Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - 3 augusti 2014

Montague Keen - 3 augusti 2014

Veronica, min kära, ditt arbete med Andrew (Bartzis) har visat sig vara framgångsrikt. Det avslöjar en sanning som förklarar allt det som har förvirrat och förbryllat människor i åratal. Jag sa ju att augusti är månaden för avslöjanden. Snart kommer du att se hela bilden. Du kommer att veta vilka åtgärder som behöver vidtas för att undanröja allt det som är mörkt och korrupt. Kabalens planer har inte varit framgångsrika. De har inte tillåtits att starta ett tredje världskrig.

Ja, min kära. Det är sant att krigsskepp har flyttats på planeten Jorden och placerats där de inte kan göra någon skada och även skepp från USA, England, Tyskland, och naturligtvis Israel. De kommer inte längre att tillåtas att användas för att utkämpa krig i deras ansträngningar att än en gång åstadkomma världsdominans. Jag säger er nu att INGEN RAS KOMMER ATT DOMINERA ER PLANET! Det kommer inte att tillåtas. Alla människor på Jorden måste leva i fred. Detta kan inte ändras, för detta är PLANEN.

Det finns några utomjordiska människor som stöder regeringar som har mörka avsikter, men de kommer inte att lyckas. Den Gudomliga Planen står fast och ingenting kan förändra den, och vårt arbete på båda sidor av livet kommer att säkra detta.

Vår stora tacksamhet går ut till alla dessa underbara människor som har blivit vad vi ser som en Armé av Ljus som arbetar på leylinjerna för att säkerställa att energin frigörs. De kommer att ha sin plats i historien och de förtjänar det. De gör ett gediget arbete. En dag kommer de själva att se hur viktigt deras arbete varit. Att aktivera leylinjerna är det viktigaste arbete ni kan göra vid den här tidpunkten. Ni räddar er planet.

Jag är medveten om hur bekymrad du är, min kära, när du ser slakten på ett ädelt och fredligt folk (i Palestina). Vad säger detta om dessa som du blev ombedd att ha förtroende för? Detta är deras Plan för att ta över er värld. Alla som håller tyst och blundar för denna slakt är lika skyldiga som dem som fäller bomberna! Det som regnade ner på dessa stackars oskyldiga människor är REN ONDSKA! Detta är ett övertagande: de vill ha allt, och det inkluderar er.

Vägra vara en del av detta och visa dina känslor tydligt. Vägra att hjälpa dem att ta över mänskligheten. Vägra att bli ett mänskligt offer. Köp inte in er i något av deras paket av rädsla som de kommer upp med härnäst.

Ebolaviruset utbrott var noga planerat. Avsikten är att skapa RÄDSLA så att de kan plocka bort ännu fler av er. Sådana ”utbrott” är väl planerade i förväg och läggs in i tiden så att ni tar ögonen från vad de gör. De som är oupplysta faller för detta varenda gång. Sluta upp med att vara ett FÅR! Undersök saken och ta ansvar för det. Knep som detta har alltid fungerat tidigare men ni är medvetna om deras spel numera.

Många av er har donerat pengar till fonden som kommer att hjälpa oss att sätta upp Centers i er värld. De kommer att hjälpa er igenom de svåra tiderna när allt som ni tagit för givet idag inte längre blir tillgängligt för er. Ni måste lära er att bli självförsörjande under en tid, tills ni kommer sammans och skapar FRI ENERGI, och kan odla er mat etc. Du måste lära dig att leva utan de saker du idag tar för givet. Denna förändring är på väg och du kan inte gömma dig från den för den har redan börjat. Veronica har hittat de rätta personerna som har tillräcklig kunskap för att kunna ge råd om alla aspekter av livet i ljuset. Var snälla och hjälp henne när det är möjligt!

Vakna upp till det faktum att allt ni får höra på TV och läsa om i era tidningar är utformat för att hålla er i sömn och rädsla. Ni befinner er i en situation av OSS och DEM. 99 % är ledda vid näsan till undergång och destruktion av de 1 %. Hur kan det vara så?

TV är deras metod för kontroll. Den drar in dig och infekterar ditt sinne och dina tankar. TV styr dig i både tankar och handling. Den visar dig vad du behöver i ditt liv och ”vad du inte kan leva utan”. Den gör dig blind för vem du är och vad du egentligen är kapabel till. Du blir en i Horden: alla sjunger från samma notblad. Som en mus i ett hjul så springer du ständigt men du kommer aldrig någonstans.

När du vaknar upp till vem du är och vad du är kapabel till så kommer du att förundras över att så få kunde ha förstört så mycket på Jorden. Några av er faller fortfarande för deras lögner och tillåter dem således att diktera hur er värld skall styras. Allt i den felaktiga uppfattningen att deras marionetter har ert bästa för ögonen. Men så är det inte! Det är dags nu att sluta upp med att vara ett får.

Du blev förvånad, den här veckan, att få veta att den Romersk-katolska kyrkan är JUDISK. Jesuiterna är också judiska. Så judar har gömt sig bakom olika etiketter under 2 000 år! Fråga er själva vad alla krigen handlade om? Det enkla svaret är: det krävs ett blodbad för det. Den energi som ligger i RÄDSLAN i krigssituationer är syret i livet för dem som kontrollerar er värld. Det viktigaste ni alla måste ta in är att DE INTE KAN GÖRA DET UTAN ER!

Ta tillbaka er makt – det är er planet!

Ni är nu på väg till frihet och ljus. Förbered er för det. Tänk på att ni kommer att överleva när alla strukturer som ni för närvarande accepterar som en del av livet plötsligt försvinner. Ni kommer att skapa nya strukturer, men det tar tid och tålamod. Sådan vägledning hoppas vi kunna förse er med genom våra Center. Båda sidor av livet arbetar tillsammans för att skapa en bättre värld för alla. Vi kommer aldrig att överge er.

Min kära, försök att ta dig tid till att vila. Jag ber er alla att sända kärlek och beskydd till en som hålls av Mörkret. Min kärlek är alltid med dig. Din beundrande Monty.

Vänligen titta på följande video:

http://montaguekeen.com/page122.html

för den innehåller viktig information!


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie DahlbergOm du vill hjälpa Veronica att sälla igång sitt nya Center kan du göra en donation här:
Paypal


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge