Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Alfa Ship, January 11, 2010

Alfa Ship, January 11, 2010

Artist's impression of the Alfa Ship

Hälsningar från Rymdskepp Alfa

Älskade bröder och systrar från planeten Jorden, det är med stor glädje som vi kontaktar er genom vår spanska kanal, i vetskap om att det vi förmedlar redan översätts till åtminstone ytterligare två språk, portugisiska och engelska. Det här gör det möjligt för våra meddelanden att nå ut till hem som annars inte hade nåtts.

Nåväl, under våra telepatiska kommunikationer med vår kanal kommer vi att gå djupare in på ett flertal ämnen, enligt vårt kriterium för vad som händer inom varje moment av era liv, så att ni är ”up to date” med vad som kommer att hända.

Vi befinner oss ombord på ett mycket stort rymdskepp, ett som ni skulle kalla ”Amma” (Wetnurse). Den här benämningen får oss att le, inte så att den får oss att skratta, utan för att det är ett uttryck, som mycket väl avspeglar vår mission. Men vi skulle hellre kalla det ”Moder Rymdskepp”, eftersom en ”Amma” faktiskt inte är en mor utan den som ser till barnet, medan en mor är den faktiska mamman till barnen. Det kommer närmare sanningen, eftersom vi alla delar ”Moderns” generösa mage och tillhör alla samma familj.

Så i vår familj ingår familjen från Orion, familjen från Plejaderna, familjen från Sirius, familjen från Svanen, etc. Och modern tar sina barn dit Fadern har beslutat, så att Hans Vilja råder i det skapade Universats alla hörn.

Vad gör vi från detta enorma Moderskepp? Vi följer er för att få veta var ni befinner er och hur det går för er i era respektive uppgifter eller jobb medan ni befinner er i de fysiska kroppar som ni tillfälligt bebor. Detta är en del av vårt uppdrag. En annan uppgift är att rädda exemplar av livsformer på er planet. Vi tar ombord dem på vårt rymdskepp, där de i vissa fall får ta emot lämplig behandling och healing, och i andra fall får de genomgå en transformation eller transmutation, beroende på hur processen utvecklas. Vi transporterar också medlemmar ur vårt team till er planets yta för att de ska utföra uppdraget att återställa uttorkade områden, för att undvika att de blir ökenlandskap och för att hjälpa dem att få tillbaka sina tidigare grönskande områden. Detta gör vi med hjälp av landbevattningsteknik, där grundvatten dras upp till ytan. Om vi inte gjorde detta, skulle upp till en tredjedel av jordens yta nu ha förvandlats till öken. Naturligtvis är ni inte medvetna om detta, men vi berättar detta, så att ni känner till några av de uppgifter som vi utför från vårt Rymdskepp Alfa.

En annan av våra missioner är att motverka den nersmutsning som era fabriker, ert överskott/avfall, och era transporter framkallar i Jordens atmosfär och vattenvägar, vilka är mycket känsliga för varje form av yttre ingrepp. Fiskar, fåglar och landdjur lider av denna nersmutsning, och våra små bröder vibrerar av glädje, när våra de-kontamineringsexperter hjälper dem.

Alla former av liv är dyrbara för oss och våra vetenskapsmän spar inga ansträngningar när det gäller att avsevärt förbättra den miljö som de arbetar med. Vad än omedvetna människor lägger händerna på för att smutsa ner och utarma, måste era bröder från rymden fixa, tvätta och återställa i sitt ursprungliga skick. Ni, våra små bröder, håller oss i arbete!

Ja, ja, vi vet att det inte är alla som skräpar ner och smutsar ner er atmosfär och era oceaner (tack och lov), och att allt fler av er höjer rösten för att göra människor medvetna om detta och för att höja medvetenheten bland era bröder och systrar, så att de respekterar och tar hand om miljön. Nåja, vi är inblandade i denna medvetandeförändring, därför att vi har påverkat era sinnen så att ni blir medvetna om hur fruktansvärt det är att smutsa ner och förstöra er egen värld, den som är så vacker! Ni kan inte föreställa er, hur vacker er värld är och hur vacker den ser ut på avstånd! På ett betydande, men lämpligt avstånd kommer ni en dag att kunna beskåda och begrunda er underbara blå planet, så att ni kan förundras över den med era fysiska ögon – och också med de icke fysiska!

Då har vi berättat lite om oss så att ni inte kan komma och säga: ”Och vad i hela världen är det där Rymdskeppet Alfa?” (skratt)

Vi säger adjö för den här gången, och vi talar om för er att vi älskar er djupt och att vi inte tröttnar på att hjälpa er så länge ni behöver vår hjälp.

Kärlek och frid.

Kanal: Cristian
Dear friends,

Alfa Starship have started transmitting messages through Cristian since January 2010.

Our brothers and sisters of outer space would become very joyful if their messages can be translated in as many languages as possible.

If you resonate with their messages which are published here and are able to translate to any language or know someone who would be able to do it, please send an e-mail to keeluad@gmail.com.

We are already translating in English, Spanish, Portuguese and Dutch, but any assistance in translating them into any of these and other languages is welcome.

Thank you.

Light and Love,

Adriano.

Would you like to ask a question to our brothers in Alfa Ship? Please send it to us and if we find it appropriate, we'll add it to our Question Corner! We can't guarantee that they will answer your question, but we know that they monitor us, so there's a good chance that they will at least read it.

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Alfa Ship,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge