Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - 10 augusti 2014

Montague Keen - 10 augusti 2014

Så mycket har iscensatts för att försöka dra ner dig och förhindra ditt arbete, Veronica. De kommer inte att tillåtas att lyckas med det. I sin desperation att hitta ett sätt att starta ett tredje världskrig ger de sig på alla som de anser står i vägen för dem. Allt de kan göra nu är att köpa sig lite tid, för deras oundvikliga frånfälle är skrivet i sten: de kan inte, och kommer inte, att överleva.

Det kommer att ta tid och tålamod för att få bort allt de (Kabalen) har satt på plats för att hålla mänskligheten förtryckt och kontrollerad. De kan inte tro att deras noggrant genomtänkta planer (planer de tillbringade åratal med att sätta på plats) inte skulle bli framgångsrika. När det Stora Uppvaknandet fortskrider så absorberar ni för varje dag den nya energi som kommer att stödja er allteftersom ni går vidare på den svåra vägen till fullt medvetande och upplysning.

Kabalen har många planer i rockärmarna för att försöka sakta ner ert uppvaknande. Köp inte in er till det. ”Ebolaviruset” är en sådan skenmanöver. De vill bara orsaka RÄDSLA och PANIK. Dumma människor faller för det varenda gång och skapar på det viset panik. Detta är precis vad avsikten är. Deras verktyg för kontroll – era TV-apparater och tidningar – kommer att fylla era sinnen med rädsla för Ebola och övertyga en del att de faktiskt har det viruset, även om det inte finns några utbrott. Detta är total SINNESKONTROLL I AKTION! Även om det alltid har fungerat tidigare i det förflutna så har ni vaknat upp tillräckligt nu för att se igenom detta. Fall inte för det igen!

Öppna era ögon för er egen makt och se er själva som kraftfulla varelser av ljus som nu vaknar upp från en djup slummer. Känn din makt att säga nej. Ni är de 99 % som inte vill att detta fortsätter. Vi kommer inte att stödja era orättfärdiga krig längre!

Alla har en gudomlig rätt att leva i fred. När man blir attackerad påverkar det er alla, för ni är mänskligheten. Det är de som fördrevs från Mars som gick ned på Jorden. De gick ned i Östern och de tog kontroll över mänskligheten. De insisterade sedan på att livet började i Östern medan det i själva verket var så att nedgången för mänskligheten började med dem i Östern. De tog kontroll av er planet genom utbildning, banker, religion etc. Titta västerut för att finna SANNINGEN och ni kommer att hitta den där. Allt ni har fått lära er är totalt fel. Detta gjordes för att hålla er under kontroll. Allt kommer att klargöras när er sanna historia blir avslöjad och förstådd. Detta, mina vänner, kommer att vara ert verkliga uppvaknande!

Jag har påpekat många gånger att de som kanske ser ut som ni inte nödvändigtvis är precis som ni. Dessa som gjorde en nedstigning och tog kontroll är inte på något sätt lika er, endast till det yttre. Deras agenda är att utplåna er och behålla endast tillräckligt många av er för att bli deras slavar. Fram till nu har de lyckats. Se er omkring: bevisen stirrar er i ansiktet, men tills nu har ni varit blinda för detta.

Deras art var aldrig tänkt att vara på Jorden. De hör inte hemma här. Öppna era ögon: de förgiftar luften ni andas, era grödor, ert vatten – och ni gör fortfarande ingenting! De plockar bort de som är ”vid makten” som talar ut och ifrågasätter vad det är som sker. Vatikanen har använt RÄDSLA för att hålla massorna nere och i kontroll, lydiga endast till dem. DETTA ÄR SINNES- OCH TANKEKONTROLL NÄR DEN ÄR SOM ONDAST!

Återigen säger jag er att ert arbete på leylinjerna och kraftplatserna producerar de önskade resultaten. Var snälla och fortsätt med det. Får jag be er att också sända er kärlek och ljus till någon som hålls fast av Kabalen i ett försök att hindra honom från att genomföra sitt uppdrag. Sinneskontroll, sömnbrist, kemikalier i maten – allt detta används på en oskyldig varelse av ljus vars enda syfte i livet är att göra det möjligt för mänskligheten att leva i fred och harmoni. Tillsammans kan vi försäkra hans befrielse och fortsätta vårt arbete på Jorden. Tillsammans kan vi förflytta berg! Tillsammans kommer vi att ta bort allt som är ONT och KORRUPT från Jordens yta. Mänskligheten kommer att leva i fred i den Nya Tidsåldern som nu kommer.

Ja, jag vet att det är hårt arbete nu då en hel del begärs av dig Veronica. Belöningen för ditt kämpande kommer att leva för evigt i historien och i människors sinnen. Ni, mina vänner, är de människor som valdes att genomföra detta arbete. Det är därför ni kommit samman på Jorden vid den här tiden. Ni kommer att leda vägen och året 2014 kommer att bli ihågkommet som året då Ljuset vann slaget och de Mörka besegrades och togs bort för alltid från Jordens yta.

Många av dem kommer att välja att lämna planeten. Många kommer att avaktiveras så att de aldrig mer kommer att kunna, genom död och förstörelse, skada någon annan planet i ert solsystem. De får aldrig mer tillåtas att infektera någon art med sin ondska och sin onda livsstil. Sanningen, mina vänner, måste mötas och lärdomar måste läras. Aldrig mer kommer ni att tillåta ett övertagande av er planet.

Båda sidor av livet önskar tacka dem som har donerat pengar för inköpet av Centret på Irland. Var snälla och fortsätt med att hjälpa om det är möjligt. Centren runt om i världen kommer att förses med människor som arbetar för folket. Detta är de steg som måste tas för att befria er alla. De kommer att ha information att dela med sig av och ge vägledning och hjälp som kommer att behövas när ni går in i den Nya Tidsåldern av upplysning. Ni måste LÄRA OM allt det som Kabalen har försäkrat sig om att ni lärde er, kliva ut ur det tredimensionella tänkandet och sättet att leva. Tillsammans skall ni gå vidare i sanning och ljus, in i en värld där fred och kärlek inte bara är något man talar om utan MAN LEVER DET också. Detta är vårt syfte. Är ni med oss i detta?

Min kära, alla dessa problem har skickats till dig för att pröva dig. De gör det, men du kan och kommer att höja dig över dem. Dina vänner finns där för dig. De var utvalda. Gå framåt i säker vetskap om att du kommer att gå din väg med värdighet i ljus och kärlek.

Alltid vid din sida, din beundrande Monty!


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie DahlbergOm du vill hjälpa Veronica att sälla igång sitt nya Center kan du göra en donation här:
Paypal


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge