Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - 19 april 2015


Montague Keen - 19 april 2015


Alltsedan min bortgång år 2004, har jag vänligen bett er att titta på Irland. Tills ni gör det kommer Kabalen att fortsätta med att förstöra människoliv på Jorden. Tills ni ärligt möter SANNINGEN, kan ni inte hoppas på att rädda mänskligheten.

Ni kommer inte att hitta någon att ställa de rätta frågorna till av era politiker eller inom Vatikanen. Vem har ifrågasatt chemtrails, det fluoriderade vattnet, den genmanipulerade maten eller vaccinationerna som används till att utplåna den mänskliga rasen? Genom att inte göra någonting ger ni Kabalen tillåtelse att fortsätta, oavsett konsekvenserna.

Veronica har sin familj hos sig den här helgen för att fira hennes födelsedag den 21 april, och på grund av det kommer jag att vara kortfattad.

Veronica fick följande e-post:

Vilken roll spelar Irland i den globala intrigen?

Det finns fyra raser av människor som Kabalen vill hålla nere:

Irländarna, skottarna, indianerna och sydafrikanerna.

Irland verka vara en viktig del i det hela. Michael Tsarion säger att Irland har varit det främsta målet i den ”gamla världens monolitiska konspiration”.

Den sanna ”rena” (ariska) civilisationen grundades här i väst. Vartenda motiv, varenda kulturell tradition värt namnet, har sitt ursprung i Västerlandet. Ni kan hitta härledningar av det i Österlandet.

”Sanningens Tjänare” (Druiderna) hade kunskap om örter, healing, djursymbolik, musik och om poesi.

Mätningarna på de antika megalitiska platserna är mer exakta ju längre västerut ni kommer, tills ni slutligen kommer till Irland där de stora megaliterna är de mest precisa.

Den Minoiska civilisationens (Kretas civilisation) DNA är västerländskt. Västvärldens ursprungliga civilisation är Irland. Den irländska kulturen måste först förstöras på grund av denna ondskefulla konspiration som vi känner till idag och som vi har slavat under i årtusenden.

De irländska traditionerna måste totalförstöras och sättet att leva på i landet måste förstöras. Även irländarnas sätt att se på världen måste utplånas.

Vi känner till denna förstörelse som det första förtrycket av Irland och utplåningen av Druiderna och ödeläggelsen av den irländska kulturen. Den irländska traditionen måste undertryckas för att några av alla de sjukliga konspirationerna skulle kunna byggas upp.

Medan Druiderna, med sin stora insiktsfullhet, levde på Irland, fanns det inte en chans att någon sjuklig oegentlighet skulle kunna vara mer än fem minuter. Irland var det första område som angreps.

Det som finns djupt inne i irländarnas gener finns inte någon annanstans. Irland spelar en stor roll i att bryta loss fängelsegrindarna för alla andra. Det förklarar varför Irland är så kraftigt fluoriderat. 98 % av Europa är det inte.

Michael Tsarion intervjuades på ”Open Your Mind”: ”Den Döende Konspirationen”, den 23 november 2014. Intervjun publicerades den 30 november 2014.

https://www.youtube.com/watch?v=fUzeCdX_dTs&feature=youtube.be

Jag föreslår att ni läser den och lyssnar på någon annan persons syn på Irland. Veronica och jag håller Michael Tsarion mycket högt. Det är Veronicas högsta önskan att Michael Tsarion en dag går med på att filma en diskussion om Irland med henne. Om ni inte förstår vad som gjordes mot Irland och det irländska folket, kan ni inte hoppas på att undkomma de villkor som har påtvingats er av Kabalen, där majoriteten av folket knappt kan existera i en värld av överflöd.

Veronica förtjänar att tillbringa kvalitetstid med sin familj denna helg. Jag kommer att vara där och njuta av humorn och den goda maten, eftersom skratten alltid lyfter min själ. Att få vara med sin själsfamilj är ett privilegium som man aldrig får ta för givet. Min kära fru och hennes familj gjorde mig lyckligare än jag någonsin trodde det var möjligt att vara.

Vi är vid din sida, Veronica, och vägleder dig varje steg på vägen. Ditt förtroende för mig har aldrig vacklat, inte ens för ett ögonblick. Vi fortsätter att utgöra ett fantastiskt team.

Min kärlek omsluter dig alltid. Din beundrande Monty.
Website: The Montague Keen Foundation
Svensk översättning: Gertie DahlbergOm du vill hjälpa Veronica att sälla igång sitt nya Center kan du göra en donation här:
Paypal


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
< previous message | next message >
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete? Tack!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge