Home > > Blossom Goodchild - 1 september 2017

Blossom Goodchild - De Federatie van het Licht - 1 september 2017

Blossom: Hier zijn we opnieuw… in een communicatie ruimte! Welkom op Planeet Aarde en bij ALLEN die op haar zeilen!

Federatie van het Licht: We zijn natuurlijk in Vreugde om terug in correspondentie met jou te zijn. We weten dat je een vraag hebt voorbereid.

Blossom: Ja. Ik weet niet zeker of woorden in staat zijn om die te beantwoorden. Een heer vroeg me schrijvend of je ons meer over Energie kon vertellen: ‘Veel gechannelde entiteiten spreken frequent over “energieën” die in onze stratosfeer filteren of in onze lichamen, psychen, in de geest enz. Maar wat deze “energieën” eigenlijk zijn is wat vaag. Als ze elektromagnetische energie zijn, wat is dan hun precieze frequentie, wat zijn hun bronnen, reizen ze met de snelheid van licht enz. enz. enz. Of, zijn ze gewoon metaforisch gesproken en zijn er helemaal geen stoffelijke energieën?

Federatie van het Licht: Dat is inderdaad een ‘praktisch Onderzoek’. Laten we beginnen dit uit te leggen.

We spreken eerst over “Bron Energie’… wat is WAT JULLIE ZIJN… WAAR JULLIE UIT VOORT KOMEN.

Dat is inderdaad gebaseerd op frequentie en in die frequentie is een resonantie die, zoals voorgesteld elektromagnetische Vibraties heeft.

We willen hier even stellen dat in onze ‘numerieke’ frequentie …om je een idee te geven, er duizenden en duizenden frequenties zijn die vibreren op dat niveau… op een schaal van niets tot aan duizenden en duizenden  …dat is VASTE MATERIE!

Blossom: Is dat precies daar? Geen…”Een” vaste materie.

Federatie van het Licht: Wat ons brengt naar ‘Materie’. Zoals je weet dat … ALLES DAT IS… Energie IS. Er is niets anders… En zoals je ook weet… afhankelijk van de Vibrationele frequentie… Dan kan “Energie” zich transformeren in “Materie”

Blossom: Maar hoe? Dit is de manier uit mijn verbondenheid (league)! Zoals velen weten ben ik een actrice… GEEN wetenschapper/wiskundemens! Ik val flauw als iemand het woord ‘percent’ gebruikt!

Federatie van het Licht: Dat is een stremming van gedachte die met identiteit wordt gelijmd. Een identiteit die de gedachte WORDEN toestaat.

Blossom: Lieve Hemel! We zijn maar net begonnen en ik wilde dat ik het niet gezien had. Als ik denk aan Energie, dan denk ik aan mistige, draaiende of glinsterende sterrenstof. Of bandeloos enthousiasme dat me laat dansen.

Federatie van het Licht: Het zijn inderdaad al die dingen en toch denken we dat je niet vraagt naar kleuterschool materiaal?

Blossom: Dat zou ik kunnen doen…Maar ga door.

Federatie van het Licht: ENERGIE IS

WAT KWAM VAN NERGENS EN IS OVERAL

HET ZIT IN ALLES …EN ALLES BESTAAT ERUIT

Blossom: Maar wat is het?

Federatie van het Licht: Energie! Jullie in jullie wereld benoemen alles. Daarom benoemen wij deze substantie ‘Energie’.

Blossom:  Wacht… Is het dan een eigen substantie?

Federatie van het Licht: Nee.

Blossom: Maar je noemde het juist een substantie

Federatie van het Licht: Omdat we woorden moeten gebruiken. Je vraagt ons iets te beschrijven dat gewoon IS. Er zijn geen woorden voor.

Blossom: Okay. Laten we vanuit een andere hoek komen, ja? Als je bijvoorbeeld zegt dat op dit moment de energieën in onze Planeet stromen en die zijn Hoger en sterker dan ze ooit zijn geweest… wat betekent dat dan...precies?

Federatie van het Licht: We weten dat je zou antwoorden, zoals wij dat wilden.

Blossom: Wat? Zodat het precies zou betekenen dat …Ze ZIJN sterker en Hoger dan ze ooit zijn geweest.

Federatie van het Licht: Inderdaad. Toch willen we dat niet naar beneden halen. Laten we het woord ‘Power’ gebruiken:  ‘Kracht’

ENERGIE IS EEN KRACHT. Je hebt een Kracht die sterk of zwak kan zijn. Je bent een Kracht die snel of langzaam kan zijn. Ja, we zijn blij met het woord ‘Kracht’… om een ander woord te willen dat zou voldoen.

Deze KRACHT is OVERAL… IN ALLE DINGEN.

Blossom: Wie bepaalt wanneer en hoeveel ‘Kracht’ door onze Planeet stroomt?

Federatie van het Licht: Dat is door verzuim.

Blossom: Nou, dat wordt naar me toe geworpen… zelfs als ik dat google, om de volle betekenis te krijgen!‘Een vóór gekozen optie van een computer programma of een andere mechanisme als er geen alternatief wordt gespecifieerd door de gebruiker of de programmeur.’

Federatie van het Licht: Dit is het meest dichtbije waarmee we kunnen helpen. Want het was voor/bestemd/geregeld(?) dat als de mensen op de Planeet of de Planeet zelf opnieuw een bepaalde kalibratie bereikten…dat er een Hogere of STERKERE Kracht doorheen kon filteren.

Blossom: Ik glimlach over je analogie die je juist gaf….van een wasmachine die geprogrammeerd is om een hele cyclus te draaien en in die cyclus zitten verschillende functies die de een na de andere op elkaar volgen. Zeg maar: vuil verwijdering, hete spoeling…en als dat klaar is, misschien een wringen…enz. De functie vindt automatisch plaats als de cyclus een bepaald traject heeft afgelegd.

Daar ben je zeker van?

Federatie van het Licht: Begrijp je dat?

Dat denk ik.

Federatie van het Licht:  Wat wij uitdrukken is een gelijk pad van automatisch programmeren als de ‘cyclus’ op Aarde een bepaalde ‘temperatuur’ heeft bereikt…kunnen we zeggen?

Blossom: Dus die Energieën/Krachten zijn die feitelijk voelbaar?

Federatie van het Licht: Ze kunnen worden GEVOELD.

Nee. Ze zijn inter-dimensionaal, daarom zijn ze niet stoffelijk. Hoe kunnen we nog meer helpen?

Blossom: Door van onderwerp te veranderen.?!

Federatie van het Licht: Op jullie Planeet heb je een ‘Power Plant’. Die geleidt Energie en ‘zendt die uit’. Misschien kun je aan de Goddelijk Bron denken.

Blossom: Als een power plant? Die zendt smog in onze atmosfeer… Ik denk dat de ‘Bron’ dit niet leuk vindt!

Federatie van het Licht: Wij denken dat de ‘Bron’ niks heeft te maken met uitleg die proberen iemand te laten begrijpen wie en wat ze zijn!

Blossom: Ik plaag natuurlijk… ga verder.

Federatie van het Licht: Dus deze power plant is… zullen we zeggen… het voornaamste… het uiteindelijke ‘Kracht Huis’… en laten we zeggen om deze uitleg te dienen, er is niets meer krachtigs. Deze Energie wordt dan naar veel, veel plaatsen ‘uitgezonden’, en als het uitfiltert/door filtert, verliest het iets van zijn originele ‘Kracht’. Dit is onvermijdelijk.

Toch wil dat niet zeggen dat het niet mogelijk is dat Kracht Golven naar beneden kunnen worden gestuwd langs de lijn om het nadruk te geven. Om het ‘op te voeren’.

Blossom: White Cloud spreekt vaak over het omhoog draaien van de afzwak knop. Dit is wat die golven van Energie/Kracht doen. Ze laden je op. toch kan dit ook een eerste effect zijn van ‘Iemand een beetje neerslaan’. Soms als men de volume knop van een zeer efficiënte speaker hoger zet… dan verstoort dit en maakt het je doof totdat deze ten slotte fijn wordt afgesteld.

Federatie van het Licht: Dit is wat er op jullie Planeet gebeurt en in jullie. Deze Hogere Energieën/Krachten worden onmiskenbaar fijn afgesteld, als ze jullie frequentie bereiken.

De Hogere frequenties die jullie hebben ontwikkeld en in zijn gegaan staan klaar om vergezeld te worden door buitenste Energieën/Krachten die van een Hogere frequentie zijn dan WAAR jullie in zijn gegaan. En die moeten in evenwicht komen om jullie nog ‘Hoger te laten gaan’.

Dit is deel van de cyclus. Deel van het Plan.

Blossom: Heeft deze Energie intelligentie? Natuurlijk heeft die dit. Wat een stomme vraag!

Federatie van het Licht: Niet zo stom. Dat heeft een magnetische intelligentie, als je dat zo wilt noemen.

Blossom: Dat betekent?

Federatie van het Licht: Het betekent dat zijn ‘Kracht’ wordt getrokken naar waar hij wordt geroepen.

Blossom: Om eerlijk te zijn, ik weet niet eens wat ‘elektromagnetisch’ is, zoals dat genoemd wordt bij de originele vraag. Dus met alle respect. We zijn ‘genomen’!

Federatie van het Licht: Ga door je te concentreren zo goed als je doet, Blossom. We schieten op.

Blossom: Bedoel je niet dat mijn hoofd uit de weg moet gaan? Terug naar magnetics dan!

Federatie van het Licht: De magnetische hoogte becijfert hoe Energie ‘speelt’… hoe het zich vormt… Het trekt/samen… vorm. Gewoon door zijn frequentie OVER een ‘gegeven materie’… VOOR elke ‘gegeven materie’.

Blossom: Mmm! Hoe reist het… reist het?

Federatie van het Licht: Niet als zodanig. Want omdat we zeggen… Het IS gewoon…’OVERAL’.

Daarom, bijvoorbeeld de Hogere Energieën/Kracht waarover we spreken die zich in jullie atmosfeer stort… heeft niet ‘gereisd’ van ver! Het was er altijd al… zoals het IS. Maar het is geweest…zeggen we… ‘geïnfuseerd…opgevoerd’ om een Hoger doel te dienen van zichzelf!

Blossom: Wie geeft dat infuus? Wie vergroot dat? En hoe?

Federatie van het Licht: Ben je daar klaar voor?

Blossom: Waarschijnlijk niet.

Federatie van het Licht: Wie vergroot het en wie geeft dat infuus?

DE ENERGIE ZELF. Bevolen door ZICHZELF.

Blossom: Bevolen?

Federatie van het Licht: Ja, maar we bedoelen niet ‘Een order geven’ we bedoelen het plaatsen van een order.

Blossom: Ik ben in verwarring. Verrassing, verrassing! Ik moet terug gaan naar het hebben van intelligentie.

Federatie van het Licht: We begrijpen waarom. Je vraagt je af hoe de Goddelijke Intelligentie uiteindelijk de ENERGIE KRACHT is…daarom hoe kan het dan ‘alleen’ een magnetische intelligentie zijn en we antwoorden….door de filtering van de Bron, het moet 'naar ‘beneden gewaterd’ worden, zogezegd.

Blossom:  Waarom?

Federatie van het Licht: Door de Goddelijke Energie in/van/als/door zijn uiteindelijke niveau, als het ongefilterd zou zijn zou het ALLES fragmenteren in miniscule onderdeeltjes vanwege zijn frequentie.

De KRACHT/ENERGIE… VAN/DOOR DE GODDELIJKE BRON, IS DE HOOGSTE, ZUIVERSTE,  ONVERVALSTE, BUITENGEWONE, GROOTSE , ALOMTEGENWOORDIGE LIEFDE DIE ER ALTIJD WAS… OOIT IS … EN ALTIJD ZAL ZIJN.

We voelen dat we je moeten verlaten met deze hoeveelheid om ‘over na te denken’…om te absorberen en te zien hoe dit zich settelt.

We voelen ook dat we je met een instroom moeten achterlaten… een GOLF VAN DE KRACHT… en we vragen ieder van jullie die heeft deelgenomen aan dit ondernemen om iets te begrijpen dat waarschijnlijk niet is te begrijpen… om veel diepe ademhalingen te doen als je wilt en ONZE ENERGIE VOELT… ONZE KRACHT… als wij dit naar je toezenden… en dit in je ziel gaat … EN JE voelt onze ENERGIE …JOUW KRACHT… Die dezelfde is als de onze. Maar in deze fase van ‘Het Spel’ op een andere frequentie vibreert… En zo is het.

Blossom:  En zo is het. Inderdaad, Phew! Ik ben nog hier. Ik ben geëxplodeerd! Dank jullie mijn vrienden… om deel te zijn aan de pracht van DIT ALLES. In Liefde Licht en het beste begrijpen dat we kunnen laten zien!


Make every day a HAPPY HUMAN DAY! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Please revisit The Invocation 'We are the Game Changers' whenever the mood takes you ... to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmoWebsite: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – Website
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!