Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - 4 januari 2015

Montague Keen - 4 januari 2015

När sanningens ljus nu lyser starkare i er värld så exponeras det mörka och allt det som varit dolt för er alla. Detta orsakar att en del av er vägrar att se sanningen, för ni tycker inte om vad ni ser. Ni vill inte tro att ni kunde luras av så onda människor som uppträdde som era beskyddare. Detta är den svåraste tiden för er, för ni börjar se gallren i det fängelse ni lever i, och som ni har accepterat som en del av ett normalt liv på Jorden.

Attackera inte budbärarna. Det är deras uppgift att avslöja sanningen. Energin för skapandet av liv på Jorden har utnyttjats. Den används emot mänskligheten. Pedofili används av de Mörka tjänarna, det är själva syret i livet för dem. Se er omkring, titta på alla maktens citadeller och ni kommer att finna att de behöver pedofili för att förse dem med makt. De behöver blodet och köttet från mänskligheten för att kunna behålla sin form på Jorden. Det är ingen vacker bild, men det är en som ni måste titta på och kunna hantera. Er överlevnad beror på det. Att välja att stänga ögonen för det kommer inte att göra att det försvinner. Genom att göra det ger ni dem tillstånd till att fortsätta med det.

Mänskligheten lider på grund av att du tillåter dem som försöker ta över er planet att göra precis vad de vill. Inser du inte att de inte önskar er på vad de anser som deras planet? De talar om för er, helt öppet, att de skapar en Ny världsordning. De kan inte göra någonting utan att först berätta vad de är på väg att göra. Genom att sedan säga och göra ingenting så ger ni dem tillåtelse att gå vidare och förstöra mänskligt liv på Jorden. Är detta vad ni önskar?

Ni har möjligheten att komma samman och ta bort allt det som är mörkt och korrupt och därigenom återställa livet på Jorden till vad det en gång var. Detta fordrar engagemang och en vägran att vara en del av en sinneskontrollerad massa och hjälpa dem att förstå varför ni är så apatiska och kontrollerbara. De behöver visas vägen framåt eftersom kampen för att hålla dem i mörker tappar mark. För att ta över er värld behöver de ert medgivande, för de kan inte göra det utan er hjälp.

Vänligen ge detta allvarliga funderingar. De Mörka tjänarna har förlorat sin kamp utanför planeten så de klamrar sig desperat fast vid planeten Jorden för sin existens här. På grund av det oförutsedda resultatet av deras strider i yttre rymden håller de nu på att förbereda sig för att lämna Jorden genom Ukraina, bara ifall de förlorar på Jorden också. Detta gör dem MYCKET ARGA. Så de attackerar alla dem som försöker avslöja deras planer.

De har vapen som ni inte ens kan börja föreställa er. Döm dem inte efter era egna normer, för det har bidragit till er undergång. De är INTE som ni på något sätt överhuvudtaget. De bara verkar vara som ni, men det är bara det yttre skalet. Fortsätt inte att göra samma misstag som ni har gjort under de senaste 2 000 åren.

De ser ner på er, för dem är ert enda syfte att tjäna dem. Detta är vad de tror! De skapade STRESS för er genom användandet av pengasystemet de också har skapat. De förgiftar era kroppar genom luften, vattnet, maten och medicinerna de förser er med.

Ni har accepterat detta utan att fråga, tills nu. Varför, varför, varför accepterar ni det? Varför har ni accepterat vad dessa andra arter (som inte har någon rätt att vara på er planet) har påtvingat er? Ni måste ta en allvarlig funderare på allt detta! Ni är skyldiga detta till er själva och dem som är beroende av er. Planeten Jorden är beroende av er för att skydda den. Ge inte bort din makt till andra såsom du gör när du röstar för att någon annan skall fatta beslut åt dig. Varför litar du på dessa människor när de konsekvent har svikit dig? De påtvingar er KRIGSSITUATIONER, om och om igen. De fortsätter att kräva ett Tredje världskrig. Fråga er själva VARFÖR?

Varför är DÖDANDE så viktigt för dem? Varför BEHÖVER DE ENERGIN FRÅN RÄDSLA och blodsspillan för att existera? Varenda soldat är ett BLODSOFFER. Säkert säger bara detta dig någonting. Du har inte lyxen av tid. Att luta dig tillbaka och tänka över det faktum att du befinner dig i ett krig, kämpande för din överlevnad. De Mörka tjänarna kommer att använda sig av alla medel de har, människligt eller annat, för att hålla dig i mörker och okunnighet. Deras överlevnad beror på det. De har fördelen i finansiering etc.

Ni har varandra. Ni är de 99 %. Skaparen är på er sida, så ni kommer att lyckas. Deras övertagande kan inte ske utan ert samarbete. Vi hade hoppats att den här situationen inte skulle ha gått in till året 2015, men Jesuiterna skapade ett problem i december som försenade våra planer. Jag säger ”försenade”, inte förstörde!

Var snälla och sänd kärlek och ljus till situationen och kom ihåg att de Mörka tjänarna har planerat detta övertagande under 2 000 år. De hade förkryssat alla rutorna och har inte lämnat någonting ogjort (trodde de). De förväntade sig aldrig för ett ögonblick att mänskligheten skulle vakna upp och stjälpa deras välgjorda planer.

Ni, mina vänner, har tagit dem med överraskning. Nu sprattlar de! Även om de förberett sig för att lämna så hoppas de ännu att de kan finna ett sätt att stanna. Det är upp till er, är ni beredda på att komma samman för att få bort för alltid dem som vill ta bort mänskligheten från Jorden? Det är makt i ord och tankar så använd dem klokt till att få bort allt som är negativt för mänskligheten och planeten Jorden. Ni kan göra detta. Makten finns i era händer.

Min älskade, du går igenom så svåra tider. Attackerna bevisar bara hur desperat Kabalen har blivit. Du har fått se slutresultatet, många gånger. Det är bara en fråga om att komma dit. Människor vaknar upp varje dag och deras ljus visar på korruptionen och mörkret som nu förlorar sitt grepp om mänskligheten.

Jag är alltid vid din sida. För alltid din beundrande Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie DahlbergOm du vill hjälpa Veronica att sälla igång sitt nya Center kan du göra en donation här:
Paypal


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge