Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - January 23, 2011

January 23, 2011

Min Kära Veronica, vi i Nätverket ber om så mycket från dig, Vi uppskattar dina ansträngningar i går med att ta dig till Kensington, där det fanns folk att träffa, sinnen att öppna och viktiga kontakter att knyta. Du var förvånad att bli tillbedd att tala till en sådan gynnsam samling av människor. Du förväntade dig inte reaktionen som du fick, det var underbart att se. Som din man, vill jag tacka alla de som var närvarande för att ha tagit emot min kära fru och för förståelsen av det djupa kärleksbandet som för evigt binder oss samman.

Allt faller nu på plats och vår grupp blir snart fulltalig och då kan vi gå vidare med våra planer. Jag lovade att jag skulle guida dig till rätt personer. Du är inte ensam, min kära.

Planen för det Mänskliga Förslavandet träffar nu på svårigheter som inte hade förväntats… Då folk hittar sin röst så ifrågasätter och forskar de efter verkliga anledningarna för så mycket kontroll och manipulation. De är nu inte längre villiga att bli manipulerade av de som driver på Ondskan. Dessa personer följer och lever inte efter de regler som de ålägger andra. De kommer inte från er värld, det finns nu bevis på detta, vilket jag berättade strax innan jag gick bort. David Icke har sagt så i åratal och han får alltid rätt även om det tar år innan det blir klart. Sanningen kommer alltid fram till slut.

Vad ni nu upplever är statsstödd terrorism. Deras behov för Krig trycks nu på er. Blodspillning är ytterst viktigt för framgången av deras planer. De vill desperat få ett nytt krig, och ni blir konstant tillsagda att detta kommer att hända. Var modiga och säg, ”Inte i mitt namn”. Vägra att tillåta dödandet av oskyldiga människor och förstörelsen av ytterligare ett land. Ert vapen är Kärlek. Ju mer kärlek som ni kan generera mellan Raserna desto mindre antal folk kommer att acceptera ursäkterna från den Mörka Kabalen för att ha invaderat andra länder. Eftersom de själva invaderade Jorden så har de satt sig för att förstöra att som var av godo och nyttigt. De förstör länder för att plundra efter olja, guld, diamanter och vad som nu finns tillgängligt och att bortföra de som de anser som onödiga för vad de behöver. De försöker också att förstöra alla de som står upp för sanningen och du mina kära har upplevt detta. En medlem av min blodsfamilj är skyldig till detta. Hon skrev ett högst vidrigt brev till alla i min adress bok. Hon försöker att på alla sätt hon kan tänka sig att förstöra dig och som en konsekvens så förstörs hon av hatet. Alla är ansvariga för sina onda handlingar oberoende av vilka de är. Döden är en utmärkt likriktare.

Er värld kommer att återgå till Ljus och Kärlek kommer att råda. Kärlek återges alltid med en förstärkning av tio gånger. Vägra att tillåta RÄDSLA, oberoende av i vilken färg den kommer, oberoende av vad som sägs om vissa länder och religioner. Åk dit, prata med dem och gör era egna omdömen. Förbind er med era djupa Spirituella rötter, lär er mer om vilka ni är och varför ni är här på Jorden vid denna tid av stora strider. Ni har ett val, ingen skall borta denna rättighet. Låt folket besluta om de vill har krig. Det är bara då som de oskyldiga unga männen som blir tillsagda att de slåss för sitt land inte kommer tillbaka i lådor. Varje död kommer behövas stå till svar för. Agendan för den Nya Världsordningen är att förhindra folk från att inse vilka de i själva verket är. Deras största hinder är det snabba politiska uppvaknandet av medvetandet hos massorna. Så sa en av skaparna av den Nya Världsordningen. Ju mer ni pratar och interagerar med varandra desto mer kommer folk att vakna upp. Jag vet att jag ofta säger detta, men meddelandet måste förstås och hur brådskande situationen är.

Be för Frid och Kärlek för alla. Det är genom Kärlek som Upplysningen kommer och med det kommer ni att återföras till fullt medvetande. Ert val är – vill ni leva i Kärlek eller Rädsla? Ja, jag vet att det är svårt att vidmakthålla en positiv attityd medan runt omkring er så kraschar er värld. Ifrågasätt allt som ni blir tillsagda, hitta er röst, prata med andra, på bussar, tåg eller på arbetet. Hjälp dem att se att Ljuset - det finns mycket för er att lära.

Transformeringen kommer att hända. Den kan inte stoppas. Tidpunkt beror på er att kunna föra in den tidigare hellre än senare. Var starka, var självsäkra, vet att Sanningen kommer att avslöjas. Det Goda besegrar Ondskan.

Min kära, försök att vila dig. Vet att du arbetar för sanningen, såsom jag gjorde under min tid på Jorden. Jag är för evigt din beundrande make, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge