Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Sheldan Nidle - 30 september 2014

Sheldan Nidle - 30 september 2014

12 Lamat, 6 Tzotz, 11 Ik

Dratzo! Vi kommer i Glädje! Mer och mer manifesteras bevisen på uppkomsten av en ny verklighet. Ett antal speciella avtal håller på att undertecknas, vilka ger formen för ett nytt finansiellt system. Dessa överenskommelser för in nya bank-och handelsregler, vilka strider mot den mörka kabalens önskemål. En väg håller på att etableras till en mera rättvis och välmående värld. Växelkurserna på gamla pengar ger möjlighet för många nationer att revalvera sina valutor. Dessutom är den process på plats som får en ny global valuta att fungera. Allt detta är en inledning inför nästa stora steg, som innefattar pengar med sin värdebas i ädelmetaller och uppkomsten av nya regeringsformer. Hela den här utvecklingen är en föregångare inför avslöjandet (disclosure). Disclosure är faktiskt en mycket stor vattendelare. Inom er till största delen glömda globala historia finns minnena av dessa gamla gärningar fortfarande vagt kvar. Anunnaki gjorde sitt bästa för att få er att glömma era utomjordiska och Lemuriska anor. Disclosure kommer att få er att återigen minnas dessa anor och låta er möta era kusiner från Inre Jorden.

Som ni vet finns vi här för att utföra Himlens gudomliga skipande av rättvisa, vilket innebär att ta er tillbaka till ert tidigare tillstånd med fullt medvetande. I den här processen ingår våra masslandningar och presentationen av en mentor för var och en av er. Mentorerna är tänkta att föra en gudomlig dialog. Den här dialogen börjar med tillit och slutar med att du kan gå in i din Kristall-Ljuskammare. Denna tre dagar långa resa kommer att förändra de epigenetiska funktioner, som hindrat dig från att snabbt återgå till fullt medvetande och som hållit dig fast i felplacerade rädslors och illusioners skräck, vilket är kärnan hos ett begränsat medvetande (övers. anm: Epigenetiken styr överordnat cellens genetik). Därför behöver du först förlösa de fasor som lagts till dem som de mörka atlantiderna först gav dig. Sedan är du redo att acceptera Ljuskammarens välsignelsefyllda omvandlingar. Din mentor och dina olika änglaskaror kommer att vaka över dig under den här processen. När du stiger ut är du redo för en speciell utbildning om de livets hjälpmedel som vi kallar vår speciella etikett. Med dessa till hands, kan du börja ditt nya liv tillsammans med oss??.

Som vi sa tidigare, har du ett antal viktiga uppgifter som Himlen tilldelat dig. De tidigare medlemmarna av Anchara alliansen är mycket angelägna om att få er hjälp att förvärva Ljuskroppar. Ni, tillsammans med en liknande ras som för närvarande är fullt medveten, finns då där för att ge dem råd och ge dessa tidigare Anchara-medlemmar modet att utföra en process mycket lik den som ni kommer att möta. Denna osjälviska handling i gudomligt tjänande kommer att säkra en galaktisk fred och låta den här galaxen med rätta bli ett föredöme för den här sektorn av det fysiska. Vi blev för länge sedan uppmanade av Himlen att låta Sirius invånare och deras andliga allierade vaka över er. På något sätt ville Anunnaki säkerställa ert nuvarande begränsade medvetandetillstånd och göra er till permanenta tjänare åt sina egna hantlangare. Sirianerna misstänkte länge att Anunnaki inte stod för något gott. Det är på grund av sirianernas och de olika Uppstigna Mästarnas långsiktiga arbete som Himlen bönföll oss att ta oss an det här första kontaktuppdraget.

Den mörka kabalen är den sista levande återstoden av de där hantlangarna som kontrollerat er värld under årtusenden. Till skillnad från Anunnaki vägrade de formellt att ge upp och vägrade genomföra program som skulle leda till ert välstånd och till en regering som kunde befria er från ett mycket avskyvärt skuldslaveri. För denna mörka kabal var vi inkräktare som hade allierade på det här jordklotet som behövde besegras. De vanliga felaktigt riktade krigen och skräcken var sättet att göra detta. Den här taktiken har misslyckats. Det mörka har nått en punkt där den kapitulation man fruktade kommer att bli verklighet. Förvänta er välstånd, och även uppkomsten av en regeringsform som verkligen önskar ert bidrag och ert stöd. I den här nya världen kan vi dyka upp och hjälpa era Uppstigna Mästare i deras uppdrag att befria er och informera er om de rena sanningar som getts er av Himlen för länge sedan. Ni kommer till sist att få sola er i dessa sanningar och återupptäcka omfattningen av er prakt!

Välsignelser! Vi är era Uppstigna Mästare! Vi kommer med goda nyheter och med välsignelser. Våra heliga medarbetare fortsätter att göra stora framsteg! Ankomsten av välståndspaketen är alldeles nära. Dessa paket är knutna till NESARA:s ankomst, och därmed uppkomsten av en ny regeringsform. (övers. anm: gäller USA) Den nuvarande mörka kabalen använder desperat sina gamla krigs- och rädslometoder för att på något sätt rädda sig själva från undergång. Detta kommer inte att fungera! Medvetenheten hos den här världen har stigit alltför mycket för att ge vika för sådana dumheter. En tidsplan för övergången till ny regeringsform och för uppkomsten av ett nytt ekonomiskt system har nyligen uppnåtts. Dessa dokument ses av våra medarbetare som en form av kapitulation och kommer att genomföras i enlighet därmed. Det är därför som välståndsleveranserna ligger så nära. Så snart allt detta blir helt uppenbart kan regeringen befria er från årtusenden av påtvingat skuldslaveri. Efter en kort tid kan vi presentera ett schema för våra lektioner.

Vi är entusiastiska över de mycket näraliggande händelserna. Välstånd och frihet är verkligen häftiga saker. Du behöver ta dig tid för att granska din inre plan för framgång. Konferera med dina nära och kära om dessa saker, och framför allt, ta hänsyn till varandra i denna stora värld som många fortfarande kallar "den globala byn". Allt detta välstånd och välbefinnande kommer att resa dig upp från ett mycket allvarligt dagligt slit för överlevnad. Du behöver få ett nytt lugn. Ni behöver lära er att älska varandra, och framför allt, älska Gaia. Tänk på vad hon dagligen ger er. Tänk på hur hennes speciella vänner som gåva har gett er tid att vara meditativa och få kunskap om den här världen. Vi välsignar er alla och gläds åt det faktum att det här globala samhället ska befrias från det mörkas ödesdigra önskemål!

I den här nya världen kommer ni att få träffa oss och lära er många sanningar om er själva och om Gaia. Ni kommer att få möta era kusiner från Inre Jorden och tillsammans glädjas åt dagens angelägenheter. Det tog många livstider för var och en av oss att uppnå våra heliga mål. Inse hur stor Skaparens nåd är. Ni kommer att få det som era förfäder för länge sedan förlorade på Atlantis. Det här återupprättandet är tänkt att få er att återgå till stjärnorna, och viktigast av allt, att ta hand om Gaia och hennes många och olika livsformer. Varje Varelse här, oavsett om det är ett träd eller bara en ros, kan samtala med dig, och du med dem. Även stenar har förmågan att förmedla verkligt fantastiska historier för dig. Detta är en värld fylld av underverk som kommer att öppna upp sig för dig i ditt nya medvetandetillstånd. Var i glädje och välsigna verkligen detta, för det är verkligen gudomligt. Hosianna! Hosianna!

Vi kommer nu till en tidpunkt där vi tackar er för allt, och konstaterar att ni är på gränsen till en stor förändring. Se er omkring och verkligen inse vad som håller på att ske. Se inåt, där kan ni upptäcka fantastiska saker. Vi lämnar er nu med vår stora välsignelse. Gläd er och var redo inför Skaparens underverk! Ni Kära, var medvetna om att Himlens outtömliga Förråd och eviga Överflöd verkligen är Era! Så Må Det Bli! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Var Ett och Var i Glädje! på Sirius´ språk.)


Website: Planetary Activation Organization
Översättare: Inga och Cagga Levander


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge