Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - 14 juli 2013

Montague Keen - 14 juli 2013

Min kära Veronica, du har tvingats ta hand om så mycket sedan det sista meddelandet. Det var både upplysande och lugnande för dig. Jag varnade för att Kabalen skulle gå till angrepp på alla och gripa varje halmstrå för att hålla sig kvar vid makten. Ibland kan det se ut som om de har lyckats – men det kommer inte att ske! Vad du upplevde förra söndagens kväll är bevis på att de kan hindras från att utföra sina lömska planer.

************************************

Söndagen den 7 juli omkring klockan nio på kvällen talade jag med T, A och S på Irland med hjälp av Skype. Det var bara ett allmänt samtal. Plötsligt kom en röst igenom över konversationen. Den påstod helt klart att D var under attack. Jag var också under attack. A och S blev tillsagda att gå till en viss plats för att motverka attacken. De gjorde detta omedelbart. De hade den mest fantastiska upplevelse.

Tuatha de Danann och den forntida Gudinnan av Irland var där för att hälsa dem. A blev ombedd att koncentrera sig på mig. S blev ombedd att koncentrera sig på D.

Attacken avsåg att förhindra D från att göra något och att dränera mig helt. T fortsatte att tala med mig. Jag fick bröstsmärtor m m och jag var så oroad för D för jag kunde inte kontakta honom. Det var en oroande stund för allihop.

Den varnande rösten finns på band. S tryckte på inspelningsknappen när den här rösten helt plötsligt kom igenom vår konversation. Jag ha ett band med deras upplevelser med Irlands forntida folk som de spelade in när de återvänt hem. Den goda energin som släpptes var nästan överväldigande för flickorna. Detta är bara ett exempel på hur Ljuset hindrar Mörkret från att genomföra sina planer.

Vi har också upplevt, den här veckan, hur man genom att sända kärlek kan ta bort det grepp som de mörka har placerat på någon vi bryr oss om. Kärlek fungerar när två eller fler av er kommer tillsammans för att göra detta. Resultaten är både synliga och kraftfulla. Monty bad mig att dela detta med er så att ni vet hur kraftfulla vi är, och vad vi kan uppnå när vi kommer tillsammans med kärlek och ljus. I går kväll bad jag A att lyssna på hennes radiomottagare. A, S och jag bad Monty att tala till oss genom den. Han gjorde det. Han hade goda nyheter för oss. D håller på att vakna upp och han kommer att vara okej. Vi behöver alla få höra detta.

***********************************

Monty: Ni kommer aldrig mer att tvivla på kärlekens kraft. Denna demonstration av kärlekens makt borde uppmuntra alla att ta bort all ilska och rädsla, och leva i kärlek istället. De Mörka känner inte kärlek. De kan inte handskas med den – de är rädda för den! De förändringar som ni kan göra, inte bara i era egna liv utan i hela er värld, kommer att förvåna och glädja er. Så snart ni förstår det här konceptet så kan ingenting stoppa er.

Ljuset sprider sig när människorna vaknar upp och inser sin egen inneboende kraft. En del har varit så förtryckta att det är svårt för dem att acceptera att de också är varelser av ljus och kärlek. Kom ihåg att det du sänder ut är vad du får tillbaka. När du förväntar dig det värsta är det precis vad du drar till dig. Du styr ditt eget öde.

Era regeringar försöker att utöva mer och mer kontroll eftersom de fruktar dig – den uppvaknade du! Det onda som verkar ha kontrollen håller på att tappa sitt grepp om mänskligheten. De vet mycket väl att de inte kan lyckas längre. Ändå försöker de fortfarande att hänga fast vid sin kontroll. Ni behöver varken vapen eller våld av någon sort. Ni behöver inte ens höja rösten. Ni, de 99 %, vet nu hur man går framåt och skapar en värld där fred, rättvisa och kärlek härskar över dagen.

Visualisera detta – och ni gör att det sker! Stöd dem som genom kärlekens kraft kommer tillsammans för att dela sin kunskap och sina upplevelser. Framtiden ligger i era händer. Vi vandrar med er vartenda steg på vägen. Vi finns här, bara en tanke bort. Det är dags nu för alla att visa sin kraft. Ta bort RÄDSLAN som religionerna har använt för att kontrollera era liv! De har ersatt kärlek med rädsla. Det är så de har håller er under kontroll under hela den här tiden. Ta bort bojorna och upplev livet så som det skall levas – i kärlek och ljus!

Allt kommer att vara på plats för att den Nya Tidsåldern kan börja. Fri energi för alla och information om hur man producerar mat som berikar och upprätthåller era kroppar snarare än de modifierade versionerna som är framtagna endast för att orsaka sjukdomar och fördunkla era sinnen. Det finns goda människor över hela världen som kommer att dela med sig av sin expertis. Allting ligger klart för att sättas på plats. Ni kommer aldrig mer att behöva leva som ni gör nu, där de få kontrollerar de många. Planeten Jordens energier kommer att återställas och varje land drar fördel av detta och kommer att värderas och respekteras. Detta är vad ni arbetar mot, vi behöver ha er alla ombord.

Du är ande som har en upplevelse och gör erfarenheter på Jorden. Din kropp är endast din överrock och du kommer att kasta av den och gå vidare, för livet går vidare för evigt. Många av oss har återvänt många gånger för att bevisa detta faktum. När vi visar oss i full manifestation för alla så kommer tvivlarna att förstå att detta är sanningen. Livet går vidare, det är inte bara det liv såsom du känner det.

Fyll inte era sinnen med själlöst skräp, för det är just det som är designat för att hålla er i mörker. Skratt producerar en härlig energi som förbättrar era liv. Skratt förlöser stress och det är bra för själen. Försök att inte gråta över dem som går vidare till den andliga världen, för de är de lyckliga som har befriats från prövningarna och vedermödorna i livet på Jorden. Ta istället kontakt med dem. De vakar över er och de försöker att vägleda er när ni vandrar er väg i livet.

Du är aldrig ensam, för den andliga världen är runt om dig. Vad du saknar är leendet, kärleken och den varma famnen, men du kan fortfarande förena dig med dem i ditt sinne. Du kommer att lära dig att vakna upp till den fulla kraften i ditt sinne. Du använder endast 10 % av den, för Den Mörka Sidan har blockerat minnet. Men nu återvänder det till sin fulla potential. En dag kommer du att se tillbaka och undra hur du någonsin kunde överleva denna mörka period.

Du kommer inte bara att överleva den, du kommer att ersätta den! Du kommer att kapa alla tentakler från De Mörka och de kommer att bli maktlösa i Ljuset. Tyck synd om dem, för de står inför exponering och ett stort nederlag. Sänk inte ner er själva till deras nivå. Visa ingen ilska eller hämndlystnad, för ni är långt över det. Ilska och hämnd skadar bara den individ som visar sådant och det förstör själen. Detta skulle innebära att Mörkret hade vunnit över er. Så spela inte deras spel, för det är precis vad de vill att ni gör. Det skulle ta ner er till deras nivå.

Ni har allt att leva för. De av er med särskilda uppdrag behöver stå upp och förbereda er för handling. De rätta personerna kommer att finnas på den rätta platsen i rätt tid. Jag lovar dig detta, min kära. Bara låt oss få allt på plats. När ni alla kommer tillsammans som en, och vill samma sak, då kan ni inte misslyckas. Den kraft som ligger i själva avsikten är verkligen kraftfull. Så vad väntar ni på? Ni är alla inbjudna till att vara aktiva och spela er del i att ta bort De Mörka och återställa ljuset.

Min käraste Veronica, vet att du har vänner runt omkring dig och i andevärlden. Vänliga planeter vill också att du skall lyckas, och det kommer du att göra! De du behöver runt om dig kommer att finnas där för dig. Vi förbereder dem, men det kan inte skyndas på. De hinder som orsakade så mycken oro, störningar och stor förvirring finns inte längre. Han kommer att lära sig vem han kan lita på och vem han måste dra sig bort ifrån. Det var en svår väg. Var alltid där för honom, för han har lidit mycket i händerna på De Mörka.

Allt kommer att gå bra. Ditt team, på båda sidor av livet, är redo och villiga att gå vidare framåt i kärlek och ljus.

För alltid din beundrande Monty!


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie Dahlberg


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!< previous message | next message >


Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge