Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - December 23, 2012

Montague Keen - December 23, 2012

Hälsningar till er alla från den här sidan av livet i denna tid av firande, när familjer samlas för att säga farväl till det gamla och välkomna det Nya Året. Detta år, naturligtvis, firar ni början på Vattumannens Tidsålder. Många av er upplever en utrensning av allt gammalt bagage som håller er under kontroll. Det är därför många av er känner sig så ensamma och övergivna. Bagaget hade blivit en del av den ni är och att förlora det var traumatiskt för några av er. Era hjärtan och sinnen måste vara fria från skräp när ni kliver in i ett liv av frihet, när sanningen om verkligheten som ni existerar i kommer att avslöjas för er. Allt är under kontroll för att detta skall kunna ske. Som ni vet så förändras tidslinjerna och hinder kastas i vägen för er, men jag försäkrar er att det kommer att ske.

De av er som är vakna och medvetna kan redan se att maktens linjer skrumpnar. De pratar mycket men de förhindras från att handla. Utan makt så ser de ut som dockor, eller som marionetter, för det är vad de alltid har varit. De som verkligen drar i trådarna håller sig borta från rampljuset, men de blir mer uppenbara för var dag som går. Det som sker nu har planerats under ganska lång tid. Det har varit mödosamt och ansträngande, både på Jorden och på den här sidan av livet, för att få er att vakna upp för att kunna se Kabalen.

Det spelar ingen roll hur många blockeringar eller hinder de har lagt i vägen, övergången kan inte stoppas. Deras tid är slut, det är dags för dem att lämna, och för oss att åtgärda de skador som de har orsakat er planet. När ni ansluter er till vem ni egentligen är, och förstår hur kraftfulla ni faktiskt är, då kommer det att göra en enorm skillnad. Allt det som Kabalen hade infört för att förstöra mänskligheten och skapa nya, mer kompatibla varelser för att tjäna dem, kommer att avvecklas omedelbart.

Det kommer att chocka er att få se precis hur långt de kommit med sina planer. De hade aldrig, ens för ett ögonblick, kunnat tänka sig att något skulle gå fel. Så de var helt oförberedda för att så många av er skulle vakna upp och stoppa deras planer i elfte timmen. Vårt tack går till alla de modiga människor som stod upp för vad de trodde vara det sanna och rätta. De drabbades av Kabalens vrede, men de stod ändå fast och misslyckades aldrig.

Kabalen kommer att utfärda många falska påståenden. Det i sin tur kommer att skapa många falska scenarier som distraherar er från den rätta vägen. Men ni är kloka nog att se dem för vad de är nu. Ni kommer inte att bli lurade igen.

Ni kommer att behöva tid för att anpassa er till er nya framtid. Det är så mycket att förstå och komma till rätta med. Dematerialisering och återmaterialisering kommer att bli möjlig, vilket gör att resor sker omedelbart och angenämt. Rymdfarkoster kommer att bli normen som ersätter flygplan, båtar, tåg etc. Jag säger er att framtiden är ett enda stort, spännande äventyr för er alla. De finansiella problemen som har prackats på er försvinner utan ett spår. Hela banksystemet utformades för att förslava era länder och varenda en av er. Och det har gjort precis det!

Ni var alla offer under dess kontroll. Nu kommer mattan att dras undan från deras fötter och bankerna upphöra att existera. Ni kommer att få se motorer som inte behöver bränsle och ändå fungerar perfekt. Människor blir inspirerade till att förbereda sig för framtiden. När tidpunkten är den rätta så kommer allt att falla på plats och de som kontrollerade er i det förflutna försvinner för alltid. Ni kan se hur hela den korrupta byggnaden faller isär framför era ögon.

Jag vill ännu en gång påpeka: ”IRLAND ÄR NYCKELN SOM KOMMER ATT LÅSA UPP ALLTING”! Jag kan inte betona detta faktum tillräckligt mycket. När allting är ute i det fria så kommer ni att förstå varför jag säger detta. När irländarna tar tillbaka sin suveränitet och inser vem de verkligen är så kommer det att ge svar på så mycket. Veronica fick en mycket speciell present den här veckan från en irländsk artist, som så kärleksfullt målade Veronica och mig på duk. Det är viktigt att han får veta att vi båda uppskattar denna gåva. Vi värderar den högt! (Keith Gamble).

Koncentrera er nu på framtiden och lämna det förflutna, med alla dess vedermödor, till det förflutna. Dessa mörka år är nästan över. Stanna i era hjärtan och låt det vägleda er framåt. Framtiden väntar på er. Veronica, du har övervunnit så många svårigheter och du fortsätter att klara av dem när många skulle ha gett upp. Du vet i ditt hjärta vad som behöver göras. Försök att inte låta blockeringarna göra dig upprörd. Du måste vara stark. Vägled din vän och ta hand om problemet som orsakar svårigheterna.

Ditt team utvidgas nu och allt kommer samman fint. Du förstår vad det är du handskas med. De ger inte upp så lätt. Du är ett hinder på deras väg. Men du har gått den här vägen tidigare och du visste att det aldrig skulle bli lätt.

Njut av att vara med din familj och dina vänner. Njut av skratten och den underbara maten på Simons plats. Jag gjorde alltid det och jag kommer att vara med dig i anden, som alltid.

Din beundrande make, Monty!


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie Dahlberg


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge