Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - 28 september 2014

Montague Keen - 28 september 2014

VI KAN BARA HÅLLAS KVAR I BURARNA NÄR VI VÄGRAR ATT SE DEM. VAKNA UPP! FÖR ATT KUNNA SE FARMEN MÅSTE VI LÄMNA DEN.

Det finns ett stort behov av att mänskligheten vaknar upp. Ni har dragits in i ett nytt krig genom LÖGNERNA som berättas för er från politikerna. De ändrar bara på formuleringen varje gång. Ni bör fråga er själva: Varför gå tillbaka till dödande av dem som du låtsades ”rädda” förra gången?

Ni är bröder och systrar och dödandet görs i ert namn. Allt som uppnås är att ni köper lite mer tid åt Kabalen. Snälla ni, blunda inte för den svåra situationen för dem som blir slaktade i ditt namn med bomber som har betalas med dina skattepengar. Var finns KÄRLEKEN i era liv? Har ni glömt bort att ni skall älska varandra?

Börja med att älska dig själv, din familj, din utökade familj, och dina medmänniskor. Visa att du bryr dig om genom att vägra att godkänna invasionen och dödandet av oskyldiga människor. Det är svårt att se på detta från den här sidan av livet, för vi kan bara hjälpa dig genom att visa på sanningen i hopp om att du kommer att ta dig tid att undersöka fakta själv. Hur många gånger i era liv har samma ursäkter presenterats för er? Hur många gånger har ni tvingats möta det faktum att ni fått höra lögner? När Kabalen nu börjar få ont om tid så blir deras LÖGNER ännu viktigare!

Ni är alla på Jorden under en så kort tid och måste leva med de beslut ni gjorde på Jorden när ni återvänder till den andliga världen. Din själ är evig, den har stött dig under många livstider. Din kropp är emellertid av ingen betydelse annat än som din bostad medan du lever på Jorden. Många själar har återvänt till Jorden för att rädda den. De befann sig på Atlantis när det föll. De vill inte se samma resultat för planeten Jorden om igen. De ansluter sig nu från hela världen och de känner igen varandra och arbetar tillsammans för att skydda mänskligheten.

Tänk också på det faktum att vissa av er har blivit lurade av varelser som låtsas att de hämtar information från den andliga världen. Så de som ger sig själva höga titlar är misstänkta. Det finns ingen hierarki i den andliga världen och det ligger ingen substans i sådana kanaliseringar.

Mänskligheten är i en svår situation just nu och får inte invaggas i en falsk känsla av säkerhet, oavsett hur övertygande det låter. Jag levde på Jorden många gånger, och jag måste säga, många gånger med Veronica. Hon känner mig och jag känner henne. Vi litar på varandra. Vårt mål är att rädda mänskligheten och planeten. Vi har planer som ni inte är medvetna om, i alla fall inte ännu. Det är därför det har varit så många attacker på Veronicas liv under de senaste fyra veckorna.

Det planerade besöket till Irland blev saboterat. Kabalen FRUKAR det – vad säger det er?

Veronica försöker hitta ett sätt att komma dit, men hon behöver skydd. Först behöver hon återhämta sig, men hon är ingen duvunge. Hennes ande är villig men kroppen är svag och behöver återhämta sig. Hon kommer att sätta up Centret på Irland utan er hjälp, och detta kommer att hjälpa mänskligheten att klara av fortsättningen när övergången sker.

Det kommer att finnas Center över hela världen, ni har vårt ord på det. Lögnerna som Kabalen spritt omkring, och av de som tjänar den, om Veronica, har varit både onda och total osanna. Se upp för dem som sprider sådana lögner. De har inte ert bästa för ögonen. Genom Centren kommer mänskligheten att få hjälp med att bygga upp ett nytt sätt att leva, med respekt för alla levande varelser, vilket är av största vikt. Tillsammans kommer vi att klara av detta!

Veronica var imponerad av Michael Tsarions exposé överManipulationen av Mänskligheten. För den som kan, ta er tid att se på den och förstå hur ni är manipulerade. Detta är Tsarion som bäst. Hans arbete är av stor betydelse.

Tidsåldern av Manipulation (Michael Tsarion)

Part 1

Part 2

Part 3

Detta är kontrollsystemet som binder och kontrollerar er, exponerat och förklarat. Lägg märke till detta. Er hela existens står på spel. Lösningen ligger i era händer. Vi här i andevärlden kan vägleda er, men ni måste agera själva. Att blunda för det kommer inte att få det att försvinna.

Alla har ni möjligheten att skapa en bättre värld. En värld utan korruption och utan krig. En värld där kärlek är värderad och respekterad, där alla lever i fred. Ni kan göra det!

Det har varit en svår tid för dig min kära. Din ande är stark. Du vet att vi kommer att lyckas. Oktober månad kommer att medföra många förändringar. Var på din vakt hela tiden. Ljuset sprider sig och snart kommer mörkret att tas över av Ljuset.

För alltid din beundrande Monty!


Vänligen ha förståelse för att på grund av attackerna på mitt liv så är det inte möjligt att besvara alla emails. Striden har kommit fram till min tröskel. De är obevekliga. Men jag skall inte ge upp. Tillsammans kommer vi att lyckas med detta.

Veronica


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie DahlbergOm du vill hjälpa Veronica att sälla igång sitt nya Center kan du göra en donation här:
Paypal


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge