Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - 6 juli 2014

Montague Keen - 6 juli 2014

Det är inte lätt för mig att be min kära hustru att lämna huset vi levde tillsammans i. Det är ett hus där vi upplevde stor lycka. Att lämna sin familj och flytta till Irland för att arbeta för er alla. Det fordras varelser med en hög energi för att kunna arbeta på den blockerade energin. Orsaken till att hennes besök till Tara har varit så framgångsrika är på grund av att hon och tre andra personer var inblandade. De använde sin egen energi för att frisläppa det som varit blockerat under hundratals år. Detta arbete är av största betydelse för mänskligheten. Allting kommer att förändras när all den naturliga energin frigörs. Det kommer att avslöja de Mörka och göra livet på Jorden mycket svårt för dem och alla som motsätter sig er.

Den 26 juni gav sig Veronica, D och M iväg för att titta på ett eventuellt Center. De hade ingen aning om att det faktiskt skulle vara perfekt. Det ligger på en direkt linje från Ulsneach och Tara. Detta säkerställer en underbar energi. De var mycket upprymda över sitt fynd, vilket de blev guidade till, naturligtvis. Detta hus skulle underlätta arbetet på både Tara och Ulsneach på en regelbunden basis.

Veronica behöver hjälp med finansieringen för att kunna förvärva den byggnaden, och att göra den till ett Center, vårt första Center! Vi ber vänligen att ni överväger att hjälpa Veronica att köpa det. Detta är i mänsklighetens intresse att det etableras så snart som möjligt. Skulle Veronica inte kunna hålla tidsfristen som fastställts av säljaren så kommer vi att förlora vad som skulle vara en värdefull tillgång för Stiftelsen. Kostnaden är 420 000 euro. Detta kan genomföras om de av er som finns i varje land bestämmer er för att detta skall ske, och det blir till nytta för alla.

Det är kaos i er värld. Alla har svårigheter med att överleva och mörk energi används i stor utsträckning för att orsaka stress, rädsla och förvirring. Attacker på sådana som Veronica, som strävar efter att avslöja sanningen, trappas upp. Var medveten om att du är endast en av många andra om du upplever sådana problem. De Mörka tjänarna är rädda när så mycket ljus släpps över Jorden. De kan inte överleva i det, så de blir desperata. De kommer att slå vilt omkring sig på alla dem som belyser deras mörka gärningar. Det är därför ni måste stödja varandra. Ingen är säker från attacker. De ser inte er som likvärdiga dem så de plockar bort er utan en sekunds eftertanke. Var stolta över att ni står för sanning, heder och rättvisa för alla. Deras mörka dåd börjar avslöjas och de har ingenstans att gömma sig, så de låtsas som ingenting och hoppas att ni kanske glömmer vad de gjort.

Mängden av förvirrande information ökar, så använd omdöme och urskiljning. Känn inom er vem ni kan lita på. Om det låter för bra för att vara sant så kanske det faktiskt är så. Skiftet kommer inte att bli lätt, men varje stöd och hjälp ges för att vägleda mänskligheten igenom dessa svårigheter in till Ljuset. Detta år är ert år. Ge all den energi du kan till ljuset för att ta bort allt som är mörkt. Leta inte efter andra som skall göra det åt dig. Var och en av er behöver ta ansvar. Gör upp planer för att arbeta tillsammans, för när ni går tillsammans är allting möjligt.

Kabalen fortsätter att drömma ihop nya sätt att skapa RÄDSLA. Fall inte för det! Kontrollera alla detaljer innan du accepterar det som sänds i TV, radio etc. Kom ihåg att Kabalen många gånger i det förflutna har dödat sina egna för att se till att du tror att du är under attack. Behåll ditt lugn hela tiden. Överväg noga den ”historia” de försöker tvinga på dig. Du är mer vaken nu så du kan göra en mogen bedömning av vad som sägs. Vägra att dras in i den STRESS som Kabalen skapar. Du blir inte attackerad av krafter utifrån – de vill bara att du tror att du är det!

Jag råder er att fatta välgrundade beslut när det gäller all den mat ni lägger in i era kroppar. Gör det bästa ni kan för att få tag i god och hälsosam mat om möjligt. Försök att hålla er till naturliga livsmedel och mediciner. Det är lätt att få tag i goda råd när ni behöver dem. Våra Centers kommer att tillhandahålla sådan information för alla. Respektera era kroppar - de är tempel för själen.

Jag ber dig nu att läsa Veronicas vädjan om medel för ett Center. Jag har hjälpt henne att skriva detta. Ni måste alla ha ett finger med i de förändringar ni vill se. Veronica har lagt tio år av sitt liv för att arbeta med mig och för att informera dig och hjälpa dig att se Ljuset. Du kan göra att våra drömmar blir verklighet med frisläppandet av all den energi som kommer att kunna göra att mänskligheten lever i fred med varandra. Det kommer inte att bli några fler krig eller uppdelningar av något slag.
__________________________

LONDON 5 juli 2014

För att mänskligheten skall kunna överleva är det nödvändigt för mig att flytta till Irland. Monty och andevärlden har begärt att jag flyttar dit. De blockerade energierna på Irland kontrollerar och styr vår värld. De måste frigöras! Irland är nyckeln som kommer att låsa upp allting.

Jag har levt i England i 55 år så detta är ett stort steg för mig att ta. Det kommer att innebära att jag flyttar ifrån mina tre barn och fem barnbarn. Mitt uppdrag kräver att jag skall göra detta. Jag har inga pengar och jag äger inte huset jag bor i nu. Så jag behöver er hjälp för att köpa ett Center på Irland.

Vid mitt senaste besök på Irland hittade vi den perfekta byggnaden för det här projektet. Huset ligger i direkt linje från Tara och Uisneach och dess ENERGI är otrolig. Byggnaden är perfekt på alla sätt.

Jag ber er alla att bidra på något sätt, om ni kan. Inget belopp är för litet. Tillsammans kan vi göra detta. Tiden är viktig. Jag har 9 veckor på mig att hitta depositionen på 40 000 euro. Alla som bidrar kommer att få bekräftelse och deras namn kommer att visas på en plakett i entrén vid Centret.

Vi håller på att skapa vår framtid. En framtid utan den korruption som har förstört vår värld och nästan förstört mänskligheten själv. Nu kämpar vi för vår överlevnad. Den blockerade energin måste släppas fri!

Mina vänner och jag hade stor framgång vid Tara den 26 maj och den 23 juni. Detta måste fortsätta. Det finns krafter bland oss vars enda mål är att slakta mänskligheten och förstöra allt som den behöver för att överleva. Vi kan inte luta oss tillbaka och tillåta att detta sker. Varje dag avslöjas fler bevis för detta och vi är chockade att allt detta har skett utan vår vetskap. Det här är vår möjlighet att ta kontroll och låta Ljuset tränga in, exponeras och ta bort allt som är mörkt och korrupt.

Snälla ni, hjälp mig att göra detta!

Med Kärlek och Ljus, Veronica.
________________________________

Tro på er själva. Ni kan göra detta!

Min kära Veronica, höj dig över allt som gjorts mot dig för det kommer inte att fortsätta för evigt. Din alltid beundrande Monty!


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie DahlbergOm du vill hjälpa Veronica att sälla igång sitt nya Center kan du göra en donation här:
Paypal


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge