Home > > Blossom Goodchild - 24 augustus 2017

Blossom Goodchild - De Federatie van het Licht - 24 augustus 2017

Blossom: Welkom opnieuw, mijn vrienden. Iemand vroeg waarom jullie de Zonne Eclips niet hadden genoemd? Ik vroeg me dat af omdat ik er helemaal geen aandacht op had gelegd. Maar zeker, jullie hoeven me niet in iets toe te geven, om het naar voren te brengen? Wat zeg je daar over? Want ik heb er even naar gekeken en het internet gaat er helemaal over.

Federatie van het Licht: Ten eerste een welkom aan jou ook. Dat wat er heeft plaats gehad is wat je zou noemen “fenomenaal” en toch schijnt het te zijn dat er veel is ‘toegevoegd’ door velen, wat betreft gebeurtenissen en gelegenheden, dat we zeggen dat het louter propaganda is, vrees opjagen en absolute nonsens!

Wij spraken over intense Energieën die in jullie stratosfeer zijn gefilterd en die de Energieën van het individu en Het Geheel hebben beïnvloed. Deze Energieën helpen je om je geest op te heffen en vast te zetten voor wat JE WEET DAT WAARHEID IS in je Wezen. Daarom laat het je doorgaan om verder met je opvoeding te gaan in de school van het leven.

Wij stellen voor dat de ‘crux’ van deze astrologische keer van gebeurtenissen is om ‘het blad om te draaien’ naar een nieuw begin van begrijpen.

Terwijl deze Energieën vast worden en meer natuurlijk worden in je Wezen… zul je je Wezen zoveel meer ‘in tune’ laten zijn met dat wat zin heeft voor je ziel. Daarbij, zo lang hebben we je al gevraagd naar de waarom’s en waarvoor’s jullie bestaan is. De redenen voor jullie wereld schijnen ‘ondersteboven’ te zijn en toch gaan jullie naar een tijd toe die je deze antwoorden laat krijgen. Want jullie gehele zelf begint te stromen op een wijze dat begrippen zoveel meer als thuis VOELEN. Want inderdaad dat is zo.

Blossom: Een beetje meer detail alsjeblieft?

Federatie van het Licht: De maanden die nog komen, specifiek de volgende drie of vier of zo… houden het denken in dat alle dingen stromen met hoe de stroom stroomt… en die zullen een samenhang brengen die aan het zelf bewijst dat er zoveel meer is bij het zelf dan men zich had toegestaan.

Jullie hebben gebeden aangeboden aan de ALWETENDE in de hoop dat je je weg uit het duister kunt vinden die men heeft gevonden, wat hen overkwam, soms… en gevraagd om de weg getoond te worden… niet alleen voor het zelf… maar voor iedereen. Jullie hebben on-egoïstisch je hart geopend naar de wereld waarin je leeft en gewenst dat Zijn Grootsheid wordt getoond.

Liefste zielen, elk jaar heeft voor jullie min of meer geleken op dezelfde zaken van Energie die doorfilteren. Men kan het zelf VOELEN…diep van binnen… veranderend … en toch aan de oppervlakte… schijnt er maar weinig dat enig verschil maakt.

Terwijl NU…NU… ZULLEN JULLIE EEN VERSCHIL MERKEN.

De tijd van ‘Het Spel spelen’ met een bepaalde vaardigheid stopt… en jullie Hogere Wezens nemen het over.

Op dit punt willen wij het duidelijk maken dat het niet de volheid van het zelf kan zijn die binnenkomt. Dat zou veel te ver op zijn tijd zijn… en toch… zoveel meer dat je van jezelf kent… zal duidelijk worden.

Blossom: Op welke manier?

Federatie van het Licht: Door het opmerken van synchroniciteit … Onmiddellijke manifestaties… Healings…

Blossom: Die al gebeuren voor sommigen.

Federatie van het Licht: Voor degenen die zich bewust zijn van het GEVOEL van Dankbaarheid van/voor het Zijn.

Daarvoor, voor dit Liefste Zielen, hier is de sleutel dat de deur opent naar de GLORIE VAN HET LICHT.

Als men zich zou concentreren en eer zou geven aan voor wie ze zijn… komend uit diepe Dankbaarheid voor hun bestaan…zouden ze zichzelf het negatieve zien meester worden wat neigt naar ‘rond hangen’ voor het plezier daarvan.

Om Dankbaarheid te VOELEN diep in de thuis ruimte van de ziel laat ALLES tot verbinding komen. Je hoeft hier niet om te vragen of daarom … of voor opgeloste omstandigheden of voor overvloed in manieren van financiële opwaarderingen… je hoeft je gewoon maar te herinneren wie je bent… VOEL wie je bent… en zweet uit Genade en Dankbaarheid voor ALLES DAT IS.

Kijk dan, Liefste Vrienden… hoe je leven op zijn plek valt op een wijze waarop jij voelt zoals het moet.

En met deze gebeurtenissen… word je je gewaar dat niets anders nodig is voor je. Je hebt nooit gevraagd om meer dan dat te geven.

DAT…WAT JE BENT… zendt Dankbaarheid uit voor… ALLES DAT JE BENT.

Er is geen noodzaak voor meer overtolligheden… gewoon HET AANBOD VAN HET GEVOEL DAT VAN JOU UIT GAAT NAAR AL HET ANDERE. Zodat Dankbaarheid dan deel van alles wordt en samensmelt en al het andere zoveel meer bewust maakt van wat Dankbaarheid doet/is.

Om je te concentreren op dit alleen zal jou en je wereld veranderen.

En omdat zo velen VAN dit WORDEN …is jullie wereld inderdaad aan het veranderen.

Merk terwijl deze dagen zichzelf aan je vertonen, hoe heerlijk bewust van het Leven zelf je wordt.

Alles zal hetzelfde schijnen… en toch… voelen en ook totaal anders lijken.

Blossom: Moet je die zin veranderen?

Federatie van het Licht: Nee.

Blossom: OKAY… Ga door!

Federatie van het Licht: We laten je een visioen zien, Blossom, een paar stappen, drie of vier… en een lange lijn van zielen die deze stappen opgaan. Dit visioen is gevuld met Licht. Correct?

Blossom: Correct. Een bepaalde herkenning van velen van ons die in een Hogere Vibratie gaan.

Federatie van het Licht: Wat is het precies is wat jullie doen. Deze ‘bewegende’ tijden moeten worden GEVOELD op een veel diepere manier dan ooit eerder.

Blossom: Met alle respect, je hebt dat eerder gezegd en dat is niet echt zo merkbaar geweest.

Federatie van het Licht: Misschien keek je ergens anders, Blossom?

Blossom: Inderdaad. Maar, wat is hier dan zo anders in?

Federatie van het Licht: De stap naar boven. Jullie hebben vele jaren ‘in een bepaalde frequentie’ gezeten van een bepaalde Vibratie. Jullie zijn daarin gevestigd en zijn er mee bekend geworden… als een herhaling van wat daarvoor gebeurd was.

Dit is zoals het is. Dit is hoe het werkt. Telkens als men het ‘top’ niveau bereikt van DIE vibratie… is er een kookpunt waar men in ‘rond bubbelt’ een tijdje… inderdaad voelend alsof het deksel gaat exploderen… DAT IS NATUURLIJK!

WANT… dat is meer of minder dan wat er gebeurt. De piek van die Vibratie in jou zelf en degenen in dat niveau met jou ( en er zijn velen) heeft zijn geheel bereikt en MOET doorgaan naar het begin… het laagste niveau… van de volgende Vibratie die na de vorige zit.

Deze ene, waar zo velen van jullie mee omhoog gaan, natuurlijk… want het heeft geen raket wetenschapper nodig om dit uit te werken… is Hoger dan de ene waar jullie eerst in zaten.

Jullie zijn de ladder omhoog gegaan, zoals je wilt, en de ring waarop jullie nu zijn staat je toe om op een platform te stappen dat het pionierend niveau is van DE NIEUWE WERELD.

Als of… ik heb een manier nodig om het neer te zetten… je je WETEN hebt genomen in een lege ruimte… een ruimte dat heeft gewacht op jullie om aan te komen… om DE NIEUWE WERELD TE SCHEPPEN.

Jullie WETEN hoe het moet zijn. Jullie hebben het reeds geschapen. Nu moet je het scheppen in de Vibratie waar het voor werd geschapen!

Een lege canvas/veld, Liefste Scheppers… Wacht dat je de kwast opneemt… kies de kleur en BEGIN!

Blossom: Woah! Ik heb het prikkelen van de WAARHEID over mijn hele lichaam.

Federatie van het Licht: HET IS NU HIER…NU! Deze tijd waarin jullie lopen…het is de tijd om…

TE DOEN WAARVOOR JE KWAM OM TE DOEN

Jullie WETEN in je waarop het schilderij lijkt… ZOALS HET VOELT… en alles dat men moet doen is dit her-scheppen… in zijn eigen werkelijkheid.

Breng het naar buiten… Breng het in vervulling… BRENG HET IN DE SCHEPPING.

Blossom: Ik zie iets in mijn denken… deze enorme lege ruimte en velen van ons… die daar gewoon staan… in Vrede… en meer en meer stappen van de ladder en wij verenigen ons in onze harten. Geen woorden worden gesproken… Gewoon wetend dat: ‘WE ZIJN AANGEKOMEN’ in ONZE NIEUWE WERELD en het is tijd om te BEGINNEN. Tranen stromen als ik dit voel en kijk naar dit visioen. Ik ben nu zo emotioneel!

Federatie van het Licht: Omdat het jouw ziel is die je deze WAARHEID vertelt.

BLOSSOM en iedereen die zich zelf ‘daar’ bevindt… WELKOM IN JE NIEUWE WERELD!

Blossom: Dank je. Ik nam net een paar diepe ademhalingen… en hier ben ik… ik zit op dezelfde plek als ik was voordat ik deze communicatie met jullie begon…en toch… in me … VOEL IK ME anders. Ik VOEL me opgewonden, bemoedigd en LEVEND.

Federatie van het Licht: Als deze dagen aanbreken, om je langs je reis te begeven… hoe gezegend zul je je VOELEN… tot op het moment, soms… van overweldigende uitputting.

Blossom: Uitputting? Echt?

Federatie van het Licht: ECHT. Want het zal tijd kosten om je aan te passen bij de verandering in de atmosfeer. Zelfs je ademhaling zal LICHTER voelen … want de lucht die je in ademt wordt ook LICHTER.

Tel dit op met het feit dat jullie lichamen zich voegen in de dans… en dit legt uit het ‘nu en dan’ noodzakelijke om grote rust te hebben en diepe slaap om deze ‘plannen’ te integreren met de werkelijkheid van wat er gebeurt.

DE VREUGDE. DE VREUGDE. DE VREUGDE die je beleeft zal je luid laten lachen… met anderen en zelf… want dat wat je verwachtte … was totaal onverwacht!

Voeg dit toe aan de mix van DIT ALLES … het feit dat door deze voortdurende Hogere Vibratie waar je in woont. DIT zal door natuurlijk affect die kleine geheime verlangens van ‘vertegenwoordigingen’ op een veel GROTERE HOGERE schaal van ‘kleine groene mannetjes in tinnen voertuigen’ brengen!

Blossom: LACHEN! WOW… je humor is met sprongen gekomen in al die jaren.

Federatie van het Licht: Met jouw hulp, Blossom.

Blossom. Blossom, Blossom… De dingen die nu buiten het gewone gezien worden, zullen heel gewoon worden… heel acceptabel en zeer aangenaam.

Kijk naar de veranderingen die jullie planeet in de laatste eeuw heeft geaccepteerd. Dingen die eerst alleen science fiction waren… zijn nu gemiddeld normaal. Het was eens bekend om te belachelijk te lijken om je dat maar voor te stellen…dan men met een ander kon spreken ‘face to face’ vanuit een andere kant van de sfeer en toch, nu wordt het als frustrerend gezien als het niet zo goed werkt als het moet en het plaatje is niet zo helder als een bel.

Stel je dan voor, wat er gaat komen in manieren van technologie die zal verbijsteren, maar inderdaad, gewone middelen van reizen, bijvoorbeeld. Om maar een te noemen.

Blossom: Ga verder…noem twee… als je wilt?

Federatie van het Licht: Erfenis.

Blossom: Sorry?

Federatie van het Licht: Waarvoor?

Blossom: Niet correcte vertaling van gedachte?

Federatie van het Licht: Helemaal niet. ‘Erfenis’ van alles dat je wordt verleend… dat wordt je nagelaten als je geboorterecht. Genades, talenten en vaardigheden waar tot nu toe niet aan werd gedacht… totdat ze ‘geërfd’ worden … door je Hoger spontane zelf.

Zoveel plezier komt er nog.

Het leven was oorspronkelijk niet ontworpen om zo moeilijk te zijn zoals velen van jullie het nu maken. Maar in HET SPEL … het experiment… de ervaring … als collectief… veranderden jullie de format en maakten het zo.

Herinneringen van ‘hoe het zou moeten zijn’…‘hoe het eenmaal was’ … ‘hoe het zal zijn’ zal terug stromen alsof er een dijk werd ontsloten en inspiratie en prikkelingen voort snellen in de steeds stromende stroom van dat waar jullie besloten om aan deel te nemen.

Liefste zielen … Liefste Blossom… vandaag, verlaten we je… voelen ons net zo opgewonden als opgewonden maar kan zijn.

Blossom: Dank jullie zeer. Dit was echt een zeer verheffend gesprek... en ik heb veel Dank dat het plaats vond. Ik teken nu af... als ik door de rest van mijn dag huppel. In Liefde, Licht, Lachen en een Overvloed van Gouden Stralen.


Make every day a HAPPY HUMAN DAY! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Please revisit The Invocation 'We are the Game Changers' whenever the mood takes you ... to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmoWebsite: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – Website
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!