Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - 15 september 2014

Montague Keen - 15 september 2014

BLI INTE PESSAD OCH OROLIG AV DINA PROBLEM UTAN LEDS ISTÄLLET AV DINA DRÖMMAR!

Dina drömmar om en rättvis värld för alla kommer att bli verklighet trots alla hinder som har placerats framför dig på din väg. Det kommer att finnas rättvisa för alla flyktingar som finns överalt i er värld. När tillräckligt många människor höjer sina vibrationer och går in i Ljuset så kommer vi att kunna rätta allt som är fel. Det finns en massiv kampanj som pågår just nu för att göra människor mer kompatibla. Det sker främst genom chemtrails. Detta hindrar många från att vakna upp och det förklarar varför det finns så mycken självbelåtenhet, och varför de accepterar utan ifrågasättande både mord och stympning av barn.

Detta är er stora möjlighet att skapa en värld där allt liv värdesätts och respekterat. Tills nu har ni varit ledda till att acceptera allt som tvingades på er. När tillräckligt många av er har vaknat upp till det faktum att ni nu kan förändra detta så kommer ni att göra det. Kom ut ur rädslans tillstånd. Tro på er själva, för varje dag vaknar fler och fler och följer er. Det krävs mod att stå för sanningen och att ifrågasätta allting för att fatta era egna beslut.

Det finns arter på Jorden som försöker lotsa er iväg från er andliga väg. Jag minns första gången som Veronica och jag skakade hand och pratade med andevärlden. Tänk så glada vi blev! Detta kommer att bli normen så snart Skiftet inträffar och vi flyttar oss närmare er. Vi ser fram emot att kunna svara på era frågor för många av er har inte en aning om vad livet egentligen är, eller det ni kallar Den andra sidan. Jag kan tala om för er att det är härligt och strålande! Så annorlunda än livet på Jorden. Ni har mycket att se fram emot.

Förändringarna jag talar om kommer snart att ske. Faktum är att de redan har börjat. Det är därför det finns en så enorm ansträngning för att förvränga sanningen och attackera dem som vågar tala ut om den. Det är intressant att se hur många som bara följer den som skriker högst utan att någonsin ifrågasätta om de talar sanning eller inte. Det är det som fåren gör!

Ni har varit får under 2 000 år. Det är dags nu att göra en ny start och njuta av livet på Jorden, inte bara stå ut med det. När ni kommer ut från mörkret och in i ljust så kommer ni att lära er att bli de ni egentligen är, utan rädsla. Tänk på rosen som en tät knopp som, när den växer, blommar ut till den mest underbara blomma. Detta är hur det kommer att vara för er. Ert ljus kommer att skina igenom.

Fred kommer aldrig att uppnås genom krig. Att människor kommer samman genom kärlek och tillit kommer att åstadkomma fred. De som förblir fastlåsta i den tredje dimensionens tänkande kan inte förutse en väg ut, så de försöker att tvinga det på andra. De kämpar också för sin framtid. De attackerar nu dem som strävar efter att gå vidare in till ljuset. Liksom den ökända Ormen så använder de sluga metoder för att glida in obemärkta. Och då blir deras verkliga avsikter exponerade.

Du, min kära Veronica, har blivit en verklig måltavla. Det har varit mycket svårt. Vem skall du lita på? Det du upplever är separationen av de som har flyttat in i ljuset från dem som försöker tvinga sitt 3D-tänkande och det livet på alla andra. De av er som har nått den fjärde eller femte dimensionen finner det allt svårare att kommunicera med dem som fortfarande sitter fast i 3D.

Jag föreslår att ni återigen lyssnar på inspelningen av talet som Andrew Bartzis gjorde på Wolf Spirit Radio på You Tube. Den tolkningen förklarar så mycket. Jag ber Andrew ”Står du fast vid den läsningen?” Om detta är din ärliga tolkning, varför har du då bugat dig för Kabalen? Var den tolkningen så helt fel? Du talade om Irland och dess betydelse etc. Du gav Veronica den korrekta informationen om D och hur han ännu inte har manifesterat det. Du sa att han behöver healing för att komma fram till vem han egentligen är och behöver kontakt med sitt Högre Jag så att det kan bli ett fritt utbyte av information. Alla måste stå för sanning och inte gömma sig från den.

Min kära hustru har uthärdat så mycket nyligen. Det var ett försök att stjäla hennes energi och hennes frekvens av dem som utger sig för att vara av ljuset. Jag ber att hon stiger tillbaka från att möta människor, förutom de hon litar på. Hennes arbete när det gäller Centren kommer att fortsätta, men bara med det uppvaknade kollektivet, för de förstår tillfullo vad som kommer att behövas när Skiftet inträffar – för de är delar av framtiden!

De som ännu är låsta inne i 3D kommer att fortsätta på en annan tidslinje. De som delar denna vision av framtiden kommer att förstå och arbeta med oss för att skapa en bättre värld för alla. Det är så sorgligt att se alla dem som fortfarande är som får, alltför rädda för att lämna flocken och omfamna ljuset. Det krävs mod och karaktärsstyrka för att skapa en framtid utan krig och orättvisor.

Min kära Veronica, det är nödvändigt att vila och vara tillsammans med vänner. Jag varnade dig att september och oktober skulle bli både påfrestande och svåra att hantera. Kabalen använder allt de har i sina arsenaler för att förhindra att ljuset sprider sig och för att attackera alla som vågar avslöja sanningen. Vi här i andevärlden finns alltid här för dig. Vårt arbete kommer att lyckas. Vet att du är älskad.

Din beundrande Monty!


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie DahlbergOm du vill hjälpa Veronica att sälla igång sitt nya Center kan du göra en donation här:
Paypal


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge