Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - 12 april 2015

Montague Keen - 12 april 2015


Mina vänner, tiden har kommit när handling behövs från er sida. Jag har väglett er framåt. Jag har visat er vad som krävs av er. Vi gör vårt bästa på den här sidan av livet och vi behöver att ni nu kommer samman på er sida av livet. Vi visar er vägen och öppnar era ögon för vad som har gjorts mot er för att göra det möjligt för Kabalen att skapa den fängelseplanet som ni har vant er vid att leva i.

Friheten finns inom räckhåll för er. Öppna era hjärtan och sinnen och omfamna Ljuset som blir mer påtagligt för varje dag. Många av er är medvetna om energiförändringarna. Ni känner en känsla av spänning, och det skall ni göra, kontrollsystemet krymper och faller sönder. Det är nu deras tid att avstå från all kontroll. Ljuset exponerar allt som är ont och ni kan nu se maktens struktur som nu avslöjas.

Alla deras onda planer blottläggs nu framför er. När de har tagits bort (och det kommer de att bli) kommer hjälp att komma till mänskligheten. Det blir inga åtskillnader, ingen tredje värld, det kommer att finnas jämlikhet. Det som Kabalen har gjort allt i sin makt för att förstöra och ta bort mänskligheten så att de ensamma kunde hävda planeten Jorden för sig själva. Detta kommer inte att tillåtas.

För att förstå hur ni kan återvinna Jorden för mänskligheten behöver ni veta hur den är kontrollerad och hur ni hålls i okunnighet och mörker:

IRLAND ÄR NYCKELN SOM KOMMER ATT LÅSA UPP ALLT. Detta är ett faktum. Area 51 har försökt att utnyttja energin

ENERGIN på Irland. CERN byggdes för att försöka fånga och utnyttja Irlands energi. När det irländska folket vaknar upp och ser vad som gjorts mot dem och deras land så kommer de att ta bort allt som rör Vatikanen från deras land för alltid.

Jag ber er att gå till de intervjuer som Veronica gjorde med den galaktiska historikern ANDREW BARTZIS. Gå speciellt till nr 3 där ni får lära er sanningen. Veronica frågade Andrew: ”Vad är Irland?” Andrew svarande: Irland utgör den viktigaste delen av Jordens system av den ursprungliga grunden innan dominans och kontroll trädde i kraft.

Teknologin under Irland är som en myrstack. Det myllrar av myror som vill gå in i tunnlar som leder till andra tunnlar som leder er in i tolvdimensionella befästningssystem. Det är första NYCKELN för att förstå vad Irland är. Irland är NYCKELN till valvet.

Alla de energetiska tunnlar som står i förbindelse med Jordens ursprungssystem leder till Irland. Där finns kontrollkammare under den irländska kontinenten, djupt under jordytan.

GENOM ATT TA VÅRA INTENTIONER TILLBAKA TILL YTAN OCH FAKTISKT FÖRÄNDRA YTLINJERNAS ENERGI SÅ KAN JORDENS URSPRUNGLIGA NÄT BÖRJA TA ÖVER DET HELIGA FRIMURARNÄTET. Vi är psykiska antikroppar för detta falska system som försöker att köra över oss.

Veronica: ”Vad kan mannen på gatan göra nu?”

Andrew svarade: ”Vandra över landet. Ta med er era böner, era avsikter, er uppfattning om vad en ceremoni är. Börja öva andlig rening. Börja förstå att världen ni levde i, speciellt London, verkligen är en hemsökt plats. Att det krävs av människorna där att de frigör denna insnärjda energi, som har varit instängd där av förfäder som skapade ett heligt geometriskt system i full vetskap om att framtidens människor kommer att ärva en giftig andlig miljö.”

Irland representerar en grupp oberoende tidsresenärer som kan vara en nagel i ögat för kyrkan på många olika tidslinjer. Om Rom inte gör allt de kan för att se till att de irländska familjerna inte bor på alla fyra tidslinjerna, utan är separerade på alla fyra tidslinjerna, och är flyktingar över hela världen, och betraktas som oduglingar av samhället; då gör de sitt jobb med att se till att dessa gamla tidsresenärer inte kan manifesteras i vår värld igen, såvida de inte manifesteras genom den katolska kyrkan som finns där på Irland.

”Irlands historia har anslutning till Egyptens historia genom Faraonerna. Egyptiska mumier har hittats över hela den irländska övärlden.”

”Varför?”

”Egyptierna trodde att man gick igenom underjordens olika faser via båt till Irland.”

”Vad skulle hända om en mycket kraftfull metafysisk lärare av egyptisk andlighet beslutar att han vill GÅ TILL PORTALERNAS STÖRSTA SKÄRNINGSPUNKT GENOM SIN DÖD?”

Veronica Keen: ”Visste du att Tutanchamons DNA är 98 % irländskt?”

Andrew: ”Ja, det visste jag.”

”Irland har varit under så många massiva tidslinjeattacker som nästan orsakade ännu fler paradoxer. Det var ett kraftfull och massivt slagfält, liksom första världskrigets skyttegravskrig, men på en tidslinjeskala.”

”Den största händelse som kommer att bli svår att fysiskt bevisa är skapandet av Titanic som byggdes från 1913 till 1917. De byggde ett antal skepp, eftersom det var då som alla de stora tidsresenärerna skulle manifesteras i Dublin. De skulle manifesters på alla irländska öar och kvalificerade metallarbetare vara där, eftersom Titanic var i ett enorm stort behov av tidslinjerna.

Metallen som kom till Irland var förtrollad med de irländska öarnas ENERGI, och när det seglade på havet gjorde det mycket positivt. Och det är orsaken till att den sänktes med alla dessa bankirer ombord. Det var en massiv uppsättning av tidslinjer som även skulle krossa den irländska motståndsenergin som försökte återansluta sig till de heliga geometriska näten med ett enormt fartyg som hade byggts av irländska händer. ”

”Dessa fartyg tog Irlands energi över havet och anslöt det till olika heliga geometrisystem och de försökte faktiskt motarbeta kapningen av det heliga geometriska systemet med en enorm båt med metallresonans. Jag vet att den är enorm. Killarna på tidslinjeprojektet kommer att bli förbannade på mig, men det är dags att säga sanningen.”

Irland var den plats där MI6 gjorde alla sina ockulta grejer på. Det var så många hemliga ritualer som gjordes på irländska ceremoniella platser över hela den irländska övärlden under andra världskriget, att det skulle få nazisternas experiment med det ockulta att framstå som en barnlek.

Det finns så mycket mer information som Veronica och Andrew Bartzis drog er uppmärksamhet till och som ni behöver forska i. De filmade intervjuerna finns på vår sida och på You Tube.

Nu kanske ni förstår varför det är nödvändigt att ha vårt första center på Irland. Tråkigt nog var det många av er som lyssnade på de troll som bestämde sig för att förhindra att det hände förra året. Många av donationerna returnerades. Det är för mänsklighetens skull som detta arbete måste göras, och jag ber er än en gång att överväga en donation, så att våra planer för ett center kan påbörjas så snart som möjligt, så att vi alla är beredda när Kabalen upphör med att kontrollera mänskligheten.

Min älskling, en dag ska ditt hårda arbete komma att förstås. Det dröjer inte så länge nu.

Jag kommer att vara vid din sida. Din beundrande Monty.

Meddelande från Veronica

Revisorn kommer att besöka mig på tisdag och efter det kommer en korrigerad ekonomisk siffra för centret att visas på hemsidan.

Jag har blivit utsatt för svåra attacker. Det pågår ett massivt försök att stoppa mitt arbete. Var snälla och skicka mig healing. Jag är under attack nu. Det måste få ett slut.
Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie DahlbergOm du vill hjälpa Veronica att sälla igång sitt nya Center kan du göra en donation här:
Paypal


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge