Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - 21 juli 2013

Montague Keen - 21 juli 2013

Det finns så mycken förvirring överallt. Det orsakar misstro där det inte borde finnas någon. Jag varnade er för att program drivs som stör människans tänkande och att sinnen blir manipulerade. De bombarderas genom ljudteknologi som ert medvetande inte är kapabelt nog att fånga upp. Ni är mitt uppe i den största striden sedan tidernas begynnelse! Sorgligt nog så inser inte så många av er detta faktum.

Ni tror att ni lever i sanning när det i själva verket är så att ni har kommit totalt ur spår. Egon blir masserade och människor blir som lera i händerna på dem som manipulerar. De blir ett lätt byte. Som en konsekvens blir det svårt för dessa människor att tro att de skulle kunna missta sig, och så vinner Kabalen ännu en själ.

Alla måste vara på sin vakt. Vägra att styras och gå in i era hjärtan. Där kommer ni att hitta den absoluta sanningen och det är vad ni måste hävda och försvara, vad än det kostar er att göra så. Kabalen har allt att förlora, så det är inte överraskande att de kommer att använda vartenda verktyg som finns i deras enorma arsenal för att försöka hålla sig fast vid sin kontroll.

Om de inte var på väg att förlora slaget så skulle de inte vara så desperata. Så, min kära, håll fast vid sanningen, oavsett vad som används för att försöka få dig att gå bort från den. Du har fått se resultatet. Jag vägleder dig, min kära, och du har några orubbliga människor omkring dig. Andra kanske faller utanför vägen, och det är då deras val – de uttrycker bara sin fria vilja!

Ni ser alla bevis på att världen håller på att vakna upp. E-mails når er från länder som ni aldrig misstänkte var vakna. Ljuset vinner kampen genom att följa den strategi vi lagt ut för er och håller fast vid den. Även om många används för att försöka styra er bort från den så kommer vi att lyckas. En del är omedvetna om att de används av de Mörka Krafterna. Så bemöt dem med kärlek och omsorg, för sinnet är ömtåligt och kan skadas.

Många kommer att tvingas lämna er planet. De har ingenstans att gömma sig när LJUSET avslöjar omfattningen av deras korruption. Energin som finns i fullt Ljus kommer att göra det omöjligt för dem att överleva på Jorden. Den mänskliga rasen har lidit och planeten i sig själv har också lidit av stor förstörelse. Överallt där det fanns ljus såg de till att släcka det. Alla de heliga platserna kränktes.

Men jag säger till er nu att Ljuset fortfarande finns där. Det är endast gömt. Det kan, och det kommer att bli, återställt. Många metoder används till att göra detta. Endast de renhjärtade kan åstadkomma detta. De kommer att vara framgångsrika och allt kommer att återvända till Ljuset.

Var försiktig när du talar med den andliga världen om vägledning. Där finns mörka andar som personifierar de goda andarna. De leder människorna vilse med falsk information. Glöm aldrig att det finns mörker på båda sidor av livet. När jag kommer in genom ett medium så ger jag alltid bevis på att det verkligen är jag som talar. Kontrollera dina källor noga. Du är skyldig dig själv det, och dem du ger råd till. När jag först anlände till andevärlden fanns det några som tog pengar för meddelanden från ”Monty Keen” och för att ge information från deras anhöriga som gått över till andevärlden. Jag var aldrig, och inte heller skulle jag någonsin vara, en del av ett så grymt bedrägeri. Även idag används mitt namn av dem som önskar bedra.

Det är dags att samlas i sanning och ljus, att tillåta ditt ljus tränga igenom mörkret för att avslöja det. Förhoppningsvis kommer många av De Mörka att välja att återvända till Ljuset där de kommer att välkomnas. Låt ljuset av sanning lysa klart från dina ögon. Hela din varelse blir ljus då. Sänd ljus och kärlek till dessa länder som är i strid och kämpar för att överleva angrepp från De Mörka krafterna.

De krig som nu utkämpas mot de oskyldiga är alla planerade av dem som bara vill förstöra er planet och slakta befolkningen för sina egna syften. Vägra att delta i sådant våld. Legosoldater har sålt sina själar för vinst. Dödandet av oskyldiga människor ligger helt och hållet på skuldrorna hos dessa hjärtlösa människor. Vad du gör mot andra kanske en dag blir gjort mot dig. Du är alltid ansvarig för dina handlingar.

När du befinner dig på den andliga sidan av livet så ser du på Jorden som en helhet och du blir förskräckt av att se frön av misstro och bedrägeri användas för att attackera dem som du får höra är ”annorlunda”. Ibland får du höra att du måste frukta muslimer. Ibland är det svarta människor, och ibland kineserna. Listan kan göras lång. Allt detta är manipulerat av Kabalen för att orsaka blodsutgjutelse och rädsla.

När du är i kärlek och ljus så ser du inte dina medmänniskor av ljus som fiender. Du ser dem som Kabalens OFFER! Kabalen som tycker det är så lätt att så frön av misstro och rädsla – de är mästare på det! Detta knep har alltid fungerat för dem – tills nu! Fall inte för det igen. För de kontrollerar nästan allting på Jorden som du läser och ser på TV, du vet att de kan producera ytterligare ett Pearl Harbor när de väljer det, och skyllda det på vilken ras som helst som blir nästa offer för deras attacker.

Varför kan ni inte se att ni blir manipulerade? Ta tillbaka kontrollen av era sinnen och se sanningen för vad den verkligen är. Sluta vara marionetter åt Kabalen. Detta är din livserfarenhet på Jorden, så ta kontroll över den och bli den du är, inte den du har blivit tillsagd att du är. Kliv ut ur det 3-dimensionella tänkandet som har påtvingats dig för att hålla dig i mörkret.

Omfamna ljuset och dela det med alla dem som finns runt om dig. Ljuset omfamnar varje mänsklig varelse, oavsett ras eller religion. Det ser inga fiender för det är baserat på sanning. Ta bort allting som är rädslobaserat från era liv och njut av friheten som detta innebär för er. Ni kan göra detta. Det tar bara lite tid och lite mod att ta de första stegen. Sedan kommer ni att inse för första gången hur kontrollerade ni är.

Friheten väntar er alla. Ingen mer rädsla och inga fler konflikter. Säkert tilltalar detta er alla, oavsett var ni befinner er i världen. Kräv tillbaka er planet och återförena er med ert Universum. Detta är er framtid. Ni borde välkomna det med öppna armar och öppna hjärtan.

Tillsammans kan ni göra detta. Behandla propagandan med det förakt som den förtjänar. Var vakna för den och bli FRIA människor.

Jag vet, min kära, det är väldigt tufft ibland. Attacker, antingen de är fysiska eller verbala, sårar. Det är ljuset som blir attackerat, det är inte personligt. Det är initierat av Mörkret.

Jag är för alltid vid din sida. Din beundrande Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie Dahlberg


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge