Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - 19 oktober 2014

Montague Keen - 19 oktober 2014

I KOLLEKTIVETS HISTORIA LIKSOM I INDIVIDENS HISTORIA BEROR ALLTING PÅ UTVECKLINGEN AV MEDVETANDET.
Carl Jung

Då medvetandet utvecklas och öppnar sinnena anser de som finns inom Kabalen att de måste ta till desperata åtgärder för att motverka detta. Det är därför som Ebola används nu. En press läggs på människor överallt för att de skall vaccinera sig för att skydda sig själva. Köp inte in er i den rädslopropagandan. Se den för vad den är. Skydda er själva genom att använda de många NATURLIGA metoder som finns och finns tillgängliga överallt. Låt er inte svepas iväg i den panik som har skapats. Endast de som vaccinerar sig kommer att få problem.

Varje gång medvetandenivån höjs hos människorna så svarar Kabalen dramatiskt för att blockera det. Ni måste fatta beslut om ert eget liv, men endast efter en noggrann prövning av de faktiska omständigheterna snarare än att bli hysterisk. Behåll ert lugn, ta ansvar och undersök fakta. Det är nödvändigt för er att bli helt medvetna människor för att kunna åstadkomma Den Nya Tidsåldern av ljus och kärlek som ni har arbetat mot. Ni kämpar för er existens på planeten. De korrupta inkräktarna kämpar en mycket smutsig kamp för att hålla sig kvar vid kontrollen av er och ni börjar se och förstå detta.

Under drottning Elisabeth 1 av Englands regeringstid gjordes en pakt upp med varelser utanför Jorden. De garanterade att blodsoffer ständigt skulle ske för att blidka dem. Detta resulterade i krig efter krig sedan dess. Det spelade ingen roll var någonstans så länge som blod flödade. Ni har ljugits för om orsakerna till krig, om och om igen, för att hålla den här charaden igång.

På grund av att medvetenheten ökar nu så blir det brådskande att skapa ett tredje världskrig och de blir mer och mer desperata för varje dag som går, eftersom de behöver blodet som flyter. Detta är orsaken till att många av er luras att tro att ni kämpar för ert land. Detta är inte sant. Ert blod behövs för att tillfredsställa de utomjordiska härskarna. Detta är en kamp för övertagandet av er planet och mänskligheten. De vill utrota 2/3 av er, det är dags nu för er att förstå vad ni kämpar emot.

Ni har möjligheten att ändra på allt detta. Det fordras bara mod och tid till att undersöka sanningen. Sedan kan ni komma samman med de som är uppvaknade och dela med dig av er forskning. Vet att tillsammans är ni starka och ni kommer att lyckas. Låt er inte styras av den tankekontroll som har använts i era TV-program. Det är dags att vara starka och tro på er själva. Kämpa för er överlevnad.

Island har visat er vägen, så det kan göras. Tillåt inte att ni invaggas till en känsla av säkerhet. Detta är slutspelet, så ni har inte råd att vara självbelåtna. Ni är inte medvetna om allt som används emot er och ni skulle bli förskräckta om ni gjorde det. Vartenda vapen som Kabalen har till sitt förfogande används för att förstöra världen så som ni känner den.

Meditation är det viktigaste. Ta dig tid att länka dig till den du är och känn varför du är på Jorden vid denna tid. Öppna upp till din andliga sida. Elementalerna har återvänt till Jorden för att hjälpa er, och många av er kan se dem och kommunicera med dem. De som befinner sig i den anliga världen hjälper dig. De hjälper dig att hitta leylinjerna så att de kan bli regenererade, och detta låter energin av liv flöda igen.

Detta är vägen till att rädda er planet som har varit utsvulten på den här livskraften under så lång tid att den nu desperat behöver din hjälp för att återhämta sig. Denna viktiga energi blockerades medvetet för den mänskliga rasen. Allt är en del av deras hemliga kunskap som har använts för att hålla er i träldom i århundraden. När ni släpper ut denna energi görs framsteg i att avslöja allt det som är korrupt och kriminellt.

Lär dig att använda dina sinnen och utöka dem, för du är kapabel till så mycket mer än du inser. Du har den kraften och makten, så använd den för mänsklighetens goda. Jag är en del av Nätverket på den här sidan av livet. Det är vår högsta önskan att befria mänskligheten och återställa er planet så att livet kan bli fritt från korruption. Vi vill att alla krig skall sluta så att fred och harmoni kan bli normen. Detta är vårt mål. Vill du hjälpa till med det?

Det kommer en tid i människans liv när hon måste fatta beslut. Besluten du har blivit ombedd att göra nu är de viktigaste någon någonsin har bett mänskligheten om. Det är upp till er alla att rädda mänskligheten och Jorden själv från förstörelsen som var noga planerad och nu håller på att genomföras mitt framför näsan på er. Vartenda beslut ni tar kommer att ha inverkan på era medmänniskor.

Det behövs mod för detta är inte en tid att sitta och önska. Så mycket beror på era beslut. RÄDSLA är er största fiende. Det används emot er under varenda stund i era liv.

Min kära hustru blev attackerad igen nyligen. Varför vill de stänga av henne? Varför lägger de ner så mycken möda på detta…? De vill inte att ni skall få veta att ni kan förändra allting bara genom att komma samman och arbeta tillsammans.

Centren kommer att utforska nya sätt att leva livet på Jorden, efter fallet av de korrupta. Stora insatser har gjorts av Kabalen för att försöka förhindra skapandet av dessa Center. De gör sitt yttersta för att förhindra överlevnaden av människan på Jorden – och Centren är en del av människans överlevnad – varför skulle ni vänta er något annat? De vill inte att ni överlever. Så ni har viktiga beslut att fatta som kommer att påverka framtiden för planeten och allt som lever på den.

Min kära Veronica, du vet slutresultatet så du kan hålla ut mot alla odds. Vi utgjorde ett bra team, du och jag, och vi kommer att fortsätta att vara det.

Som alltid din beundrande Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie DahlbergOm du vill hjälpa Veronica att sälla igång sitt nya Center kan du göra en donation här:
Paypal


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge