Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - 17 november 2013

Montague Keen - 17 november 2013

"Sitt ner som ett litet barn och lyssna till fakta, och var förberedd på att ge upp varje förutfattat begrepp du har. Följ ödmjukt varthän och till vilken avgrund som naturen än leder dig – annars lär du dig ingenting!"

T H Huxley


Ni är nu redo att tydligt se det kontrollnät som legat över era sinnen och hållet er alla som slavar. Var aldrig rädd för sanningen. Det är nu mycket viktigt att ni tar er tid och gör en ansträngning att utforska den.

”Matrisen” är ett system, kallat Neo. Det systemet är vår fiende. Men när du finns på insidan av det så ser du ut från det. Vad ser du? Affärsmän, lärare, jurister, snickare. Samma människor vars sinnen vi försöker rädda. Men tills vi gör det så är dessa människor fortfarande en del av det systemet, och det gör dem till vår fiende. Du måste förstå att de flesta av dessa människor inte är redo att bli bortkopplade (att få höra sanningen). Och många av dem är så vanda vid det, så hopplöst beroende av systemet, att de kommer att kämpa för att skydda det.

Morpheus, The Matrix. (Warner Bros. Pictures, 1999.)

Den parasiterande Eliten, Illuminati, har aldrig väntat sig att mänskligheten skulle vakna upp och ifrågasätta deras motiv och deras planer att förstöra er planet och de som rättmätigt bebor den. Det är nu dags för dem som är redo att utforska situationen, att läsa och smälta ”Den Hemliga Pakten”. Där finns allt tydligt och klart. Man kan se och förstå att de har genomfört sina planer på bekostnad av mänskligheten.

Vill ni verkligen att detta skall fortsätta? Att döma framtida generationer till den tyranni som dessa människor har påtvingat er?

Läs noga den här raden: MEN OM DE NÅGONSIN FÅR VETA ATT DE ÄR VÅRA JÄMLIKAR, KOMMER VI ATT FÖRGÅS MED DEM. DETTA FÅR DE ALDRIG VETA”.

Ja, mina vänner, sanningen är ibland konstigare än fiktion. Men för att befria er från denna tyranni så måste ni se med vidöppna ögon på det som doldes för er. Jag skrapade på ytan av allt detta innan jag gick över till andevärlden. Jag var tvungen att be Veronica att fortsätta att utforska Matrisens mörka världar och att hjälpa er att se själva hur illa ni blivit behandlade. Det finns tillräckligt med information där ute. Goda människor runt om i världen delar med sig av sina rön till er. Ni samlas och plockar bort de falska hindren från det förflutna. Ni är Ljusets barn och era ljus går samman som ett enda stort ljus, och det mina vänner, kommer att släcka vartenda spår av mörker.

Många av er har kontaktats av vänliga varelser från andra planeter som önskar bli era vänner och arbeta tillsammans med er när de anländer till Jorden. Detta är något som är bra. Det förbereder er för vad som skall komma. Vi är nu inne i Slutspelet. Hur snabbt det avslutas är helt och hållet upp till er. Ni är ljuset och ni har kontrollen. Tillåt inte att rädsla avskräcker er. Kabalen kommer att utsätta er för skrämmande situationer som alla är utformade för att hålla er under kontroll. Ni måste ta ett medvetet beslut att stå för sanning och rättvisa för hela mänskligheten. Gör ingenting som skadar era medmänniskor på något sätt. Skydda dem på samma sätt som ni skulle önska att de skyddade er.

Ni kanske tycker att jag ber er om mycket, men om ni kunde se hela bilden som vi gör här i den andliga världen så skulle ni snabbt förstå att den verkliga makten är i era händer och det är dags för er att använda den. De närmaste månaderna kan ändra allting i er värld till det bättre. Är ni redo för den utmaningen?

Utmaningen är inte bara till för män. Kvinnor måste också ta sin plats som jämlikar. Det måste vara en balans för att detta skall lyckas … och lyckas kommer det att göra. Hur många gånger behöver jag påminna er om att gå tillbaka till Irland? Ni finner alla svaren där. ”Irland är nyckeln som låser upp allting”. Irland är redo att ge upp sina hemligheter. Det är därför ni ser att bankerna utövar sin makt i ett försök att förhindra detta. Allt är så uppenbart för den som observerar. Varje gång som Irland tar ett steg framåt kommer Vatikanen, Kronan eller Bankerna rusande in med alla sina dragna vapen för att krossa dem igen. De överlevde den värsta förintelsen som någonsin hemsökt mänskligheten, den som Vatikanen övervakade.

Irland reser sig åter ur askan. Dess folk strävade efter att skapa ett bättre liv för sina barn, bara för att användas och utnyttjas om och om igen. Genom sin musik kommer de ihåg ”de dåliga tiderna”. De sjunger ”Glömt är loppet som ingen känner till”, eller skall jag säga som ingen har tillåtelse att veta? Jag älskade att gå till Irland. Jag älskade energin där. Den genuina andligheten hos dess folk måste upplevas för att bli förstådd. Den liknar ingenting annat.

Se inte på Kabalen med ilska eller hat, det skulle endast minska dig själv som en person av Ljuset. Kom ihåg… de är rädda för er. Ni är de många, de är de få. Sänd dem kärlek, så mycket kärlek att det utrotar mörkret som de trivs så bra i. Man bör tycka synd om dem, för deras stora planer har gått om intet, och de är nu utsatta för er nåd (fast de fortsätter förstås att låtsas något annat). Låt er inte luras av deras arrogans – de är färdiga nu!

Ni kan gå vidare med värdighet och kontroll, för de blockeras nu och hindras från att utföra många av sina usla och ömkliga gärningar. De har ingen kontroll längre. Det är dags nu för de goda människorna att samlas och diskutera hur man skall gå vidare för att skapa en värld av fred och rättvisa. Borttagandet av alla förstörelsevapen måste hanteras av dem som är kvalificerade att göra det. Sådana vapen kommer aldrig mer att behövas. Ni vet i era själar att det är något som är fruktansvärt fel i sättet som er värld fungerar.

”SÅ SNART HAN GER SIG UT PÅ UPPTÄCKTSRESAN FÖR ATT SE HUR DET ÄR SÅ FINNS INGEN ÅTERVÄNDO I SÖKANDET. Innebörden här är att när vi dricker från strömmen av kunskap SÅ KAN VÅRA LIV ALDRIG BLI DESAMMA IGEN – vår världsbild förändras för alltid och blir ett evigt äventyr.”

Irland – Faraonernas land. (Andrew Power).

Jag kunde inte ha sagt det bättre själv. Det säger allt. Tänk över det en stund. Allt öppnas upp för er. Njut av ditt livs äventyr. Min kära, vi hjälper och vägleder alla som ber om hjälp. Vi är glada att kunna göra det. Allting öppnar sig nu och blir avslöjat. Ingenting kan fortsätta att döljas längre.

Försök att få en paus då och då. Det är för mycket att hantera sju dagar i veckan. Allt faller nu på plats och kommer samman, precis som vi planerat.

Vet att du är älskad och omhuldad. Din beundrande Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie Dahlberg

Kära vänner!
Just nu är Vernica Keen i en svår situation. Läs hennes meddelande. Du kan hjälpa henne genom att göra en donation genom donationsknappen nedanför (vänligen skriv ”Veronica Keen” i din kommentar). Om du inte har möjlighet att hjälpa till ekonomiskt kanske du kan ta med henne i dina böner och sända henne kärlek och ljus. Positiv energi hittar alltid sin väg.
Tack - Kees, GalacticChannelings.com

Veronica Keen:

"Livet är inte lätt just, jag är utan bil. En buss kraschade in I min 12 år gamla bil medan den var parkerad och den skrevs av. Jag står inför många blockeringar då jag försöker ersätta den. Jag är beroende av andra för att hjälpa till med att hitta en annan bil. Jag kan inte komma till några affärer. Jag har hjärt- och lungfel och kan inte gå upp för backar. Skulle vara oerhört tacksam för varje hjälp i den här frågan. Era lyckönskningar och böner skulle vara till stor hjälp.
Tack, Veronica ."

PaypalEn Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge