Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - 20 april 2014

Montague Keen - 20 april 2014

Min kära, allteftersom tempot ökar och energierna som släpps väcker många fler för ljuset så släpper Kabalen mikrovågsenergier som angriper och förvirrar. Mikrovågors attacker kan producera vilka hälsoproblem de än väljer: i hjärtat, blodtrycket, outhärdlig smärta, speciellt i huvudet, som du min kära är alltför väl medveten om. Se inte på er själva som ”offer” för dessa attacker utan se hellre er själva som framgångsrika i er inriktning och era mål och ni blir därigenom ett hot mot Kabalens planer.

Var stark, känn din sanning och stå fast vid den. Kristusmedvetandet blir ännu en gång normen. Välkomna det med öppna armar, meditera på det och det kommer att bli fullt aktiverat. Spendera så mycket tid som möjligt med att meditera på obeliskerna och leylinjerna i Rom och därigenom frigöra energin. Så snart ni öppnar den speciella porten så kommer ni att bli FRIA. Det vidunder som är känt som Vatikanen är det som håller er i trädom och som för evigt kämpar för sin överlevnad.

Jag är glad att kunna tala om för er att Vatikanen är i oordning: där är splittringar, med några som vill försöka den traditionella vägen i ett försök att överleva, medan andra vill reformera i ett försök att övertyga de lättlurade att de har ert bästa för ögonen. RÄDSLA kommer att användas, ha inga tvivel om det, för detta har alltid varit deras bästa trumfkort. De kan inte längre dölja sina många skandaler och det finns så många fler som är på väg att avslöjas som kommer att chockera och äckla även deras mest lojala anhängare, såsom t ex deras investeringar i krigsvapen.

Det är när folk kliver ut ur sin rädsla och slutar tro på lögnerna, som Vatikanen har tvingat på dem, som den kommer att upphöra. Vatikanen hålls upp av tron hos dessa som fruktar att titta på alla fakta. Sådana människor är rädda för ”döden” på grund av alla de olika lögner de tvingades att acceptera och tro på. Men detta korthus står på en mycket skakig grund. Det måste falla så att mänskligheten kan överleva och blomstra.

Ni arbetar utmärkt tillsammans som Ett. Alla de andra planeterna väntar och ser på era framsteg, för de kommer också att dra nytta av era framgångar. Ni har varit bundna, till både kropp och själ, på en fängelseplanet, oförmögna att inkarnera på andra planeter som var normen. Ni var tvingade att återvända till Jorden för att tjäna dem som kontrollerar er planet. Men detta är er stora möjlighet att undkomma denna prövning, och genom att göra det kommer ni att befria alla dem som kommer efter er.

Detta projekt är det största som någonsin genomförts på er planet och ni har valt att vara med i det. Människor som är viktiga för projektet lider i händerna på den korrupta Kabalen, så sänd dem kärlek och ljus för att frigöra dem från träldom. Era insatser för detta kommer att uppnå det. Framgången för våra projekt är av största vikt. Var snälla och skicka energi till dem, för tillsammans kan vi flytta berg. Detta är en stor lärdom för mänskligheten. Ni har framgångsrikt tagit bort alla hinder och barriärer och har kommit tillsammans med ett gemensamt mål för ögonen. Ni kan nu se hur framgångsrika ni har varit, så det måste fortsätta.

Den 1 maj – BELTAINE – är en stor möjlighet för er att visa hur effektiva ni kan vara. På det datumet kommer Kabalen att använda energin emot er, men nu har ni verktygen för att återspegla den energin tillbaka till varifrån den kom! Vet att ni är kraftfulla och mäktiga och vägra att vara mål för allt som riktas mot er. Skydda er själva hela tiden och koppla inte för ett ögonblick bort uppmärksamheten från det skyddet.

I huvudsak befinner ni er i en krigszon. Kabalen använder alla vapen de har till sitt förfogande mot er, medan ni å andra sidan bara behöver era sinnen för att överlista dem. Meditera på frisläppande av allt som måste befrias för att skapa en fredlig planet för alla som vistas på den. Alla ritualer för kontroll måste ses som sådana. Påsken är mycket rituell med sina ceremonier.

De berättade nyligen att ”Jesus” aldrig existerade och att de hade uppfunnit honom. Så han blev aldrig korsfäst. Men de använder fortfarande den HISTORIEN för att kontrollera era sinnen. Alla dessa ceremonier är 100 % sinneskontroll! Kristus var aldrig Vatikanens ”Jesus”! De uppfann den historien när de förändrade historien om er värld så att allting de lärde er är den exakta motsatsen till den faktiska sanningen. Under 2 000 år har ni accepterat lärdomarna från den Romerska Kyrkan. Se vad det har lett till: krig efter krig, fattigdom, tankekontroll och offrandet och brutal tortyr av oskyldiga barn för deras egen utbildning och överlevnad.

Vill ni verkligen fortsätta med att stödja detta?

Fakta finns tillgängliga. Kevin Annett gör ett bra jobb med att exponera dem. Detta är inte tiden för att luta sig tillbaka, ni har alldeles för mycket att förlora.

Tidigare har jag talat med er om Project Bluebeam. Era regeringar överväger att gå vidare med detta den här veckan. Människor från Andromeda har försäkrat er att om detta sker kommer de, Andromedans, att komma till Jorden och avslöja vad era regeringar gör. Se fram mot en intressant vecka!

Min kära Veronica, det är tufft för dig med mikrovågor som attackerar dig och dem du håller kär. Njut av att vara med din familj på din födelsedag. Du vet hur jag älskade dina familjeträffar. Jag kommer inte att missa den här. Jag ber att du lägger alla problem åt sidan på måndag och bara njuter av ditt födelsedagsfirande. Hilda har varit en inspiration för så många människor. Ta del i den underbara meditation hon har organiserat. Visa ditt engagemang för fred och kärlek och mänsklighetens befrielse från slaveri.

Min kära, vi är nästan där. Tillsammans kommer vi att klara det. Må ljuset av min kärlek till dig vägleda och skydda dig.

Som alltid din beundrande Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie Dahlberg


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge