Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Sheldan Nidle - 19 december 2017


Sheldan Nidle - för Den Galaktiska Federationen och Den Andliga Hierarkin - 19 december 2017

Selamat Balik! Välkommna. Efter ett långt uppehåll återkommer vi för att ge er en kort översikt över vad som händer runt om i er värld under denna heliga tid på året. Ibland är det svårt att fullt ut förstå vad som manifesteras på er planet. Vi tänker använda en stund till att granska vad som vi inom den Galaktiska Federationen har uppfattat av händelserna. Av era allierade på jorden har vi äntligen blivit inbjudna att spela en mer aktiv roll i att rulla ut ert utlovade välstånd. Låt oss därför använda den här tiden för att samla oss och förbereda oss inför de monumentala förändringar som kommer att utvecklas under de närmaste veckorna. Era jordalierade är redo att utnyttja våra strategier för att eliminera kabalens bestående störningar.

Ständiga störningar av kabalen och alla deras medarbetare gör det ofta svårt att skapa en policy. Trots dessa utmaningar måste ljuset oundvikligen uppnå de segrar som ni så ärligt förtjänar. Ljusarbetare är avsedda att använda sin intuitiva visdom för att få till stånd sådana resultat. Genom att skapa en konstant balans mellan ljuset och mörkret avser vi att uppnå slutgiltig framgång.

Er absoluta seger är mycket, mycket viktig. Kabalens fall är avgörande för att ni ska kunna gå vidare och skapa en ny och orörd galaktisk verklighet. Därför går vi strategiskt och försiktighet fram när vi ger råd till era jordallierade om hur man besegrar kabalen i rätt gudomlig tid. Det är absolut nödvändigt att ni förstår att kabalens fall har gått längre än vad de flesta av er tror. Vår plan har varit att gå fram i långsam och stadig takt. Vi är fast beslutna att i rätt gudomlig tid uppnå seger för alla.

Namaste! Vi är era uppstigna mästare! Idag önskar vi prata med er om att vara varsamma mot er själva och om att använda varsamhet och barmhärtighet. Barmhärtighet är en kärlekskvalitet som kommer från djupet av era hjärtan och vår Skapare. Använd den för att bättre urskilja hur du som person uppfattar världen och alla dess komplexiteter. I ditt inre har hjärtat en önskan som uttrycker vem du är som individ. Det uttrycker också hur världen reagerar på dig. Kom alltid ihåg, kära hjärta, hur nödvändigt det är för dig att lära dig att distansera dig från den här världen. Den här världen reagerar ofta ouppmärksamt och slarvigt på ditt sett att se på världshändelserna. Det är viktigt att ni går varsamt fram med er själva när ni vaknar upp till de mäktiga Varelser som ni är. Koppla upp er mot era hjärtan, för det är här er kraft finns. När du gör det kommer du att börja se hur du kan omvandla ditt hjärta och ändra din syn på den här världen.

Även barmhärtighet är en funktion av hjärtat. Men anledningen till att det förhåller sig så är annorlunda. Omge dig med vår Skapares Kärlek. Den Högsta Skaparen har inga ax att mala. Det finns inte en "one-size-fits-all" formel för att uttrycka er inre kärlek. Barmhärtighet, tillsammans med hjärtenergier och nåd, kan gå samman och hjälpa dig att bättre förstå inte bara dig själv, utan även hur ert samhälle ser världen i stort. Vi har märkt att när ni låter era egna förmågor samverka med våra förmågor omfamnar ni mer av vem ni verkligen är. Vi är här för att hjälpa till med ert uppvaknande. Ni är här för att bemästra det fysiska. Hjärtat handlar om ren kärlek. Kärlek gör dig till den du verkligen är. Lär dig hur den här världen ser på nåd och barmhärtighet.

Det har sagts att vi, genom att samarbeta i den här världen, kan upptäcka hur man använder sig av mildhetens och barmhärtighetens egenskaper för att hjälpa varandra. De som förstår dessa egenskaper vidhåller att när ni växer i er kärlek till varandra lär ni er bättre att förstå vikten av mildhet och barmhärtighet.

I dagens värld är det viktigt att förstå hur dessa två egenskaper hänger samman. För många av oss har barmhärtighet och nåd blivit ett tveeggat svärd. Den hjälper till att konceptualisera när den kan hjälpa andra, och kan hjälpa till att lösa världens problem. Ett av mästarnas huvudjobb är att förklara nådens roll i mänsklighetens förbättring. Många ber om nåd för att förbättra sin egen situation i den här världen. Andra är engagerade i hur deras böner kan förbättra vår värld. Nåd är ett verktyg som vi kan använda för att skapa en mer tolerant värld.

Det finns i denna värld ett utmärkt exempel på användningen av nåd. För länge sedan kom ett barn till oss, djupt oroade över utvecklingen och tillståndet i sitt liv och allt som hörde till det. Han frågade hur han skulle kunna skapa bättre villkor för sitt liv. Han bad att hans böner skulle beviljas. Han fick följande svar: Tag det du känner till och betrakta det ur perspektivet av hur man förbättrar hela mänskligheten, inte bara dig själv. Människan drar till sig problem genom att ignorera hjärtats och andens vägar. Att leda ett framgångsrikt, lyckligt liv, studera universella lagar och tillämpa dem på ditt liv. Då kommer du att vara i Skaparens flöde.

Idag fortsatte vi med våra meddelanden till er. Vi ber er att hålla tålamodet och hoppet verkligt glödande inom dig! Godkänn det faktum att en fantastisk tid av mirakel är på väg att nå ett crescendo! Vet, Ni Kära, att himmelens otaliga leveranser och oändliga välstånd verkligen är era! Så är det! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirian för att vara en! Och vara i glädje!)

Website: Planetary Activation Organization

Svensk översättning: Inga och Cagga Levander


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge