Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - 10 november 2013

Montague Keen - 10 november 2013

För en tid sedan pratade vi om Project Bluebeam. Regeringar håller nu på att fatta beslut om hur man skall gå vidare med det. De försöker köpa tid, men jag kan försäkra er att det kommer att slå tillbaka på dem. De flesta människor är nu medvetna om Project Bluebeam och de kommer att se igenom det, oavsett hur imponerande det verkar vara. Det sätt som regeringarna ser på det är att desperata situationer kräver desperata åtgärder. Era vänner från Andromeda är fullt medvetna om vad som pågår och de planerar att anlända till Jorden för att avslöja vad era regeringar gör för att försöka hänga sig kvar för att styra och kontrollera. Folket från Andromeda har förberett allting som er värld kan tänkas behöva för att befria er från Kabalens dominans och kontroll.

Ni har ingenting att frukta från Andromedanerna. De är era medmänniskor av Ljus. De vill återförenas ed er ännu en gång. Var beredda på de många förändringar som ni snabbt måste anpassa er till. När ni är helt inne i Ljuset kommer ni att undra hur ni någonsin kunde överleva i det extrema mörker ni levt i, i ett kontrollerat fängelse. Ni har ännu inte börjat förstå precis hur kontrollerade ni är. Ni har alltid bara accepterat det som en norm. Det är nu dags att titta på det finstilta: ni äger inte era hem, era bilar eller era barn. Ni debiteras skatter på allt möjligt, och ni accepterar det utan att ifrågasätta det. Nu när ni börjar se med klara ögon kommer ni att undra hur ni någonsin kunde ha accepterat denna kontroll som något normalt!

Frihet är något dyrbart, mina vänner. Ni kommer att värdera er nyfunna frihet att tänka, att agera, att tro och att gå, och vara var än ni önskar att vara. Ett helt nytt sätt att leva håller på att öppna sig för er, vilket blir det största äventyret i ert liv på Jorden. Ni kommer alla att komma samman som en, och ni kommer att märka att helt plötsligt får ni email från många olika delar av världen från människor som alla upplever samma sak. Lägg märke till detta, för det är ett viktigt steg framåt. Synkroniseringen kommer att bekräfta SANNINGEN… Att MÄNSKLIGHETEN HAR KLIVIT IN I LJUSET!

Detta är vad ni har arbetat mot under ganska lång tid. De kommande fyra månaderna bör medföra en del av de förändringar som måste ske. Det skulle orsaka för mycket av splittring och störning för er att kunna hantera om allting hände på en gång. Det skulle orsaka kaos och ni behöver inte något sådant. Vi kommer att försöka göra allting på ett ordnat sätt så att ni inte blir förvirrade. Tvivla inte på att er värld håller på att förändras till oigenkännlighet. Det kommer att bli en fröjd att vara på Jorden. Alla de falska profeter som har predikat helvetets eld och undergång kommer att försvinna i glömska ganska så snabbt. Den enda religion ni kommer att erkänna är ”kärlekens religion”, den som lärdes ut i det forna Irland. Denna religion fördömdes och tystades ner av kyrkan i Rom.

Alla kommer att vara glada över att säga adjö till bankerna. De är ansvariga för så mycket av misär och lidande. Det är vad de planerade år 1913 när den dåvarande amerikanska presidenten Wilson såldes in till Federal Reserve. Han dömde varje människa på Jorden till slaveri och korruption. Men deras tid är nu förbi. De kommer inte längre att kunna verka i en upplyst värld. Ni kommer att finna att det finns människor på plats som har förberetts för att ta itu med eventuella problem som kan uppstå under den massiva övergången. Allting är på plats för att göra denna så smidig som möjligt.

Var och en av er vet i sin själ att allting kommer att bli bra. Låt inte ditt logiska sinne (ditt kontrollsinne) orsaka dig ångest av något slag. Ni fick alla lära er att ha ett logiskt sinne därför att ett sådant sinne är så mycket lättare att kontrollera och manipulera. Men oroa dig inte, du kommer att snabbt glömma bort allt det du lärde dig i skolan eller universitetet. Du kommer att med glädje utforska sanningen om vem du är och din koppling till Universum. Du blir den varelse av Ljus som du förhindrades att vara under så lång tid. Aldrig mer kommer du att drabbas av elektroniska störningar, förorening av vatten, mat och luft, av mördande och av krig, för allt som är negativt kommer att tas bort och försvinna.

Många av de verkligt mörka varelserna kommer att tas bort från Jorden. Vissa kan även få mörkret borttaget från dem så att de kan ersättas med vad ni kallar ”walk-ins”, som kommer att ta över kroppen för att hjälpa till i övergången. Så om du plötsligt ser någon, som du fram tills nu trodde var en totalt negativ varelse, som börjar bete sig på ett annorlunda sätt, så kan detta kanske vara orsaken. För vi kommer att ha omplacerat den individen därför att den inte hade en förändring i hjärtat.

Vi kommer att hålla er informerade om våra åtgärder vid alla tidpunkter, för att undvika förvirring. Var positiv och vet att ni är på rätt väg. Låt inte Kabalen få inflytande över genom vad de gör för att förvirra och skrämma er. Lita på mig, de personer som befinner sig inom Kabalen är mer rädda för er än ni någonsin kan bli för dem. Deras korthus håller på att trilla ner runt deras anklar. Det är dags för dem att gå nu.

Försök att inte köpa in er till julhysterin, för den tjänar bara till att göra Kabalen rikare. Behandla jultiden som en tid för familjen att samlas. Julen, som den beskrivs av Rom, har aldrig skett! Jesus var så mycket mer än vad de vill att ni skall tro på. Sanningen om detta kommer att förklaras när tiden är den rätta för oss att göra det. Ni har ljugits för under så lång tid, så detta ämne kommer att tas upp och behandlas när allting lugnat ner sig och ni är istånd att lyssna och acceptera sanningen.

Det finns en man som har fångats av Kabalen för att hindra honom från att genomföra sitt uppdrag. Han behöver er kärlek, era böner och ert skydd, för han kämpar med attackerna som så illvilligt riktas mot honom. Han är av ljuset så han blev deras måttavla. Han kämpar för att frigöra sig och med er hjälp kommer han att klara det. Genom att arbeta tillsammans kan vi få saker och ting att hända snabbare. Försök att förstå att vi också är otåliga. Vi vill se att ljuset återupprättas på er värld så snart som möjligt.

Min älskade, vi står på tröskeln till någonting som är så väldigt stort. Vet bara att vi kommer att lyckas. Min kärlek omger dig alltid.

Din beundrande Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie Dahlberg

Kära vänner!
Just nu är Vernica Keen i en svår situation. Läs hennes meddelande. Du kan hjälpa henne genom att göra en donation genom donationsknappen nedanför (vänligen skriv ”Veronica Keen” i din kommentar). Om du inte har möjlighet att hjälpa till ekonomiskt kanske du kan ta med henne i dina böner och sända henne kärlek och ljus. Positiv energi hittar alltid sin väg.
Tack - Kees, GalacticChannelings.com

Veronica Keen:

"Livet är inte lätt just, jag är utan bil. En buss kraschade in I min 12 år gamla bil medan den var parkerad och den skrevs av. Jag står inför många blockeringar då jag försöker ersätta den. Jag är beroende av andra för att hjälpa till med att hitta en annan bil. Jag kan inte komma till några affärer. Jag har hjärt- och lungfel och kan inte gå upp för backar. Skulle vara oerhört tacksam för varje hjälp i den här frågan. Era lyckönskningar och böner skulle vara till stor hjälp.
Tack, Veronica ."

PaypalEn Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge