Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - 11 januari 2015

Montague Keen - 11 januari 2015

Ni bevittnar nu hur Kabalen faller samman. De gör misstag. Trots att de har ökat på kontrollen så är det inte tillräckligt längre för att hålla er alla i underkastelse. Fraktioner utvecklas inom Kabalen och de litar inte på varandra. Deras girighet känner inga gränser. Det finns ingen heder bland tjuvar.

Ni kan nu se den större bilden såväl som alla brister i Kabalens förklaringar till de falska flaggoperationerna de håller på med. Förr i tiden fungerade det som magi för att kunna kontrollera massorna. Jag har sagt tidigare att de är vanedjur, så om något fungerade en gång så gör de det om och om igen. Men nu fungerar det inte längre.

Kabalen är låst i sitt 3D-tänkande. De kan inte höja sina vibrationer över 3D-nivån. En stor majoritet av er är inte längre fångade i 3D. Ni ser nu helt klart vad Kabalen håller på med. De kan inte ge upp sitt spel, men ni kan det! Så detta ger er fördelen som ni arbetat mot. Genom att göra er egen forskning har ni tagit bort bojorna som hållit er i mörker och under kontroll.

Se med intresse på vad de gör under de närmaste månaderna när de kämpar och slåss sinsemellan för att försöka återfå kontrollen. Detta är ett spel som de är ämnade att förlora. De har förstört varenda planet de har gått ner på, för de kan inte leva med den infödda befolkningen. Deras strävan efter att ta över är deras undergång, varje gång, och så kommer de att kastas ut igen för att återvända till varifrån de kom.

Det kommer att ta tid att reparera de skador de orsakat på Jorden. Ni, mina vänner, måste plocka upp bitarna och reparera skadorna. Ni måste finna nya sätt att leva på Jorden. Våra Centers kommer att spela en stor roll i omstruktureringen av livet på Jorden. Var snälla och hjälp oss att åstadkomma detta för vi kan inte göra det utan era donationer.

Kabalen hade allting på sitt eget sätt under en lång tid. De fångade in barn som hade kommit till Jorden på ett uppdrag, och de har använt olika metoder för kontroll för att försöka att hindra dem från att någonsin slutföra sina uppdrag. Veronica har fått veta att hon togs ombord på ett fiendeskepp och blev märkt med en tag vid 5 års ålder.

Denna märkning möjliggjorde för Kabalen att spåra henne och detta har orsakat henne problem under hela hennes liv. De gjorde mycket för att hindra Veronica och mig från att komma samman. Hon lär sig först nu precis vad som gjordes för att försöka hindra henne från att få kontakt med mig, och med dem hon behöver arbeta med.

Reptilernas sinneskontroll existerar runt omkring er. Det är dolt i höga byggnader och monument. Det är speciellt utformat för att skada er och att kontrollera er. En slöja av illusion placerades över allting för att förhindra att ni någonsin skulle se den sanna bilden. Allt är strategiskt placerat i läge för att göra er, folket, maximal skada. Devill inte ha er här på vad de hoppas skall bli deras planet. Eftersom de nu tappar mark så går allting snabbare och ni har ingen tid att förlora för er överlevnad står på spel här.

Kom samman och arbeta tillsammans. Er framtid på Jorden måste skyddas. De förstör liv i ett försök att hålla sig fast här. Även då de vet att de har förlorat kampen för kontrollen över planeten Jorden. De använder SVART MAGI – och den användningen av svartkonst har hållit dem vid makten fram tills nu. Vi har förhindrat krigen de så väldigt väl behöver för att kunna hålla på med sin svartkonst, och vi kommer att fortsätta att göra det. Dödandet av oskyldiga människor måste upphöra!

Det finns en annan person som är ett prioriterat mål för dem. De satte sitt märke på honom för några år sedan. De placerade ett osynligt koppel runt hans nacke som sätts igång varenda gång han ”vaknar upp” och det orsakar att han rusar tillbaka till sina ”tränare” för att bli straffad.

De använder ringar och implantat för att kontrollera. Det är den mörkaste Svarta magin, och den är hänsynslös och elak. Från andevärlden ber vi er att hjälpa till att frigöra den här personen. Mänskligheten behöver att detta sker. Han används som en vektor för att skada Veronica, för att göra henne sjuk och till att trötta ut henne och dessutom orsaka extrem smärta och hindra henne från att sova. Snälla ni, hjälp henne!

Min kära Veronica, jag vet att på årsdagen av min bortgång den 15 januari varje år återupplever du den hemska kvällen på Royal Society of Arts när jag tog mitt sista andetag, för mitt tal blev filmat. Jag har inte lämnat dig, jag kommer aldrig att göra det. Vi är delar av varandra tillsammans med den person som är i behov av hjälp är vi tre delar av samma själ. När en av oss lider så känner vi andra det. Kabalen förstår detta helt och hållet, och de njuter av att skada någon, de kan skada oss alla tre. Bandet mellan oss kan aldrig brytas. I våra hjärtan vet vi alla att detta är sant.

Förbered dig på att sätta igång en ny framtid utan krig, girighet eller korruption av något slag. Du kan göra detta och du kommer att göra det.

För alltid din beundrande Monty!


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie DahlbergOm du vill hjälpa Veronica att sälla igång sitt nya Center kan du göra en donation här:
Paypal


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge