Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - 17 augusti 2014

Montague Keen - 17 augusti 2014

Det pågår ett krig på Jorden som är osynligt för dem som fortfarande sitter fast i det tredimensionella tänkesättet. De av er som har vaknat upp och är medvetna går igenom en mycket svår tid. Se på hur Atlantis förstördes: frekvensen hos nyckelpersoner stals, vilket gjorde dem maktlösa och medgörliga. Detta är precis vad som händer i er värld just nu. Skall ni tillåta att mänskligheten utplånas? För detta är faktiskt den plan som Kabalen arbetar på i dessa dagar.

Just nu håller Kabalen någon vars arbete på Jorden är av stor betydelse. Din hjälp behövs för att släppa den här personen fri så att hans uppdrag kan slutföras. Ta med honom i dina meditationer och inkludera alla andra som fått sin frekvens stulen vid den här tiden. Ni har fått all nödvändig information för att förhindra övertagandet av er planet. Det är nu upp till er att engagera er i att skydda er alla från Kabalen. Ni är många, de är få! Glöm aldrig det! Skydda de utsatta bland er. Ni står upp emot ren ondska som är beredd att gå hur långt som helst för att nå sitt mål. Så luras inte av det yttre – de kanske ser ut som ni men var säkra på att deras främsta mål är att förstöra den mänskliga rasen. De kommer att besegras, men hur snabbt detta sker beror på er.

Vakna upp och ta kontrollen och öppna era ögon för sanningen. Den uppenbaras för er varenda dag. Ert arbete med leylinjerna har frigjort så mycket som inte längre kan hållas dolt. Ni ser vad som händer när ni kommer samman och arbetar gemensamt för mänsklighetens bästa och skyddandet av er planet. Ännu en gång ber jag att ni använder en del av denna energi för att försäkra frisläppandet av den unge mannen.

Många hinder sätts i vägen i ett försök att förhindra att våra Center etableras. Vi hoppas att få igång det på Irland i slutet av september, om tillräckligt med pengar kommer in. Hjälp oss att hjälpa er att lära ett nytt sätt att leva livet på, redo för tiden när allt som nu finns faller isär så som det kommer att ske inom en nära framtid. Ni måste vara förberedda på att överleva först och främst. Sedan börjar ni att omstrukturera livet på Jorden genom att lära er ett nytt sätt att leva.

Ni måste ta bort allt från era liv som är förgiftat. Under år 2016 kommer allting att ha förändrats. Kabalens undergång kommer att leda till försvinnandet av ”näringskedjan” så som ni känner den, för de äger och kontrollerar allting ni nu är beroende av. När de drar ur kontakten för allting – hur blir det då för er om ni inte är förberedda? Använd den här tiden till att lära, och bestäm er för hur ni skall klara er.

Jag har många gånger sagt att ni är arkitekterna för er framtid. Ni måste se till att det blir en framtid med näringsrik och hälsosam mat. Det är dags att förbereda er nu. Så planer måste göras upp för framtiden så att allt fortskrider utan problem. Forskarna som har gjort upp planer för framtiden kommer att arbeta med Veronica vid Centren. All information skall delas med er. Var snälla och bidra till att detta kan ske! Det är för allas bästa, inte för några få.

Många av er är bekymrade över avslöjanden angående det rituella dödandet av barn som sker i många delar av er värld. Dessa ritualer utförs av dem som ni har lärt er att respektera. Ni var förblindade för vem de egentligen är, och de roller som de spelar på Jorden. Ni var också chockade över vad de var beredda att göra mot er för att ta bort mänskligheten från planeten. Ni är offer för den största bluff som någonsin har spelats upp på er planet. Nu när sanningen har presenterats för er, är ni då beredda att öppna era ögon för den, eller vill ni fortsätta att blunda för den? Ni kan inte gömma er för detta utan se fakta i ögonen. Det är dags att förebereda sig för alla eventualiteter. Den andliga världen finns där för er, för att hjälpa er med att skapa en bättre framtid för hela mänskligheten.

Att behöva acceptera att allt du har lärt dig är osant kommer kanske att skapa en del problem. Läkare som har accepterat att all den information som getts till dem är felfri kommer att chocka dem och göra dem upprörda. Och att sedan få höra att istället för att hjälpa patienterna så påskyndade de deras frånfälle blir ännu en chock. Läkarkåren har använts till att underlätta för programmet med rashygien. Död genom recept som designats av Kabalen! Undersök era hälsoproblem och behandla er själva när det är möjligt, för naturen har alla svaren.

Det är dags att dra sig tillbaka från allt som är falskt och oklokt. Ni är skyldiga er själva och de som är beroende av er att bli ansvariga för era beslut. Lämna dem inte för andra att avgöra detta. Tillståndet som barnjskötare kommer att försvinna utan ett spår. Det var designat och avsett att fånga er, och det har det gjort med stor framgång.

Se framåt mot er framtid nu, den framtid ni gemensamt kommer att skapa. Många lämnar er planet. De har accepterat att deras dagar med kontroll snabbt närmar sig sitt slut, och de kunde inte möta mänskligheten på grund av de fruktansvärda brott de har begått mot er. Några kommer att låtsas som ingenting i ett försök att hålla fast vid vad de har. Beslut måste tas med lugn när det gäller hur man skall handskas med sådana människor. Deras brott mot mänskligheten är svårt för många av er att ta in och förstå. Mänskligheten har varit hatad och konspirerats mot under en lång tid, men ni var helt förblindade för detta. Nu måste ni ta kontroll och bli ansvariga för er planet och allt liv som finns på den.

Vi här i andevärlden kommer att vara med er för varje steg på vägen. Våra världar kommer samman när alla hinder tas bort. Tillsammans kommer vi att skapa en värld utan gränser och utan konflikter av någon sort, med frihet att utforska och lära om era medmänniskor. Universum kommer att öppnas upp för er och livet blir återigen en glädje. Kampen ni har fått utstå blir snabbt glömd.

Min kära Veronica, det är tufft att hantera de problem du står inför. Men de kommer inte att vara så länge till och du kommer över dem.

Min kärlek till dig är för alltid. Din beundrande Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie DahlbergOm du vill hjälpa Veronica att sälla igång sitt nya Center kan du göra en donation här:
Paypal


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge