Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - 1 februari 2015

Montague Keen - 1 februari 2015

Ni ser nu resultaten av leylinjernas projekt som min kära hustru började med den 2 februari 2014. Ni ser hur masken faller nav och Kabalen avslöjas. Deras falska flagg-operationer är det inte längre någon som tror på för de kan inte skapa rädsla och skräck i de som vaknat upp.

Emellertid finns det fortfarande vissa områden som kräver speciella ansträngningar för att frigöra den fängslade energin. Jag ber att ni koncentrerar er uppmärksamhet på frisläppandet av leylinjernas energi i Spanien, med speciell uppmärksamhet på Gibraltar sund och de leylinjer som förenar det havet med Rom. Jag ber att särskild ansträngning läggs på att frigöra energin för Ljuset, så att mänskligheten vaknar upp till sin fulla potential. Detta kommer att frigöra er från kontrollprogrammet som ni föddes in i. Ni har bara börjat se och förstå det.

Detta är en del av uppvakningsprocessen. Ni har förtryckts under århundraden och ni har fått lära er att acceptera den situationen utan att ifrågasätta den. Hur många gånger har ni hört frasen "det är så det är!?" Inte nu längre! Ni minns att ni är kraftfulla varelser av ljus och ni har en röst.

Planeten Jordens öde ligger i era händer. Öppna upp för Ljuset och ta bort allt som är korrupt och ont. Frigör det förflutna och omfamna framtiden, en framtid som ni skapar. En framtid där alla lever i fred och andas frisk luft, där alla kan äta mat som är lämplig för mänsklig konsumtion och dricksvatten som är rent och fritt från alla kemiska spår.

När de vill utvidga kontroller över er lägger de bara till lite extra fluor i vattnet. Detta har gjorts mot folket på Irland för de är rädda för uppvaknandet hos dem. Så EU har beordrat att extra fluor skall läggas i det irländska dricksvattnet. Först var det Vatikanen som försökte förstöra dem. Påven Adrian gav Irland och hennes folk som slavar till den Brittiska Kronan på villkoret att irländarna aldrig skulle komma på vilka de egentligen är. Vatikanen sände det så kallade St Patrick för att förstöra alla bevis på Irlands historia och för att ”konvertera” irländarna.

Deras historia och språk stals och det används fortfarande av inkräktarna. Vatikanen arrangerade och kontrollerade vad man blev tillsagda var en hungersnöd. Det var en förintelse, organiserad och kontrollerad av Jesuiter. Bankerna gick in för att förstöra och utöka kontrollen över folket och landet.

Ställ bara en fråga till er själva: VARFÖR? Ni kommer att bli mycket förvånade över svaret ni finner. Det kommer att förklara så mycket som inte låter förnuftigt idag. Ni har ljugits för och er historia är inte alls vad ni fått lära er. Detta gäller alla länder.

De som finns på Jorden, men som inte är från Jorden, har använt varje form av kontroll för att hålla er i mörkret. Vartenda trick de kunde komma på har använts. Nu gör de allt i sin makt för att hålla er i mörkret under så lång tid som möjligt. De har teknologi som ni inte ens kunnat drömma om. Men allt är värdelöst för dem när ett tillräckligt stort antal av er vaknar upp och säger NEJ till deras brutala kontroll över er.

Ni har gjort stora framsteg men har fortfarande en bit av vägen att gå. Ni har gjort tillräckligt för att vara säkra på att Kabalen är rädda för er. De trodde inte att ni var intelligenta nog att se igenom deras planer. Skadorna de har åsamkat er och er planet måste korrigeras och ni kommer att få hjälp att återställa allt.

Förstå att allting på Jorden är förgiftat så att människorna är under kontroll och tjänar de som kontrollerar. Nu, för första gången, tar ni tillbaka all den kontrollen. Ni vägrar att vara som får längre, tacksamma för de få smulor som faller från mästarnas bord.

Ni har kommit en lång väg sedan jag var på Jorden. Jag levde under all den förskräckliga propagandan efter andra världskriget, ni vet sanningen om krig och varför krig skall fortsätta att utkämpas över hela världen. Det gallrar ut befolkningen och håller er i rädsla, såväl som skapar mängder av pengar för bankerna. Krig är affär, har alltid varit och kommer alltid att vara det. Man kämpar inte för Gud och fosterland, man slåss för bankernas girighet. De respekterar er inte, ni är bara kanonmat, förblindad av propaganda.

Jag ber er igen att ni lägger er energi på att befria en man som hålls fången i USA. Detaljer kan inte ges, men lita på att om det inte var av yttersta vikt så skulle ni inte bli ombedda att hjälpa till. Hela mänskligheten kommer att dra nytta av att hans befrielse sker. En fasansfull teknologi används på den här viktiga mannen. Kabalen visar ingen nåd, så var snälla och hjälp! Tillsammans kan vi befria honom. Han har ett viktigt uppdrag att fullfölja. Det är på grund av det som de tog honom.

De som avslöjar sanningen går igenom en tuff tid. Attacker hela tiden är svårt att handskas med. Era frekvenser har attackerats och stulits när det är möjligt. Era själar har stulits och splittrats. Ni har bara börjat lära er vad ni kämpar emot. Dessa vapen är inte synliga, de är tysta men effektiva. Skydda er själva hela tiden och ta inga risker. Era fiender finns överallt och de har haft åratal av praktik.

Vi vinner striden, lita på mig. De kommer inte att erkänna sig besegrade förrän i absolut sista ögonblicket. En del av dem har lämnat Jorden redan. De har accepterat att de inte kan besegra de 99%. Nu finns ett lås över Jorden så de inte kan rymma. De är skrämda för resultatet och många kommer att be om nåd. Andra kommer att utplånas eller fatta eld, beroende på deras ursprung.

Tro på er själva för ni har åstadkommit mycket. Ni har hittat er kraft och använder den till fördel för mänskligheten. Dela era upptäckter och hjälp andra att vakna upp när det är möjligt. Se på er själva som en Armé av Ljud som återställer frid och harmoni för alla.

Min kära, jag vet att du lider. Mycket begärs av dig, men vi kommer att lyckas. Våra Center kommer att ske när tillräckligt många människor förstår deras betydelse och stödjer dem. Ha tålamod, min kära! Allt kommer att hända I rattan tid. Med tanke på vad vi kämpar emot så har ni uträttat massor.

För alltid din beundrande Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie DahlbergOm du vill hjälpa Veronica att sälla igång sitt nya Center kan du göra en donation här:
Paypal


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!< previous message | next message >


Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge