over tijd … waarvan bij ons, er geen is.

Hier komt veel verwarring door. De tijdsfactor veroorzaakt deze dilemma’s. Ja, wij kondigden aan dat deze Licht Orbs werden uitgezonden, nadat de beslissing werd gemaakt … na die ‘Spannende Video’. Maar voor ons …

…Er is een overdracht van energie bezig … terwijl wij meer in dit voertuig komen en zij is minder van zichzelf … zodat deze boodschap kan doorkomen.

(ander stem geluid:)

Wij spreken nu vanuit een Hogere plaats. Indien we de tijd kunnen verplaatsen … indien wij alles dat is … in dezelfde ruimte zetten … in het weten dat alles tegelijkertijd plaats vindt … dan heeft het te maken met synchroniciteit … met het feit dat deze 2de video werd gezonden in de tijd waarop dat gebeurde. Ook al kan de sighting in een andere maand hebben plaats gevonden.

Het voertuig is nog bij ons en vindt dit moeilijk te accepteren.

Wij gaan zelfs nog dieper terwijl we proberen onze Waarheid uit te drukken. Wij komen niet om spelletjes te spelen… Dit is onze bedoeling niet. En toch … veel dat niet begrepen wordt, wordt geïnterpreteerd als spelletjes spelen … als plagen … als onwaarheid.

Het verschil in werkelijkheden … tussen jullie wereld en die van ons, is niet uit te leggen … laat staan door de afstand … Daarom, kunnen communicaties niet altijd worden uitgelegd op de manier die wij willen.

Het is niet dat wij het verkeerd hebben. Het komt dat er onbegrippen zijn door de tijd … die gebruikt wordt en gemanipuleerd wordt om de dingen te laten werken. De Orbs die gezonden werden …die Energieballen die door ons werden gezonden om ONZE WAARHEID in jullie te benadrukken … kunnen best plaats gevonden hebben terwijl die bomen in bloei waren. Voor ons kan het na die gelegenheid zijn geweest van de eerste hoax video. En toch … wordt dit zeer moeilijk begrepen door jullie hoe dit kan werken.

Het is heel moeilijk voor dit voertuig om niet zelf te denken terwijl we deze woorden spreken. Daarom interrumpeert zij … de stroom … een beetje.

We zijn ons bewust dat ze dichtbij ‘de handdoek in de ring gooien’ zit, zoals zij dit zegt.

Dit komt vanwege de wens om de Hoogste Waarheid door te geven … en niet om door een ander te worden weggevaagd.

Wij zijn hier en in deze tijd is zij daar zeker van.

Zij zegt dat alles wat zij wenst een uitleg is betreffende de bomen in bloei … als die noodzakelijkerwijs er niet zijn.

We drukken weer uit … zij waren zo … toen de Orbs gezonden werden ...zelfs in de ‘niet tijd’ werd de video van de hoax nog niet geschapen in het stoffelijke resultaat.

Dit zegt niet dat het niet reeds was gecreëerd in de ether klaar om door te geven.

Daarom, toen deze video’s de tweede keer … in echte Licht Energieën werden gezonden en op jullie internet gezet … vielen ze perfect samen met ons plan.

Daarom is het gebrek aan zuivere communicatie welke erbij is betrokken, vanwege al die technieken… door het weghalen van het aspect van tijd … Daarom erna of ervoor … dat rijmt er niet mee.

Jullie zetten dingen in lineaire tijd. Wij hebben dat niet. Zoveel wordt hierdoor mis geconstrueerd.

Wij komen binnen/ terwijl/via/ door Liefde. Wij willen niet in de war brengen. Toch vinden we het zeer jammer als dit voertuig haar gesprekken met ons zou stoppen. Want wij zijn ons bewust dat er zoveel via onze relatie kan worden bereikt.

Zij heeft de keuze. Alle Wezens hebben de keuze. Voor degenen die naar deze woorden luisteren … vragen wij jullie om de energie van Waarheid te VOELEN… Het is jullie keuze. Wij willen niet in een of andere richting overtuigen. Dat is ons belang niet. Onze bestemming is om door Liefde te helpen.


White Cloud: Ja, ik ben het. White Cloud … die heeft gewild om een klein snippertje toe te voegen aan het eind.

Liefste zielen en aan mijn beste mede-werkster Blossom. Deze dingen die aan jou nu worden voorgesteld zijn NIETS in het grote schema van dingen.

Wat WEL ALLES is in het grote schema van dingen … is de wijze waarop je VOELT over ALLES.

Degenen van Licht die wonen in andere rijken zijn zich volledig bewust van de complicaties die te zijner tijd kunnen op komen en … verwarring kunnen veroorzaken… en dat ook doet … en zal doen.

Ze hebben gesproken dat in de komende dagen … er een werkelijkheid is van een communicatie die van aangezicht tot aangezicht is … zulke dilemma’s vervagen dan naar de achtergrond met gelach… over hoe eenvoudig die onbegrepen dingen worden mis begrepen.

Daarom kom ik vandaag door om jullie te vragen om zelf na te denken. Om altijd uit te gaan van alles dat wordt gegeven … wat met je resoneert … en wat niet met je resoneert … dat kun je in de afval bak gooien.

Verhef je spirit … vul je hart met vreugde en Lachen.

Deze pauzes zijn door dit prachtige voertuig dat worstelt met een brok in haar keel.

Ik ben hier … De FEDERATIE VAN LICHT is hier …. Blossom is hier … en tussen ons … willen wij alleen helpen om de vibratie van jullie en de planeet omhoog te brengen … De Goddelijke Moeder planeet … naar een meer acceptabele ruimte voor de ziel om in te wonen.

Om jullie beetje bij beetje te helpen begrijpen waarom jullie kwamen … Wat jullie kwamen doen … en wie je bent in jouw werkelijkheid ... wat niet is waarin je woont op het Aarde plan.

Wordt Lichter mijn vrienden … het is het waard om dat te doen.

Blossom is onzeker, terwijl ik spreek … of deze opname zal worden uitgestuurd. Dat is haar besluit.

Er is nog weinig meer dat ik nu kan zeggen … dus ik vertrek nu … en bied aan iedereen die deze woorden hoort (en leest.w.) om deze Energie te VOELEN … Mijn Liefde in haar Hoogste vorm. Veel dank. Adieu mijn vrienden… adieu.


Update 30 Januari:

Blossom’s Observaties op 30 jan 2015

Na het dilemma en de onzekerheid over de uitleg die van de orb video’s werd gegeven … die hoax of Waarheid … wel of niet in de tijd waren … kreeg ik letterlijk honderden e-mails. 99% ervan waren met Liefde gevuld en met alle begrip over de uitleg die door de Federatie van Licht werd gegeven, via dat Stem Channeling geluid. Velen kregen zoveel Liefde door de vibratie van hun stem dat het hen tot tranen bracht. (Dat is een goede zaak!)

Ik ging gisteravond een lange wandeling maken op het strand … nog onzeker en neerslachtig.

Toen herinnerde ik me ADEM TE HALEN … zoals zij me geleerd hadden …

Toen herinnerde ik me alles WAAR IK DANKBAAR VOOR MOET ZIJN … zoals zij me geleerd hadden …

Toen herinnerde ik me om MIJN HOUDING TE VERANDEREN … zoals zij me geleerd hadden …

Toen herinnerde ik me dat NIETS ER TOE DOET … zoals zij me geleerd hadden…

Toen herinnerde ik me DAT ALLES LIEFDE IS … zoals zij me geleerd hadden …

Toen herinnerde ik me om TE LACHEN (over de situatie) … zoals zij me geleerd hadden …

En voor ik het wist … was Mijn Energie getransformeerd … Blossom was terug.!

Alle wijsheid die ‘Zij’ doorgeven … Alles dat ‘Zij’ me boden … en duizenden anderen, voor de zaak … door manieren van LEVENSVERANDERENDE gedachten ten goede … hebben mijn leven duizend keer versterkt.

De LIEFDE waarover zij spreken … De Liefde in ons … is iets dat ik zoek te ontdekken in mijzelf … op een basis van ‘de hele tijd’.

Ik zag het feit ook … dat als De Federatie van Licht niet van Waarheid waren … White Cloud (die ik 100 % vertrouw) niet zou toestaan dat ik doorging om met hen te communiceren … en zeker niet via hetzelfde stem kanaal met hen zou doorkomen… en zeggen: ‘Ik ben hier… De Federatie van Licht zijn hier … Blossom is hier.’

Al die gedachten voerden me naar de conclusie dat gezien ik op het Aardeplan woon en De Federatie van Licht ergens vele Manen verder wonen … als er zo nu en dan … ‘we even een foutje maken’ of de behoefte voelen om de verkregen informatie te betwijfelen … en bij ALLE communicaties die we TELEPATHISCH hebben gehad in de laatste 9 jaren … we het helemaal niet zo slecht doen!

Ik weet dat ik door deze ervaring ben gegroeid … en opnieuw, ik moet mijn absolute serieuze DANK uitspreken voor de ondersteuning die ik kreeg door zo velen. Het is in feite overweldigend … en zo goed om te weten … wat er ook naar hen wordt toegegooid … zij VOELEN DE WAARHEID van de Federatie van Licht … En begrijpen die vaak veel beter dan ik dat doe!

IK BEN ECHT GEZEGEND OM EEN DERGELIJK ‘BACK UP TEAM’ TE HEBBEN … DIRECT NAAST MIJ.

NIET ALLEEN ZULLEN WE SAMEN HAND IN HAND VERDER GAAN IN DE NIEUWE DAGERAAD … MAAR DOOR ZO NU EN DAN EEN KLEIN KNIJPJE TE DOEN … WETEN WE GEWOON IN DIE STILTE … WE HEBBEN HET GEDAAN!

In ALLE OPRECHTHEID … diep uit mijn hart DANK JULLIE … DANK JULLIE … DANK JULLIE en iedereen.

Blossom Goodchild


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – Website


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl