Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - 21 september 2014

Montague Keen - 21 september 2014

Min kära, du upplever många traumatiska förändringar nu. De är nödvändiga för att höja din vibrationsenergi som en förberedelse för slutförandet av ditt uppdrag. Vi hjälper dig och vi försöker minska smärtan av denna resa. Du måste bli den du är och du kommer att slutföra den här resan. Se upp för dem som försöker infiltrera med löften om hjälp eller bistånd, de som talar om ljus och kärlek men vars enda avsikt är att förstöra ljuset. Attackerna du utsattes för vid ditt besök på Irland skadade dig svårt, men du håller på att återhämta dig från det nu. Den person som orsakade det försöker fortfarande att skada dig och vårt arbete, men han kommer inte att lyckas. Han är avslöjad.

Dem kraft som Kabalen lägger på att försöka hindra sammankomster är ganska avslöjande. Det visar på hur livrädda de är för alla som förlöser energin där. Den planerade sammankomsten kan nu inte ske, då det varit för mycket inblandning för att störa nyckelpersoner. Vi kommer att göra vad vi avsåg att göra, men kommer inte att ge Kabalen en förvarning om det. Vi kommer att ta dem med överraskning när tiden är den rätta. De som kräver att du avslöjar allt på papper har ingen aning om hur dumt det kan vara. De är fortfarande instängda i 3Ds värld och kan inte se utanför den.

Många av er lever om tidigare erfarenheter för att trigga minnena av vem ni är för att hjälpa er att relatera till vad som förväntas av er i denna livstid. Det hjälper er att bli mer medvetna om de faror som lurar runt om er, för de Mörka söker alltid efter varje svaghet som de kan kasta sig över.

Min kära, det var nödvändigt för dig att uppleva, igen, den död du upplevde i Egypten i händerna på en översteprästinna. Hon stal din energi, Det är du dags att kalla tillbaka den energin, för den är din. Det var en mycket smärtsam upplevelse och jag kan försäkra dig om att du inte var ensam. Den avslöjade så mycken information och den förklarade mycket om det här livet. Många, många av er från Atlantis har återvänt för att reparera de skador som gjordes vid den tiden. Ni skall träffa varandra och arbeta tillsammans för att återställa ljuset. Det finns andra på Jorden som bär masker för att dölja sanningen om sina avsikter. Jorden är inte en säker plats att vara på, så ni har inte råd att tappa vaksamheten för ett ögonblick. De dåraktiga som söker uppmärksamhet hoppar på varje chans att skapa bedrägerier och korruption. De används av Kabalen för att se bedrägerier där det inte finns något sådant.

Ni är nu bara veckor ifrån den största överraskningen i era liv. Alla de som fortfarande sover kommer att tvingas vakna upp till SANNINGEN och måste ta itu med verkligheten i den. Många, som jag, har försökt att försiktigt väcka upp er, men rädsla har hållit er fast vid den falska verkligheten. Det är bättre att vara vaken, medveten och förberedd.

Anledningen till Centren, över hela världen, är att göra det möjligt för er att skapa en värld av överflöd, samt att ta bort allt som är korrupt. Tänk på detta… Kabalen producerar all mat och de förser er med vatten och med pengarna som ni behöver för att existera. När Kabalen är borttagen (och den blir den) vad finns då kvar? Vart går ni för att få hjälp?

De som lever i rädsla kommer att försöka säga att jag skapar rädsla. Jag bara visar på vad som snabbt kommer i er väg. De som har ljugit om sina avsikter i sina länder har gjort mänskligheten en björntjänst. Er hjälp behövs för att förbereda och skapa Centren, och till att uppmana dem som är villiga att tjäna i dessa Center. Era donationer kommer att göra att detta händer. Veronica behöver sätta igång dem innan hon går över till den andliga världen.

De som tror att hon önskar att ni skall förse henne med ett nytt hem kan inte vara längre från sanningen. Fråga er själva, skulle hon verkligen välja flytta ifrån sin familj vid en ålder av 77 år? Hon åtog sig detta arbete innan hon återvände till Jorden. Jag, Monty, förberedde henne för det. Jag var tvungen att gå med i Nätverket på andra sidan för att kunna vägleda henne härifrån. Tillsammans försöker vi förbereda er för ert framtida liv på Jorden så som det bör vara, med all korruption borttagen. Var och en av er bör ta del i att föra in ljuset. Hjälp finns tillgänglig för dem som behöver det.

Det är en kamp som rasar runt omkring er och är precis utanför er 3D-vision så att ni inte kan se den klart. De som kan se den försöker göra er medvetna om den. Alla de ”falska flagg-operationerna” borde göra er uppmärksamma på vad det är som Kabalen håller på med och vad de är beredda att göra för att stanna kvar vid makten. Fall inte för de sagor som kommer från vissa som försöker invagga er i en falsk känsla av trygghet så att ni är öppna för de Mörkas planer.

Denna tid är Slutspelet, ni har beslut att fatta. Så snart Ljuset är helt etablerat på Jorden så kommer allting att bli helt klart. Det är mycket tufft för dem som avslöjar sanningen. De blir attackerade från många nivåer. De inom Kabalen kämpar för sin existens, men de hör inte hemma på Jorden. Deras ansträngningar att ta över Jorden har misslyckats. Ni lever nu igenom slutfasen av deras ansträngningar att ta fullständig kontroll över er planet. Detta är inte trevligt, KRIG är aldrig det. Deras fortsatta ansträngningar att starta ett tredje världskrig fungerar inte för dem, så de är desperata och farliga. De förlorar makt varenda dag.

De av er som är vakna kan se igenom deras lögner och kommer inte att stödja dem. Hjälp varandra med att ta bort rädslan. Oavsett vad Kabalen gör för att skapa rädsla - gå inte på det! Se istället framåt och att ni är i en process av skapande. Ingen orättvisa, inga krig, alla lever i harmoni utan hinder som har skapats av religioner och stater. Det är då våra två världar kommer tillsammans i frid och kärlek. Var snälla och sänd ljus och kärlek till dem som behöver det, för att hjälpa till att skapa en bättre värld för alla. Tillsammans kan vi göra det!

Min kära Veronica, attackerna på dig visar bara hur mycket vårt arbete fruktas av Kabalen. Du kan lita på att de inte kan förhindra vårt uppdrag. Tänk på att vila för du behöver din styrka.

För alltid din beundrande Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie DahlbergOm du vill hjälpa Veronica att sälla igång sitt nya Center kan du göra en donation här:
Paypal


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge