Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - 27 april 2014

Montague Keen - 27 april 2014

Veronica hade tråkiga nyheter denna morgon. En dam som varit en kär vän under 34 år mår inte alls bra. Detta är mycket upprörande för henne. Var snälla och skicka kärlek och ljus till hennes vän!

Kabalens medlemmar börjar bli slarviga. Deras aktivitet blir mer uppenbar för er som har vaknat upp. Allt som var maskerat och dolt för insyn måste ni nu undersöka och handla därefter. Jag såg till att Veronica tittade på YouTube-videon BAKOM DEN GRÖNA MASKEN av Rosa Koire så att hon kunde se klart vad som gjordes för att ta kontroll över planeten Jorden. Vad de gör är att de förskönar språket och påstår att allt de gör är till er fördel. De vill ta allt ifrån er och lämna er hjälplösa och utan hopp.

Kommer ni att låta detta ske utan att stå upp för era omistliga rättigheter? De som SÄLJER den Gröna Agendan till er genomför Agenda 21. De använder alla typer av kamouflage för att lura er och förvirra er och på så sätt invagga er i en falsk känsla av säkerhet.

Ni är intelligenta varelser av ljus som nu kliver in i Ljuset. Ni vägrar att bete er som får som är lätta att leda. De har dolt Agenda 21 i många olika skepnader i ett försök att lura er. Ni måste förstå att de aldrig någonsin kommer att göra någonting som skulle gynna er. De vill inte ha er, men de vill ha det ni har!

De vill ha kontroll över er värld, med bara några få av er vid liv, för att ni skall bli deras slavar. Ni har ingen tid att förlora. Ni måste komma ihåg att tillsammans är ni starka. Många av dem inom armén börjar nu inse att de bara är dödsmaskiner som genomförAgenda 21. En del av dessa soldater vägrar nu att döda igen. Bara detta faktum är ett stort steg framåt.

Jag ber er att fortsätta med meditationerna på obeliskerna och leylinjerna. Ni ser resultaten, även om vissa kanske inte är fullt medvetna om detta ännu. Ni frigör Jordens energier och återställer er planet till Ljuset. Varje ansträngning, oavsett hur liten, är viktig och nödvändig.

Den 1 maj – BELTAINE – är en dag när ni skall dubbla era ansträngningar, för Kabalen kommer att använda sina energier emot er. Skicka helt enkelt energierna tillbaka till dem, precis vad de sänder ut till er. Jag sa ju att året 2014 är ett mycket viktigt år. De närmaste månaderna är extremt viktiga, så lägg ner så stor ansträngning ni kan i era meditationer. Glöm ras eller religion: ni är den mänskliga rasen som kämpar för er överlevnad. Tillsammans skall vi se till att er planet kommer att överleva attackerna från Kabalen. Det är viktigt att ni inte accepterar någonting av nominellt värde, oavsett hur det är ”uppklätt” för att lura er. Det ligger inte i Kabalens intresse att hjälpa er på något sätt överhuvudtaget.

De snärjer dem vars uppgift det är att frigöra mänskligheten från slaveri. Jag ber att ni skickar kärlek och ljus till en person som är manipulerad och kontrollerad vid denna tid, allt för att försöka hindra honom från att slutföra sitt uppdrag. Varje metod används mot honom: sinneskontroll, sömnbrist, opiater i livsmedel etc. Han går igenom en fruktansvärd prövning och han behöver er hjälp så att det blir möjligt för honom att frigöra sig från den här fällan.

Jag vill ännu en gång påminna er om att ingenting är som det verkar vara. Håll detta i minnet och det kommer att hjälpa er att se igenom propagandan som är designad för, och använd för, att snärja er alla. Reklamvärlden drivs av Kabalen och dess syfte är att lura dig att tro att du inte kan leva utan deras produkter. De produkter som lanseras på det kraftigaste sättet är jus det som kommer att skada er mest! Allting som faktiskt skulle kunna vara till er fördel tas bort från reklamen och blir kontrollerat.

De förstör systematiskt er planet och många av er hjälper till med detta. Ingen karriär är värd förstörelsen av allt som är nödvändigt för att människan skall överleva. Summan av kardemumman är att ni dödar er egen ras, och er själva också. Kan du titta på din spegelbild och säga: ”Jag gjorde aldrig någonting som skulle äventyra mänskligheten eller min planet”. Du lever i förrädiska tider. Du har allt att förlora om du inte vidtar positiva åtgärder. Vi här i den andliga världen gör vårt yttersta för att hjälpa er igenom detta, men vi behöver era insatser. Tillsammans kan vi göra det!

Det krävs mod att stå upp för sanning och rättvisa och att vägra att imponeras av falska löften eller utsikterna till ett lättare liv. Vägra att förgifta era medmänniskor med fluor som läggs in i er vattenförsörjning. Vägra att äta alla produkter som innehåller det. Kontrollera alla livsmedel om några gifter har lagts till, ofta under flera olika namn i ett försök att förvirra er. De ändrar namnen på tillsatser som de vet kan orsaka sjukdom och lidande. Kom ihåg: det finns inga SIDOEFFEKTER i verkligheten, det finns bara EFFEKTER.

Alla fraktioner inom Kabalen slåss nu sinsemellan. De kämpar för sin överlevnad. Det är då de gör misstag, så snälla ni, var observanta hela tiden. Det finns ingen heder bland tjuvar. Titta bakom den offentliga fasaden och se den sanna bilden. Dessa stridigheter har tagit dem med överraskning. De var inte alls förberedda på detta.

Alla portalerna på er planet var hårt bevakade av de mest ondskefulla reptilerna och ni behövde hjälp av mycket kraftfulla medier för att få bort dem. Ert arbete på leylinjerna hjälper till med att stärka energiflödet i portalerna. Använd kärlekens kraft för att få kontakt med portalerna. Det är bara er rädsla som kan hindra er från att nu gå igenom och aktivera portalerna till den femte dimensionen. Ni har fått allt ni behöver för att få bort de onda och återställa er planet och mänskligheten.

Vad väntar ni på? Vakna upp till kraften i era sinnen och använd den till att återställa fred, hälsa och lycka i er värld! Många återvänder till Jorden med ett uppdrag. De lockas ofta ur sin kurs och detta är förvirrande, för trots förändringen på vägen så kommer ni fortfarande att ha förtroende för dem. Det finns dock ingenting som säger att de inte kommer att återvända till den sanna och rätta vägen. De har FRI VILJA. Så se noga efter om en person är på den rätta vägen eller inte.

Rädsla är ett vapen som används av Kabalen. En del människor blir så fyllda av rädsla att de inte vågar stå emot Kabalen, eller de blir förblindade av materiell vinning. Saker och ting förändras från dag till dag. De inom Kabalen är experter på att kontrollera människor och de har haft många års erfarenhet av detta.

ROM

Koncentrera er på Rom, för kollapsen av Vatikanen kommer att krossa allting som är korrupt i er värld. Det ansikte de nu visar er har ingen som helst likhet med vad som egentligen sker, eller vad de planerar för er. Låt er inte luras av deras noga utvalda ord som de hoppas kommer att lura er till underkastelse. För ord är allt de är. De har ingen substans och de är ingenting att lita på. Inom en snar framtid kommer ni att titta tillbaka i förundran över vad ni har åstadkommit genom att arbeta tillsammans och agerat som En. Ni kommer att få se att ni kunde återställa Jordens energier till gagn för mänskligheten.

Var snäll mot dig själv, min kära. Vi behöver dig och din styrka.

Jag önskar tacka alla som stödjer vårt arbete. Vi är ett bra team!

Med min kärlek, som alltid din beundrande Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie Dahlberg


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge