Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - 18 januari 2015

Montague Keen - 18 januari 2015

ATT SPLITTRA OCH ERÖVRA används framgångsrikt i er värld idag. Det fungerade ju alltid i det förflutna. Vill ni att detta skall fungera idag? Det misslyckades aldrig att förvirra och störa flödet av SANNINGEN, den som nu kommer upp till ytan för att väcka mänskligheten. De flesta människor är omedvetna om det faktum att de används till att ge falsk information. Den är noggrant placerad inom sanningen de uttrycker, allt för att ifrågasätta sanningshalten hos dem som Kabalen vill tysta ner. Var snälla och överväg detta noga och var på er vakt. Undersök noga de fakta ni anser sanna innan ni rusar iväg och dömer dem. Detta är ett spel som Kabalen och spelat framgångrikt under århundraden. Fall inte för det igen!

Kabalen har ingenting annat att förlora, för de har redan förlorat kampen. De vill bara skapa förödelse bland er. Rusa inte iväg och döm dem, för de beslut du tar nu kommer att påverka den framtid du skapar. Titta på historien: detta scenario har upprepats om och om igen, och en del faller för det varje gång. Öppna dina ögon, se in i ditt hjärta och besluta själv efter att ha övervägt alla fakta. Ta sedan ett eget beslut om vad du tror på och kan acceptera som en sanning.

Era förtryckare är beroende av att ni lätt kan ledas bort från sanningen. De sista få veckorna har varit en mardröm för dem som söker sanningen. Kom ihåg att du inte alltid ser det du tittar på. Du accepterar DET DU BLIR TILLSAGD att titta på. Detta är något helt annat. Det är ett trick som har använts om och om igen. Jag är ledsen att säga det, men precis som fåren är ni lätta att leda. Ni har så mycket att förlora genom att tro på det som inte är sant.

Sedan jag gick över till andevärlden har jag ofta påmint er att ingenting är som det verkar vara. Ni är skyldiga er själva att tillfullo utforska SANNINGEN. Fråga er själva: vem har mest att vinna? Det är alltid en god början. Vem kommer att gå hur långt som helst för att få vad de vill? Vem drivs av girighet och har ingen som helst respekt för mänskliga liv?

Striden är över, men många av dem har inte accepterat detta faktum ännu. Argumentera inte bland er själva – ni är Ett, de försöker separera er genom att skapa falska skillnader och tvivel i era sinnen. Fall inte för det tricket igen. Ni är inne i en oss-dem-situation. Ni var starka så ni måste förstöras. Och ni föll för det.

Sanningen är vad DU står för. Tillåt inte att deras noggrant formulerade magiska lögner avleder dig från din väg. De kommer att använda alla medel som krävs för att ta över planeten Jorden. De vill inte ha människor här, de föraktar er. Många av er vill inte se detta faktum utan låtsas att det inte är så – och det försvagar er position!

Det är Skaparens vilja att hjälpa er att ta bort allt som är mörkt och negativt så att ni kan börja om igen på ett oskrivet blad. En hjälp med detta är redan organiserad och väntar i kulisserna på att ni skall öppna era ögon. Kom samman och skapa en framtid utan all den stress och de svårigheter som skapats för er för att hålla er i fångenskap. Öppna era fängelseportar och upplev frihet i er värld.

Titta på de framsteg ni gjort sedan vi öppnade era ögon för hur viktigt det är att frigöra energin som ligger i leylinjerna. Den processen öppnade dörren till information som hade hållits dold för er. Var snälla och fortsätt med detta ytterst viktiga och nödvändiga arbete. Energi kan användas för gott eller ont. Heliga platser måste alltid hållas i ljuset, speciellt på Irland då så mycket är styrt därifrån. Ni kommer att lära er med tiden den unika betydelsen som Irland har. Jag ber ödmjukt det irländska folket att minnas sin heliga ö. värdera allt som är heligt och för er att ta hand om.

Veronica lärde sig den hårda vägen när den kraftfulla energin på en helig plats på Irland användes för att skada henne genom människor hon inte skulle ha litat på. Onda människor finns i många skepnader, så var på er vakt hela tiden. De kommer för att hjälpa… för att hjälpa att göra vad? Vem du litar på nu är av största vikt. Var alltid på din vakt.

Det finns många falska flagg-situationer planerade. Förvänta er dem för de visar sin hand varenda gång. De är så minutiöst genomförda så hur skulle du någonsin kunna förvänta dig att de utförs av noviser? De kan lura en del människor ibland, men inte alla människor hela tiden. Känn din fiende, den som är den första att peka finger varje gång. Så intressant att de påstår sig veta, nästan omedelbart, vem som har utfört det. De har sina lättlurade ”syndabockar” med samma manus varje gång.

Vad du gör i dessa osäkra tider är det viktigaste. Du måste vara på vägen till en bättre värld för hela mänskligheten. Du utvaldes till att vara på Jorden vid den här tiden, för att se till att allt det här sker. Det är ett enormt ansvar. Är du med på det?

Tillsammans kan ni göra det. Köp inte in er till hat mot några människor, för just detta är noggrant organiserat för att skapa splittring bland er. Alla religioner har utformats och skapats av Vatikanen för att skapa uppdelning, krig och stridigheter bland människor. Ni måste medge att det fungerade. Alla köpte in sig till detta. Men nu är det dags att se ljuset och frigöra er själva från alla dessa fällor.

Gå direkt till källan för vägledning och TA BORT MELLANHANDEN! Han var aldrig nödvändig, men det var bekvämt för honom att låtsas att han var det. Han tjänade på det, ni förlorade tyvärr genom ett missriktat förtroende. När ni återvänder till den andliga världen blir allting helt klart, för ni kommer att få förstahandsinformation om hur religionerna har använts för att manipulera den mänskliga rasen. Befria er själva, mina vänner! Befria er från alla falska hinder och kom tillsammans i kärlek och vänskap!

Min kära Veronica, ta hand om dig och var vaksam hela tiden. Överansträng dig inte, hjälp kommer när du minst anar det. Vi är nu på den sista sträckan. De kan inte hålla takten så mycket längre.

Min kärlek är din. Din beundrande Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie DahlbergOm du vill hjälpa Veronica att sälla igång sitt nya Center kan du göra en donation här:
Paypal


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge