Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - 7 september 2014

Montague Keen - 7 september 2014

Handsken är kastad, min kära. Den VERKLIGA STRIDEN mellan Ljuset och Mörkret har nu kommit ut i det fria. Mörkret har visat sitt fula ansikte och hur långt de är beredda att gå för att hålla sig fast vid makten. De visar sina ansikten nu och det visar hur desperata de är. Vad du har upplevt under de senaste veckorna visar tydligt hur onda och korrupta de är. De skyr inga medel för att försöka hålla sig fast vid makten.

Det som gjordes mot dig var brottsligt. Jag har varnat dig många gånger tidigare att Kabalen vill se dig död!

De misslyckades igen, den här gången, men det lidande du upplevde är beklagligt. De kommer till dig och talar vänliga ord, förstående ord, erbjuder alla sorters hjälp… de är bara där för att hjälpa. Det är de metoder de använder för att infiltrera, för att etablera kontakt. Sedan faller masken och ilska och kontroll visas innan det ändras snabbt till vänliga ord igen. När de tror att de har allt de behöver spelar de med det tunga artilleriet och talar om för dig att de har tagit över. ”Andevärlden har sänt dem”!

Jag. Montague Keen, skulle vilja göra det helt klart att det finns ljus, men även mörker, i den andliga världen. Nästa gång någon kommer till dig och säger att ”andevärlden har sänt dem”, kolla då om de är från Ljuset eller om de kommer från den Mörka sidan i andevärlden. Det är viktigt att du vet hur du skall kunna försvara dig själv. När någon visar sig på scenen och visar vänlighet och bara vill vara till tjänst, kolla och dubbelkolla vem den personen egentligen är, och vad som är det verkliga motivet. Dessa metoder användes först och främst för att ta över er värld. Det fungerade då så de gör det om och om igen. Du måste vara vaken och medveten. Påminn er själva att ni befinner er i slutstriderna på Jorden.

Veronica överlevde attacken på henne förra veckan. Det gjorde ont i hennes kropp men hon kommer att återhämta sig. Hon är den hon är så hon kommer att slutföra sitt uppdrag. Hon har blivit ett hot för Kabalen på grund av den energi som hon kan förlösa på Irland. Det är därför hon dumt nog tog tillfället i akt och reste dit utan att titta på de möjliga konsekvenserna. Hon behöver vara på Irland, men den finansiella hjälpen kommer inte in tillräckligt snabbt. Ett beslut måste fattas. Vill ni skapa en värld av ljus och frid, eller vill ni fortsätta precis som vanligt och vänta på att bli utrotade?

För att saker och ting skall kunna gå vidare framåt så måste det irländska Centret komma till stånd. Den NYCKELN måste vridas om. Hur mycket önskar ni fred, sanning och harmoni? Använd en del av de pengar som kommer att bli värdelösa för er när bankerna faller, för de kan användas nu för att besegra Mörkret. Andrew Bartzis förstår helt och fullt vad som pågår. Han har också förklarat för Veronica att hon måste vara på Irland för att saker och ting skall kunna förändras. Men hon kan inte göra det utan er hjälp. Hon har satt sitt liv på spel för att hjälpa till med att skapa en bättre värld. Vad är ni beredda att göra? Veronica kämpar en bitter och ond kamp för allas överlevnad. Är du beredd att hjälpa henne? Veronica är som sagt den hon är och hon kommer inte att bli besegrad.

Återigen ber jag er om hjälp för den unge mannen som är förföljd av de Mörka krafterna. HAN ÄR I STOR FARA OCH BEHÖVER ER HJÄLP FÖR ATT ÖVERLEVA. Var snälla och sänd er kärlek, ert ljus och skydd. Han måste skyddas från allt som är ont. Hans roll i er värld är av stor betydelse. Det är därför det ligger i Kabalens intresse att förstöra honom. Kommer ni att tillåta att det sker? Han är ett stort hot mot dem. Hur mycket vill ni ha fred, sanning och harmoni?

Hur mycket önskar ni ge mat åt de hungriga och förse de hemlösa med bostäder? Hur mycket vill ni vakna upp varje dag med ett gott samvete och veta att ni gjorde ert bästa för att skapa en bättre värld för alla? Tiden är knapp, det finns ingen tid kvar att vara självbelåten. Nu krävs åtgärder. Hur kan någon fortsätta att blunda för den brutala korruption som inte kan döljas längre? Detta är er chans. Tidpunkten är rätt för er alla att ta bort all korruption från det förflutna. Är ni för detta, eller kommer ni att fortsätta att gömma er bakom slitna ursäkter?

Vad som händer på Irland nu är att yttre influenser tvingar regeringen att agera på ett sätt som är till nackdel för det irländska folket och för Irland. Jag uppmanar kvinnorna på Irland att ännu en gång stiga fram och agera unisont för att ta bort korruptionen. Kvinnor överallt behöver inse att det är den feminina kraften som kommer att lyckas med att göra de nödvändiga förändringarna för att ta planeten Jorden in i Ljuset. Männen kommer att stödja er. Detta är vad som måste ske för att ni skall överleva. Detta är SLUTSTRIDEN!

Jag, Veronica Keen, måste påpeka att Tim Smith i Chicago i USA inte på något sätt representerar mig. Inte heller talar han för mig. Han har INGENTING att göra med min Stiftelse och han kommer aldrig någonsin att ha det.

Jag önskar inte att någon skall vilseledas. Många försöker att infiltrera. De orsakar problem. Det är deras desperation för att överleva som driver dem vidare. Man kan bara tycka synd om dem.

Min kära Veronica, livet är en riktig kamp när så mycket vänder sig emot dig. Du vet slutresultatet och det kommer att bli så som vi har visat dig.

Alltid vid din sida, din beundrande Monty!


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie DahlbergOm du vill hjälpa Veronica att sälla igång sitt nya Center kan du göra en donation här:
Paypal


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge