Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - January 30, 2011

January 30, 2011

Min Kära, du är bekymrad om oroligheterna i din värld. Det är ett resultat av folket som vaknar upp och ser den förskräckliga korruptionen som de utsatts för och de gör något åt saken. Jag vet att Egypten hade en mycket speciell plats i våra hjärtan och det är svårt att se lidandet som avskaffandet av korruption innebär. De marionettdockor som sitter vid makten runt om i er värld exponeras nu då folk ser Ljuset. Vi sa att den mörka Kabalen skulle tappa sitt stryptag på er värld. De slåss hårt och de slåss fegt för att försöka hålla fast vid vad de ser som sin födelserätt. De har gjort er värld till ett fängelse. Ni är helt kontrollerade. Deras misstag är att öka kontrollen än mer i ett sista försök att hålla kontroll. Eftersom ni föddes in i förtryck så insåg ni det inte som sådant. Då ni höjer ert Medvetande så ser ni fängelsegallren, de är Lagarna som ni utsätts för från vaggan till graven. Ut ur mörkret kommer Ljuset. Ni kommer att se era medmänniskor och ni kommer att inse att det som delar er placerades där på ett falskt sätt för att separera er och ge dem ursäkter för att gå och Kriga. Ni förstår att spillande av blod, oberoende av vems blod, ger livskraft och makt åt dem. Era medmänniskor är inte fiender, de är alla offer för dem som kontrollerar Marionettdockorna. Ni kommer att höja er över det, ni kommer att bli fria. Våra två världar kommer att förbindas som aldrig förut. Ni vet vad ni måste göra för att detta skall hända.

Jag ber att ni alla välsignar maten ni äter. Be att det renas så att ni bara får godhet från den och på samma sätt vattnet som har så många kemikalier tillagda. Be att allt som kommer in i er kropp, Er Själs Bonad, är rent och fritt från alla negativa effekter. Be också att de giftiga kemikalierna i er luft, som kommer ifrån kemispåren, blir bortförda innan de tränger in i era lungor. Detta är krig, ni attackeras via den mat ni äter och luften som ni andas. Gud är på er sida och kommer att skydda er. Allt ni behöver göra är att be om det. Förstå att ni attackeras på alla nivåer. Det är upp till en var att respektera er själva tillräckligt för att ta dessa enkla åtgärder för att skydda er själva.

Försök att läsa upplyftande texter som kommer att höja er stämning. Kom samman för att dela mat och skratt då det är möjligt. Det ger er styrkan att övervinna den rädsla som konstant används på TV och tidningar för att kontrollera er. Skapa mycket Kärlek i era liv, tänk bara kärleksfulla tankar. Skicka Kärlek till de modiga själar som kämpar för sin frihet just nu, be för dem, hjälp dem då ni kan. De är modiga. De står upp för sina rättigheter som Människor, vilket har förnekats dem av de som har plundrat er värld. Vad ni nu ser är Mörkret innan Soluppgången. Anledningen till att de har Makt är därför att ni har gett dem Makt, utan ert medgivande skulle de vara Maktlösa. De kommer att exponeras och sedan blir det ert beslut så vida de skall tillåtas att återvända till därifrån de kom. Det blir folkets beslut och det kommer att göras demokratiskt.

Det monetära systemet som har gjort slavar av er kommer att exponeras som den mest korrupta synden mot mänskligheten. Bara verkligt onda sinnen kunde ha producerat en sådan förslagen plan. De kommer att avlägsnas. De får ingen nåd. De kommer att ställas inför de vars liv de har försökt att förstöra. De kommer att tvingas att stå inför den förstörelse de har skapat.

Allt handlar inte om undergång. Ni har allt att se framemot, Ljus och Sanning, Fullt medvetande när allt blir klart. Än en gång kommer ni att njuta av vackra Planeten Jord. Ni kommer att träffa vänner från andra Planeter. Lita på Gud, detta är den Gudomliga Planen i aktion. Var och en av er valde att delta i den. Det är er gåva till Gud att se till att detta händer. Ni går nu er väg. Min egen väg var inte en lätt väg. Det var när jag gick till andra sidan som jag förstod varför det måste vara så. Det var inte lätt att vara av Ljuset och att finna mig så omgiven av korruption. Jag levde Sanningen och bara Sanningen och jag kritiserades många gånger för detta. Det är aldrig lätt, men det är vad som är förväntat av er. Försök att se mot framtiden och gå igenom det nuvarande på bästa möjliga sätt med Ära och Värdighet intakt. Öppna upp till er Spirituella sida. Lär er att Meditera om möjligt. Det hjälper er att hantera det nuvarande och öppna upp era ögon mot vad som i själva verket händer. Var och en av er är viktig i Guds ögon, den Högsta Varelsen. Ni står på randen av den största Transformeringen som Jorden någonsin har upplevt, ni inför den, tänk på det…

Min kära, försök att njuta av resan. Vi kommer att skriva snart igen. Din beundrande make, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge