Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Sheldan Nidle - 26 maj 2015

Sheldan Nidle - 26 maj 2015

3 Cimi. 4 Pax, 11Ik

Selamat Balik! Vi kommer nu för att rapportera om det som händer på er värld. Den mörka kabalen är fortfarande full med trick. Det mörka skapade en värld där oärlighet och bedrägeri skulle hedras, och oärligheten och krånglet är verkligen enormt. Detta faktum ledde till ett sådant utbrott av bedrägerier att det snart stod klart att bara de som Ljuset litade på hade förmågan att genomföra sina uppgifter snabbt och ärligt. Således har vi beslutat att bara anlita dem som kan fullgöra sina tilldelade plikter utan bråk. För att uppnå detta har vi skapat en pool bestående av speciellt utvalda personer. Till skillnad från de flesta människor är dessa individer mycket kapabla att med lätthet genomföra sina tilldelade plikter. Under de sista månaderna har vi omsorgsfullt valt ut dessa fantastiska individer för att lösa ett antal nu pågående svårigheter och göra möjligt att färdigställa det nya överföringssystemet. Därför håller vi nu på att avsluta en del tester och har för avsikt att börja i stor skala under den kommande månaden. Inte desto mindre finns det fortfarande mera att berätta om vad vi gör för att tryggt kunna sända ut era välsignelser.

Under de sista månaderna har vi arbetat nära tillsammans med våra jordallierade och med invånarna i Agartha för att på bästa sätt omintetgöra alla restriktioner som lagts fram av den mörka kabalen och deras bankvänner. Vi började med en rad massarresteringar av personal på de lägre nivåerna. Dessa personer arbetade mycket nära det dagliga arbetet med detta betungande system. Effekten av detta uteblev; det skapade bara en tillfällig nedgång av tempot i deras system. Man beslutade då att hjälpa många andra nationer med att investera i ett mer ärligt och fritt överföringssystem som hade förmågan att kringgå det nuvarande. Det här systemet var väl genomtänkt. Emellertid var inte detta alternativ skapat för att införas globalt förrän i slutet av det här gregorianska året. Därför beslöt man att tills dess använda ett system där nyckelpersonerna skulle bestå av individer som var pålitliga och tillförlitliga. Det är det här systemet som vi för närvarande inriktar oss på och det verkar vara en helt underbar temporär lösning.

Medan vi är sysselsatta med att lösa dessa problem, håller våra medarbetare på att ge råd till dem som ska bilda den nya NESARA-regeringen. Just detta steg är början på en process som till slut ska leda till ett galaktiskt samhälle. Ert styre behöver bli en öppen övergång mellan det som är det bästa för er (öppet styre) och er framtid i fullt medvetande. Regerandet var ursprungligen de priviligierades område. I ert nuvarande samhälle är det pengarna som ”talar”. Det är med dessa som val och lagstiftande församlingar kontrolleras och styrs av oligarkin (de få verkligt förmögna familjerna). Detta arrangemang är sannerligen intget som stöder allmänheten politiskt. Att regera kräver att det är transparant och öppet för alla. Det är här NESARA kommer in. Vi stöder det helt enkelt därför att varje föråldrat okänsligt system behöver en kraftfull omstrukturering. Den här reparationen behövs för att återställa det nuvarande systemet till dess ursprungliga principer. Detta är där NESARA nu står: vid själva randen till att manifesteras. Medan välsignelserna flödar in, kan det här systemet äntligen bli relevant för nuvarande tider! (Övers. tillägg: NESARA = National Economic Security And Reformation Act, ingår i USA:s grundlag)

NESARA baseras på att ni är villiga att hjälpa dem som utgör en sådan regering. Allteftersom ni blir ett i välstånd kan ni börja samverka med den här regeringen och även bli en allmän kompetenspool, som kan använda sin generella visdom för att hjälpa till med de förändringar som behövs för att vända regerandet tillbaka till dess ursprungliga syfte. Detta nya samhälle med högre medvetenhet kan mycket lättare förstå den inriktning som NESARA bemyndigar. Därför kommer det att bli en bred konsensus om hur man ska regera under regerandets fyra svåra förändrings-månader. Efter detta kommer ni att vara en mycket välinformerad valmanskår, och kan välja dem som fortsätter vidare med de förändringar som föreslagits av NESARA-regeringen. En av de saker som ska genomföras av den här regeringen är ett slut på UFO-mörkläggningen. Detta ger oss möjlighet att öppna upp en dialog oss emellan. Detta är början på en överföring av visdom och teknologi, som kommer att bli grunden för ett verkligt underbart samhälle. Det betyder också att vi kan landa och presentera våra mentorer för er.

Namaste! Vi är era Uppstigna Mästare. Den nuvarande tiden handlar om fokusering och gudomligt tjänande. För länge sedan påbjöd Himlen att längden på er tid i begränsat medvetande skulle begränsas. I dessa heliga dekret fastställde Himlen klart att er existens i den här underliga verkligheten skulle begränsas till en period på exakt litet över tolv och ett halvt årtusende. Ni har tillitsfullt tjänat den perioden. I själva verket har ni levt upp till varje krav och inför Himlen bevisat ert mod. Himlen har godtroget sänt oss hjälp. Den här hjälpen har gjort de händelser möjliga som nu precis börjar äga rum. De här händelserna omfattar era välsignelser och er nya transparanta regering. Detta kommer i hög grad att förändra hur den här verkligheten fungerar. Vi har bett er att lära er fokusering. Använd den till att stödja manifestationen av ett antal viktiga händelser. För närvarande håller den gamla, mörka kabalen på att tona bort. Använd detta fokus till att fortsätta att föreställa er en ny verklighet. Tillsammans kan vi skapa en underbar ny verklighet.

Det vi samtalar med er om är hur ni har använt era förmågor för att komma över en stor frustration som förorsakades av det mörka och som använde sin förmåga för att förlänga sin tid vid makten. Inte desto mindre är ni storslagna i att fortsätta ha tillit och trots flertaliga hinder se igenom allt detta. Det mörka tynar nu snabbt bort allteftersom alla deras avskyvärda projekt misslyckas. Ni kommer att prisas för detta. Det vi helt enkelt ber om, medan vi uppnår slutet på den här långa mörka tunneln, är att gå vidare. Ge stöd åt de element som med Skaparens allsmäktiga vilja kommer att kasta ut dessa demoner och ersätta deras grymheter med Ljusets underverk. Vila lugnt i detta, ni kommer att blomstra, uppnå visdom och slutligen återförenas med era andliga familjer, rymdfamiljer och familjerna i Inre Jorden. Mycket glädje kommer att bli er glädje! Gläd er och fira verkligen det som ligger framför er.

Sålunda har ni mycket att vara tacksamma över. Himlen och alla hennes hjälpare bereder väg för en ny verklighet och ett nytt medvetande som omfattar allt. Ni kommer att få lära er mycket om er själva och om era avlägsna förfäder som kom hit för att tillsammans med valarna vara väktare för den här storslagna verkligheten. Ni kommer att upptäcka framförliggande händelser, vilka kommer att kasta er in i den första fasen av gudomligt tjänande tillsammans med Himlen. Ni kommer att börja sprida er utomordentliga glädje och visdom till varje aspekt av den här galaktiska verkligheten. Er långvariga tid i slaveri lämnar er med en storslagen inre visdom om hur det mörka arbetade inom den här galaxen. Ur detta framträder ett redskap att använda till att undervisa och till att låta ljuset genomtränga varje aspekt. Ni kommer verkligen att bli firade och göra er stjärnnation legendarisk. Detta och många andra saker gör att vi verkligen gläder oss över er.

Idag gav vi er ett bättre perspektiv över det som för närvarande sker på er värld. Det mörkas förseningar är nu redo att avbrytas. Ljuset gör sig redo inför storslagna händelser, vilka ska börja driva er fram in i en ny verklighet. Var välvilliga, och uttryck detta i högst magnifik glädje! Ni Kära, var medvetna om att Himlens outtömliga Förråd och eviga Överflöd verkligen är Era! Så Må Det Bli! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Var Ett och Var i Glädje! på Sirius´ språk.)

Översättare: Inga och Cagga LevanderEn Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge