Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - 31 augusti 2014

Montague Keen - 31 augusti 2014

Ljuset gör framsteg, min kära. Det var nödvändigt för dig att åka till Irland igen för att frigöra mer energi. Du såg den flytande omkring dig. Detta måste ske regelbundet tills Uppvaknandet är klart. Jag vet att resan är fysiskt krävande för dig, och jag vet vad du upplevde på Dublins flygplats sista kvällen. Det var en smärta som tog andan ur dig och som orsakade att ångesten fördubblades i din kropp. Jag tackar läkaren som tog ansvaret för att ta hand om dig på flygplanet. Detta var en skrämmande upplevelse, särskilt som du var helt ensam. Inom dig visste du att du skulle gå igenom detta. Oavsett vad som kastas på dig, min kära, så vet du utan tvivel att du kommer att slutföra ditt arbete på Jorden. Det var en typ av T. och M. för att finansiera resan eftersom du inte hade råd att göra den själv.

Vilken underbar upplevelse du hade på TARA. Även vädret förändrades så att du kunde gå till Lea Fail för att frigöra de heliga energierna där. Du såg hur de flöt och jag delade din upprymdhet. Detta kommer att föra ljus till så mycket mer. Din meditation for den speciella unga mannen var innerlig och effektiv – och den bar frukt. Det faktum att det var ett trummande på Tara under ditt besök var ingen tillfällighet. Du vet att Irland är nyckeln och att nyckeln måste vridas om för mänskligheten att gå vidare in i Ljuset och uppnå fullständig frihet. Allt som är falskt och korrupt kommer att exponeras i detta Ljus.

Ditt besök på denna underbara och heligaste av heliga platser,Uisneach, var spektakulär. Ett tillfälle som aldrig skall glömmas. Återigen, min kära, så släppte du heliga energier till världen. Vad du såg var att Universum svarade an på ditt besök där. Himlen visade sin tacksamhet för vad ni tre åstadkom där. (Foton togs också). Att göra en meditation för den unge mannen, på just den platsen, var mycket viktigt. Men allt klättrande gjorde dig utmattad, min kära.

Tråkigt nog så var allt detta lite för mycket för dig. Kollapsen du upplevde på flygplatsen i Dublin visade att du måste ta hand om dig själv. Jag vill påminna dig om att du inte är någon duvunge längre, min kära. Du har inte uthålligheten att göra sådana klättringar på berg och kullar utan hjälp, även om de är av så stor betydelse.

Kabalen håller på att förlora greppet. Bevisen för detta blir mer och mer uppenbara för varje dag. Deras lögner blir inte längre trodda och alla deras fals flagg-händelser sker för döva öron. Era statschefer ser mer och mer löjliga och förvirrade ut när deras spel går mot sitt slut. De försöker nu att förhandla om sin överlevnad.

Valet är ert, som ni alla vet. Önskar ni att de skall leva bland er? Kommer de någonsin att kunna släppa sitt grepp över er? Kan ni någonsin lita på dem och att de uppför sig hedervärt efter den förfärliga prövning de har låtit mänskligheten gå igenom? Då de inte har visat er någon nåd, kan de då förvänta sig den från er?

Sådana saker måste diskuteras och ni kan tvingas att stå inför detta förr än vad ni tror. Var förberedda, för ni är just de som kommer att fatta dessa beslut. Hur ser ni på er framtid? Det kommer att finnas en enorm hjälp från andra planeter vars invånare har planerat sätt att hjälpa er att starta om era liv så snart all kontroll och alla restriktioner har tagits bort. Frukta inte detta, för detta är vad era själar har ropat efter. Vi här i andevärlden har också planerat detta. Vet att ni kommer att tas om hand.

Anledningen till att Centren kommer att byggas är för att hjälpa er att skapa ett bättre liv utan alla de restriktioner som ni har tvingats hantera i era liv under Kabalens styre. Vi tackar er från djupet av våra hjärtan för bidragen ni lämnat för Centret på Irland. Det är inte mänskligt möjligt att skriva och tacka alla personligen. Det finns inte tillräckligt många timmar per dag. Veronica arbetar på många nivåer och på olika projekt. Hon hoppas att ni vill förstå detta och vi hoppas att ni kommer att fortsätta med att stödja ansträngningarna som görs för att kunna köpa fastigheten. Vi har betalat depositionen, men det är fortfarande lång väg kvar att gå. Det kommer att bli inkörsporten till en bättre framtid för hela mänskligheten. I dessa Center kommer ni att ha en andevärld som arbetar direkt med mänskligheten och visar er vägen framåt, så att ni kan undvika fallgriparna från det förflutna.

Kabalen hänger nu bara i en skör tråd. Tro inte på deras propaganda. Allt är över för dem. Deras sista hopp är att de kanske kan lura er under en lite längre tid.

Många av er vill fortfarande hänga er kvar i vad ni uppfattar som er egen lilla säkra box. Ni tror att om ni fortsätter med att hålla huvudet i sanden så kommer allt detta helt enkelt att försvinna. Men alla dessa förändringar sker antingen ni vill det eller inte. Detta är verkligheten och ni måste ställas inför den.

Ni har ingenting att frukta förutom rädslan i sig själv. De inom Kabalen är det förflutnas experter på att hålla er i RÄDSLA och fruktan. Det är på det viset de har kunnat kontrollera er. Känn dig själv, för när du går in i din egen kraft så kan ingenting stoppa dig. Du kommer att skapa en framtid som du, tills nu, endast kunnat drömma om. Använd pengarna, som snart kommer att bli föråldrade, till att hjälpa till med att skapa denna framtid.

Veronica är helt uttröttad. Det har varit en ansträngande vecka för henne. De onda krafterna har skapat många utmaningar för henne. Den unge mannen som jag bett er skicka kärlek och ljus till går just nu igenom sitt uppvaknande. Detta kommer att befria honom från det grymma greppet Kabalen har på honom. Det är en mycket smärtsam process. Han behöver er hjälp. Ni kommer att lära känna honom när han befriat sig själv, och ni kommer att vara stolta över att ni hjälpte honom.

Fortsätt med ert underbara arbete på leylinjerna. När deras energi är helt befriad så kommer ni att glädjas som aldrig förr. Mänskligheten är skyldig er ett stort tack. Folk kommer att vilja tacka er för ert arbete med att befria planeten Jorden. Tillsammans kommer vi att lyckas och vi är nästan där!

Veronica, jag ber dig att vila. Den här veckan har tagit ut sin rätt på dig. Vi behöver dig där för att övervaka Centren. Vi måste vara beredda på att ordna med den hjälp som kommer att bli nödvändig när kollapsen för Kabalen inträffar.

Min kärlek hjälper dig att klara av allt som kastas över dig. För alltid din beundrande Monty!


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie DahlbergOm du vill hjälpa Veronica att sälla igång sitt nya Center kan du göra en donation här:
Paypal


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge