Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - 26 oktober 2014

Montague Keen - 26 oktober 2014

Min kära, det är vår högsta önskan att få vägleda och stödja mänskligheten igenom de många förändringar som måste ske innan den Nya Tidsåldern börjar. Jag är mycket medveten om att många i er värld inte vill förbereda sig. De är rädda och de håller sig fast vid sina trosuppfattningar från 3D och det sättet att leva. Det är nödvändigt att förstå att när Kabalen är helt borta så går hela infrastrukturen som de kontrollerar också bort. Det kan inte vara på annat sätt. Detta är ett faktum som alla måste komma till rätta med. Att bli förvarnad är att också vara förberedd!

När än du går ombord på en resa så förbereder du dig. Detta är den främsta och största resa som mänskligheten någonsin har stått inför, så du måste förbereda dig för alla eventualiteter. Du måste äta, dricka och andas för att överleva. Det är därför jag uppmuntrar dig att engagera dig i Centren vi sätter upp, dels för att lära dig och dels där mer information om hur man skapar alla livets nödvändigheter finns tillgänglig för alla. Vi låter alla de som har gjort forskningar komma samman för att lära mänskligheten hur man skall klara av den Nya Tidsåldern som är på väg att starta nu.

Kabalen vill inte att mänskligheten skall överleva och kommer att sabotera mycket innan de retirerar från er planet. De föraktar mänskligheten. De ser er som värdelösa ätare som inte är något annat än slavar. Detta slaveri går nu mot sitt slut. Ni ser nu deras sista försök att hålla sig fast vid makten. Brådskan med att skapa polisstater har börjat och deras användande av de händelser som kallas ”false flag”, det vill säga falska händelser, har blivit uppenbara för dem som är medvetna. Detta är inte tiden att luta sig tillbaka och göra ingenting, för det ger Kabalen tillstånd att fortsätta sina slutliga försök att skapa deras dröm om en Ny Världsordning.

De inom Kabalen vill leva livet på Jorden utan restriktioner. De vill att deras sätt att leva förs ut till allmänheten utan att de behöver dölja vad de gör för att de skall kunna överleva på planeten Jorden. Deras behov av mänskligt blod har alltid hållits dolt för er. Nu har bevis kommit fram att de känner behovet att komma ut till allmänheten om just detta. De känner att det är dags nu att ni, mänskligheten, lär er att förstå dem. Deras behov av oupphörliga krig blir nu väldigt uppenbart.

Den hjärntvätt av unga män som de vill skall slåss i deras krig är beklaglig. Arméer bär alla sorters gradbeteckningar för blodsoffer utan att de någonsin ifrågasätter vad de betyder. De får höra att de måste vara stolta över att ha blivit ett blodsoffer och de injiceras med virus som de sedan sprider vitt och brett. Det är något som är avgörande för att de skall döda sin egen art, men de är helt blinda för detta faktum. De som tror på propagandan för vaccinering, och som utför dem, är också behjälpliga i dödandet av sin egen art.

De som härskar över er värld använder er i olika förklädnader för att ni skall döda era medmänniskor. Ni kan inte fortsätta med att blunda för allt detta, för tiden är nu väldigt knapp. Ni måste vakna upp! Vägra att bli lurade av dem som är fastlåsta i sina 3D-liv, som är som den ökända musen på löpbandet: alltid igång men kommer aldrig någonstans. Det är så det ser ut från vår sida av livet, när vi tittar på livet på Jorden.

För varje dag blir fler och fler hinder satta i din väg och kräver att du lägger ner mer ansträngning i allting som aldrig tar dig någonstans. Kabalen nöter ner er, allt för att ni skall gå med på deras krav och inte orka kämpa emot dem. Överlevnad blir allt svårare för varje dag. Ni måste vinna den här kampen mellan ljus och mörker, för detta är er makt att skapa på Jorden ett levnadssätt som är allt ni någonsin kan önska er. Det är just därför ni är på Jorden just nu, vid denna viktiga tid. Ni har alla återvänt och kommer nu samman för att försäkra att livet på Jorden kan fortsätta i fred och harmoni.

Människorna på Atlantis blev lurade, och så föll de, men minnet av det fallet blev aldrig raderat från människans medvetande. Dessa själar har nu återvänt till Jorden för att försäkra att den inte kommer att falla i samma fälla. Ni måste ta lärdom av det förflutna och vägra att göra om samma misstag. Det kommer att bli tufft. Jag har aldrig sagt att det skulle vara lätt, men ni kommer att lyckas!

En del tycker att jag förväntar mig för mycket av Veronica. Hon har levat många liv, även innan planeten Jorden skapades. Hon valde den här vägen innan hon återvände till Jorden. Det är anledningen till att hon har attackerats på så många nivåer. Vissa används för att förfalska fakta för att avleda uppmärksamheten från hennes arbete.

(Jag, Veronica, ber er att gå till vår hemsida. Leta upp Meddelanden och läs rapporten av en seans daterad 19 juni 2011. Den har funnits på min hemsida hela den här tiden och den motbevisar Kellys version av händelserna).

Låt oss gå samman, båda sidor av livet, och arbeta tillsammans för att låta ljuset lysa över allt som är korrupt. Lär er att se på andra människor som medmänniskor utan etiketter, alla arbetande mot en ljusare framtid för hela mänskligheten. Försök att se ljuset i alla och förena er i det, för er framtid beror på det. Förbered er för framtiden. Vi planerar att ha 20 Center over hela världen. Det första måste skapas på Irland. Orsaken till detta blir tydlig och klar när vi avslöjar dess betydelse. ”Irland är nyckeln som låser upp allting.”

Viktiga förbindelser gjordes förra veckan som kommer att bära frukt. Allt kommer att falla på plats och alla kommer samman när tiden är rätt.

Som alltid, din beundrande Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie DahlbergOm du vill hjälpa Veronica att sälla igång sitt nya Center kan du göra en donation här:
Paypal


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge