Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Sheldan Nidle - 2 januari 2018


Sheldan Nidle - för Den Galaktiska Federationen och Den Andliga Hierarkin - 2 januari 2018

Glädje- och hurrar-rop från den Galaktiska Federationen och de Uppstigna Mästarna! Vi återkommer efter denna underbara jul- och nyårshelg, vilken ”kickstartade” igång de sista stadierna i kabalens undergång. Även om de under många årtionden har kallats "de makthavare som är", hänvisar vi nu till dem såsom "de makthavare som var". Under de närmaste veckorna kommer mera att avslöjas om varför vi säger att årsskiftet har inneburit många gåvor för er frihet. Vi önskar lindra era frustrationer, för den här resan har varit lång och prövande. Nu kan ni dock skymta ljuset i slutet av tunneln.

Vi har länge beskrivit det enorma välstånd som väntar er. Vi välsignar alla som tidigare så magnifikt har hållit ljusets energier runt oss när vi arbetade bakom kulisserna för att på ett säkert sätt föra in er nya verklighet. Många hjältar har i det tysta använt sina liv till denna del av den gudomliga planen. Vi välsignar därför alla och tackar dem och Himlen för det gudomliga arbete som hittills har gjorts. Det är detta välsignade kollektivs fina ansträngningar som bär frukt när nu ett oöverträffat välstånd manifesteras framför oss.

Vi drar oss nu närmare så att ni bättre kan förstå exakt vad vi hittills har åstadkommit. För länge sedan styrde den mörka kabalen enväldigt och var arroganta nog att tro att de inte kunde besegras. Nu i inledningen av det här nya året ber vi er välsigna och tacka alla de människor som arbetat flitigt i det tysta i Ljuset tjänst för att vi ska kunna manifestera ert kommande välstånd över hela världen. Vi gläder oss över det resultat som det tagit så lång tid att manifestera.

Var ett i det gudomliga Ljuset! Det Gudomliga flyter genom allt och låt dem som insett Ljuset känna dess manifestation. Vi är Ett med vår välsignade Skapares Ljus. Med glädje går vi nu samman för att proklamera denna underbara triumf över den mörka kabalen och alla dess arroganta medlöpare. För in välståndet! Vi avslöjar detta för att hjälpa oss att vara medvetna om de otaliga underbara bidrag som så många allierade har gjort i det tysta för att uppnå denna slutliga Seger.

Många av er frågar när välståndet äntligen kommer att manifesteras. "När" borde inte vara i fokus. Begrunda istället det Evige Nuet och hur det kommer att kännas när ni än en gång är suveräna världsmedborgare. Som den Galaktiska Federationen har sagt elimineras nu kabalen en i taget. Galaktiska Federationens strategi är att neutralisera kabalen och låta ert nya samhälle blomstra. Det geniala i den här strategin var att inte konfrontera den i stor skala utan istället avlägsna en liten bit i taget, en efter en. Nyckeln är att hålla isär och avlägsna, så att man uppnår till synes små segrar tills ni är helt befriade.

Strategin att öka medvetenheten har burit frukt och är nu redo att föra fram välstånd och låta er realisera er personliga potential. Detta har ingett er mycket frustration eftersom den här processen har tagit mycket längre tid än väntat. Vi har ofta blivit förvirrad av våra jordallierades motvilja att släppa RV och GCR (ö.anm: revalveringen och den globala revalveringen). Distributionssystemen har funnits på plats under större delen av året. Tiden är inne. Medvetenheten väger över till vår fördel. Fred på Jorden är i färd med att förverkligas.

Vi gratulerar Ljusarbetarna till att ha hållit fokus på fred under svårast tänkbara förutsättningar. Var medvetna om, Ni kära, att kabalens styrka och makt har förlorat sitt grepp. De kan inte längre skada er. Ni lever i en övergångstid. Fira det här kommande året som tiden för er befrielse.

Idag har vi granskat några detaljer vad gäller er återgång till ett befriat och välmående tillstånd. Detta årsskifte, denna magiska tid på året har gett oss mycket glädje! Den kommande tiden kommer helt säkert att föra med sig en strålande sekvens av underverk. Det är också en tid då ni kan använda era fantastiska visioner till att manifestera det sanna underverk som mänskligheten är! Var medvetna om, Ni Kära, att himmelens otaliga leveranser och oändliga välstånd verkligen är era! Så är det! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirian för att vara ett! Och vara i glädje!)

Website: Planetary Activation Organization

Svensk översättning: Inga och Cagga Levander


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge