Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - 15 juni 2014

Montague Keen - 15 juni 2014

Ljuset sprider sig, min kära. Allt det hårda arbetet har gett resultat. Leylinjerna har aktiverats. Sanningen börjar bli synlig och har avslöjats och diskuterats. Detta är precis det vi har arbetat för under några år: borttagandet av de osynliga stängsel som har omgett och fängslat er.

Ni kan räkna med att Kabalen är ute efter att kämpa. De kommer inte att försvinna i tysthet. Det är allmänt känt att de har en plan för att använda det som kallas false flag incidents, det vill säga konstruerade olyckshändelser,i olika viktiga städer runt om i världen den 22 juni. Genom att tala om sina avsikter för allmänheten så kan de kanske ändra sig och avstå från att avslöja sig själva. De befinner sig i ett defensivt tillstånd. Det finns några fraktioner inom Kabalen som vill döda och förstöra allt vad de kan, för de är inga bra förlorare.

Min kära, jag måste göra dig medveten om en organisation som har som mål att förstöra ditt arbete och ditt rykte. De ger ut falsk information om dig och ditt arbete. Deras medlemmar försöker förhindra andra, såsom Andrew Bartzis, från att arbeta med dig. De närmar sig alla som är i kontakt med dig. Dock kommer inte de som är fasta i sin uppfattning och sitt bedömande av dig att ändra sig. Kabalen lämnar ingen sten ovänd i sin önskan att förgöra dig.

Ditt arbete med Andrew Bartzis måste fortsätta. Mänskligheten är redo att höra SANNINGEN. Den information som du och Andrew kommer att föra ut i det fria den 20 juni kommer att avslöja och förklara så mycket om Irland till Iran. Det är nödvändigt att ha den informationen för att kunna förstå vad som sker i er värld idag. Det kommer att överraska många av er och det kommer att avslöja lögnerna och korruptionen som har fört mänskligheten på knä. Man har ljugit för er, och dessa lögner har kostat er så mycket. Denna information har dolts framgångsrikt. Det var det första steget som togs för att fängsla mänskligheten. När ni vet vad som gjordes kommer allt att falla på plats.

Ni har befunnit er i mörker under 2 000 år. Nu har ni möjligheten att förändra er värld och än en gång bli kompletta varelser av ljus. När de Mörka tjänarna är helt borta kommer ni att kunna minnas vad ni en gång var kapabla till i gångna tider, då när ni förstod till fullo hur Universum fungerar. Ni var en del av det, innan vibrationen ändrades. Ni måste nu öppna era sinnen till alla möjligheter som finns. Rymden är utan gräns. Ni kan färdas snabbare än ljusets hastighet. Ännu en gång kommer det att bevisas för er att vetenskapsmännen har fått allt om bakfoten.

Saker kan materialiseras och dematerialiseras, detta har fastställts. Allting är tänkt, allting är vibrationer. Mänskligheten förstod detta för tusentals år sedan, innan man ingrep och förhindrade detta, så att Kabalen kunde ta över kontrollen. Jag har förklarat många gånger att detta är hur Irland och Egypten kunde kopplas ihop. Deras folk behövde varken båtar eller flygplan. Nu är dessa förmågor på väg tillbaka. Tänk er hur spännande det kommer att bli. Ni håller er tillbaka från detta genom brist på fantasi och föreställande. I framtiden kommer allt att bli möjligt.

Ni är alla på Jorden vid denna tid för att åstadkomma dessa förändringar. Ingen kan stoppa er nu, inte ens de Mörka tjänarna. De har försökt hårt för att göra detta till sin värld, men de har misslyckats. De gräver sina egna gravar genom att fortsätta med att försöka lyckas med framgång.

KÄRLEK ÄR NYCKELN som kan fixa allt. Stor glädje väntar på er. Vi kommer alla tillsammans ännu en gång. När människan till fullo förstår hur Universum fungerar kommer vi att ta fram kunskap om dessa mönster av förändring. Sedan kommer ni att leva på själsnivå. Detta är tiden som ni har bett om och väntat på. Era insatser har lett fram till detta, särskilt de underbara själar som arbetade, och fortsätter att arbeta, på leylinjerna, obeliskerna och alla kontrollsymboler. Ni är nu fullt medvetna om att dessa användes till att fängsla er, och ni vägrar nu att låta detta fortgå.

Jag är medveten om, min kära, att vi begär mycket av dig. Du gick med på detta arbete innan du återvände till Jorden. Ja, det är nödvändigt för dig att återvända till Irland nästa veckoslut för att fortsätta det du började på förra månaden. Det innebar en stor framgång och resultaten finns där för alla att se. Hjälp kommer att komma för att göra det lättare för dig. Du förstår vad som måste göras. Irland håller på att vakna upp till den fruktansvärda sanningen om vad dess folk har fått utstå under Vatikanens styrande. Hela mänskligheten kommer inte att vara fri förrän Vatikanen blir avslöjad för vad den faktiskt är. Kevin Annett gör ett enastående arbete med detta. Det skulle vara bra för er båda att mötas och samarbeta, om det är möjligt. Avlägsnandet av det onda måste ges högsta prioritet. Varje sista rest av det måste tas bort.

Snälla Veronica, njut av Irland och dess underbara energi. Människorna där är Jordens salt!

Ta lite tid att koppla av! Vi ber inte att du skall arbeta tjugofyra rimmar om dygnet. Du behöver tid till att varva ner och koppla av då och då. Det finns ingen bättre plats på Jorden att göra det på än Irland. Du måste ladda batterierna för att kunna slutföra vårt arbete.

För alltid vid din sida! Din beundrande Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie Dahlberg


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge