Home > > Blossom Goodchild - 1 juni 2016

Blossom Goodchild - 1 juni 2016

Blossom: Goede morgen en welkom in mijn wereld. Een vraag aan jullie als ik mag? Mensen schrijven me en stellen veel vragen. Een die voorkomt is: “Is de Aarde plat?” en op een volgende dag “Is de zon koud?” Dat zijn allemaal dingen die ze online gelezen hebben. Ik weet instinctief dat dit niet het soort vragen zijn waar jullie op willen antwoorden. Kun je wat verhelderen over iets, omdat veel mensen ‘onze’ positie helpen te begrijpen. Dank jullie.

Federatie van het Licht: Gegroet aan iedereen die zich als EEN verbindt door deze boodschappen. We zijn blij om je specifieke vraag te beantwoorden. Je instinct is juist. We zijn hier niet om bij velen in dit onbekende territorium te gaan. We zijn hier om te dienen… en om in zaken te gaan zoals sommigen dat willen, we voelen niet dat we dan helpen… alleen in verwarring brengen.

Blossom: Maar zouden jullie antwoorden dan niet niet-in-de-war brengen?

Federatie van het Licht: Nee. In jullie hele internet dienst zijn er een miljoen en een antwoorden op elk onderwerp, zodat als men onderzoekt, worden ze gewoon verbijsterd in het gissingenspel van wat waar is en wat niet.

WIJ… DE FEDERATIE VAN LICHT willen niet in dit specifieke spel gaan. We willen alleen komen door/in/van/als de Vibratie van de Hoogste Liefde. Het bieden van wijsheid over hoe iemands Vibratie omhoog gaat… niet om dat in de war te brengen.

Blossom: Toch neem ik aan, dat jullie de WAARHEID weten op dergelijke vragen?

Federatie van het Licht: Liefste Blossom, wat is WAARHEID?

Blossom: Oh, hallo! We zijn al eerder langs dit pad gekomen en mijn hersenen vielen uit… en zeker BRACHTEN ze die in verwarring!

Federatie van het Licht: Waarheid is wat niets anders is dan Zuivere Liefde. Als iets GOED VOELT voor je… dat is de WAARHEID… voor JOU. Als het onprettig voelt… dan is het dat niet.

Blossom: Maar, dezelfde WAARHEID kan onprettig voelen voor een en toch niet voor een ander.

Federatie van het Licht: Geheel ons punt. Jullie reizen Ieder je eigen reis. Jullie ontdekken je EIGEN Waarheid als je daar langs gaat… en toch, zeggen we… dat de WARE WAARHEID … ontdekt wordt hoe meer een ziel daar in gaat!

Blossom: Is er een valse WAARHEID?

Federatie van het Licht: Niet voor het individu.

Blossom: Dus, is dat er nu of niet?

Federatie van het Licht: Laten we dat op een andere wijze neerzetten om HET GEHEEL te helpen.

WAARHEID is dat wat in elke ziel ligt.

Als men ‘Hun Waarheid’ wil volgen, dienen zij ‘Hun ziel’… ook al is er een ander zijn gezichtspunt op die ‘Zelfde Waarheid’ dat dit heel anders waarneemt.

Het punt van LIEFDE misschien zit in deze fase in HET SPEL op Aarde … om het-zelf te ontdekken via ervaring… en door deze ervaring, de ziel-zelf te winnen en te aanvaarden TERUG naar de WAARHEID.

Blossom: Maar waarom zou dat ooit de verkeerde kant opgaan? (dolen)

Federatie van het Licht: OM ALLES TE ERVAREN.

OM ALLES TE WETEN/KENNEN.

OM ALLES TE ZIJN…

en dit zal/kan niet eindigen… want het Leven is eeuwig en altijd zal het naar een grotere plek gaan in zichzelf.

Blossom: Maar zoals we eerder geprobeerd hebben… is er een UITEINDELIJKE WAARHEID?

Federatie van het Licht: Ja. ZUIVERE ONVERVALSTE LIEFDE.

Blossom: Dus, wat dan over al die andere ‘WAARHEDEN’ die geen echte WAARHEDEN zijn?

Federatie van het Licht: Toch zijn die het wel… ‘in die tijd’. Zoals we zeiden… wat goed VOELT (in die tijd) is iemands eigen specifieke WAARHEID… die deze specifieke ziel dient… op die specifieke reis.
Op een andere tijd… dient die zelfde WAARHEID niet langer meer als een WAARHEID voor die specifieke ziel… want die heeft zijn doel gediend om WAARHEID te zijn voor die ziel, in die tijd.
‘t begrip is geabsorbeerd en die WAARHEID is nu klaar om te worden teniet gedaan en die specifieke ziel gaat naar een Hogere WAARHEID… van/in zichzelf.

Blossom: Ja, dat begrijp ik. Want, omdat ik ook eerder heb gezegd… Dingen die ik eens niet als WAARHEID heb gezien, zijn nu door mijn zich openen… WAARHEID geworden. Ik denk omdat ik die meer begreep.

Federatie van het Licht: Correct. Als begrip van het ZELF/HET AL wordt vrijgegeven en duidelijk wordt… dan doet WAARHEID hetzelfde.

Blossom: OK. Dus, nu terug naar mijn eerste vragen… dan… Of de wereld is plat en de zon is koud… of is de wereld rond en de zon heet?

Federatie van het Licht: Of… de Aarde is vierkant en de zon is lauw! Zie je, Liefste Zielen… aan het eind van de dag… kan de Aarde alles zijn dat je wilt dat ze is… plat, rond, vierkant, hol, opaak/doorschijnend… zeg het maar… dat kan zij zijn.

Blossom: Ja, dat KAN ze zijn… maar IS ZE DAT?

Federatie van het Licht: Ja… als je dat wilt. Dat is ons hele punt en toch… het kan nu een beetje te gecompliceerd zijn in deze fase van Het Spel.

Blossom: Probeer het met me… Geef even aan me toe, als je wilt. Maar, voordat je begint… kan ik dan zeggen dat is krijg ik dat alles mogelijk is. Wat ik niet snap is, hoe al deze mogelijkheden kunnen plaats vinden tezelfdertijd, wat betreft dezelfde zaak. Hoe kan de Aarde plat zijn en rond en vierkant en hol en doorschijnend alles tegelijk?

Federatie van het Licht: Dat hangt af, van waar JE WILT ZIJN … Dat hangt af van JE KEUZE van perspectief. Want IETS en ALLES is mogelijk in elke ruimte van jullie tijd die JE KOOS.

Jullie zijn geïndoctrineerd om te WETEN dat de Aarde rond is… bijvoorbeeld. Maar, …er was eens… een sprookje… het was BEKEND dat de Aarde plat was. Nu, opnieuw weer… mensen vragen zich af ‘terug’ naar de originele vraag of zij inderdaad plat is… en rond… en rond gaan jullie!

Blossom: Je bedoelt zij IS rond?

Federatie van het Licht: De bedoeling is wat je wilt dat het is. Afhankelijk van WAAR je WILT ZIJN.

Er zijn platte Aarde’s. Er zijn ronde Aardes. Er zijn holle Aardes en er zijn doorschijnende Aardes. Er zijn net zo veel Aardes als jullie willen dat er zijn. Oneindig aantal Aardes.

Blossom: Dus, op welke ga ik dan winkelen?

Federatie van het Licht: Op die je waarop je wilt gaan in de tijd waarop je je winkelt.

Blossom: Is die rond of plat?

Federatie van het Licht: Geen van beide. Afhankelijk van waar je je focus wilt hebben.

Blossom: Dus, is het zo eenvoudig? Ik kan een dag op een platte Aarde zitten en de volgende op een ronde?

Federatie van het Licht: Beter dan dat… je kunt een MOMENT op een Platte zijn en een volgende MOMENT op een ronde.

Blossom: Aannemend dan… dit gaat allemaal over dimensionale verschuivingen?

Federatie van het Licht: Inderdaad. Die gebeuren bij elke gedachte.

Blossom: En toch… alles om me heen schijnt zo gefixeerd te zijn… zo… vast.

Federatie van het Licht: Omdat… dat is jullie stabiele dieet! Dat is hoe jullie hebben gewild om ALLES waar te nemen.

Blossom: OK. Dus… het is nu kennis, dat velen van ons hier op Aarde zitten om die naar een Hogere Vibratie te brengen. Dus zijn we dan niet OP EEN SPECIFIEKE AARDE… die welke naar een Hogere plek moet worden getild?

Federatie van het Licht: Maar, hoe zouden jullie weten of er niet alleen een is, maar veel die jullie scheppen… die daar behoefte aan hebben?

Blossom: Dat doe ik duidelijk niet! En dan gaan we in de vraag van …wie gaat in en uit bij elk gegeven moment een ‘sprong’ in/door/uit de dimensies heen, met mij? Ik klink alsof ik weet waar ik over praat. Nee… ik ga gewoon met de stroom mee!

Federatie van het Licht: In en uit de dimensies? Jouw levensSTROOM in en uit de dimensies… de hele tijd… afhankelijk van een eenvoudige gedachte.

Blossom: Of van een gecompliceerde gedachte! OK. Dus, zeg, bijvoorbeeld, ik neem koffie met een groep vrienden en we krijgen een UFO te zien die voorbij vliegt (ik dacht dat gooi ik ook maar in dit mengsel). Op die tijd… springen we samen in een dimensie die de UFO in zijn ‘script’ heeft staan?

Federatie van het Licht: Ja. Apart van degenen in de groep die deze niet zagen… want dat zat niet in hun gedachtenpatroon.

Blossom: Maar, het kan ook niet in iemands patroon hebben gezeten… op die tijd.

Federatie van het Licht: Maar het zou op een bepaald moment… in enige ‘ruimte’ van hun werkelijkheid van hun bewustzijn wel hebben gezeten.

Blossom: Dan, hoe zit het met sommige mensen die niet in UFO’s geloven dat zij wel het privilege hebben om ze te zien?

Federatie van het Licht: Omdat het voorin hun denken zit dat ze er niet in geloven. Niet in hun groter bewustzijn.

Blossom: Jumping Jack flash! Het is allemaal zo moeilijk om je hoofd erom heen te krijgen. Een miljoen vragen komen bij elke stelling die je zegt, op.

Federatie van het Licht: Maar, weet je niet, Blossom, DAT ALLES WORDT BEGREPEN DOOR IEDEREEN… WANT ALLES IS ALLES EN DAAROM WORDT DIT BEGREPEN?

Blossom: Maar, niet voor mij op dit moment… in deze dimensie waarin ik woon. En ik heb er geen idee van hoe ik moet ‘overslaan’ naar de dimensie die ‘ALLES WETEND’ IS. Of doe ik dat?

Federatie van het Licht: Natuurlijk. Want JULLIE ZIJN ALLES.

Blossom: Dus, hoe komt het dan alsof het VOELT dat ik niet weet hoe je dat doet? Omdat ik duidelijk, als ik dat wist… het zou zijn.

Federatie van het Licht: Omdat je gelooft dat je dat niet doet.

Blossom: Maar, ergens in mijn groter bewustzijn DOE IK DAT WEL!

Federatie van het Licht: Dat is natuurlijk WAAR.

Blossom: Voor wie?

Federatie van het Licht: Voor ONS! IN ONZE WAARHEID VAN WETEN.

Blossom: Maar ik accepteer dit ook als WAARHEID… dus waarom kan ik niet springen in dat ALLES BEGRIJPENDE?

Federatie van het Licht: Ben je er klaar voor?

Blossom: Ik zet me schrap!

Federatie van het Licht: Misschien is het aspect van JOU, dat alles BEGRIJPEND ‘IS’, al naar die plek is gegaan… en toch, de JOU die JIJ nu wilt ‘herleven’ op dit moment… die geen kennis heeft van de JOU die op dit moment wil gaan …naar die ALLES Begrijpende plek. Omdat de JOU die dit schrijft, hier moet blijven om dit op te schrijven… en die deze vragen stelt.

Blossom: Dus… waar is de IK dan die AL en ALLES begrijpt?

Federatie van het Licht: Die geniet van de plek/ruimte waar AL en ALLES wordt begrepen.

Blossom: Te ver weg!

Federatie van het Licht: Nee … precies hier.

Blossom: Ik snap niet waarom ik er dus geen toegang kan krijgen, omdat IK HET WIL en WIL HET GRAAG doen… dus, hoe kan het dat ik het niet kan?

Federatie van het Licht: Maar dat doe je al!

Blossom: Kun je me een analogie geven zodat ik dit beter begrijp?

Federatie van het Licht: Neem een touwtje… wind dat op tot een bal. Die touw bal is…

‘N TOUWBAL.

EEN TOUWBAL.

EEN EN HETZELFDE…

En toch … is het stukje aan de ene kant van de bal… als die wordt losgemaakt en om de hand wordt gewikkeld… zich niet bewust van het andere eind van deze bal. De andere kant van de bal ‘ervaart’ niet dezelfde impact om te worden losgemaakt… ook echter terwijl het zich bewust is van dat er ‘iets’ heel ver weg in beroering is. Het is zich dat niet volledig bewust, van wat er plaats vindt aan de andere kant… ook echter dat het er deel VAN is. Alleen als de bal meer en meer wordt ontrafeld gaat het GEVOEL door naar de andere kant… omdat het ontrafelen dichter en dichter er naar toe gaat.

Blossom: Ja, dat soort helpt wel. Bedankt. Maar, als het door de KEUZE komt van waar we willen zijn en er naar toe willen gaan… naar ALLE WETEN… voel ik niet dat ik… IK HIER DUS… degene ben die dit in dit NU wil ervaren… om er toe in staat te zijn.

Federatie van het Licht: Dat komt omdat alleen de JOU die van DIE vibratie is, dit kan beleven. JIJ… door keuze beleef je het nog… Je kunt dat niet niet… en JIJ bent daar en BENT HET.

Blossom: Toch ben ik hier… ik zit te communiceren met jullie en ben me daar heel bewust van…

Federatie van het Licht: Omdat jij dat kiest… DIT DEEL VAN JOU.

Het deel van jou dat kiest om IN TE ZIJN/ VAN AL EN ALLES te zijn door dat te doen… nu op dit moment, ook. Een kant van het touwtje ervaart iets anders uit het andere eind. Dat is alles.

Blossom: En nu, dit eindje… moet een kop thee hebben. Dank jullie. Ik VOEL dat ik een ‘Doorzettingsvermogen verdien’ als ik het insigne verlies van de intrige!

Federatie van het Licht: Wij ook, hebben genoten van de ‘intrige’ … waarvan je voelde dat je die verloor… maar dat niet echt deed.

Blossom: Ik houd van jullie… houd van jullie… houd van jullie… Dank jullie.


Vergeet de Blije Mens Dag niet op 20 juli: http://www.youtube.com/watch?v=pKE1yA5Nr-E


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – Website
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!