Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - 26 maj 2013

Montague Keen - 26 maj 2013

Sanningens ljus exponerar så mycket. De inom Kabalen är desperata, de kämpar. Människor accepterar inte längre utan att ifrågasätta vad som sägs till dem. De tittar numera på bevisen och de undrar hur de tidigare bara kunde acceptera vad som sades till dem.

Ni trodde att de som beslutade för er hade ert bästa för ögonen. Nu kan ni se att detta inte är sant. Kabalen härskar och deras planer inkluderar inte er. Ni har sett den ena falsk-flagg-operationen efter den andra rullas ut framför er för att orsaka så mycket RÄDSLA som möjligt och skapa fiender som dåraktiga, själlösa människor attackerar utan att ifrågasätta.

Ni är inte marionetter. Ta ert ansvar! Gör inte det smutsiga arbetet för Kabalen, för genom att göra det så hjälper ni dem med er egen undergång. Attackera inte era medmänniskor. Ni måste alla samarbeta som de 99 % ni är, för ni har en gemensam fiende som vill ha den här planeten för sig själv. Skulle ni, genom era handlingar, verkligen vilja hjälpa dem att nå sina mål? Är detta vad ni verkligen vill?

Lyssna på dem som talar ut vid denna tidpunkt. De är modiga själar som sätter sina liv på spel för mänsklighetens bästa. David Icke, Kevin Annett, Gilad Atzmon, Miko Poled är fyra sådana män som riskerar allt för att avslöja vad som är planerat för mänskligheten av dem ni uppmuntras att lita på.

Kom ihåg att Kabalen har använt sig av Söndra och Härska-tekniken genom hela historien. Detta gjordes för att säkerställa att mänskligheten aldrig samlades för att gemensamt inse att det finns ett problem och att det är nödvändigt att VAKNA UPP och ta itu med det.

Religionen uppfanns för att hålla isär folk och att skapa misstänksamhet och misstro. Detta har skapat skillnader som alla är gjorda av människor med en bestämd avsikt. Det kommer att bli många fler falsk-flagg-operationer, så det är bra att folk börjar vakna upp till dem nu. Förr eller senare kommer Kabalen att tvingas acceptera att deras planer aldrig kommer att bära frukt.

Vatikanen, av rädsla för straff som aldrig existerat först och främst, har sett till att ni gärna skriver över era barn till den, genom dopet. Så att endast de har dominans över deras själar. Denna onda praxis måste stoppas. Vatikanen står vid ett stup och varje ny exposé skjuter den närmare kanten. Snart kommer den att falla utan ett spår efter den. Deras onda imperium har avslöjats och blir nedmonterat. Aldrig igen kommer mänskligheten att utsättas för sådan ondska. Rädslan som den bygger på kommer att avslöjas, för Vatikanen är baserad på lögner som alla är utformade för att hålla massorna under kontroll. Den kontrollerar varenda aspekt i era liv, men äntligen håller folk på att vakna upp till detta.

Det spelar inte den minsta roll vilken religion ni tillhör, eftersom Vatikanen styr över alla. Dess tentakler når långt och brett ut i varje aspekt av era liv, oavsett ras eller religion. Det är dags nu att omfamna er egen andlighet och bli den ni i sanning är. Lev i kärlek, inte i rädsla.

Ni måste se till att er planet återgår till ljuset och att er civilisation återvänder till förlåtelsens och kärlekens väg. Räck ut en vänskapens hand till länderna ni har krigat mot och till de människor ni har uppmuntrat till misstro och rädsla. Ni borde alla komma tillsammans och när tiden är inne blir det så. Ni får all hjälp ni behöver. Sedan kommer soldaterna att kasta bort sina uniformer och vägra att döda. De kommer att inse att de blivit utnyttjade och använda till att hålla Kabalens kontroll.

Du, min kära, har fått uppleva i första hand hur Kabalen fungerar. Ibland är det svårt att hjälpa andra att kunna se vad som för dig var alltför uppenbart. Pengar används alltid för att locka människor att lämna sin väg av ljus för att bli kontrollerade, precis som marionetter. Det är dumt, vid denna sena timme, att falla för detta, eftersom pengar mycket snart kommer att vara någonting i det förflutna. De kommer inte att behövas. Detta är svårt att föreställa sig nu men jag lovar er, detta är precis vad som kommer att hända. Ju mer Kabalen försöker blockera förändringarna ju större oreda skapar de för sig själva. Förändringar är oundvikliga. Det är så planerat av större hjärnor än deras, så det kan inte misslyckas.

Energiförändringarna är uppenbara för många av er. Stå ut med dem och ni kommer att förstå med tiden att alla är till för ert högre goda. Ändamålet helgar medlen som det sägs, och så är det. När ni ser tillbaka och ser vad det tog att få ljus och kärlek in i er värld så kommer ni att se att det var värt vartenda ögonblick av smärta och obehag. Ni kommer att få se mänskligheten leva i fred och harmoni. Kommunikation kommer att vara telepatisk, så inga missförstånd är möjliga. Successivt kommer mat och sömn inte att vara nödvändigt och bleknar bort från minnet. Ni inleder nu ett otroligt äventyr – så njut av det!

Var beredda på att hjälpa dem som fortfarande är fångna i det gamla sättet att leva det krävs mod för att omfamna allt det nya. Dörrarna öppnar sig över hela världen, dörrar som har hållit hemligheter gömda bakom sig, såsom er sanna historia och ert ursprung etc. Såsom det viktiga faktum att ni är kraftfulla varelser av ljus, vars ljus blev avsiktligen förmörkat för att kunna förslava er.

Det är nu dags för bojorna att falla av och för dig att ta tillbaka din kraft. Alla länder måste samarbeta och uppmuntra varandra genom vänskapens band. Vägra att se några skillnader, de är gjorda av människan för att separera er. Du, min kära, är irländare och borde känna dig hemma i många länder, för du kommer att finna spår av irländskt DNA, vilket bevisar att det i forntiden restes mycket bland irländare i många länder och de spred kärlek, ljus och kunskap vitt och brett. Alla var en stor och lycklig familj tills Kabalen med våld tog kontroll och använde svärdet för att förstöra allt som var gott.

Nu skall ni komma tillsammans för kärlek till mänskligheten, och er planet kommer att ge er allt det ni behöver när ni avslöjat de mörka gärningarna från det förflutna som har lett till förstörelsen av allt som var gott och rent. Ni kommer att titta på det förflutnas girighet med avsky och vägra att bli en del av det någonsin igen. Den kallades Rat race (löpande bandet). Så väldigt lämpligt! Se framåt och sök aldrig hämnd. För det drar ner er till samma nivå som Kabalen befinner sig på, och ni är bättre än det. Studera historien från forntiden, för allt ni behöver veta finns där för er att utforska, och gå sedan vidare.

Du, min kära Veronica, fick nyligen, som i forna dagar i Egypten, höra att det finns INGET ORD FÖR DÖDEN. Egyptierna trodde att de skulle återvända till VÄST varifrån de kommit. När någon dog skulle de säga att de drog VÄSTERUT. Så intressant. Lägg märke till vad det berättar för er… Återvände de till Irland? Trodde de att det var så?

Du kommer att ha så trevligt när du forskar i din historia, min kära. Jag vill inte förstöra det för dig. Det finns många pyramider att upptäcka fortfarande och några finns i undervattensstäder som är redo att avslöja sina hemligheter. Spännande tider!

Sanningen kommer att både göra dig upphetsad och förvånad. Sök den och dela den med andra. Tiden är rätt nu.

Ett ord för försiktighet… var ständigt vaksam! Det finns de som är nöjda med status quo. De vill behålla saker och ting som de är, så de kommer att försöka infiltrera och störa, vilket orsakar misstro där ingen sådant finns. Ni behöver alla skydd från den mörka Kabalen och dess hantlangare.

Kom ihåg att alltid be om beskydd och hålla er jordade. Var alltid uppmärksamma för som ni vet är människor ibland under tryck från andra och är inte personligen ansvariga för vad de gör. Man måste räkna med sådant. Kabalen kommer att göra allt i sin makt för att hänga sig fast vid kontrollen över er. De för en smutsig kamp, för det är allt de känner till. Men de kan bara skada er om ni visar rädsla.

Uppskatta era vänner och familjer och utvidga denna uppskattning till alla som arbetar i ljuset!

Min kära, tillsammans kommer vi att vandra på den här vägen.

Din beundrande Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie Dahlberg


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge