Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - 25 januari 2015

Montague Keen - 25 januari 2015

Idag ber på jag alla mina jordiska vänner att komma samman som en för att ta bort blockeringarna från leylinjerna i Kalifornien och omgivande områden. Det är mycket viktigt eftersom det finns ett stort behov av att frigöra denna energi för mänskligheten skull. Leylinjernas energi i Kalifornien har används för att hålla er i träldom. Se hur långt ni har kommit sedan Veronica bad er att frigöra leylinjernas energi.

Det hela började den andra februari 2014 när Veronica, D och M besteg Tor i Glastonbury för att befria energin för mänskligheten. Många av er har fortsatt detta arbete i era egna länder. Se hur långt ni har kommit sedan dess. Se tillbaka på 2014 och notera hur mycket av det som har varit dolt för er i generationer, nu har kommit fram. Ni uppnådde det här genom att helt enkelt ta tillbaka den energi som rätteligen tillhör er. Nu ber jag alla er som läser mitt meddelande att frigöra energin, speciellt i Kalifornien med omgivande områden. Låt oss se vilka resultat ni kan uppnå.

De finns de på Jorden vars planer inte innefattar er. Genom er passivitet samtycker ni till att vara en del av tillintetgörelsen av den mänskliga rasen. Har ni någonsin undrat varför historian upprepar sig? Det verkar som att samma människor dyker upp gång på gång. De har olika namn och kroppar, men de dör inte i ordets rätta bemärkelse – de återanvänds.

Det finns platser där kroppar är tillgängliga för dem att använda, så att de kan fortsätta att ta över Jorden och avlägsna alla mänskliga varelser. De gör allt för att förhindra att den här informationen blir allmänt känd. Följaktligen blev Veronica allvarligt attackerad på torsdagen. Det är svårt för henne att snabbt återhämta sig, eftersom hon inte längre är så ung.

De vill ha det ni har, men ni har makten att säga NEJ. Ni är de 99 %. När ni öppnar upp för den kraften kommer inget att kunna stoppa er. Strunta i den tankekontrollerade fällan i ert vardagsrum – teven. Befria ert sinne, utforska sanningen, håll ihop och säg NEJ!

False flag-händelser iscensätts regelbundet för att ni ska bli skrämda. De är desperata och gör allt vad de kan för att hänga kvar vid makten. Var snälla och tro på er själva, eftersom ni är på Jorden av en anledning – för att se till att mänskligheten och planeten överlever.

Första Skaparen kommer att ingripa när anropet från mänskligheten om hjälp kommer. Det gäller även de varelser från andra planeter, som är strategiskt placerade runt er värld, och väntar på att ni ska be dem om hjälp. Att inte göra någonting är inte ett alternativ, eftersom det finns planer på att eliminera mänskligheten. De som har tillåtelse att stanna, kommer att genomgå en humanitär omvandling.

De som vill ta över Jorden är inte människor i den bemärkelsen som ni är. De är ansvariga för miljontals människors död. Deras törst efter makt är ohejdbar. Vissa kanske tycker att jag skapar rädsla genom att berätta vad som händer i er värld. Jag berättar det därför att ni behöver veta och tro mig, det finns ett behov av att veta, annars skulle mänskligheten utplånas och Jorden skulle gå förlorad för mänskligheten för evigt.

Min enda önskan är att mänskligheten och planeten överlever. Internet och jag försöker se till att ni är informerade och medvetna om er situation, så att ni kan fatta välgrundade beslut om er framtid. Ni är Arkitekterna för den Nya Tidsåldern. Det är upp till er att bestämma vilka era prioriteringar är. Ni måste se till att krig, svält och hemlöshet inte har någon plats i den framtid ni skapar på Jorden. Det är ert projekt.

Hjälp finns tillgänglig, ni behöver bara be om den. De med onda avsikter kommer att lämna planeten på samma sätt som de med våld tvingade sig in på den. Det är omöjligt för dem att leva i fred med er, eftersom deras girighet och drift tar över och de kan inte kontrollera dem. De har blivit utkastade från många andra planeter genom århundradena, och ändå lär de sig aldrig.

Mänskligheten kommer att komma samman och avlägsna alla blockeringar. Den kommer att dela teknik och expertis och konkurrensen kommer att försvinna, i allas intresse. Hjälp kommer att tillhandahållas för att ta bort alla kemikalier från luften, maten och marken etc. Förhoppningsvis kommer våra Centers att vara på plats för att ge erforderlig kunskap. Vi behöver er hjälp med denna satsning, så var generösa. Det är er framtid som vi arbetar för. Mänskligheten måste komma samman i KÄRLEK - inte i rädsla eller separation. Det här är vårt mål. Är ni med oss?

Var stark min kära. De kommer inte att kunna bryta ner dig. Din Irländska tåga kommer att hålla dig igång.

Min kärlek omsluter dig. Din beundrande Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie DahlbergOm du vill hjälpa Veronica att sälla igång sitt nya Center kan du göra en donation här:
Paypal


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge